4,5 yıllık evliyim ve eşim bir akşam erkek arkadaşlarında kalmaya gitti o akşam arkadaşları ne dediyse sabah günaydın aşkım die mesaj atmasına rağmen 4 - 5 saat sonra whatsapptan yazarak benden ayrılmak istediğini söledi... Konuşmak istemiyor benimle.. Bişeylerin çok önce bittiğini ama o gün artık taştığını sölüyor.. Ama davranışları hiç öyle değildi beni sevdiğini hissediyodum... 7 gün oldu eve gelmio, hiç merak etmiyo, arayıp sormuo... Bende ilk bir kaç gün aradım sonra herkes arama bunaltırsın iyice dediği için aramayıda bıraktım 2 gündür aramıyorum... Ama çok merak ediyorum çok özlüyorum... Ailesinin yanınada gitmiyor... Arkadaşlarında kalıyor... Bu süreçte bende hatalarımın farkına vardım ama onları sölemek için bile fırsat vermiyor... Henüz dava açmadı ama en kısa zamanda halletip sana haber vericem die mesaj atmış... Napmam gerekio? Ben boşanmak istemiyorum ve eşimi çok seviyorum...
Cevabın nedir?
Cok zor durum seviyorsan özellikle biraz daha zaman ver ona kendini toparlasin biliyorum canin cok aciyor.. Bazen evliliklerdebu tarz seyler olabiliyor Kendisiyle yuzyuze konusmayi dene mesaj at yuzyuze konusmasini iste anlatsin tavirlarindan bazen gitmek gerekiyor zorlama kimse icin uzulme inan degmiyorlar güçlü ol eger seviyorsa seni birakamaz zaten bu zamandada senin sabirli hosgorulu olman lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes öyle dio.. Elim ne kadar telefona gitsede 2 gündür kendimi zor tutuorum sonunda burda buldum kendimi... Annesinin yanınada gitmiomuş kalmaya... Ailemle birlikte oraya giderz die korkuomuş... Arkadaşlarında kalıomuş ve annesiyle her konuştuğunda mutluyum diomuş... Şu an arkadaşlarının yanında bişileri algılıamıyor.. Çünkü sürekli kafasını dağıtcak şeyler buluyor.. Zaten işide yoğun tempolu bir iş...
En İyi Cevaplar
Allah Allah ilginçmiş. Genelde erkekler bırakmazlar eşlerini evliyseler eğer. Asla düşünmezler boşanmayı kadın diretmedikçe. Naptınki adama bu kdr anlmdm
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiorum... Onunda böyle ani bir karar alması beni şaşırttı çünkü insan en azından davranışlarından bişi anlardı ama ben hiç anlıamadım... Sadece 7 gündür eve gelmio ve bana geçerli bir sebep sunmadığı için kendimi suçlamaya başladım... Her ilişkide olduğu gibi tartışmalarımız oluodu ama çözülemicek şeyler değildi... Sadece kendi hatalarımı keşke iş işten geçmeden farketseydim diorum... Ve her gün dönmesini umuorum... Sadece 6 yıldır beraberiz ve sanki onu aldatmışım gibi benimle konuşmaması çok üzücü.. Çok büyük bir hatam varmış gibi davranıo ve ben bunu anlamıorum..
Soran+1 yılİnşallah... Sürekli fal baktırıp duruorum... Hepsi dönüş görüo ama bu süreçte hiçbişi yapma dio daha da bunaltırsın dio... Yapacağın tek şey hiçbişi yapmamak diolar... Şimdie kadar fallara hiç inanmazdım ama insan şu süreçte inanmak istio... Ama konuştuğumuzda o kadar netki hiç dönüşü olcakmış gibi gelmio...
- +1 yıl
Fallar yalan inanma. Kimse kimsenin geleceğini bilemez. Kuranda da Allah diyor ki "Gayb-ı yalnız ben bilirim." O yuzden sen hislerine güven çünkü hisler asla yanıltmaz ne düsünürsen ne hissedersen o olur hep. Sen dediğim gibi dua et bol bol youtubeu aç izle Aşkım Kapışmakta var mesela ilişki uzmanı onu da izlemeni tavsiye ederim çok faydasını görürsün
+1 yılSeviyorsan ve hatalarından ders almışsan bence mücadele et. Konuşma fırsatı bulursan "ben hatalıydım, seni çok seviyorum ve özlüyorum. ama yine de benden boşanmak istiyorsan ve boşanınca daha mutlu olacaksan, hayır demem" de. Yani boşanmak istemiyorum, senden vazgeçmem, sensiz olamam dersen bu daha da bunaltır insanı. zamana bırak.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimle yüz yüze konuşmuo... Eve gelip eşyalarını alıcağını sölemişti... O gün konuşurum die düşündüm ama o günde yanında dayısıyla geliceğini sölemiş sırf benle konuşmamak için... Annesine o ağlıınca sinir oluorum çünkü ağlayınca affederim ama sonra yine aynısı olur demiş... Bende dün uzun uzun yazdım ona hatalarımı farkettiğimi söledim dönerse hiçbişeyin eskisi gibi olmıcağını düzelmicek şeyler olmadığını sevgisi bitmediyse böyle ani bir karar almaması gerektiğini söledim ama yine aynı soğuk tavrıyla bende çok düşündüm ama doğru bir karar aldığıma eminim sana karşı içimde bişi yok artık... Beni rahatsız etme numaramıda işyerimide değiştiricem diip bu seferde numaramı engelledi ki sürekli rahatsızda etmiodum sırf sıkılmasın die... Annesinin yanınada gitmio ve arkadaşlarında kalıo... Şu anda sakin kafayla düşünemediğini arkadaşlarının ona çom akıl verdiğini düşünüorum çünkü 7 günde resmen adamın karakteri değişti...
- +1 yıl
çok üzüldüm gerçekten. Umarım her şey düzelir. sevginize cevap veriri.. Hayatında başka bir kadın yoksa ve eğer çok seviyorsan vaz geçme. zamana bırak. Kitap oku, kendini geliştir. Kocanın ailesinden kopma, kayınvalidenin yanına git orada kal ki, ondan da ailesinden de vazgeçmediğini göster.6 ay böyle idare et. buna rağmen sana dönme belirtisi olmaz ise,, yol ver gitsin. Sonuçta sen üzerine düşeni yapmış olursun. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Umarım düzelirsiniz.
+1 yılKötü bir durum. Hatalarinin çok olmasi buyuk rol aynamis anlasilan. Hep gormezden gelmis ya da ustunu kapatmisdir. Arkadas ortami dert ortamidir ordada dokuluvermis ve iyi gitmedigine karar vermiş. Biseylerin gidincemi kiymetinin olduhunu anlayacaksiniz? Esiniz su anda ne yapsa hak veririm gitsede hakli gelsede
03 Yorumla
Soran+1 yılSanırım tam dediğiniz gibi oldu... İlişki süresince onu hatalı bulduğum konularda bile kendimi suçlamaya başladım artık zaten... Sanki herşeye ben sebep olmuşum gibi gelmeye başladı çünkü tek dediği anlaşamıoruz 1 senedir düşünüodum ve o gün taştı artık... Ama 1 senedir hiç belli etmiodu... O kadar ani ve beklemediğim bir anda olduki şok oldum... Elle tutulur bişi sölemediği içinde kendimi suçlamaya başladım... Ama haklısınız insan kaybedince bişilerin değerini daha iyi anlıo...
- +1 yıl
Bacim pisman olduysan insallah geri doner bidaha boyle bisey yasamazsiniz allah yardimcin olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim... İnşallah geri döner...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
23Cevap
+1 yılBana yapılan büyünün adı neydi bilmiyorum ama sürekli kabuslar görmeme ve işlerimin batmasına neden oldu. Büyüyü bozana kadar bir kuruş kazanamadım biriktiremedim. İşe girdim kovuldum, borç verdim geri gelmedi. Üstüne bir de nişanlımla aram bozuldu.
Ali Gürses isimli bir medyum hoca buldum. Arkadaşımın ailesiyle alakalı konularda danıştığı bir isimmiş. 535 590 62 75 telefon numarasından görüştüm kendisiyle. Bakım adında bir çalışma yapıldı. Bu çalışma neticesinde bende bir büyü olduğunu söyledi. Büyüyü bozmak için işlem yapıldı. İşlem sırasında benim hayatımla ilgili bir sürü özel konuda bilgi verdi sanki beni tanıyor gibiydi çok şaşırdım. Velhasıl büyü bozulduktan sonra tüm sorunlarım ortadan kalktı. Çok şükür ki bu hocayı bulmuşum diyorum. Büyü konusu gerçekten şakaya gelmiyor, mutlaka dürüst ve doğru bir hoca bulmak gerekiyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşları demek.. Onlar Allah'ından bulsun eğer ki kanan acizane kulun aklını çeldilerse , ki kandıysa ki onada yazıklar olsun.. Allah yardımcın olsun ablacım. İnsanın hayatta ki önceliği eşi olması gerektiği yerde , insanlar hayatlarının önceliğini farklı ve kişisel durumlar olarak gördüğünde veya konumlandırdığında böyle oluyor gerçekten yazık. Tekrar Allah yardımcın olsun ablacım , Rabb Gönlüne ferahlık versin..
10 YorumlaHatalarin vardı da niye daha önce düzeltmeye çalışmadın? Şimdi biraz geç. Son defa konuşalım de belki kabul eder, şayet çoktan başka birisini bulmadıysa
00 Yorumla
+1 yılKesin birşey oldu. Senin hakkında olmadık şeyler söylemiş olabilirler. Ya da senden daha büyük bir sorunu olabilir. Sen sıkma onu. Gerçekten açarsa davayı işte o zaman üzülebilirsin.
00 YorumlaSeninLe ilgilenmeyip sana mesaj ile bir şeylerin bittiğini söyleyen adama hala eşim demen bile mantık dışı. Delikanlı gibi yüzüne söylese anlarım da üzme kendini. Bırak ne yapıyorsa yapsın. Liseli sevgililer gibi mesaj ile ilişki mi bitirilir?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşları da burada yazanlar gibi sevmiyorsan ayrıl, başkasını seviyorsan ayrıl, şunu yapıyorsa ayrıl, bunu yapıyorsa ayrıl, öküzse ayrıl, buzağıysa ayrıl vb. demişseler ayrılması normaldir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSence geri dönermi.. Bu süreçte rahatsız etmemeye çalışıorum onu çünkü en ufak şeyde sıkılıo, bunalıo... Şu anda da arkadaşlarıyla kaldığı için düşünmek için pek fırsatı olmadığını düşünüorum... Ama ben bu kadar acı çekrken annesine sürekli çok mutluyum diomuş... 6 yılını geçirdiği birini merak bile etmemesi tamamen bitirmiş gibi gösterio sanırım...
Cevap sahibi+1 yılBiraz ara vermek iyidir. Sen de arayıp sık boğaz etme. Umrunda olmadığı hissini de verme. Biraz özlet kendini. Şu kadar sürede beni özlemiş olabilir düşüncesiyle tekrar ara. Bu haftada bir olabilir mesela. Bu sürede özlerse yumuşar, sen de alttan alırsın döner. Özlemezse her şeyi bitirmiş demektir. Sen de yoluna bak. Bunun için hazırlık yap.
Soran+1 yılSanırım bayağ zor olcak benim için... Şu anda kendimi suçlamaktan başka bişi yapamıorum... Her geçen gün daha kolay olur derken daha da zorlaşıo.. Ve en çokda ne kadar üzüldüğümü bildiği halde 6 yılını beraber geçirdiği birini merak etmemesi oluo.. Nasıl bu kadar umursamaz olabilir aklım almıo 7 gün öncesine kadar hiç böyle bir insan değildi...
Cevap sahibi+1 yılNasıl bu kadar umursamaz olabilir?
Sizin aranızda olan şey başlangıçta aşk denilen ama aslında heves olan duygulardı. Hevesler tükenir, geçicidir. Geçince fikir ayrılıkları, inatlaşmalar, münakaşa, dırdır ilişkiyi çekilmez yapar.
Ayrılınca rahatlar insan. Ama heveslerin daha tüketilmediği zamanlarda yapılan fedakarlıklarla sevgi tohumları atılır ise bir müddet sonra özlem başlar.
Bunun için hevesleri flört döneminde değil de evlilik döneminde geçirmek, bu zamanda sevgi tohumu atmak gerekir. Flört döneminde hevesler tüketilirse evliliğe katlanmak zor gelir.
İnsanı özletmeyen bir şey de gönlü bir başkasına kaptırmaktır. Bir başkası ile hevesler tatmin edilir ve bu sırada önceki akla gelmez. Yeniyle de hevesler tüketilince önceki ile kıyas yapılır. Ve genellikle kaçan balık büyük olur hesabı öncekine özlem duyulur.
Soran+1 yılİnşallah dediğin kadar uzamadan geri döner 😔😔
+1 yılNeden boşanmak istediğini sor, bir şekilde iletişim kurmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya çalıştığımda en ufak şeyde bunalıo sıkılıo.. Herkes rahat bırak biraz dedi bende artık arayıp sormuorum... Çünkü ben aradığımda bu sefer tamamen telini kapatıo sürekli ararsam hattını değiştirceğini sölüo... Sadece bekleyip özlemesini umuorum... Elimden başka bişi gelmio..
+1 yılSon iki cunleyi ona da soyle ve hatalarinin farkina vardigini da belir mesajda. Bunun icin ozur dile. En azindan oturup konusmak istedigini belirt.
00 Yorumla
+1 yılkuşu boğarsınız boğarsınız her türlü işkenceyi yaparsınız kuş kaçınca da neden kaçtı dersiniz.
122 Yorumla
Soran+1 yılİşkence demiyelim de ona evlilik süresince hatalarım olduğunu farkettim... Sadece bunları farkettiğimi onunda anlamasını istiyorum... Sevgisi gerçekten bittiyse bişiler için geç ama bitmediyse ikinci bir şansı haketmeliyiz.. Sonuçta evliyiz sevgili değil .. Beni dinlemio, en ufak cümlemden bunalıo.. Ne kadar ılımlı konuşsamda sıkılıo...
- +1 yıl
bence o kafada bitirmi, ş ve evli olamktan çok sıkılmış çocuk var mı peki ?
Soran+1 yılÇocuk yok... Erkek olduğunuz için sormak istiorum erkek bitti dediyse bitmişmidir... Geri dönüşü olmaz mı sence? Çünkü tüm hatalarımı farkettim... Biliorum biraz geç oldu ama bu süreç anlamama sebep oldu... Bunu farkettiğimi ona nasıl hissettirebilirm... Bunu bilse geri dönermi sence?
- +1 yıl
dönmesi zayıf bir ihtimal dönse de büyük ihtimalle eski tadı vermez evlilik. peki nerede yaşıyorsun eğer boşanırsan kendi ayakların üzerinde durabilecek kariyer ve maddi güce sahip misin ?
Soran+1 yılEvet o konularda sıkıntı yok...
- +1 yıl
o zaman üzerine gitme eğer muhatap olmanız gereken bir durum olursa güzelce onu hala sevdiğini ve değer verdiğini anlat hatalarını anladığını anlat ama asla yalvarır bir tarzda olmasın sonra kendi haline bırak eğer kararından vazgeçerse zaten sorun kalmaz ama vazgeçmezse zaten yapılacak bir şey de kalmamıştır.
Soran+1 yılEvet herkes aynı şeyi sölüyor... Bende 2 gündür ne arıorum ne soruorum... İnş sevgisi bitmemiştir ve sinirle olan bişidir diorum... Arkadaşlarının gazına gelerek böyle bir karar aldığına inandırmak istiorum kendimi... Çünkü arkadaşları bekar ve ondan 5 6 yaş küçükler... bir anda o ortam ona eğlenceli gelmiş gibi gelio... O kadar havada bırakarak gitti ki.. Hayatında başka biri mi var die bile düşündüm...
- +1 yıl
erkekler asla diğer erkekleri boşanma konusunda gazlamazlar ama onların ortamı çekici gelmiş olabilir.
Soran+1 yılO gün arkadaşlarında kalmasını istememiştim ve biraz tartışmıştık... Geçde olsa eve gel demiştim çünkü kendiside böyle şeylere karşı... Sonra anlaştık kaldı ve günün sonunda gayet güzel iyi geceler aşkım dierek bitirdi sabah kalktı günaydın aşkım die mesaj attı... Ama gece arkadaşlarıyla konuşmuşlar.. Ne dediler sanada ilk defa arkadaşlarında kaldında böyle bir karar aldın dediğimde çok konuşmadık ama artık onlara ne anlattıysa abi sen böyle bir adammısın nasıl dayanıosun falan demişler... Yüksek ihtimal ayrılırsan şöle yaparsın böyle yaparsın da diip gaza getirmiş olabilirler... Çünkü 4,5 yıl boyunca böyle bir karar almayan adam tam arkadaşlarında kaldığı gün bu kararı alması tesadüf olamaz herhalde..
- +1 yıl
o patlama noktasıdır bence ayrıca seninkisi evliliğin kurallarını bilmiyor sanırım hem özgür olup hem de evli olmak istiyor anlaşılan senin arkadaşlarında kalmasına izin vermen bile süper bir özellik her kadın vermez valla
Soran+1 yılNormalde vermiodum çünkü o da bir kere ben aynı şeyi istediğimde sen evlisin evli insanın ne işi var arkadaşlarında demişti... Bende ona bunu hatırlattıp ama arkadaşı gidio die biraz tartıştıktan sonra kaldı orda... Keşke hiç sesimi çıkarmadan izin verseydim diorum şimdi ya da hiç gitmesine izin vermseydim... Sanırım o gün öyle tartışınca arkadaşlarıyla konuştu ve konu konuyu açtı arkadaşlarıda azcık sen öyle adammısın falan diince bitirdi...
- +1 yıl
valla arkadaşım seninkisi ya fazla çakal ya da bencil benden söylemesi.
Soran+1 yılBilmiorum.. Yinede sadece onu suçlamıorum çünkü eminim başka hatalarımda vardır ve o gün arkadaşlarıyla konuştuğunda bunaldığını hissetmiş olabilir... Sadece benimle bu kadar iletişimi kesip hiç konuşmaması canımı yakıo... Bana kattığı tek olumlu şey 7 günde 3,5 kilo vermem oldu 😁😁
- +1 yıl
valla onu bunu bilmem de eğer bu bir numaraysa ve sen de zokayı yutarsan seni istediği gibi parmağında oynatacak ve göründüğü kadarıyla da tam düşündüğüm gibi.
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım? Ne gibi bir numara?
- +1 yıl
seni avucuna alıp köle yapmak olabilir amacı hayatına karışmayan her sorunda bak boşanırım diyerek susturulan bir kadın haline getirmek.
Soran+1 yılBelkide öyle bilmiorum ama öyle olsa en azından annesiyle her konuşmasında anne bitti artık die kesin konuşmaz gibime gelio... Şu anda kafasında tamamen bitirmiş gibi.. Tek umudum kalbinde bitmemiş olmak ve bunu hatırlaması... şu an o bitti demesinde ki netlik bir anlık sinir olsun die umuorum..
- +1 yıl
bence boşuna kasıyorsun ama son bir kez dediğim şekilde konuş olursas olur olmazsa sakın üzülme inan bana hayat bekarken de süper.
Soran+1 yılBoşuna kasıyorsun derken olumsuz anlamda sanırım... Biliorum bitsede ne kadar süreç geçerse geçsin illa bir gün toparlancam ama böyle saçma sapan bitmesini istemiorum... Keşke daha elle tutulur sebeplerden olsa.. O zaman kabullenmeside kolay olurdu...
- +1 yıl
valla iç ilişkinizi bilemem tabi ama genelde erken evliliklerin sonu bu oluyor günümüzde hatalar falan bahane asıl sebep sıkılma.
Soran+1 yılBelkide dediğin gibi... Sanırım bekleyip görmekten başka yapcak bişi yok...
- +1 yıl
aynen öyle en azından çocuk yok onun için büyük sorun değil. sen de özgürlüğün tadını çıkarırısın bir kaç yıl bir de iyi tarafından düşün.
+1 yılOha yani öncesinde ne yaşandı bu kadar
Yoksa senin hakkında ağır yanı aldatma tarzı ne biliyim bişi mi dediler ve inandi bu kadar sildi
Ya da gerçekten erkek arkadaşlarında mi kaliyo00 YorumlaArkadaşlarının yanında kalıp sana ayrılıcaö diyorsa uzun süredir seninle mutsuz müş ya da aldatıyor seni. Birden bire olmaz bu işler
00 Yorumla
+1 yıleşine nasıl davrandın da bu sonuca ulaştı ilişkiniz
010 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sürecinde hatalarımın farkına varmamışım aslında... Bu ayrı kaldığımız süreçte kendi kendime düşününce çok fazla hata yaptığımı anladım... Ama bunu açıklamama bile izin vermiyor... Annesiyle konuştum dönsem yine aynı olcak bitsin bari demiş... Şu an çok mutlu olduğunu sölemiş... Sadece ona ikinci bir şans verirse hiçbirşeyin aynı olmıcağını sölemek istiyorum ama konuşmalarımı dinlemiyor... Ben telefon edince tamamen telefonunu kapatıyor... Ayrıldıktan sonra 2 gün geçince iş yerine gittim konuşmak için.. Dayanamadım karşında ağladım ama hiç üzülmedi, umrunda değilmiş gibi konuştu... Tamamen bitirmiş gibi ama ben buna inanmak istemiyorum çünkü arkadaşlarına gitmeden önce hiç sevgisi bitmiş gibi değildi.. Aşamıcağımız engeller değil...
- +1 yıl
valla bende öyle boşandım. ve düşüncem can çıkmayınca huy çıkmıyor. ben iki şans verdim ama olmadı. hakkında hayırlısı. çocuk var mı bari
Soran+1 yılÇocuk yok malesef... Annesine de çocuk istiodum ama o istemiodu demiş ama aslında evlilik süresince çok fazla işsiz kaldığı süreçler olduğu için ve sürekli iş deiştirdiği için böyle bir sorumluluk alabilceğini düşünmüodum.. Ama çocuk bile sebeplerinden biri... Şu an onu daha ciddiye almadığım için çok pişmanım...
- +1 yıl
bende boşandım doğru ama. zor iş. seni gözden mi çıkardı yoksa deniyor mu onu tespit et bence
Soran+1 yılGittiği günden beri inanırmısın falcılardan medet umar oldum.. Hepsi barışcaksınız ama arama sorma dio.. Falcılara ne kadar inanılır ama insan ümitlenio... Tamamen bittiğine kendimi inandırmak istemiorum sanıorum... Nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiorum..
- +1 yıl
o senin hangi huyunu sevmiyorsa onları öldür içinde ve tekrarlama. ve buna da onu ikna et sözle değil davranışlarınla. ama aynı hataları tekrarlama. benim bir hissim var kime nedediysem çıkmıştır. babamın öleceğini bile görmüştüm gözlerinde. gözlerine bir baksam sana birşey derdim kesin ama üzgünüm :)
Soran+1 yılKeşke öyle bir imkanımız olsa ☺️☺️ Bende hatalarımı farkettim zaten sadece bunu inanmasını istiorum... Çünkü annesne yine barışsak yine aynı olcak demiş... Ama olmıcak ve bunu bilmesi lazım...
- +1 yıl
tekrar tekrar konuşmayı dene onunla yazıyla sözle vs. ama kendini isbat et
Soran+1 yılTelefonla konuşmuo hemen sıkılıo suratıma kapatıo... Ne kadar ılımlı konuşsamda aynı sonuçlanıo ve bu seferde telefonunu kapatıo tamamen... Sürekli ararsam hattını değiştirceğini sölüo... Bende aramıorum 2 gündür... Belki özler ya da artık aramıo noldu die merak eder die düşünüorum... Diğer türlü daha kötü olcak gibi gelio...
- +1 yıl
hmm. o zaman bir süre bekle belki sakinleşir. bak çocuk olsa farklı olurdu herşey. o zaman sana dönerdi
+1 yılbir anda bosanma karari almasi bana cok garip geldi
03 Yorumla
Soran+1 yılBana da çok garip geldi... Sen bir anlık sanıosun herşey doldu o günde taştı dio ama aynı günün sabahı günaydın aşkım dio.. Arkadaşlarının dolduruşuyla böyle bişi yaptı ve yanlış yaptığını görmesini istiyorum sadece... Arkadaşları ondan 5 6 yaş küçük ve hepsi bekar... Normalde evli olduğumuz için arkadaşlarımızda kalmayız... Arkadaşı izmire gitcek die bir gğnlüğüne kaldı ve kalmaz olaydı.. Ne dedilerse eşimin aklına girdiler... Evet düşündüm benimde hatalarım var ama evliliği bitircek çözülmicek şeyler değil...
- +1 yıl
Bana hala cok sacma geliyor.. esiniz cocuk mu ya arkadaslarinin akliyla bosansin. cok sacma bir hikaye
Soran+1 yılBenimde aklıma yatmıo hiç bir yaptığı zaten... Sadece kendimi suçlayıp duruorum... O kadar havada asılı bırakıp gittiki hiçbişeye anlm veremiorum...
Niye seviyorsun böyle bir adami seninle konusmuyormus bile. Davayı ilk sen aç ve boşan ondan inan sen daha iyilerini bulursun !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHataların var demek peki nedir yazarsan belki birşeyler diyebilirim
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım ilişki süresince onun aslında sölediği bazı şeyleri çok umursamadım... Kendimi çok saldım ve onu ilgisiz bıraktım... Yani diğer tartışmalar her evlilikte olan şeyler ama kendime ve ona daha özenli davranmam gerekiodu sanırım... Eğer dediği gibi sevgisi bittiyse aklıma sadece bu gelio...
Cevap sahibi+1 yılKaçması doğru değil konuşarak halledilir böyle şeyler bari konuşsanız üzüldüm valla
Soran+1 yılBende ondan bunu istiorum ama en ufak bir konuşmada bunalıo sıkılıo... O kadar ılımlı konuşmama rağmen dün numaramıda engelledi... Tamamen kendini kapattı herkese bir tek annesiyle konuşuo... Kardeşinin bile telefonlarını açmıo...
Cevap sahibi+1 yılAbartmış biraz sabret mecburen sende zor ama
Geçmis olsun hangi kaltak sebepse buna Allah belasını versin.
10 Yorumla
+1 yılBaşlarim onun arkadaşlarina. Boşicam lan seni de ona. Boşarsa boşasin be. Yok birde face ten boşaniyor durumu koysaydi. Bacim kendine gel
00 Yorumla
+1 yılRabbim sabır versin inşallah herşey istedigin gibi olur eskisi gibi mutlu olursunuz çocuk var mi peki
00 Yorumlaarkadaşlarından etkşlendiği belli Allah yardım etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan şüpheleniorum ama insan nasıl 6 yılını geçirdiği birini arkadaşlarının sözüyle bırakır...
+1 yılannesine babasına söyle yardım iste bence seni aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılHayatinda başka bir kadın var buna emin ol anlattiklarin direk bunun belirtisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe arkadsi be aptal olma. bulmus bir k. sar onla takikio
00 Yorumlaneden değişti bir günde?
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşında kalcağı gün kalmasını istememiştim çünkü o da bu tür şeylere karşı biri.. Ben bir keresinde istediğimde sen evlisin evli insanın ne işi var arkadaşında demişti.. Bende geçde olsa eve gel demiştim ama sonra anlaşmıştık ve kalmıştı.. O gün iyi geceler aşkım dedi sabah günaydın aşkım dedi ama sonrasında bitirdi işte.. Bende hiç beklemiodum şok oldum.. Arkadaşlarıyla konuşup onların dolduruşuna geldiğine inanıorum... O günden önce hayatında biri olduğuna dair en ufak bir şüphem dahi yoktu ama insan şimdi onu da düşünüyor... Sorduğumda yok biri dio... Napcam bilmiorum..
Soran+1 yılBenle alakalı kötü bişi duyması imkansız... En fazla evlilik süresince yaptığım ve onu sıkan şeyleri anlatmıştır ve arkadaşlarıda gaza getirmiş... Çünkü ona arkadaşların ne dedi sana bir günde noldu die sorduğumda ömer abi sen böyle bir hayata nasıl katlanıosun sen böyle bir adammısın demişler ona... Ama asıl anlamadığımda beni nasıl anlattıda böyle bir yorum yaptılar... O kadar işsiz kaldığı süreçler oldu tek başıma çalıştım kirayı ödedim evin bütün masraflarını karşıladım... bir gün çıkıp lafını etmedim.. Hep bir düzene oturtmaya çalıştım ama farketmeden yaptığım hatalarımda olmuş onları da farkettim...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu tarz şeyler whatsapta olmaz. Serefsizlik olur
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapması çok canımı yaktı.. İnsanlar sevgililerinden bile bu şekilde ayrılmıo evlilikle birlikte 6 yılımız geçti bana nasıl böyle bişi yapar anlamıorum... Eşim 30 yaşında yanındaki arkadaşları 24 25 yaşında falan ve hepsi bekar... Evliliğimiz ile ilgili bişiler anlatmış ve onlarda abi sen nasıl böyle bir hayat yaşıosun sen böyle bir adammısın falan demişler... Eşim etrafındaki insanların gazına çabuk gelio... Eşyalarını almaya geliceğini söledi kaç gündür gelir eve gelince özler belki die düşünüorum ama gelmio da... Belki gelse evde sakin sakin konuşsak çözücez..
- +1 yıl
Arkadaşları yuva yakmış
Soran+1 yılEvet kaç kere dedim o gün gitme deseydim gitmeseydin yanımda mı olucaktın dedim... O kadar pişman oldum ki gitmesine izin verdiğim için.. Ama o zamanda sadece 2 3 ertelicekti ama yine aynısı olcaktı dio... Çok garp davranıo ne ailesi ne ben bir anlam veremioruz... Sürekli kendimi suçlamaktan başka bişi gelmio elimden..
+1 yılTrol mu ciddi bir soru mu bu?
00 Yorumla
+1 yılSenin ne gibi hataların oldu?
00 Yorumlakim bilir neler yaptın adama
00 YorumlaErkek adam acik acik gelir soyler...
01 Yorumla
Soran+1 yılEn çok da o koyuyor zaten... Whatsapptan yazarak ayrıldı 2 gün sonra gelme demesine rağmen iş yerine gittim yüz yüze konuştum ve o kadar üzüldüğümü görmesine rağmen çok acımasız ve umursamaz davrandı... Sanki aldatmışım da nefret edio... Çözülmicek hiç bir problemimiz yoktu ve ayrılık kararından sonra takındığı tavırlar daha çok canımı yakıo...
Başka bir kadın var hayatında
01 Yorumla
Soran+1 yılOndanda şüphelendim ama ayrılma kararı almadan önce her boş anını benimle geçiren biriydi ve onada bunu sorduğumda o kadar kısa sürede nasıl birini buluyım hem uzun süre kimse olsun istemiorum tek başıma kalmak istiyorum artık dio..
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlarıyla iletişime geç bence
00 Yorumla
+1 yılNe yaptıysan artık, adam bıkmış
00 Yorumla
+1 yılŞerefsizin önde gideni
00 Yorumla
+1 yılKesin başka biri var..
00 YorumlaCok zormuş :/ eşin birini bulmus sanırım
00 YorumlaO arkadaşları kadındır
00 Yorumla
+1 yılO seni sevmiyor ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrılırken sevgi başka bişi ama biz anlaşamıoruz olmuo diodu... Şimdi konuşmaya çalıştığımda sevgim bitti dio... Çok kesin konuşuo sanırım bu duruma kendimi hazırlamam lazım.. Herkes arama sorma zamana bırak o da farkeder hatalarını döner dio ama onun konuşmalarından hiç öyle olmıcak gibi gelio.. 6 yıllık ilişkisini whatsapptan yazarak bitirmesi be bitirdikten sonraki tavırları çok canımı yakıo...
+1 yılOoo işler kötü :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver gitsin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlarıyla konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl27 eşimde 30 yaşındaydı
Cevap sahibi+1 yılAyırdınmı
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz