24 yasındayım 3 yıllık evliyim ve 9 yıldır eşimle beraberiz... ve ayrılma gündemi var şu an.. eşim ayrılmak istiyor, yaşıyamadığı özgürlüğü istiyor... bağımsız kalmak, gezmek tozmak.. ama seviyor beni..
ne yapabilirim
ne yapabilirim
AŞK, savaş muharebesi gibidir.Bu savaşta kimse ölmez.Herkes gazi olarak çıkar.
Bunda ölüm yok,sadece yaralama ve sahiplenme vardır.
Kimisi bu savaşta yaralanır,kimisi ise başkalarını sahiplenir.Ona kol kanat gerer.
Herkes için farklı ceryan eder bu olay.
Şu var ki bu savaşta yaş sınırı koymadılar.Bu savaşta 25 yaş altı demediler veya üstü gelen herkesi kabul ettiler.Çünkü burda gönül ve kalp işi dönüyordu.Bu kalp 7'sindede var 77'sindede var.
Kimseye söz geçirilmez / geçirilmiyor.Bana sorarsanız bu savaşa gireceklerin yaşı en ideal 24+ olmalıdır.
Bu yaşın altında girenler daha çok zedelenir ve eziliyorlar.O yaşlar toy yaşlardır.Kimsenin aklının idarek edemediği,sadece kalp olaylarının döndüğü yaşlardır.
Onun için 24+ yaş grubu savaşa girsin.Geri kalan kısım ise dışardan sadece seyretsin.
İstiyen görüşüme saygı duyabilir.İsteyen eleştirebilir..
ne özgürlüğü karı kızla gezme hayallerimii var neyin peşinde sacmalıktan başka birşey değil evliykende insan özgür olabilir 3 yılda seni yüz üstü bırakmayı mı düşünüyor bırak ne haltı varsa görsün böyle sacmalıkmı olur evliliği bitirmek için. sende bir daha evlenirsen adam gibi birini bul lütfen.
bence al onu karşına konuş ben senı sevıyorum sende benı sevıyosun de hayır ayrılamayız özgürlüğümüzü birlikte yaşıcaz herseyı bırlıkte yasıcaz yıllardır bırlıkteyız artık pes etmek yok bız bırbırımızız dıceksın gözlerine bakarakk
:)
seni seviyor ama özgürlük istiyor hmm ilginç o zaman biraz birbirinizden ayrı kalın bakalım nolacak .. aslında yaz geldi ne güzel tatile gidersiniz ama illa yalnız kalmak istiyorsa şöyle ikinizde farklı birşey yapın
Cevap
20Cevap
Hazır konusu açılmışken ben de kendi deneyimimi yazayım belki birilerine yardımı dokunur. Daha önceden yaptırdığım çalışmaları da düşünürsek bu konuda söyleyebilecek çok şeyim var :D
Önce mutlaka medyum hocaları iyi araştırın eğer işinin ehli değilse kesinlikle çalışmayın. Çalışacağınız hocanın mutlaka havas ve ledün bilmesi gerekiyor. Bilmiyorsa bu işlemlerden sonuç almak mümkün değil.
Benim bugüne kadar denediğim ve memnun kaldığım tek bir hoca oldu o da medyum ali gürses. Hocanın internet sitesinden (medyumali. com) ulaştım kendisine. İlk olarak ikna çalışması yaptırmam gerekmişti. Bir hafta gibi bir sürede evime kadar gönderdi. O zamanlar çok zor bir yerde yaşıyordum, kargolar bile sıkıntılı geliyordu, medyum ali bey sağolsun çok ilgilendi ve yardım etti.
İkinci yaptırdığım işlem vefkti. Vefk çalışmasında çok hızlı sonuç aldım. Ali hoca öncesinde bana 1- 40 gün arasında tutar demişti ama daha bir hafta olmadan sonuç almayı başardım. Çevremde çok kişiye tavsiye ediyorum kendisini. Dolandırıcılara para kaptırmayın, doğru dürüst bir medyum hoca ile çalışın diye yazıyorum bunları :D :D
Hadi sizin yaşınız genç biz 35 yaşındayız ve ikinci evliliklerimiz benim eşim de aynı şeyi istiyor. Dövüyor küfrediyor git diyor sebep özgürlük. Bugüne kadar ben hayır dedim. Bugün son olayda gittim yanına ve dedim ki hazırım sadece git de anlaşmalı boşanalım madem ikimizde özgür kalalım. Sonuç ses yok. Sorun çıkarmıcam karşına çıkmayacağım senin tarafından kimsenin yoluna çıkmayacağım ve asla bu eve dönmeyeceğim dedim. Ne istiyorsan olacak söyle? Sonuç= sessizlik. Çok sinir bozucu ve 2 gecedir ayrı uyuyoruz. Ben böyle evlilik istemiyorum hadi yarın dilekçe verelim sen işten gelmeden gitmiş olurum tokamı bile bırakmadan soyadını al benden sonra dilediğince özgürsün dedim. Bu şekilde özgürlük olmaz. ... konuşmak istemiyormuş haspam ne oldu şimdi dün gittiğin günü dört gözle bekliyorum diyordun dedim işte sana fırsat ahhh niye böylesiniz.
Seviyor olsa ayrılmak istemez.Amacı seni ayrılmakla korkutup rahatını bozmadan dilediğince yaşamak.Özgürlüğünü isteyen adam rahatça çapkınlık yapmayı özlemiştir.Evlilikte bir hapis cezası değildir sonuçta.
devamını getirmek için elinden geleni yapmışsan..artık senin yapacagın birşey yok demektir..birazda o devamı adına çaba göstermeli..ve bu konu dillenmişse artık bişeyler bitmiş demektir toparlaması zor olur...kalben rahat edecegin her ne varsa onu yap..burda amaç bir arada olmaktan çok var olan ilişkiyi şekillendirmek...kendini harab etme gerisi teferruat...
erken evliliğin getirdii işte doyamadan yaşamadan gençliği geçirmeden evlilik bok var erken yaşta evliliğe girilir zaten olacağı bu işte. Biz erkekler geç olgunlaşırız anlamadınız gitti
okadar çok sorun yaşıyorsanız bunu istemesi doğaldır birşeyleri çok zorladıysa ve olmuyorsa ayrılmanız seninde bunalım onunda bunalım çekmemesi en güzeli zorlamanın pek anlamı olmuyor aynısı bende var şuan olmayınca olmuyor
sıkıntılı bir durum gezmeye tozmaya ve özgürlüğüne bu denli meraklı insanların evlilik yaşlarının daha geç olması gerektiğini her zaman savunmuşumdur,dilerim ayrılmazsınız...
hic yasamadigi icin istiyor belki, arkadas cevresiden dolayi olabilir.. arkadaslariyla birlikte oldugunda mutlu oluyormus.. benimlede mutlu ama, sinirlar var tabi evlilikte... ben onun ilkiyim.. oda benim ilkim.. erkekleri anlamak zor bazen..
özellikle kendini bile anlayamayan bir erkeği anlamak evet gerçekden zor,umarım atlatırsınız...
umarim..
bir müddet ayrı kalın kafanızı dinleyin sonra tekrar oturup konuşun,bitirmek kolaydır asıl devamını sağlamak..
21 yaşında evlenilir mi? Çok erken evlenmişsin. Erken evlenenler erken boşanıyor zaten, hakkınızda hayırlısı olsun.
iste bu yuzden cok erken yaslarda baslayan iliskiler uzun donemde yoruyor.
hep söylüyorum erken evlenenler hayatını yaşayamayanlar ilk aşkın büyüsüne kapılık hata olan evlilikler boşanmayla sonuçlanıyor... çocugunuz var mı? bu işin hiç oluru yok mu ?
cocugumuz yok canim, henuz sonuclannmadi bisey.. konusmadik tam..
insallah..
o özgürlüğü beraberde yaşayabilirsiniz..bunu konuştunuz mu
konusmadik, ama onun istedigi sanirim erkek arkadaslariyla takilmak.. tatile gitmek mesela.. hic gitmedi bi arkadasiyla
Bence ayrılın.Doğru olanı yapıyor.Evlilik için fazla acele etmişsiniz.Zararın neresinden dönülse kardır.Ayrıca çocuk olmaması da iyi olmuş.
olsun 21 24
24 yasında evlenmek boyle sonuclara gebedır ıste..
21 yaşında evlenmiş...
evet haklısın
.evlilik te bazı isteklerde alıkor insanı bunu göze alarak evlenmek lazım hem seni sevip hem ayrılması akılcıdeğil seviyorsa ayrılmamalı ayrılmak istiyorsa birşey var demekki aklında
vayy delının zoruna bak ozgur kalmak ıstıyomus bırak kalsın
Aklı nerdeydi demezler mi adama?Evlilik danışmanına görüşmelisiniz
uzun süren flört döneminden sonra gerçekleşen evliliklerin genel sıkıntısı
flört dönemindeki rahatlığı özlüyordur.. sorumsuz olduğu o günleri özlüyordur.
yuva yıkmak kolay ama yeniden kurmak çok zor olur iyi düşünün
haklissiniz, nasil davranmam gerektigini bilmiyorum bazen, esimi seviyorum.. oda seviyor ama 10 yildir birlikteyiz.. ilk yani ikimiz icinde.. hep birlikteydik, ve sanirim esim biraz farkli ortamlara girmek istiyor.. bu demek degil ki baska bi kadin ama farkli ortamlar iste, arkadaslariyla
biraz üzerine gitme bence oluruna bırak
allah yardımcın olsun
erken yaşta evlenmenin de böyle bir sıkıntısı var işte
Boşanabilirsin yada sende eşine ayak uydurup beraber gezip tozup özgürce takılırsınız
yatak odanızı renklendirin fantezilerle .sana yeniden aşık olacakatır
bırak gitsin. daha 3. yılda bunu diyen adamdan bi baltaya sap olmaz.
...
Yeni bir ben bulmuş.
Ciddi bi konu uzmana başvurmak lazim..
ketum ol gezzsin tozsun. amaaaaa
seviyorsannnn
Yorumsuz.!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar