Eşim ailesine aşırı düşkün her konuda bu böyle. Geçenlerde iki bekar abisi bize gelip kaldı iki gün boyunca onlarla takıldı akşam çay koydum içtik onlar yürüyüşe giderken eşim hemen peşlerine takıldı yine. İki dakika durup yardım edeyim demedi karımla başbaşa kalayım demedi. Tamam abisi uzaktan gelmişti onu uzun zamandır görmediğini söylüyor ama beni tamamen unutması mi gerekiyor yatağa bile geç saatte gelip yattı iki gün yüzüme bakmadı. Hep ailesini daha çok seviyor ayrıca temizde değiller abileri canım çıktı evi temizlemekte onlar gidince. Ama hala ben iş yapmıyorum ne yaptım ki onun gözünde. Bı teşekkür etmiyor ailesini o kadar agirliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin ailesini gördüğünde sizi unuttuğunu hissetmek rahatsız edici olabilir İlk adım olarak, duygularınızı ve endişelerinizi eşinize açıkça ifade edin. Ancak bunu yaparken suçlayıcı veya saldırgan bir dil kullanmaktan kaçının. Sadece hissettiklerinizi ve düşündüklerinizi paylaşın. Eşinizin ailesiyle vakit geçirmesi, onun için önemli bir ihtiyaç olabilir. Onun bakış açısını anlamaya çalışın ve empati yapın. Ailesiyle zaman geçirmesi, bağları güçlendirmesine yardımcı olabilir. Aile ziyaretleri veya aile etkinlikleri konusunda önceden planlama yapabilirsiniz. Bu, eşinizin ailesiyle zaman geçirirken sizi de içine dahil etmek için bir fırsat olabilir. Eşinizin ailesiyle vakit geçirirken, siz de kendi bağımsızlığınıza ve ilgi alanlarınıza zaman ayırın. Kendi arkadaşlarınızla veya ilgi alanlarınıza yönelik aktivitelerle meşgul olmak, size özgüven kazandırabilir. İlişkinizde birlikte ulaşmak istediğiniz hedefleri ve değerleri belirleyin. Bu, ilişkinizin odak noktasını sizi bir arada tutacak ortak amaçlara çevirebilir. Unutmayın ki ilişkilerde dengeli bir şekilde zaman ayırmak önemlidir. Eşinizin ailesiyle vakit geçirmesi sağlıklıdır, ancak sizinle olan ilişkisini ihmal etmemesi ve sizi unutmaması da önemlidir. İşbirliği, açık iletişim ve empati ile bu tür sorunlar genellikle çözülebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi uzakta yaşıyor o yüzden onları her gün görmüyor beni her gün gördüğü için onlar gelince ben otomatik unutuluyorum ben yokmuşum gibi davranıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaa neden bu kadar takıldın ki belli ki zar zor görüşüyorlar eskiden aynı evde yaşadığı insanlar öz ve öz kardeşleri normal değil mi bırak belli bi sürede onlarla ilgilensin ha teşekkür etmemesi büyük hata orada haklısın ama ilgi konusunda bencillik yapıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır onlarla çıkmasın demiyorumki ama iki dk sigara içmeye gideceklerdi eşim içmediği halde en azından o iki dakika yanımda kalabilirdi beni hiç ozlemedi iki gün boyunca. Başka günlerde hep özledim diyor bu zoruma gitti bı de bana yardım edecek saniyodm yedigimizi toplarken falan
Cevap sahibi+1 yılEşini çok seviyorsun ondan bu kadar bencillik ediyorsun diyeceğim de alttaki yanıtlarına baktım adamın arkasından baya konuşuyorsun bilemedim al karşına konuş çözün halledin
Soran+1 yılKonuşsamda bişey değişmiyor onlar ailem diyor her zaman ailesi daha ön planda. Ben istiyorum ki onlarında sevsin ama benim yerim ayrı olsun
Soran+1 yılSeviyorum ayrica
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarıda okudum ama eşinden bi cacık olmaz. Eşini yok sayan onların sözünü daha üstün tutan. Bide ne alaka airferi söylemedik görğcekler filan. Şaka mı bu onlara ne ki böyle şey mi olur. Sizin her yaptıgınıza karışsınşar o zaman saat kaçta yatacagınızada karışsınlar. Aileler bu kadar eşlerşn arasına evin içine girmemeli bu ne böyle okurken bunaldım. Bu adam çekilir mi sence düzelmeden? Sende kendi aileni çagır sende ona yaptırt herşeyi ya da seni elde ettikten sonra bçyle oldugunu söylemişsin. Bi gün bi cinnet geçir annei filan ara gelin alın de. Akşı başına gelsin. Rahatsoz oldugun konuşarı aç üste çıkarsa öyle yap bemce. Tabi sen bilirsin
27 Yorumla
Soran+1 yılBüyük kavgalar çıkıyor zaten ailesi yüzünden yine kavga ettik aynı konulardan dolayı. Sabredip sabredip patlıyorum dayanamıyorum buna. Ailesi uzakta yaşadığı halde biz bu kadar sorun yaşıyoruz bıktım ailesinin gölgesi hep üstümüzde
Cevap sahibi+1 yılAma böyle devam etmezki uarın bir gün bebegin oldugunda bebek görmeye gelirler 1 ay gitmezler yine o şojusa halinle stres çekersin sakın çocuk yapmayı düşünme korun her zaman
Soran+1 yılYaş geçiyor ama. Aynen onu bende düşünüyorum çocuk doğunca geldikleri zaman ilgiye en ihtiyacım olan zamanda onlara verecek tüm ilgisini sevgisini. Ailesi söz konusu olunca çok heyecanlsniyor kendinden geçiyor resmen
Cevap sahibi+1 yılYaş geçiyor ama mı? Cidden bu adamdan çocugun olsun istiyor musun? Bu bile bile lades resmen
Soran+1 yılYa boşancam ya da çocuk yapıp devam edicem işte. Boşanmakta çare değil bana. Zaten o daha sevgiliykem peşimi bırakmadı şimdi ayrılmaya kalksam kabul etmez yine. Ailemde arkamda durmuyor
Cevap sahibi+1 yılKabul etmezse boşanmayı kendisine çeki düzen vern böyle olmaz çünkü. Yanlış bir şey gördügünde direk söyle neyden rahatsız oluyorsan. Ailesinede aynı şekilde.
Soran+1 yılÖyle yapicam teşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 718 cevap paylaştı. Ya ne olacaktı? Kardeşleri adamın evine misafir olarak gelmiş ilgilenmesi gayet doğal, iki gün de onların olsun ne kasıyorsun bu kadar?
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki o iki gün beni tamamen yok sayıp suratıma bakmaması normal mi?
- +1 yıl
😠
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar yaş olarak büyüsüde gerçekte kurduğu ailesini benimseyemeyecek kadar akıl yaşları küçük olabiliyor
221 Yorumla
Soran+1 yılEvin bebesi zaten bu ailesine aşırı düşkün. Eve kendi paramla aldığım airfreyi bile anneme söylemedik abimler görcek diye korkmuştu
- +1 yıl
Oyuncak asker olmuş
Soran+1 yılBıktım sevgiliyken böyle değildi sonra değişti
- +1 yıl
Gerçek dünyasına adım atmamışsın sevgiliyken
Soran+1 yılO gizledi kendini
- +1 yıl
Bir yerlerde açık vermiştir
Soran+1 yılNişanlıyken anladım o zaman geç olmuştu bı de o ayrılmak istemedi hep kandırdı beni o şekilde kandım evlendik sonuç bu
- +1 yıl
Sen oteriter birine benziyorsun sen daha ağırsın o daha hareketli galiba
Soran+1 yılO rahat biri keyfine düşkün dünya umrunda değil
- +1 yıl
Anlaşıldı sizin evlilik senin mücadelenle yürür
Soran+1 yılYoruldum zaten yıprandım bir yıl dolmadan. Evlilik yıldönümü yaklaşıyor onun için bile çabası yok. Balayı otelini, evimizi bile ben bulmuştum dünya umrunda değil ama bu sefer bişey yapmicam ondan bekliyorum yapmazsa bundan sonra sıcaklık beklemesin
- +1 yıl
Senin adamın aklı geç gelir benden demesi
- +1 yıl
Fark etmesi için trip atmak direk tetiklemez böylelerini
Soran+1 yılAncak dilimle söylemem lazım bı şeyi yüz kere söylüyorum yine yapmaz
- +1 yıl
Ailesimi yönetiyor bunu
Soran+1 yılAllesi hep kadına söz geçir sözünü dinlet dedi ona. Bı de para konusuna çok baskı yapiyolar fakirsiniz para biriktirin falan diye. Tatile bile gitsek laf ederler karışırlar o derece. ( Kiraciyiz diye fakiriz gözlerinde)
- +1 yıl
Böyle insanlar genelde sorun kaynağı oluyor. Senin ise bu durumda politikacı olman lazım
Soran+1 yılNe deseler he diyip geçiyorum zaten asla laf edemem eşim parçalar beni
- +1 yıl
Senin eşini kontrol etmen lazım
Soran+1 yılEdemiyorum ailesini görünce beni unutuyor aşırı bağlı onlara
- +1 yıl
Senin işin zor
oyy oyy apla %20 sen %80 esin hakli simdi sana aciklama yapmaya gerek yok.. buyudukce ogrenirsin..
022 Yorumla- +1 yıl
haksizsin aldatsin kadin da adam akillansin
- +1 yıl
sen kendine uzul ben degerli birisiyim ablam sen de bosa su hiyari erkek kalmamis piyasada organ var ama bossss ici
- +1 yıl
@Melissim0272 bayiliyorum sizlere yahuu :D anlam ve islev karmasasi yasayip kendilerinin kapasitesini bilmeden sadecee talep eden kadinlar yonetsin bu dunyayi.. ahaha.. :D kocan opsun seni aplaaaa.. ahaha degerliymisss ahahahahaa ahahahaha insan olmakla evet (o da yunus anlayisindan dolayi yaratilani yaratandan dolayi deger verip sevme yani) peki es yoldas arkadas evlat abla kardes olmak konusundaki degerini nasil belirledin?
- +1 yıl
sus be aynisini karin sana yapsa aldatirsin maval okuma yazini da okumadim turkcen mi yok iqn mu dusuk anlamadim
- +1 yıl
simdi anladim turkcende sikinti yok iqun yokmus devam et yol alalll
- +1 yıl
@Suusuuuuu aynen yorum da da gormus oldun erkek beynini turk erkeklerinin beynini
- +1 yıl
@Melissim0272 @Suusuuuuu ikiniz de haklisiniz aplalarimm kocalariniz s2sin sizii :D
- +1 yıl
@Suusuuuuu sen daha konusulabilri ve sag duyusu yuksek birisine benziyorsun.. hiatp seklini de sevdim.. gayet guzel bir birlikteligin olacagindan eminim biraz aci cekersin ama yonetebilirsin sen aplaa o enerjiyi aldim nben senden..
- +1 yıl
@Suusuuuuu ahaha iliski dusunmuyor degilsin iliski yasayabilecek bir karsi cinsle karsilasabilecegini dusunmuyorsun... tek olmak fitrata aykiri... birey olmak ayri birsey tek olmak tek kalmak ayri disi kurda asena mi deniyordu?
- +1 yıl
@Suusuuuuu imtihan da budur zaten. aslinda fitrata karsi gelmek degildir.. fitratin geregini helal yoldan elde edebilmektir... emek ister sabir ister.. irade ister... Allah hepsini sana nasip etsin ve onlari kullanma kudreti versin aplaciimm...
- +1 yıl
@Suusuuuuu ahahah ben kadin seviyom aplaa :D
- +1 yıl
@Suusuuuuu ahaha peki ok..
+1 yılBence bu durumdan bahset ona rahatsız olduğun noktaları soyle incindiğini bu arada kaç yıldır evlisiniz
020 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl yeni dolacak canım. Konuşuyorum ne var abimdir senle her zaman yanyanayiz diyor ama ailesinden kim olsa bu aynı davranıyor. Yengeleri bile benden daha kıymetlidir.
- +1 yıl
Bence bunun kiymetle alakası yok sakın buna bağlama zaten bir çok erkek düşüncesidir bu eşimle zaten her gün yan yanayız onu erteleyebilirim kafasında ama tabiikide bu hiç hoş değil erkeklerde bir süreden sonra cepte olma durumu olduğu için evdeki kadını sevgililik doneminde kiyasen pek umursamıyor gözlemlediğim kadarıyla hep bu durum böyledir
Soran+1 yılYa her akşam gelip telefonda oyun oynuyor zaten yüzüme bakmaz canı isterse yanaşir. Evet artık elinin altında görüyor. Eskiden peşimde koştu yalvardı yakardı hataları olduğu halde evlendim onunla ama şimdi hepsi boşunaymiş gösterişmiş. Sevgisini göremiyorum evlilik aşkı öldürüyor bence. Ben de eskiden daha çok seviyodum
- +1 yıl
Tabiiki karşında böyle biri olmasinin etkisi çok fazla sevginin azalması çok çok normal evliliği her zaman canlı tutmak lazım ama sana tavsiyem bir süre uzaklaş ondan onun yaptığı hareketleri sen de yap sıcak soğuk taktigi o nasıl davranırsa sen de öyle eminimki bir süreden sonra soracaktır ama onsuzda mutlu olabileceğini göster bu arada çalışıyor musun yoksa evde misin
Soran+1 yılSoğuk davranıyorum zaten. Calisiyodum şu an çalışmıyorum bu bile gözüne batıyor iş arıyorum zaten kendim için. O istedi diye değil ama rahatsız oluyor onun gözünde gün boyu yatıyorum. Abilerinin arkasını topladım görmüyor bunu
- +1 yıl
Kusura bakma ama çok sığ ve cahil biri var karşında bir kadına nasıl değer verileceğini bilmiyor gün boyu sen de evde çalışıyorsun bunun farkında değil sakın bunlara katlanmak zorunda değilsin onun yaptığı bu hareketler evliliginizi gün geçtikte zedeleyecektir tabii sen daha iyi tanırsın eşini napilmasi gerektiğini iyi bilirsin daha çok yeni 1 yıldır evlisiniz sizin daha cicim yılları 20 yillik evli gibi davranmaya ne lüzum var
Soran+1 yılAy ne cicim ayı ya abilerine bir gün yemek tatlı her şeyi dört dörtlük yaptım ikinci gün gezmeye gidildi bende ailemle gittim geç geldim diye sadece çay yaptım. Sonuç sen ne yaptın ki bişey yapmadın dedi bana. O kadar nankör biri. Bahcemize kedi falan geliyor korkuyorum fobim var diye yikayamiyotum haftasonu birlikte yıkayalım diyorum gelmiyor bugün bana kızıyor yikamadigim için. Evdesin yıka diyor hâlbuki evdeki erkekle işlerine asla dokunmaz erteler perde bile çıkmış aylardır takmiyor
Soran+1 yılRomantizm sıfır
- +1 yıl
Ya bu bildiğin sana ayıptır söylemesi kopek gibi davranıyor eminim aile evindeyken bile annesinden bir şey isteyince ricada bulunuyordur seni bildiğin hizmetçi olarak evde tutuyor bir an evvel iş bul ve çalış her gün şıkır şıkır giyin kendine bak ozguvenlu ol onun eline bakma sakın kendini erkek sanıyor bu nasıl bir şey ya o kim ki sen ona muhtaç değilsin bak çok sinirlendim mesela şu an napiuor uyuyor mu
Soran+1 yılEvet salona yolladım onu cezalı biraz aklı başına gelsin. Anasının evinde iş yapan teyzelerinin bile perdesini takan insan benimkini yapmıyor öyle biri. Kendi yapmiyo bı de bana laf eder yaptıklarımı görmeden. Resmen abileri gidince evdeki her şeyi yıkadım o kadar yoruldum ama sonuç bu
- +1 yıl
Bak diyorsun ya teyzelerinin yapar benimkini yapmaz seninki değil o perde o evde ikiniz yasiyorsunuz o yapmiyosa sende yapmicaksin kalsın öyle bakalım nereye kadar çok ayıp yaptigi sana karşı
Soran+1 yılKalıyor zaten arkadaşim bile diyor perdeniz çıkmış diye evet dedim yapmıyor. Herkes görsün kendi ailesi de gördü. Takmıyorum artık bende
- +1 yıl
Ya biz kadınlara ne kadar yazık ya vallahi bir erkeği sadece gelir kaynağı olarak goruceksin duygusal anlamda beklenti içine girmiceksin hepsi aynı bir noktadan sonra
Soran+1 yılGelir kaynağı olarakta göremiyorum çünkü karakterime ters bir erkeğin eline bakmak. Daha iki aydır evdeyim iş arıyorum zaten. Ve sevgiliyken baya peşimden koşmuştu
- +1 yıl
Ne kadar süre bir beraberliginiz oldu
Soran+1 yılİki yıl tanıdık birbirimizi ama nişanlaninca evlenince değişti
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda canım düzelir umarım hareketleri
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben 18 yaşındayım sana şöyle söyleyeyim o bendede var büyük ihtimal oda benim gibi ailesini 1. ci sırada tutuyor ve onlar vefat etse bile onlar için hayvan gibi ağlayacak Çünkü bende öyle yapardım. Şu anda aileme okadar alıştımki ailemsiz hastaneye markete bile giderken zorlanıyorum bu yüzden biri ile sevgili dahi olmadım sevgili olmak iğrenç bir şey gibi geliyor. tek başıma kendi krallığımda hayat sürüyorum ailem ölürsede tek kalırsam anca o zaman evlenirim ondada ailemin değerini tutmasada idare etmek için onun sevgisi ile
Soran+1 yıl@Büşraalkan2001 o zaman o neden benim başımı yaktı ailesi de sanki karısıymiş gibi davranıyor ama sevgiliyken senin için ailemi silerim falan diyodu kendi kendine
+1 yılSen bunları hal etmiyorsun bence yazık senin gibi bi eşi var değer bilmiyor
012 Yorumla
Soran+1 yılAilesi gidince kiymetliyim sadece
- +1 yıl
Senin her zman kıymetli olman lazım bence , ailesinin yanında seni yüceltmesi lazım , ben eşimi öyle yapıyorum mesela
Soran+1 yılAsla aksine abileri bekar diye mahçup bile oluyor bence onlara kendisi evli olduğu için
- +1 yıl
Bence yanlış yapıyor seni herşeyden üstün tutması lazım , istersen özelden konuşalım
Soran+1 yılAy yok ailesi varken ben kimim ki.. benimseyemiyorum onu sanki hep ailesinin eli üstümüzde. Yok yaticam teşekkür ederim
- +1 yıl
Esin burada takıldığını görse ne tepki verir acaba?
Soran+1 yıl@naberlammmm biliyor eşim merak etme zaten sadece soru sormak için giriyorum
- +1 yıl
Eşinden gizlide olabilirsin sonuçta herkesin kendi özel Alanı var
Soran+1 yılYani zaten eşim biliyor buralarda takıldığımi. Kimseyle konuştuğum yok özelden
- +1 yıl
Olabilir yani konuşabilirsiniz , bunda kötü bi durum yokki bende evliyim bende konuşuyorum özelden insanlarla bişeyler paylaşıyorsun bunda kötü bişey yok
- +1 yıl
Yani sende eşini aldatiyorsun edepsiz haysiyetsiz adam
- +1 yıl
Hayır ne alakası var burada takılıyorum sadece bunda bişey yokki
Nereden buluyorsunuz bu ana kuzularını
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken o da senin gibi konuşuyodu anne kuzusu olanları kötülüyodu neler neler dedi sonra gerçekler ortaya çıktı işte
Soran+1 yılAilesi yokken kıymetliyim ama ailesi varsa yüzüme bakmaz. Bunun abisinin düğüne gittik düğünde meşale gelmiş boynuna. Aradan beş on dk geçti halay çekerken beni bıraktı ortadan kayboldu meğer hastaneye gitmiş akrabasiypa. Bu derece beni unutan biri. Nerde olduğunu herkes bana soruyodu bilmiyodum
Soran+1 yılBıraktı bıraktı ve düğünden çıkarken gelip diyorki ben arkadaşimla görüşcem. Başka ilçeye gidecekti.. kavga ettim. Ailesinin yanında söylüyor onlar da git git diyor evde kavga edince gidemedi. Gündüz yatmış gece gidecek beyefendi ailesinin yanında emrivaki yapıyor. Böyle biri o kıskanç biri değil ayrica
Soran+1 yılAllah korusun öyle biri değilim. Ama sevgiliyken çok farklıydı nişanlılikta gösterdi kendini sonra evlendik aynı şey
Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Düşüncesiz eşin
03 Yorumla
Soran+1 yılHep ailesi daha önemli. Tamam bende ailemi seviyorum saygı duyuyorum ama o resmen kendi ailesine yapıyor tövbe haşa. İnan ailesi bana yanlış yapsa bile ses edemem çünkü hep onlar haklı.. ne deseler he diyorum korkumdan
Soran+1 yılşu an bile boğuluyorum resmen. Ailesinden nefret ettim suçları olmadığı halde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende aldat onu yapacak bir şey yok
20 Yorumla
+1 yılÜzüldüm haline
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri