Aynen öyle. isteyeceksin o da senin için çabalayıp bi bedel ödemiş olacak
0
6 Yorumla
Soran
7 ay
Yani hiç bir şey istemezsem hep olmasada olur dersem sonunda değer görmem bana ayy ne kadar iyi kız demez kimse... sadece değersiz olyrum öylemi çildircam simdi
Evet , herşeye tamam dersen , hiç bir talebin olmazsa cepte ve basit olursun. Erkeği zora koşacaksın, senin istediğini yapmak için belli bişeyler ödemeli, maddi , manevi. o zaman değerin olur
Düşünceli dur, üzgün mutsuz dur. Sebebini sorunca şu sorumum var , halledemiyorum de. değer veriyorsa yardim etmeyi teklif edecektir. vermiyorsa zaten hıı diyip eş geçecektir
7 bin gayet iyi bi para öncelikle ama ben kendime deger vermezsem yani hep olmasada olur dersem sonunda karsi tarafta bana deger vermezmi yani zaten degersiz mi gorulurum sence
sabırrrr diyorm ki beklentin düşükse senin de bir şeyin var ki düşük mesela yeterince güzel olmayabilirisn öylesin demiyorum mk görmedim ama niye istemiyosun bi sebebi vardır erkekler mi seni begenmiyo ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendini düsünen nankördür istedgin kadar sey al yine mutlu edemzsin yoktan anlamiyorsa birakip gitcen baska brsy olmaz ondan cunku
Iyide benim sorumun cevabi nedir
Ya görmez cunku karsi taraf belirli bi süreden sonraa aman ya seninlemi ugrascam der..
Aynen öyle. isteyeceksin o da senin için çabalayıp bi bedel ödemiş olacak
Yani hiç bir şey istemezsem hep olmasada olur dersem sonunda değer görmem bana ayy ne kadar iyi kız demez kimse... sadece değersiz olyrum öylemi çildircam simdi
Evet , herşeye tamam dersen , hiç bir talebin olmazsa cepte ve basit olursun. Erkeği zora koşacaksın, senin istediğini yapmak için belli bişeyler ödemeli, maddi , manevi. o zaman değerin olur
Bence sen haklısın öyleleri daha çok değer görüyolar farkındayım ama insanlardan bi sey istemeyi pek sevmiyorum yani o yüzden üzgünüm biraz
Düşünceli dur, üzgün mutsuz dur. Sebebini sorunca şu sorumum var , halledemiyorum de. değer veriyorsa yardim etmeyi teklif edecektir. vermiyorsa zaten hıı diyip eş geçecektir
Çok teşekkür ederim
🤗
Sen omusun yoksa? Seçilmiş kişisin sen 😱 senden başka yok kalmadı
Tamam beb varim şimdi kendimi degersiz buldugum icin mi sence bu durum yani normal degilmis gibi hissediyorum
Hayır saçmalama ben senin gibi anlayışlı birini bulacağım diye anam ağladı çok kırdılar üzdüler maaşım 7 bin ama duyan engelliyo reddediyo
Sen değerlisin çünkü anlayışlısin ☺️
7 bin gayet iyi bi para öncelikle ama ben kendime deger vermezsem yani hep olmasada olur dersem sonunda karsi tarafta bana deger vermezmi yani zaten degersiz mi gorulurum sence
İyi birine denk gelirsen verir ama kötü biriyse seni saf kolay lokma görür
Konu ne bi anlatirmisiniz sevgiliniz mi var onunla mi ilgili bu soru
İyi biri çok iyi biri olmalı evet fazla oyi biri olmalı tesekkurler cevao icin
Rica ederim ama ben sizinle bi konu hakkında konuşmak istiyorum bana sadece iki dakikalık mesaj atarmisiniz
Burdan konsutukya daha ne konuscaz
Tanışmak istiyorum
Öyle bir kız Yok
Hangisi yok
Paraya bakmam diyen
Ben varim sence normal degilmiyim
Ne kadar paraya bakmamak bu ama
Mesela bi sey istememek her seye olmasada olur demek mesela gelinlige bile diyebilirim yani o potansiyelde bi insanim
Kendime değer vermediğim için olabilirmi yani ablam mesela kendini çok seviyor ve hep zengin koca istedigni soyler ama ben onun gibi olamam mesela
Erkekler böyle bir kız hakkinda ne dusunur sonunda degersiz olurum demi
severler senin gibileri ama bunları yapıyorsan bi bokluk var sende cirkinsindir
Oha çirkin mi sence bu çirkin oldugum anlamina mi gelir
bu değil ne alaka mk diyom ki demek ki bir kusurun var ki sende kusursuz aramıyosun
Tamam simdi ne kusurum var benim bende kusur yok bence ne alaka ya
sabırrrr diyorm ki beklentin düşükse senin de bir şeyin var ki düşük mesela yeterince güzel olmayabilirisn öylesin demiyorum mk görmedim ama niye istemiyosun bi sebebi vardır erkekler mi seni begenmiyo ne?
Bu zamana kadar teklif eden hic olmadi ondan olabilir mi mesela
bi bakabilir miyim sana
Internette foto paylasmiyorum ama sanirim cirkinim yani sayende anladim bunu iyi aksamlar
bilmeden konusamam mk sadece yorum yaptım hemen alınganlık yapma
Tamam iyi geceler
fotonu görmedim belki çirkinsindir de beklentini düsük tutuyosundur diye dusundum
Benim için değerlidir
Parasiz hayat olmaz
Yani insanlari parasina gore secmekmi gerekir
O baska bi konu seci olmakla parayi karsilastirma kriterlerini degis
Anlamadamin neyi kastettin