Düzgün kızlar değer bilmeyen diğer tarzda kızlar değer bilen değil mi?

Düzgün namuslu kızlar bir erkeğe değer vermeyi bilmiyor değerli hissettiremiyor.
Mesela vermek falan değil egonuzdan dolayı kendinizde eksik aramıyorsunuz hepsi bu

Kaşar dediğiniz kızlar bir erkeğe değer veriyor ve değerli hissettiriyor.

Düzgün kızlar duygularımı açarsam beni cepte bilir
İltifat edersem şımarır beni değersiz görür.
Ona değerli hissettirirsem benden sıkılır bırakır veya başka kızlara geçer.

Sizin yapmaya çalıştığınızın biz zaten farkındayız bu yüzden yazan alternatif kızlar dikkatimizi daha çekiyor.
Daha muhabbetliler ve erkeğe değerli hissettirmeyi ve erkek gibi hissettirmey biliyorlar.

Ama siz napıyorsunuz örnek kendinize yetemediğinizde bir erkekten destek istemek yerine ben kendimi ezdirmemmm güçsüz görünmem deyip her şeyi kendiniz hallediyorsunuz.
Hesabımı erkek arkadaşım ödeyemez eşit olacak
Veya bir o bir ben
Erkek ilişkide birçok konuda güç timsalidir kadında yuvayı kurandır.

Dinamikler öyle karıştı ki herkes annesinin yıllarca baba tarafından ezildiğini görünce bilinçaltına işledi baskın olan erkeklere karşı alerji başladı ve güçlü kadın güçlü kadın olacağım kendime yeteceğim falan
Güncellemeler
1 yıl
O başarılı, güçlü ve baskın karakterleri istiyorsunuz değil mi
Egonuzdan taviz vermezseniz öyle bir erkeği elde edemeyeceksiniz o sizi istemeyecek
Çünkü biz yanımızda kadın istiyoruz erkek mentalitesinde dişi değil
Sonrada kaşar ama kadın olmayı bilen kızlarla evlendiğimizi ilişkiye başladığımızı görünce beni bıraktı kaşarla oldu diye ağlanmayın.
Hala erkekte hata aramaya çalışmayın dönün ve kendinize bakın

Bu adam beni neden istemedi neden o kızı seçti o kızda olup bende olmayan neydi?
Güncellemeler
1 yıl
O başarılı, güçlü ve baskın karakterleri istiyorsunuz değil mi
Egonuzdan taviz vermezseniz öyle bir erkeği elde edemeyeceksiniz o sizi istemeyecek
Çünkü biz yanımızda kadın istiyoruz erkek mentalitesinde dişi değil
Sonrada kaşar ama kadın olmayı bilen kızlarla evlendiğimizi ilişkiye başladığımızı görünce beni bıraktı kaşarla oldu diye ağlanmayın.
Hala erkekte hata aramaya çalışmayın dönün ve kendinize bakın

Bu adam beni neden istemedi neden o kızı seçti o kızda olup bende olmayan neydi?
Düzgün kızlar değer bilmeyen diğer tarzda kızlar değer bilen değil mi?