Eşim ve ailesi ile başa çıkamıyorum, ne yapmalıyım?

eşimin ailesi çok çok kötü bildiginiz 3 denedir tanıyorum sadece kendilerini 9 ay bi nişanlılıgım oldu iste görücü usulu evlendim, ama bizim aile muhafazakar bi aile, kafama gorede birilerini bulamadım, asık olamadım, ailemle anlasamadıgım için ancak evden ayrılamamı evlilik yolu ile oldugunu soylediler goruculer gidp geliyodu, eşim mantıklı gibi gelmişti ama degişmiş bir bucuk senedir evliyim oyle gordum, bana içmez falan dediler, içmemek dısında herseyi yapıyo, evlendigimizin farkında degil bekar hayatı yasıyo gecmişte babası içermiş, küçük kardeside içiyo, bıktım artık yani yalanlardan, bana evlendmeden once dediler ki bu adam babasının yanında donercilik yapacak, kardesi başka bi işte calısacak, kardesi babasının buldugu işte sadece 1 sene calıstı şimdi insanlara kendini kanıtlamak yerine sürekli iş yeri ile kavga etti, başka bi adam geldi ondan daha iyi ona daha iyi para veriyolarmıs diye gücüne gidyomus ama sen zaten baba torpili ile girdn yoksa hiç iş yoktu birde bunu bile bile evlendi, o evlilik süreclerini kocamın bana cektirdigini anlatmak istemiyorum, evlendiginin 3. ayından sonra ben işten cıkıcam, gelin organizede sonerci acalım oldu, off ben bu adam iş acmak istedigi için zorla kenarda tuttugum sakladıgım altınlarımı vermek istemiyorum zaten eşimin arabası için bir sürü altın verdim, daha eşimin kardesi askerliğini yapmamıs ayrıca 35.000₺ bedellisine gidecek, ama ben suanda hamileyim bana diyo ki eşim, ben bebege para harcamam? siz onun odasını düzeceksiniz, adetleri boyleymiş, zaten evi babam aldı altımıza arabayı babam cekti ben anlamıyorum bu neyin nesidir? ben napacagım ayrılmak istiyorum cocuk var sakınce gece kendisi ile konustum ofkesini kontrol edemiyor, sagı solu devirmeye başladı konu ailes olunca asla ailesinde sıkıntı yok sıkıntı benim ama dayısı ile iş yaptıgında ise konu para olunca dayısı ile arası bozulmus simdi düşmanlar bunların arasında para sıkıntısı koray işi bırakıp gitse batsalar altınlar yansa yinede kardesim kardesim der bagırna basar ben ne yapacagım evlenmeden oncede kardesinden cekiyodum evlendikten sonrada hamile de oluncada ya bıktım !! bana yardım edin pakolojik destek alıyorım ama napıcagımı bilmiyorım
Eşim ve ailesi ile başa çıkamıyorum, ne yapmalıyım?