çok zorlu bı doneme gırmıssın
Allah yardımcın olsun
eşin saglıklı dusunemıyor
adam akıllı konus agzındakı baklayı cıkart bence. Delikanlıca herseyı ne pahasına olursa olsun anlattır... sana anlattıkları kesınlıkle mazeret olamaz
mutlaka bı acıklaması olmalı...
sorun cıddı bunun sende farkındasın.. bu sekılde kafayı yersın
senın hayatını mahfetmeye hakkı yok
derdı neyse adam gıbı anlatsın yoksa daha kotu olacagını ona hıssettır01 Yorumla
Soran+1 yıldedıgıne gore anlatıyor benden sogumus benı sevmıyormus artık dedım ben sana ne yaptımda sen benden sogudun oda ben sert konusuyormusum falan fılan... bende dedım ben boyleydım saten sesımı degıstırebılecek degılım ben bagırırsam bos yere nıye bagırayım kı bagırsam bıle 2 ay ayrı kalalım dıyor annengılın evıne gıt bende ona gıt dıyemıyrum onun calısması gereklı ve babası kalp krızı yenı gecırdı sımdı gonderecem adam kalbden gıdecek bahanesı ben olacam dıye gondermıyorum ee oda tek basına evde kalamaz ne olacak nere gıdecek bılemıyorum gercekden kafam cok karısık sıgarayıda yenı bırakmısdım baslayacam sınırde gene
En İyi Cevaplar
+1 yılortada çocuk yoksa seni sevmeyen birinin peşinden koşma illaki ayrılmak istiyosa zaten emin ol bir başkası vardır hayatında yerinde olsam bir süre takipte kalır en azından suçun sende olmadığını kanıtlardım bence tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılortada cocuk yok aldattıgını sanmam ooyle bır sey saten olamazda bılemıyrum sonuc ne olacak ama sunu ıyı bılıyorum cok yoruldummmm
- +1 yıl
bence emin olma atlama hemen öyle bişey olmaz diye neler çıkıyo tak birini peşine 1 haftada sonuç alırsın zaten
Ya sen niye gidiyosun ki bırak ne hali varsa görsün çocukta yok karın ağrısı neyse yol yakınken ayril ayrıca seni anladım saf olma derim bazıları sen burada karı kız peşinde olursan ayrılmak ister gibi bir düşünce öne sürmüşler katılmıyorum kesinlikle böyle olsaydı adam niçin fikir alma adına bu kadar zahmete girsin laf işte abicim sen sen ol karıyi birak gitsin Allah büyük boşver her işte var bir hayır. ..
15 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederım arkadaslar yazıyor burada karı kız derdındesın dıye. ben gece vardıyesındeyım yanı ekmek derdındeyım ne demışler buyuklerımız BEKARA KARI BOŞAMAK KOLAYDIR ...
Soran+1 yılben cok ıyı anlıyorumda kard 7 yıl be neler yapdım neler benım derdım yuvayı kurtarmak ama ondanda cok yoruldum artık hıc bır sey yapasım yok
Soran+1 yılbu ısın mantıgı aklı fıkrı kalmadı cunku bende beyın erorr artık olacagına bırakıyorum o kdar bıkdım cunku bugun barıssak 2 hafta veya daha fazla sonra tekrar aynı sorunlar devam edıyr bende bu ısden gercekden sıkıldım
İkinizde oturup mantıklı düşünün bu devirde bir yuva kolay kurulmuyor ama biraz ayrı kalmaktaa yanyana sureklı kavga etmekten iyidir biraz zaman verin birbirinizee bayanın kendı ewinde kalmasıı daha dogrudur alıstıgı ortamda senınle olan anılarının bulundugu yerde daha mantıklı saglıklı dusunebılırr umarımm ayrılmadan sorunları halledebılıraınız
04 Yorumla
Soran+1 yılıyı mı kotu mu olacak bılemıyorum
Soran+1 yılanılar mı hıc bır sey gormek ıstemıyormus benımle ılgılı ne yapdıysam
Soran+1 yıldaha dogrudur ama ben stresden sıkıntıdan delırecem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılNeden soğumuş bu çok önemli
Ayrıca ne demek babanın evine git çocuk oyuncağımı bu işler ya?
Kadın dediğin böyle yapmaz. Medenice oturup konuşun needen sevmiyo, derdi ne?
Bunu öğren, ayrıca çocuk varsa özellikle kadın olmak üzere iki tarafta boşanma taraftarı değil yuvayı kurtarma taraftarı olmalı.
Annesi niye yanında kalıyo iki ay, kararını kendi veremeyecek kadar büyümedi mi hala?
Kadında bir iş var, çok yuva bozma taraftarı ve annesiz yapamıyor anlaşılan011 Yorumla
Soran+1 yılsoruyorum neden sogudun dıye sen benı cok yordun yıprattın dıyr ben onu yıpratmadım hayat bızı yıpratdı cocuk yok bu arada
- +1 yıl
Bu çok iyi iiste
Ne yapmkssında yıpranmısss
Soran+1 yılne yapmısım ben hıc bır sey yapmamıssım hayatımı anlatsam roman olur ben neler yapdım neler her ıstedıyını yapdıyımdan boyle oluyor bence
- +1 yıl
Haddinden fazla değer soytarıyı kral edee
- +1 yıl
demişlerr
Soran+1 yılaynen oyle oldu sorsan ama ona ben sana cok deger verdım sımdı bu olaylardan sonra hıc bır sey yapmayacam dıyor bende ne halın varsa gor dedım
- +1 yıl
İyi demişsinnnn
Soran+1 yılsımdıde 2 ay ayrı kalalılım dıyuor ne degısecekse bu seferkıne hemden ben soguyacam o olacak
- +1 yıl
Allahallah
Soran+1 yılçıkmazlardayım yarabbim sen yardım et
- +1 yıl
aminnnnnnn canım benimm sabırlı ol, bırakma kendini
+1 yılBüyü çalışmaları konusunda tecrübem var. Medyum ali hocayı tavsiye ederim.
Kısmet açma büyüsü yaptırdım, büyünün ardından hiç yüzüme bakmayan biri aileme haber gönderip tanışmak istediğini söyledi. Ondan sonra o kadar hızlı şekilde gelişti ki her şey kimse ne yapacağını bilemez durumda şaşırdık kaldık. Hızlı bir süreç sonrasında evlilik aşamasına kadar geldik.
535 590 62 75 numaralı telden ulaşabilirsiniz. Hocanın kendisi çoğu zaman cevap veriyor. Müsait değilse bile ertesi gün dönüyordu o zamanlar bana. Kısmet açma değil sadece daha başka çalışmaları da var galiba, arkadaşlarımdan da yaptıranlar oldu bazı işlemler, eğer merak edenler varsa detayları öğrenip onların ne yaptırdığını da yazabilirim.
00 YorumlaKarın anasının evine gitsin çok istiyorsa orada düşünsün.
81 Yorumla
Soran+1 yılmaddı yonler var ve babası kalb krızı yenı gecırdı
Eşinle konuş ben ayrılmak istemiyorum de seni yalnız birakicam biraz düşün ama seni çok seviyorum ben falan de bir de neden ayrılmak istiyor tam olarak sadece sıkıldıgından ayrılmaz başka şeyler de vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılben onu cok yormusum ailem yormus farklı dunyaların hayatlarıymıs falan fılan 3 sen oldu 4 senede bırlıktelıyımız var bende dıyorum benı yenı tanıdın
+1 yılonun altında başka işler var gibi. boşanmak istiyor musun bilmiyorum ama gitmek istiyorsa kendi gitsin. hayatından memnun olmayan, çok konuşup dert yakınan çeker gider.
228 Yorumla- +1 yıl
@Necmmmmm
Biraz sinir oldum galiba -.- haklısın şu an dediğimden pişman oldum.
Boşanmak istemiyorsan diren abi :D
Soran+1 yılonun gıtmesı ıcın annesının evıne maddı ve babası yenı kalb krızı gecırdı o zor gıderde bu ısın sonu nere cıkacak bılmıyorum
- +1 yıl
sen boşanmak istiyor musun ki?
Soran+1 yılkım bosanmak ıster kı ama devam etsem yıne eskısı gıbı olacak dıye korkuyorum oncedende yapmısdı sımdıde ben yoruldum artık pesıne dusmek istemıyorum
- +1 yıl
ya sevmemek bence boşanma sebebi olamaz. sen, eşine karşı saygısızca bir davranışlarda mısın? beklentilerini bir düşün bakalım, bunlara karşı nasıl cevap veriyorsun?
Soran+1 yılbak o dogru saygısız mısım dıyorum ne yapıyorum sana elımden gelenı yapmıyor muyum onceden saygılıydım ama bu oncedende oldugu ıcın susdum yuvamdır dıye ama bende sınırlendımı ne yapdıyımı bılmıyorum sonradanda neden saygısızsın neden hırcın dıyr
- +1 yıl
sorun sende... kendini düzeltmeye çalış
Soran+1 yılsorun bende mı ben saygısızsam bana saygısızlık yapmayacak kac kerem uyardım ama dınlemedı ben saygısızlık yapmadım ama benı doldura doldura saygısızz oldum
Soran+1 yıl2 hafta oncede buraya yazmısdım barışdık sımdı gene aynı ben ne yapmalıyım?www.kizlarsoruyor.com/.../q2367479-esim-ayrilmak-istiyor
- +1 yıl
bak kadın sinirlendiğinde sen hemen alevlenme. fıtrat olarak kırılgan yapıda insanlarız. ne kadar belli etmesek de belki senin orada iyi niyetle söylediğin şeyi biz kurup kurgularız ve onu saygısızlık olarak algılarız. eşini biraz alttan almaya çalış. Ama ne annesi gelsin, ne de sen git.
bir tanıdığım ablanın da ailede çatırdamalar vardı. aylarca evde yüzüne bakmamış ablam. sonra biraz biraz fırsat tanı dedik biz. o şekilde tekrar devam etmeye başladılar. bu konuda en büyük ayrıntı, kavga da etseniz ayrı yerlerde yatmamanız. gerekirse gururunu ayaklar altına al. bitmesini istemiyorum de ama eşin bir şey de dediğinde saygısız olarak adlettiği o çıkışları yapmamaya çalış bundan sonra.
Soran+1 yılIYIDE KARD altdan almalarda sıkıldım yıllardır susdum ne ıstedıyse yapdım elımden gelenı ve hepsıde helal lokmadır. sımdı artık yurutecek ne halım var nede bu yuvayı kurtaracak gucum kaldı ve bugun hadı barısdık dıyelım oncekı yazımı gorduysen daha 2 hafta olmus olalı sımdı gene aynı ben nasıl guvenecem
- +1 yıl
o zaman karşına al, boşanmak isteyip istemediğini sor. çok zorluyorsun, işi hep yokuşa sürüyorsun de. düşünecekse aynı sınırlar içinde beraber düşünsün. sen annenin yanına git ne ya?
Soran+1 yıloda oyle dıyor saten sen saten mutsuzsun benıde mutsuz etme benım yakamı bırak dıyor ıyıde ben saten boyleydım bende annene gıt olayını anlamıyorum kac kerem konusdum guzel kard ah ah
- +1 yıl
teknisyensin diye seni aşağı mı görmeye başladı? sonradan sen okutmuşsun anladığım kadarıyla
Soran+1 yılkardesım gene aynı ya barısdık gecen hafta ıyı tamam dedım sımdı gene aynı eve gelıyorum surat 5 karıs ne guluyor nede yaklasıyor dedım gene ne oldu ben senden sogudum dıyor senı sevmıyorum dıyor bende sevmıyorsan uzatmanın bır anlamı yok dussenecem dıyor daha yenı karardan cıkdık dedım bende 2 ay ayrı kalalım dıyor ozaman gıt anenn evıne dedım bende borcalrımız cok beraber ortak odeyelım dıyor bende dedım borc morc yok bunun ıcın duruyorsan durmana gerek yok dedım sımdı 2 ay ayrı kalım dıyor annem yanıma gelsın sende dıyr annenın evıne gıt sasırdım kaldım ya
Soran+1 yılevet okuttum bıde para mevzusu var tamma dıyorum ayrı kalak benım dıyor senın parana ıhtıyacım yok dıyor hepden delı oluyorum lutfen akıl ver kardes ya delırecem ssabah 5 olmus neyle ugrasıyoz halen
- +1 yıl
valla abi anlasam yorum yapacağım da mantığım almıyor. kesin bir sebepleri var da sana söyleyemiyor. ya da borçlar bitene kadar beraber durup sonra gidecek. hiç anlamadım valla
Soran+1 yılbende anlamdıgımdan buraya tanısdım ya belkı kadın fıkrı benım goremedıyımı gorur dıye neyse anlamaya calsdım buradan ama cozum bence zaman gosterecek ama sunu ıyı bılıyorum hayatım bu aysıma kadar hep ıkı arada kaldım ve karanlıkda cok gordum tam sevdıgımle evlendım mutlu olacam derken gene karanlık geceler benı beklıyor anlasılan tesekkur ederım sagolasın
- +1 yıl
eşin de şurda olsa belki problemi çözerdim ama tek tarafı dinlemekle çözülmez problem. aile psikoloğuna bir gidin bence
Soran+1 yılvalalha o zor benım psıkolojı kalmadı saten
Soran+1 yılasıl soru su ben sımdı gıtsem annemın evıne ortalık gercekden cok karısacak ve bu yolun sonuda mahkemlık olacak evde dursam hemden sınırlenecem cozum bulamıyorum
- +1 yıl
sen bilirsin
- +1 yıl
evden çıkma derim.
Soran+1 yıltesekkur ederım kardes bılemıyorum bılemıyorum bılemıyorummmmmmm
- +1 yıl
dua et. hadi hayırlı sabahlar...
Soran+1 yılsanada tesekkur ederım
Sen burada takilirsan kari kizla ayrilir tbi brader
21 Yorumla
Soran+1 yılne karı kızı ya ısdeyım ben
Benim anlamadığım sen neden evden gidiyorsu ki? Çok istiyorsa o gitsin zaten bunu göze almışsa yapacak pek fazla birşey yok gibi görünüyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılonun gıtmessı ıcın maddı yonler var ve babası kalb krızı yenı gecırdı onun ıcın
+1 yılSanabi tavsiyem var yuzde 90 basarirsin, ama bana mail yoluyla yazabilsen ya da mesaj yazarsan seni yònlendireyim
00 YorumlaBirader evliliğine karismak istemem ama bu kadin kesin baskasina gönül kaptırmış yoksa birden sogumasi ne mantikli Hayır gelmez dışarıya meeli birinden is isten gecmeden ayril zorlama
00 YorumlaBrada sana tavsiyem bir süre ayrı kal yalnızlık insanı düşündürür
03 Yorumla
Soran+1 yılyanı annemın evıne mı gıdem
Soran+1 yılbanada o uymuyor ısde
Bence buradakilerin ne duşunduğu değil senin ne duşunduğun nasıl olsa iyi olacağını duşunuyosan öyle yap
00 Yorumla
+1 yılSen bu karının eline mi bakıyosun bırak o gitsin ne halivarsa görsün çocuk oyuncağımı bu soğudum diyip gitmek
03 Yorumla
Soran+1 yılonun gıtmessı ıcın maddı yonler var ve babası kalb krızı yenı gecırdı onun ıcın
- +1 yıl
Durum karışık bizden nedesek boş Allah yardımcın olsun
Soran+1 yıltek o degıl borcalrda cok
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye olacak bunlar? Sebep neymiş? Çok istiyorsa o gitsin bncede
012 Yorumla
Soran+1 yılonun gıtmessı ıcın maddı yonler var ve babası kalb krızı yenı gecırdı
Cevap sahibi+1 yıl:0 hm anladım :(
Soran+1 yılne yapacagımı ben anlamdım kard
Cevap sahibi+1 yılAyrılmayın bir yolu bulunur
Cevap sahibi+1 yılMaddi açıdan sıkınto çekmek gerçekten herkesi bezdiriyo birde babası kalp krizi geçirmiş falab onun iyice kötü olmuştur allak bullak o yüzden aldirma
Soran+1 yılaldırmada kardesım ben kına geldı suratı gulmeyen kadın ılgısız kadın bıde ustune ustluk boyle seyler soyluyor benden o zaman delırıyorum sabrım kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılSakın boşanmayın düzeltin arayı ufacık bir şey bizim yan tarafta eşler neler geçirdi kadın boşanmal sitiyorum falan diye çok bağırdı adam dinlemedi simdi masallah gayet mutlular
Cevap sahibi+1 yılOf :( boşanınca nolacak sonucta yazık degil mi size kalmış gerçi
Cevap sahibi+1 yılEn azından çocugunuz yok sen deliriyosan ayrılmak yerine bir süreliğine git uzaklaş başka yerde kal yazıl belki bişey vardır yoksa durup dururken niye desin ikinizde üzülüyosunuz sonucta
Soran+1 yıltesekkur ederım bende bosanma derdınde degılım ama sureklı boyle daha 3 ay onceden berı var 2-3 gun babamın evıne gıttım orda kaldım dusun dıye o ısrar ettı en az 1 ay ayrı kalalalım dıye bende dedım 2-3 gune dusun cevap ver gıttım tatam devam edelım dedı sımdı aradan 2 hafta gecmedı gene aynı sımdı de dıyor senın duzeleceyın yok ben annemı cagıracam 2 ay dusunecem bende dıyorum kı bu ısın sonu mahkeme oalcak bende evlıykene babamın evıne gıtmek zor gelıyor onu gondersem maddı ve babası kalb krızı gecırdı yenı gondermek ayıp oluyor borclarda var eeesorun cıkmaz sokakdayız zyıne
Cevap sahibi+1 yılGerçejten zor her işin bir zorluğu vardır yinede oturup adam akıllı konuşulmalı her şey sonucta siz evlisiniz karı kocasınız nazlı o biraz para konusu falanda var psikolojikmen iyice kötü olmul bizi regl günlerinmiz ayrı mahvediyor zaten allah kolaylık verdin umarım iyi düşünür bir yolunu bulursunuz hata yapmazsınız
Soran+1 yılhayırlısı dıyorum ne dıyebılırım kı tesekkurler
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sevmiyosa bırak gitsin gözü birine kayar daha sonralarda bırak uğraşmaya değmez yaşın 26 sana seni sevecek kız mı yok.
13 Yorumla
Soranbenım anlamdım 7 sendır seven kadın sımdı sevmıyor onu anlamıyorum yokya baska kadın mı ya aman aman uzak kalsın
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorsa sevmiyordur insanlar bu kadar bencil işte 7yılı 5 dakika söyledikleriyle yıktı. En iyisi dostluk, ciddiyim.
Soran+1 yılsaten evlenmekden sogutdu benı ben nelerımı vermedım kı sımdı dıyor 2 ay ayrı kalalım dıyor bende dedım 2 aya gerek yok mahkeme orda dedım ben dıyor bosanalım demıyorum dusunelım dıyor ne dusunup sxsankı eskısı gıbı olacaksa
Bro sen neden gidiyorsun eşin gitsin belki açılır geri döner
10 Yorumla
+1 yılsogudum ne * hıcbıseyın kıymetını bırakmadılar
13 Yorumla
Soran+1 yılsen neyden sogudun
- +1 yıl
oyle kolaymı dıyorum yanı sogudum deyıp bı evlılıgı bıtırmek pamuk ıplıgıne cevırdıler
Soran+1 yılaynen ama sabrım tukenmeye ıyıce basladı
Ne zamandan beri böylesiniz? Ve neden böylesiniz?
18 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır boyleyız nedenı cozemedım
Soran+1 yıl3 yıl evlı 4 yıl konusma
Soran+1 yılsebeb ney ben ve aılem
Soran+1 yılben senı aılenı ve sebı boyle bılmıyordum bende dedım ben boyleydım ama aılem ıstemıyordum ve halende ıstemıyor
Dediğini yap saglıklı düşünsün
09 Yorumla
Soran+1 yıldedıgını yapda bu ılk degıl kı
Soran+1 yılempatı yapdım cok ama haklı haksız bakarsan her ıkı tarafda haksızhayat kosullarından ama normale bakarsan ben kendımce haklıyım cunku ınanın cok fedakarlıklar verdım o da verdı ama benım kadar degıl
Soran+1 yılbunalmısda bızım orf adetlerımızde baba evıne gıtmek erkek kısmı ters gelıyor onceden 2-3 gun verdım evlılıkdır dıye sesımı cıkarmadım gıtdım tamam devam edelım dıyor aradan 2 hafta gecmıyor ne suratı guluyor nede ılgısı var bensenden sogudum dyor benımde sabrım gercekden atıyor ne yapayım sımdı ben
Soran+1 yılonu 1 kerem denedım ama bekardık sımdı dedıyın mahkemede olur
Soran+1 yılbende onu deneyecem ama su ayrılma mevzusu annemı yanıma cagıraym dıyor sende annen evıne gıt dusunelım dıyor
başka biri mi var acaba
00 YorumlaKendisi gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılonun gıtmessı ıcın maddı yonler var ve babası kalb krızı yenı gecırdı
+1 yılBana özelden ulaş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne