Eşimin ailesi beni yok sayıyor, ne yapmalıyım?

eşinizin ailesiyle kötü sözler söyleyerek münakaşa ettiniz diyelim. olayla ilgili olmayan 3üncü 4 üncü kişiler dahi taraf tutup size karşı tutum sergiledi. siz de tamam ben el kızıyım beni istemeyeni ben hiç istemem mantığıyla uzak durdunuz. ama eşiniz bu durumdan çok rahatsız fakat hep sizi suçluyor. siz neden münakaşa ettiğinizi, nelere kızdığınızı da mantıklı açıklıyorsunuz ama eşiniz hep köken ailesinden yana.. sizi kendi ailesi gibi göremiyor. 4,5 yıllık evlilik ve 2 küçük çocuk var. 3 kez boşanma davası açtım. 2 kez avukat ile.. ama başta boşancam deyip, daha sonra duruşmaya gelmemeler.. sonra ortadan kaybolmalar.. ve ben çocuklarımı istiyorum onlarsız yapamıyorum demeler.. benim eşime sevgim kalmadı. beni karısı olarak görmediği sahip çıkmadığı için. tayinimi aldırdım. çocuklarıma 5 kuruş faydası da olmamıştır. nasıl olsa ben çalışıyorum, ne kendim için ne çocuklarım için maddi anlamda yük olmadım hiç ona.. bu evlilikte hem erkek hem kadın oldum. 2 küçük çocuğuma da annem ile babam bakıyor. babası sadece 1 kere gördü çocuklarımı o da yazın ben götürmüştüm. hiç umurlarında değiliz. boşanacağımızı ablaları bildiği halde hiç çözüm odaklı yaklaşmadılar.. bize ne bizi ilgilendirmez diyorlarmış. biz karışıp da yüz göz olmayalım diye.. madem bu mantıkdalar.. o zaman neden her yaz almanyadan gelen ablan yüzünden evi terkediyorsun.. o zaman niye karışıyorlar.. 6 aylık emen çocuğu ablan görecek diye sana mı teslim edeyim diyorum. bir kez arayıp da biz problemlerimizi çözelim.. seni kaybedersek oğlumjuzu da kaybetmiş oluruz mantığıyla konuştular mı diyorum. eşimin savunması şu ailem benim boşanmamı istemiyor. benim sorum şu. karısına seni yok saymaları beni de yoksaymaları.. çocuğumuzu görmemek onları rahatsız etmiyorsa, seni sayıp evimize gelmiyorlarsa benide o kadar enterese etmez. onlar rahatsız olmuyorsa ben de olmam mutluluğumu yuvamı bozmam mantığında erkek yok mu ya.. bu erkekler bu kadar aciz mi düşünmekten...
Eşimin ailesi beni yok sayıyor, ne yapmalıyım?