kaynanam la yaşıyoruz. . Kötü davranıyor Altan alıyorum. Kocam beni savunuyor ama o aynı Kocam ev parası biriktiriyor. İki senedir çok çalışıyor gecelere kadar mesaiye kalıyor parayı tamamlamasına 10 bin var bıktım kocama babamın evine gidicem dayanamıyorum dedim o da ne olur böyle yapma bizimiçin çabalıyorum çok az kaldı iki aya alıcam evimizi dedi bende benim altınlarımı al hemen al dedim o da nasıl kadınımın altına el sürerim olmaz dedi babama gideyim evi alınca gel beni al dedim ben sensiz ne yaparım nasıl yaşarım sana sarılmadan nasıl uyurum az dişini sık iki ay daha dayan dedi sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba
Ne güzel kocan senin yanında, oda üzülüyor olmalı annesinin sana davranmasına. Kocan için iki ay daha dayan. Sende onun yanında ol, destek ol. Kaynanan o kadar kötü davranıyorsa ev alıncaya kadar kiraya çıkın. İki ay dediğin nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Karşına çıkan her zorlukta onu bırakıp gitmemelisin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak hamileysen ve sağlıklı hamilelik geçirmek istiyorsan eşinle doğru düzgün bu durumu konuş (Küçük bir not: Eşinin hamileliğinden haberi var mı bilmiyorum.). Eşin altınlar senin diye elindeki şeylere kıyamadığından böyle yapıp kendisi sorumluluğu üstleniyor ki gayet iyi bir şey bu. 10 bin lira fark olması çok sıkıntı değil. En kötü ihtimal beraber emlakçıyla falan konuşun en kötü ihtimal. Peşin olarak satın alıp 10 bini senetle taksit taksit ödersiniz belki. Ha bu da olmuyorsa eşine artık söyle "Bak ben sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum ve bu iyi bir şey değil. Altınlarımı buna kullanmak istiyorum ve tek başıma sorumluluk alman doğru değil. Ama yine 2 ay sık dişini diyeceksen söylüyorum sana çocuğumuzu da hiç düşünmüyorsun."
Aynen bunları de. Hala ikna olmazsa en sonunda kusura bakma eşinin üzerine baskı yapmak zorundasın ve "Madem çocuğumuzu bile düşünmüyorsun o zaman ya o altınları da ödeyip evi direk alırız ya da senden ayrılırım." gibisinden bir şeyler söyle. Zaten hiç bir şey işe yaramazsa hem senin ayrılığın hem de çocuğun sağlığı durumu onun aklına aynı anda geleceği için aklı biraz başına gelir. Sen hamileyken seni bu zorluğa sokması yanlış.18 Yorumla- +1 yıl
Yani, eşini ayrılmakla tehdit etmek son çaren olsun. Onun dışında asla böyle bir şey yapma. Çünkü adam sana zahmet olmasın diye katlanıyor bunlara ama senin elinde de 10 bini tamamlayacak bir mal varlığı varken yanlış yapıyor. Hem yeni eve çıktığınızda zaten tekrar o altınlar yapılabilir. Kocanın bunları düşünmesi lazımdı.
- +1 yıl
Saçma bir düşğnce kocasını çocuğunu bahane ederek duygu sömğrüsü yaparak mı ayrılacak o evden ne kadar doğru bu? Veya ayrılırım diye tehdit etmek? Ne kadar sağlıklı bir ilişki olur?
- +1 yıl
@DiamondGamer paragrafı tam okumadığın belli oluyor. Ben de ona dedim ki, eğer hiç bir şey olmuyorsa son çare olarak yapsın. Onun dışında ona sağlıklı alternatifler sundum zaten. Böyle olmaz çünkü. Çocuğunun sağlıklı büyümesini istediği için haliyle gitmek istiyor ve haklı da. Bir şeyler yapması lazım.
- +1 yıl
@DiamondGamer söz konusu hamile bir kadının çocuğu var ortada ve kötü bir ortamda büyüyor. Kadın buna engel olmak istediğinden gitmek istiyor zaten ve haklı da. Böyle bir ortamda kadının etkilenmesi, çocuğu da otomatikman etkileyecektir. İyi bir şey değil. Hamilelik dikkat gerektiren bir süreç çünkü.
- +1 yıl
Kadın soruda hamileyim diye belirtmedi lakin
- +1 yıl
Onu ben görmedim neyse uzatmak istemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla böyle koca bulmuşsun öp başına koy, kaynanadan kaçayım derken boşanıp da elin kıymet bilmez dayakçı sapık birisine düşersin mazallah. Az kalmış niye sabretmiyorsun ki, kötü davranıyorsa ağzının payını ver saygı bir yere kadar, kitle kapını gir yatak odana akşama kadar çıkma,üstüne çok gelirse ağla zırla kayın babanı ara annem üstüme yürüdü de hakkından gelir. Hakikaten ben bunları yapmadım zamanında saygılı oldum başıma gelmeyen kalmadı, benim kocamda senin gibi bırakmadım sabrın sonu selamet. Az kalmış dayan sonra yüzlerine bakma asla.
00 Yorumla
İki ay kalmış zaten bu zamana kadar dayandın biraz daha dayan zaten eşin seni seviyorki çabalıyor ve destek veriyor, sende ona destek ol biraz daha alttan al nasıl olsa 2 ay sonra ayrılacak eviniz sık biraz dişini eşini seviyorsun sonuçta bunları sorun etme kaynana yüzünden yıkma yuvanı sakın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
37Cevap
10 bin lira kadar kalmışken biraz daha sık dişini kendin söylemişsin adam dişini tırnağına takıyor diye. Şöyle bir durumda bir de senin baskı yapman hiç doğru değil. Sık dişini evinize yerleşirsiniz az kalmış. Ayrıca ben bu kadar uğraşırken bir de eşim dediğim insandan destek yerine köstek görsem herhalde soğurdum.. Adamın psikolojisi ne durumda kim bilir. Eşinin yanında ol şikayet etmek yerine.
50 Yorumla
+1 yılBütün özel konuşmalarınızı bize aktarmana gerek yoktu. Kocana özetle ne emmeye geliyor ne gömmeye diyebiliriz. Sen de dayanamıyorsan git altınları kendin bozdur parayı önüne koy ya evi hemen bunlarla alırsın ya da ben gidiyorum de bu kadar basit.
45 Yorumla- +1 yıl
Kocanın yanında ol desene 😒
- +1 yıl
Kocanın yanında ol
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Allahın cezası 😂😂
- +1 yıl
Sanki ben oraya kocanı terk et git başkasıyla ol yazmışım gibi.. kadının parasını yiyemezmiş? Ne alâka biz de ezilelim o zaman koca parası yerken. Boş gurur insana asalet katmaz. Ben kadının kocasına da kadına bir kusur bulmuyorum. Alsın kadının parasını huzurla kendi evlerine çıksınlar sonra isterse yine karısı için para biriktirir. Benim ruh sağlığım bozulduktan sonra ne yapiyim o evi. Gençliğim kaynana dırdırıyla geçsin diye mi diş sıkıcam? Sıkacağı kadar sıkmış kız zaten 10 bin lira para mı? Bozdursun altınları olsun bitsin
+1 yılSen böyle kocayı bulmuşsun, öp başının üzerine koy.
Adam çaba sarf ediyor, 10.000 kaldı diyorsun.
Bu zamana kadar nasıl sabrettiysen şimdi de sabredebilirsin.
Eşin için dayan, eşini üzme.40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSimdi git derdim ama kocan belliki iyi bi adam. Bence kaynanandan biraz uzak kalmaya bak. Yani simdi uzakta kalinmaz bu tiplerden bilirim cok zor. Isleri gucleri kotuluk oldugu icin her gordukleri yerde kene gibi yapisirlar. Yahu hamilesin kendine zaman ayirman gerek kimbilirki halini. Kimse. Bebeginin saglik durumu nasil? Doktor stressden uzak kal falan dediyse ki bence git doktora ihmal etme onu soyle kocana stressden uzak kalman gerekmis oldugunu kaynanana soylerde belki rahat birakir seni. Sende dinlenirsin odanda. Kaynanani bilmem ama anlattigin gibi tipler insana odasinda huzur vermez. Gelir ya laf sokar. Bilirim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılStressden uzak olman da işde işten vs uzak kalman gerektiğini söyle bence simdi kişiye has söylersen bunu kendi üzerine alınıp bunu gurur ego meselesine getirip sana daha fazla sataşabilir yani konuşurken bile dikkatli ol bi tiplerle ya Allah yardımcın olsun
+1 yılBence o da çaresiz durumda ama ikiniz için çabaladığını görebiliyorum. Neler olup bittiğininde farkında ama işte annesi sonuçta ne yapabilirki en fazla bıçaklasın mı yani. O zaten ikinizin huzuru için gece gündüz çalışıyomuş bence onu yarı yolda bırakırsan çok büyük ayıp etmiş olursun yazık yani. Unutma sabrın sonu selamettir az daha sabret 2 ay nedir ki zaman su gibi akıp gider sonra da iyi ki sabretmişim diyeceksin inan bana :)
20 YorumlaBöyle eş terk edilir mi? Benim içim cız etti resmen. Ne güzel annesine seni ezdirmiyor. Ne yapsın adam, annesine mi yükselsin? Mümkün olduğunca senin gönlünü yapmaya çalışıyor. Sana da hak veriyorum, vermiyor değilim. Ancak eşin için sık dişini. 2-3 ay için değmez eşinle aranı bozmaya...
20 Yorumla
+1 yılMilletin yorumu cok sacma ya kocani öp basina koy demisler ya da birak onu ondan hayir gelmez demisler
Bence kocanin hakkini yeme o da en azindan sabrediyor annesine bisi diyemiyor olabilir
Ama sennde hakkin yenilmez bu devirde kimse kaynanasini cekmez iyi dayanmissin
2 ay diyorsa 2 ay daha bekle olmadi altinlarni kendin sat bozdur ailenden faln para iste ne diim
ya da kocanda sende kendi annene gidin bence bu daha mantkli10 Yorumla
+1 yılKaynana, o bu, komşu, görümce yüzünden yuvanı terk etme. Kocanın beynini doldurur. Bak gördünmü seni umursamıyor der, aklını karıştırır. Kocanla bir ömür beraber diye söz verdiniz. Sana karşı iyiyse, seni seviyorsa, arada boşluk bırakma. Dolduramazsan pişman ve haksız sen olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl yani? 10 bin eksik mi var? Hangi satıcı 10 bin eksiğine kabul etmez ki bunu. Veya 10 bin liralık senet yapın ilerideki tarihe. Bişekilde o da ödenir. Neden bu çileyi çekiyorsunuz ki üstelik 10 bin lira için. Evi alın, yerleşin, canınız ne zaman isterse kayınvalideye ziyarete gidersiniz. 👍
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam 🎈
Kocan dişinden tırnağından sizin için para biriktiriyor çok az bir mevla kalmış bu durumda pes etmek yerine sabredip kocana her daim destek olmalısın. Sabretmek istemiyorsan altınlarını satıp parayı tamamlamış olursunuz eşinede süpriz olur.00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar dayandın da iki ay mı dayanamıycan bence sen kompleks yapıyorsun resmrn kocanın sana yalvarmasını istiyorsun ve egonu tatmin ediyorsun iki ay az bir süreç sonuçta sana bir sene veya bi kaç sene dayan demiyor kocana anlayış göster zaten elinden geleni fazlasıyla yapıyor seninde fedakar olman lazım hep kocadan bekleme
00 Yorumla10 bin fazla para degil, eminim en kisa zamanda esiniz parayı biriktirip yeni ev alabilir. eger imkaniniz varsa siz de calisin, hem kayinvalidenizle ayni evde tum gun oturmak zorunda da kalmazsiniz.
altinlara gelince, altin zaten evli cifte verilen bir hediyedir, ne yalnizca size ait ne de esinize. ihtiyaciniz oldugu an bozdurup kullanmazsaniz hicbir ise yaramaz. ama 10 bin tl borcunuz kalmis, eger ceyrek altin gibi seyleriniz varsa bozdurup bu parayi edinebilirsiniz. lutfen evi terk etmeyin, sizi seven bir esiniz var belli ki. eminim onun icin 2 ay daha sabredebilirsiniz... sevgiler, yeni eviniz simdiden hayirli olsun gule gule oturun00 YorumlaNiye hemen kolay yolu seçiyorsunuz herkesin dilinde bi bırakırım ayrılırım bu kadar basit mi biraz mücadele edin sabredin kocan ne kadar iyi anlayışlı bulmuş bulandırıyorsun biraz daha dayan kocana iyi davran adam ne kadar iyi seni sakinleştiriyor gidersen git demek yerine bırakmıyor yapmayın valla yazık günah ya
00 Yorumla
+1 yıldünde aynı soruyu sormuştunz ,
hamile oldunuzu bilmiyor dum ,
eşiniz anne si ile konussa keske
az sabret 2 ay o kadar beklemis sin sen de onu seviyor sun oda seni seviyor , az sabret derim ,
olmadi kocani banın evine götür 1 ay orda kalın babanlarda tatil gibi ama ayril mayin ayrılmak cok kolay , bak esin seni seviyor az sabret ,
kocanla konus annesi ile komussun seni rahat biraksin hem bir de hamileymiş sin00 YorumlaBiraz daha sabırlı olmalısın az kalmış yeni eve çıkmanıza eşin senin mutluluğun için gece gündüz demeden çalışıyor az daha sabır..
20 Yorumlayaa ne güzel bir eş bu ne güzel davranıyo saanaa maşşaallah dayan 2 ay daha o kdar dayanmışsın kocanında kendınınde canını sıkma bence kaynanana ne derse desın he de geç boşver gerçekten mutluluğunuz bozulmasın
10 Yorumla
+1 yılBu kadar süre sabrettiysen 2 ay daha sabredebilirsin bana kalırsa. Eğer şimdi bırakıp gidersen sabrettiğin önceki zamanlar boşa gitmiş olur. Hiç olmazsa adamın çabası için biraz daha dayan.
20 Yorumla
+1 yılBiraz olgun olsan daha iyi olur. Yaşlı kadının dediklerine niye alınıyorsun. Boşver. Duymamazlıktan gel. Ya da onun istediğini yap. O senin büyüyün. Genç kız tripleri senin yaptığın. “Babamın evine giderim” 🙄
00 Yorumla
+1 yılBence çok şanslısın eşin seni seviyo ve akıllı adammış karısının arkasında duruyo biraz sabret. Sonra kaynana ın yüzğne bakmassın. Nefret ediyorum öyle insanlardan ya. Azıcık sık dişini bence metanetimi koru hiç iletişim kurma o cadı kadınla.
00 YorumlaEşinizi bırakıp gitmeyin tabi bunu yapmayın empati kurun düşünün onun yerinde sizsiniz... Böyle birşey yapılsa size? Hiç hoş olmaz di mi? Konuşun eşiniz ile başka bir eve taşının.
Sizin için daha hayırlı. Ve güzel olur..00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl2 ay belli bir süre. Senide anlıyorum ama beklenebilir. Belirsiz bir süre olsaydı, yıpratma kendini derdim. Fakat 2 ay dişini sık bence ama eşine açık açık söyle, 2 ayı bir gün geçerse ben yoğum dersin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBu noktada evliliği kurtarmak için evleri ayırmayı önerirsin önce, ondan sonra da olmuyorsa gidersin ki sen de zaten öyle yapmışsın. Bence güzel güzel mümkünse baş başa oturup konuşun. Anlaması gerekiyor ki, aynı evde iki aile olamaz, olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılİyi sen git babanın evine kaynananın istediği olsun.😄Kocanda evi alır kaynanan kocanı arkandan bir bakmışsın evlendirmiş.😅Çektiklerin sende kalır kocandan da olursun. Şimdi gidecekmisin hııı söyle bakem 😅?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalama bu kadar sabretmişsin artık tamamla bu sabrı, evin içinde mumumun olduğu kadar az karşılaşmaya çalış kayınvalidenle , ya dışarı git , ya odanda kal , ama kuş gibi de davranma ortalama bir iliski kur
00 Yorumla
+1 yılAblacım kusura bakma da, dert yaratan sensin. Bu adamın değerini bil.
34 Yorumla
Soran+1 yılDert yaratan ben miyim rabbim aile değerlerine bile hakaret eden doğmamış bebeğime bile hakaret eden kaynanamdqn sana da versin
- +1 yıl
Siz bu kafayla fazla yaşamazsınız.
Soran+1 yılNe oldu bacım? Kadın olarak kendi hemcinsine yapılan eziyet hoşuna gitti sanıeım
- +1 yıl
Aynen bacı!
+1 yıleşiniz de sizin için çabalıyor, siz de onun için. evet, kötü bir durumda kalmışsınız kendi açınızdan sizi haklı buluyorum çünkü gerçekten mutsuz olmasanız buraya yazmazdınız herhalde. ama belli ki eşiniz de karakterli, eli yüzü düzgün, işinde gücünde biri. normalde bir erkek o altınları kadın istemeden alıyor, sizinki verdiğiniz halde almamış. karşılıklı sabr çok önemli, inançlı biriyseniz bol bol dua edin kalbinize huzur geleceğinden eminim.
10 YorumlaÖncelikle kocanı bırakıp gitmemelisin aksine ona destek ol psikolojik olarak sağlıklı olmasını istiyorsan sabret bu kadar sabretmisken 2 ay daha sık dişini haklıyken haksız konuma düşüp eşini kaybetme anlattığına göre iyi biri ve seni seviyor. Kayinvaliden belli ki zaten gitmeni istiyor ekmeğine yağ sürme sarıl kocana ☺️🙏
00 Yorumla
+1 yılev fiyatları standartmı illaki 10 bin tamamlanınca mı ev alınacak 10 bin tl düşük bir ev bakın, pazarlık yapın veya kredi çekin çok saçma bu düşünceniz dert çektiğine değmez.
00 YorumlaBöyle adamları bırakıp gitmeyin
O senden daha fazla zor durumdadır
Bir yanda sen bir yanda anası yazık ya
Anlattigin gibiyse sen o adamı hak etmiyorsun
Hiç kimse için kolay bişey degil bu ama ortada bi sevgi var sabret ve bazı şeyleri görmezden gel03 Yorumla
Soran+1 yılBen mi hak etmiyorum sana yazıklar olsun bu devrin kızlarının hangisi kaynansı ile yaşıyor gepsi ben yeni ev isterim diyo ben onu sevdipim için annesinin eziyetine katlanıyoeum iki yıldır hangi kadın bunu yapar gerçekten yazıklar olsun... Ben hamileyim dostum... Ve ben en son kaynanamın üzerime gelmwai sonucu bayıldım. Çoçuğım var ve sağlıklı hamilelik için aileme gitmek istemwm doğal onun için ben bu kadına iki yıldır katlandım ama ben onu hak etmiyorum eğer bu devrin kızları gibi yeni ev isterim ev almadan gelme kaynanaml oturmam evi olmayan a vaemam deseydim belki beni tebrik edersin
.- +1 yıl
Hanımefendi biz sadece anlattığınız şeyler üzerinden yorum yaptık
Yorumumun üstüne daha farklı şeyler anlatmanız sizi haklı çıkarmaz çünkü ben okudugum şeye yorum yaptim
Her neyse anladığım kadarıyla psikolojik siddetten ötürü dolaylı olarak olay fiziksel siddete evrilmiş
Hal böyle iken orada kalmanız doğru olmqz çünkü ortada bi can var hamilesiniz
Şimdi de size hak veriyorum ve hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılEşime henüz hamile olduğum söylemedim.
Sende sorun var?
Kocana bunu yapacaksan çek git sen onu haketmiyorsun.11 Yorumla
Soran+1 yılKimin kimi hak ettiği tartışılır bu devirde hangi kız kaynanaı ile oturuyor ben onu sevdipim için iki yıldır bu kadını çekiyorum... Ama simdi tek kişi değilim
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşine destek ol o da dayanıyor, seni savunmazsa tamam. dicem ama yapma biraz daha dayan destek ol eşine
00 Yorumla
+1 yılSabret. Eşin savunmasa git dersim de . Sende çalışsan aslında yani en azından arasan hem evde az durursun hemde paraya yardımın olur.
00 YorumlaSöylenmesi gerekenleri eşiniz söylemiş zaten, hala onu bırakıp gitmek sizin vicdanınıza, saygınıza, sevginize, sabrınıza kalmış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle adam bırakılıp gidilir mi. Eğer seni savunmuyor olsaydı ve bir çaba içinde olmasaydi ok ama ona bunu yapamazsın...
00 Yorumla hamileyim cocuguma zarar geliyo de ozaman ikna olur belki. kocanın kıymetini bil benimki annesinin agzının içine düsüyor oyle olsa naparsın
00 Yorumla
+1 yılKocan için kaynananı görmezden gelebilirsin. Belli ki kocan sana çok değer veriyor. Bunun farkına varıp eşinin yanında olmalısın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılO koca sana çok kardeş bırak git ona iyilik yapmış olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılO mu bana çok ben mi ona çokum başka kadın getir onun annwsi ile 10 dakka yaşamaz bu devrin kızlarınub hangisi kaynanaya katlanıyor. ... Ben ona olan aşkımdan iki yıldır bu evde laf yiyip susuyorum tek morali bozulmasın diye aileme hile hakatet eden kaynanamı ona anlatmıyorum... Bence ben ona fazlayım kimse bunlara katlanmıyor. Ben simdi hamileyim bu yüzden sağlıklı geçirmek için annene gideyim diyorum
- +1 yıl
Ne sen bu hayatı hak ettin ne de o bu hayatı hak etti
Etrafında durumu iyi, iyi evlilik ilişkisine sahip olanlar vardır evet anlıyorum bunlara ozeniyorsun
Ama durum malum..
Madem biliyordun evlenmeden neden evlendin bütün cevrendekiler kendi evlerini kurarken sen neden kaynananın evine gittin düşünmedin mi
Bak kocanda istemez emin ol kim eğer isteseydi iki yıldır köpek gibi calismazdi kocan elinden geleni yapıyor görmüyor musun kör müsün
O adam senin rahatıj için iki yıldır çalışıyor sende iki yıldır sabrediyosun gidip sende çalışsan keşke ama sen sabır çekmeyi iyi bilirsin çalışmak yerine
Kısacası nankörlük etme ya git bir işe çalış veya kocanın parayı denkleştirmesini bekle
Soran+1 yılBen de onu çok seviyorum ama çoçuoum için endişe ediyorum düşürmek istemiyorum.
Soran+1 yılKimseye de özeniyorum. Beni çok paralı erkek istedi çok ama ben onu sevdim onla kulübe de bile yaşatım ama stressiz. Bir odada bile ama stressiz
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. 2 ay deniş biraz daha dayanmalısın, unutma nikahta iyi gün de ve kötü gün de diye söz vermiştin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hamileyim sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyo rum
Yiaa. Ben olsam ayrılmazdım. Sensiz naparım demiş ne güzel6seni savunuyor işte. Anasının ağzına bakıp karısını dövenler çok var araştırmadan. O kadar dayandın 2 aycıkdaha dayanırsın bence abla
32 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak mı? Ne ayrılması ben onsuz nefes alamam ama hamileyim sağlıklı bie hamilelik geçirmek için , aileme gitmek istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 2 ay nedir ki millet aşkını yıllarca bekliyor sabrın sonu selamettr
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir adam terk edilmez. 2 ay daha sabret evinize çıkınca rahatlarsınız.
10 YorumlaSen eşini bırakma eşinle ayrı ev tut bence ama eşin istemiyorsa ayrıl💜
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSşin senin için o kadar uğraşıypr. Sık dişini. Anladığım kadarıyla eşin seni çok seviyor
27 Yorumla
Soran+1 yılBende onun için dayandım iki yıl... Karşılıksız değip
Cevap sahibi+1 yılİki yıl ne ki? Adam çalışyor ev almak için hem senin altınlarını bozmak istemyior. Evlilikte her şeyi göze almak zorundasın ne için evlendiniz o zaman? Sen gidersen eşin kahrolur.
Soran+1 yılSimdi sen gelip te vebim emeklerimi boşa çıkaramassın. .. kim kim için fedakarlık yapıyoe? Bu devrin kızları hangisi kaynana ile hangi evde yaşar ki bu kadın benim aileme bebeğine beddua eden bir kadın? Ben onu sevdipim için annesine dayandım ne olursa olsun morqli bozulmasın diye. Ona anlatmadım , içim dağ olmuş , ama artık tek kişi değilim ben bu kadının sözleri sonucu fenallınıp bayılan bie insanım hamileyim ve sağlıklı bir hamilelik geçirmek istiyorum babam girmek istiyorum sen bir kadın olaeak kadınların emeğini boş görmen çok acı
Cevap sahibi+1 yılAma canım ikinizin çocuğu babasıyla da bağ kurması gerekiyor. Sen kaynana olabildiğince soğuk davran arada eşin olmadığında baba evine gidersin ama eşinle vakit geçir. Büyük ihtimalle hamile olduğun için hormonların etkisiyle her şey daha da katlanılmaz oluyordur. Kendini ve çocuğunu da düşün ama eşini de düşün. Gelecekte be güzel kendi evnizde olacaksınız. Sen bırakıp gitsen eşinle aranızda büyük soğuma olur
Soran+1 yılBen kocama daha hamile olduğumu söylemedim. Ama iki ay annemdw kalsam eşim istediğinde gelse evimizi alınca dönsek bu evde bebek düşürmektwn korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılEşine çok haksızlık yapıyorsun. Hamile olduğunu söylesen çok mutlu olur
Soran+1 yılBana iki yıldır ne haksızlık yapılıyor hamile olduğumu söylemeyw hazırlanıyorum. Ama boş değil sürprizli
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılKaynanan yüzünden eşini birakicagina sen ona evi zindan et
00 Yorumla
+1 yılDayan, sabret. Eşin arkanda en azından ve az kaldı, kocanın hatırı için sabret. Geçecek.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam 5dk duramam vallahi çık git kendi evine bacım bi rahatla nefes al kocan ev işini halletmeden de dönme sakın
00 YorumlaEmpati kur sna desteği olan adamı Bırakmak eğer seviyorsan yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılKocanın kıymetini bil yaaa... ne güzel eşin varmış. Sabret ki, güzel günlere sevdiğinle ilerle🌸
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun 2 ay demis sabret azcik duymazdan gel kaynanani 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılÖyle çekip gitme evi ateşe ver öyle git 😂 çıtır çıtır olurlar sonra başının etini ye onların
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eşinle konuşmalısın. Gitmek çözüm değil. Diyaloğu tercih etmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem ayrı ev istiyorsun birazda sen çalışıp didinsen ;) bir an önce kendi evinize taşınırsınız işte :) böylece kaynananda kurtulmuş olur.
10 Yorumla
+1 yıl2 ay daha brkle yoksa bu sefer affetme git o kaynananada az biraz ağzını aç haklı olduğun yerde
00 YorumlaKocana daha yakın ol destek ol çıldırsın kaynana cadısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çok sanşlıymışsın. Benim kaynanam beni döverken eşim sadece bir köşeye geçip izliyor. Ve benim gidecek bir yerim bile yok.
00 Yorumla
+1 yılTabikide dayanmalısın bu zamana kadar dayanmişsin evet canına tak etmis lakin eşin seni cok seviyor anlasilan diyorsun ki gece gunduz calısıyor sızın ıcın az daha sabır
00 Yorumla
+1 yıleşinin tamamlamasını beklemektense sen de bir işe gir eksik para daha hızlı tamamlanır. hem evde kayın validenle daha az vakit geçirirsin. huzurun olur
00 Yorumla
+1 yılMesajlardan bana yaz sana anlatayım adım esra erkek değilim beni yanlış anlama senle aynı durumdayım amam bn kaynanamı yendim sanada anlatayım oda çatlasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOturup konuş tekrardan eşinle. Kimse kimseye o şekilde davranamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzüldüm adına böyle baskıcı egoist insanlarla yaşamak çok zor bi şey seni anlıyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kaynanamla yaşıyoruz ve bana çok kötü davranıyor. Eşimi bırakıp gitmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler