Merhabalar, Eşimin ailesi beni sürekli dışliyor, oraya oturmaya gittiginde bir şey sordugumda duymamazdan geliyorlar. Sürekli kenndi aralarinda planlar yapiliyor beni cagirmiyorlar hadi hepsini gectim, dün bi whatsapp grubu acmislar icersinde esimin anne babasi görümcem ve kocasi kaynim ufak yegenler eşim herkes var bir beni sokmamişlar.. kenndimi gercekten kötü hissetmeye başladim artik bilemiyorum ne yapacagimi sasirdim
Güncellemeler
+1 yıl
Birde böyle yapip yapip esime sürekli bu gelin bizi benimsemedi bu gelin bize gelmiyor bizi sevmiyor tarzi seyler yapiyorlar.5 yildir evliyim
öncelikle sakin ve kendine güvenen bir kişi olmaya calis, toplumdada konusmana izin verilmiyorsa sorma ama sana soru sormalarina yoneltecek merak uyandırıcı eylemler yap, mesela fake aramalar vb.. sende gizemli bir kisilik goster...
Bunlar oldum olasi aileye girene bu muameleyi yaptilar, kaynanam desen esinin ailesinde herkeze düsman kayinbabamda ayni görümcemde ayni bana böyle olmalari pek sasirtici degil aslinda ama benim geldigim yerlerde bazi bağlar önemli Aile gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
öncelikle sakin ve kendine güvenen bir kişi olmaya calis, toplumdada konusmana izin verilmiyorsa sorma ama sana soru sormalarina yoneltecek merak uyandırıcı eylemler yap, mesela fake aramalar vb.. sende gizemli bir kisilik goster...
Evlendiginde istememezlik yaptimi size karsi
Zamanla alışırlar merak etme
5 yildir evliyim
Ne ne ne
Eşin bunun bilincinde mi peki
Evet, biz böyleyiz soguk insanlariz sizin gibi degiliz der ama bi bana soguk insanlar ne hikmetse kenndi aralsrinda hicte öyle degiller
Huyları olması umrunda olmasın moralini bozan bişeyde düzelmeli
Bunlar oldum olasi aileye girene bu muameleyi yaptilar, kaynanam desen esinin ailesinde herkeze düsman kayinbabamda ayni görümcemde ayni bana böyle olmalari pek sasirtici degil aslinda ama benim geldigim yerlerde bazi bağlar önemli Aile gibi
Herkes için önemli de nasıl düzeltebilirsin bunu onu düşünelim
Dertleşmek ister misin nn
Bu sorun hep devam edecek
Beni de öyle
Onları takma.
Sende onları dışla
Seni istememisler halada istemiyorlar
Ne aci
Ama sorun esinden kaynaklaniyor. Napiyosunuz siz neden disliyorsijuz dese konu cozulur
Zamanla alışırlar
Uzak dur sende.