Eşim ailesine çok düşkün ve bana karşı çok düşüncesiz, ne olacak böyle?

şu an 8 buçuk aylık hamıleyım eşim işinden dolayı bana çok yardımcı olamıyor ev işlerinde artk baya hareketlerim kısıtlandı süpürge falan yapamıyorum ama işleri azalınca izin kullanıp tüm ev işlerinde bana yardım edecegını söyledi ki gerçekten şu an ev işlerinde yardıma çok ihtiyacım var ilk başlarda doğuma yakın bir abla tutarım yardımcı olur sana dedi sonra ben yardım ederim dedi. Ki şu an izin kullanıyor 1 hafta oldu ben işe gidip geliyorum (masabaşı) oda sabahları evde yapılması gereken işler var ve bana çok batıyor çünkü şu an ani bir doğum olsa eve ailesi gelicek ve pis olan kişi ben olucam , velhasıl kelam , bir haftadır her izin gününde bir ufacık iş yapmak şöyle dursun yattığı yatağı bile toparlamıyor kaldığı her Allah’ın günü kardeşiyle dışarı çıkıp dolaşıyor. Yarın pazar evde veya dışarıda başbaşa kalalım istiyorum ailesine kahvaltıya gitmek istiyor yarın son izin günü ve evde değil bir iş yapmaya yardımcı olmak bir iğne kaldırmadı ama dağıtmaya gelince bayrak taşıyor ben şu an onun desteğine en çok ihtiyaç duyduğum zamandayım ve o evine eşine çocuğuna sorumluluğunu bi köşeye bırakıp gezip dolaşıp önceliğini ailesi yapıyor napıcam tepkim ne olmalı bilmiyorum bu akşam ailesinin evinde kalıcaz (koltukta yatıcam hamile halimle) yarında abisine veya ablasına kahvaltıya gidicez şuandada kendisi küçük kardeşleriyle dışarıda ve ben sinirden çıldırmak üzereyim.
Eşim ailesine çok düşkün ve bana karşı çok düşüncesiz, ne olacak böyle?