Eşimle çok kötğ sorunlar yaşadık düzelemeyevek hatalar ve sonunda sevgim bitti tamamen okadar soğudum ki anlatamam çünkü beni hep kandırdı ve küçük gördü neyini affetsem daha beteriyle karşma çıktrşben artık bu duruma dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama o kabul etmiyor seni sevmiyorumda dedim 2 çocuğumuz var ama evimiz çok mutsuz. Onunla birlikte olamıyorım sevdiğimi söylemiyorum hep soğuk davranıyorum çünkü bu benim içimden gelen neden hala duruyor anlamıyorum naparsam soğurki benden? O ayrılmak istesin ve bitsin artık bu işkence
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. ÖNCELİKLE selam... merhaba içinde bulundugun durum gercekten cok kötü bir durum ve ikide cocuk olması ne kadar zor.. yapacagın tek şey var hayat devam ediyor.. ve daha sen şimdi sevmedigin hata yüzünü bile görmek istemedigin biriyle aynı evi paylaşıyorsun bu cok zor bir durum... bu şekilde ne kadar sırtlaya bilirsin bu durumu.. önünde tek bir secenek var sen artık bu evliligi birkere aklından cıkarmış dogrumu ve artık senin içinde bitigini kabulenmişsin.. yapman gereken tek birşey var.. bir boşanma dilekcesi verip bu ısdırabı son vermek..
112 Yorumla
Soran+1 yılNe kadarda net yazmışsın teşekküür ederim yanımdakilerde bu kadar net olsa herşeyle başa çıkarım ama beni korkutuyorlar özellikle öocuklarım için bişey dendimi orada kalıyorum ama ben güçlü olup doğru karat almak zorundayım
- +1 yıl
merhaba :) tabiki dogru kararlar almak zorundasın çünkü sen herşeyden önce bir annesin ve onlar için ayakta durmalısın.. ama şunuda unutma olurmu.. seninde bir hayatın var ve sende biraz kendini düşün sevmedigin bir insanla aynı evi paylaşmak nedir ben cok iyi biliyorum.. bu nedenle sana böyle bir secenegin var diye söyledim.. sen cocuklarım için diyorsun evet tabiki öncelik onların hayatı ve babalarına olan sevgileri.. ama sonuçta bu durumda olan sen deyilsin inan.. ayaklarının üstünde durup onlara güzel bir gelecek saglamak seninde elinde.. ve kimseye minetin olmamalı.. böyle bir yaşam sürmektense kendi düzenini sen kurup sen kendi hayatını yaşamalısın bunu unutma.. sadece sen deylsin bu durumda olan.. aklını başına al.. yarın lar oldugunda ben neden bu kadar durup bunlara katlandım demeden bir yerden hayatına yeniden başlamalısın.
Soran+1 yılZaten bunu dşyeceğime eminim şimdiden yıllarımı ziyan ettim dşye pşşman olucam siz ne yaşadınız
Peki iyi bilirim dediniz ya şu an ayrıldınız mı- +1 yıl
cok derinlere girmeden anlatım ben inanarak ve severek bir evlilik yaprtım ve niyeti evlilik olan ben ir yuva kurmak istedim.. ve anladımki herşey yalan yerşey sahte ve ben onun için sadece evinden ailesinden kurtulmak için bir cıkış anahtarıydım.. inandım iki ayda tanıdıgım biriyle evlendim ve 20 günde var olan bir evliligi bitirdim.. ben kimsenin oyuncagı olmadım ve olmam arkadaşım... hayat devam ediyor ve inan gercekten sevgiyi hakadaçek gercekten sevecek biri bulunur sen yeterki artık dogru kişiyi bul.. kimse için kendini üzme deymez.. cocukların olması seni düşündürmesin.. onlara iyi bir gelecek hazırlamak senin elinde.. ama bir yerden başla artık.. bir dilekce inan o kişinin eline gectiginde artık sen bir başlangıç yapmış olucaksın..
Soran+1 yılVallahi çok net ve kararlısın bu çok güzel bişey benim sorunum bu işte kararsızlık aslında korkular başıma neler gelir çocuklar beni suçlar mı bana kızar mı beni severler mi ailem çevrem beni tekrar evliliğe itmeye ççalşırmı ben başımda adam olmadan çok mutlu yaşarımda çocuklarım mutlu olurmu kafamda hep sorular
- +1 yıl
korkma hiçbirşeyden.. bu hayat senin ve sen istedigin gibi olmalı.. cevren ya da ailen ne dedigi cok önemli olmamalı kimseyi umursamıycaksın yoksa sen bitersin ve ezilen gözleri yaşlı ve mutsuz biri larak hayatını yaşamak zorunda kalırsın.. ve çocukların şu an yaş itibarıyla seni anlamayacaktır evet ama ileride annelerinin böyle bir karar neden aldıgını anladıklarında emin ol sen ve kuzuların daha güzel bir hayat yaşıyor olacak.. ama sen ayakta dik herşeye müçadele etmeyi bilmelisin dik durmalısın.. hiç birşey kolay deyildir bunu unutma olurmu gizmli.. ber 16 yıldır saglık işindeyim ve hayat o kadar zorki gördüklerim ve yaşadıklarım.. o yüzden bir yerden başla olurmu irade ok önemli ve ileride keşkelere maruz kalma..
Soran+1 yılAy Allah razı olsun sizden ya öyle güzel destek oldunuz ki hani kendşme güvenim geldi ben tek ççocğum varken ayrılacaktım annem herşyi bilmesine rağmen çok baskı yaptı sevmesende yaşayacaksın. Dedi resmen çok kırgınım ama şimdi anlıyorum ki sadece ben çekiyorum beni doğuran annem bile halimden anlamıypr oysa bir yılda 15kg verdüm kolaymı bu hale düşmek
- +1 yıl
isim nedir bilmiyorum.. ben gökhan :) merhaba :) unutma bu hayart senin ve birdaha istesende zamanı geri alamayacaksın.. cevrene bir bak olurmu hayat devam ediyor ve herkez bu hayatı diledigi gibi yaşıyorlar.. evet ailendir saygı duyuyorum ama sende bir anna kuzusuzun bunu sakın unutma.. onlar bugün var yarın yoklar. ve senin yaşadıgın hayatı onlar bilmezler. bilselerde anlamazlar.. onlara göre herşey birileri birşey söyleyecek insanlar dilinden seni düşürmeyecek.. kimse umrunda olmasın bu gerekirse ailen bile olsa.. sen iradesi güçlü biri ve ne yaptıgını bilen biri olursan.. sen bundan sonra bırak kimin ne dedeigi kendin içi yaşa olurmu :)
Soran+1 yılZaten öylede bötlede herşekilde insanlar birşeyler söylüyor çok memnun oldum benim ismimde ceylan 🙏
- +1 yıl
merhaba ceylan :) kimseyi umursama ve dogru oldugunu inandıgın ne varsa biran önce hayata gecir artık.. yazık bu hayat istesende birdaha eline gecmez.. cok genc yaşta bazı hatalar yapar insan ama önemli olan bu hataları daha fazla uzatmadan telafisi nedir.. yaşadıgın bu anlamsız hayatı nasıl reklendire bilirim.. sende kendini düşünmek zorundasın artık.. bak ben sözlemiştim az önce.. ben saglık ambulans göreflisiyim İstanbul'da.. gecen gitigim bir vaka..17 yaşında genc bir kız ve kendini asması.. neden biliyormusun severek ve güvendigi biri onu bu yaşta gebe bırakmış ve bunu ailesi duyunca korkutan kendini asmış :( onu gördügümde bu hayatan bir kere daha nefret etim insanlar bu hayat nasıl diye.. hiç birşeyin anlamı yok.. beni anlşıyormusun.. sen sanıyormusunki bu hayata sadece sen dertlisin ve mutsuzsun herkesin emin ol içinden cıkamayacagı bir durum var ve cekiyor... sen var olan bir evliligin var ama sen mutsuzun ve yüzün gülmüyor.. :( bırak herşeyi artık kendini düşün olurm
Soran+1 yılKıyamam ben ona :( herksin derdi başka işte beimde derdim çocuklarım. Geçenlerde kolumu kestim bende bilerek ruhumdaki acı ağır geldi anlaşılamamak boğdu ama yaptığım hataydı bu yğzden pskiyatriste gittim kendşmi engellemek için
- +1 yıl
sakın böyle bir hata yapma.. herşeyden önce senin iki kuzun var ve yaptıgın her hata onları senden uzaklaştırır insanları kendine farklı ya da sorumsuz olarak algılamalarına izin verme herşey güzel olacak senin için.. sana ufak bir teklifim olacak ve lütfen beni yanlış anlama lütfen.. bu benim telim konuşmak istersen sana bir merhaba demek isterim.. beş. yüz. otuz. beş sekisyüz. atmış. altı. onüç kırk. sekiz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun seni aldattığını delillerle beraber bir avukata git boşanma davası aç illa boşanırsın artık dayanamayacak durumdaysan, en olmadı tehdit et benden boşanmazsan seni aldatırım filan de
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demeyide düşündğm ben başkasını seviyorum dşyeyim bari dedim ama bu seferde beni suçlar çocuklarımı falan almaya kalkar
Cevap sahibi+1 yılgit bir avukattan akıl al derim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. bende yaptım bunu ama kısa bir evlilikti. çocuklar varmış kolay değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptınız?
Soran+1 yılAyrıldınız mı şu an nasıl yapabildin peki anlatırmısın çocuğun olsaydıda ayrılırmıydın
Soran+1 yılBen 4 senedir düşünüyorum bunu çocuğum var diye ayrılamadım kalktı ikinciyi yaptı sırf ayrılmayayım diye ama giderek pskilojim bozuldu iyi değilim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kardeşini taciz eden adamla aynı havayı soluman bile saçma değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok saçma ve iğrenç durum ama çocuklar için katlan diyolar işte sen annesin kendinsen vazgeç diyolar örneğin annem
Soran+1 yılBakamıyorum zaten yemeğini bile hazırlamya elim gitmiyor
+1 yılöyle olmuyor bu işler o yüzden 2 medeni insan gibi konuşulmalı taraftarıyım.
013 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum ama anlamıyor hayat çok normalmiş gibi devam ediyor yaşamına ertesi gün geldimi beni çok seviyorsun değilmi diyor delirtecek yakında
- +1 yıl
O zaman o adam çok gevşek ve seni iplemiyor sanırım öyle bir sonuç çıkıyor ortaya.
Soran+1 yılDoğrudur iplese bunları başıma getirmezdi
- +1 yıl
herkes hata yapar hatanın neresinden dönsen kârdır sen bence annenin evine hit o zaman seni daha net anlayacaktır. Ama işte 2 çocuk olması sıkıntı onların suçu ne
Soran+1 yılHerkes hata yaparda herkesin yaptığı hhatalardan değil bunun ki
- +1 yıl
sen ne istiyorsun canım onu söyle.. kafan da ne var devam mı tamam mı?
Soran+1 yılDevam etmemek istiyorum
- +1 yıl
adam seni dövmüyor inşallah çok sıkıntılı bir durum. ama senn kafanda bitirmişsin işte çocuklar kac yasinda
Soran+1 yılAyrılmak için illa dövüp öldürğlmesimi gerekşyor bu kadınların neden bu görüş kadın acizdir herşeye boyun eğmeli değilmi o benim kızkardeşime taciz etti! Keşke beni dövseydi inan daha az acırdı
Soran+1 yılSitemim sana değil yanlış anlama durumu anlatamadığım çoğu insan hep bunu diyor eşin seni dövmüyorsa eve içkili gelmiyorsa ayrılmamamlı gibi bakış açısı var
- +1 yıl
oha vay şerefsiz k. bakma gerçekten lazım için ama..
Soran+1 yılYok ne kusuru
- +1 yıl
istersen burdan çok detay verme.. özelden de konuşabiliriz yanlış anlamazsan şayet.. iyi bir dinleyiciyimdir
+1 yılBirsey yaoma al karşına açık açık ayrılmak istediğini konuş. Bir ömür böyle hayat mi yasanir
026 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum zaten ama beni hiç ciddiye almıyor napacağımı şaşırdım sanki dalga geçiyor gibi ben neler diyorum o daha gelip hiçbirşey olmamış gibi sarılıp öpmeye çalışıyor
- +1 yıl
Peki seni bu kadar soğutan ne evlilikten
Soran+1 yılBunu yazmak istememiştim ama eşim dediğim adam ahlaksızlık yaptı kardeşime tacizde bulundu ve bu ispatlandı!
- +1 yıl
Bunun için ikna etmeye calismaya bile gerek yok direk boşanma davası acabilirsim
Soran+1 yılPsikopat bir insan melek yüzlü ama ayrılmak mesele oldu mu deli gibi davranıyor neler yapacağından şüpheliyim 4 yıldır ayrılmaya çalışıyorum orum
- +1 yıl
Himm peki size şiddet uyguladı mi hiç. Ve ailenizle görüsuyor mu
Soran+1 yılEvet görüşüyor bana şiddet uygulamadı hiç ama bir iki kez canımı acıtttığı oldu örneğin elimi sıktı ve yüzüğümün taşlarının izi çıkmıştı hiç unuytamıyorum
- +1 yıl
Yaa korkularinla yüzleşiceksin boşanma davası açıp herseyin önlemini kanunen de almaya caliscaksin ya da artık susucak kendine bile anlatmadan bu hayatı yasayacaksin. Yani ya siyah ya beyaz bunun grisi bence yok
Soran+1 yılEvet haklısın ben bu kararı veremiyorum işte korkuyorum ayrılsam çocuklarıma yetermiyim ayrılmmasam naısl nefret ettiğim insanın karısı olmaya devam ederim bilmiyorum
- +1 yıl
Peki çalışıyor musunuz şu an. Ve ayrilirsaniz esinizin maddi durumu size nafaka ödemeye elverisli mi? Ve ailenizin maddi durumu sizi desteklemek için yeterli mi
Soran+1 yılÇalışmıyorum ama çalışmaya başlıcam anneme geçince farklı ilçelerdeyiz şu an annemde kalabilirim bir süre idare ederler. Bizi babasıda çocuklarına öder ihtiyaçlarını onları sevşyor çünkü nafakada sıkıntı yapmaz diye düşünğyorum aslında ben şunu düşğnmüştüm çocuklar 20li yaşlara gelene kadar dayan dedim kendşme sonra ayrıl bak yoluna. Ama şimdi yaşım 28 çalışmaya başlamam lazım bir an evvel emeklilik için yoksa ilerde zor durumda kalırım
- +1 yıl
Ya emeklilikfalan onu düşünme kendini düşün. O çocuklar siz ayrilsaniz da yinede sizin çocuğunuz. Ama arada senin mahvolan ve bir daha geri gelmeyecek yılların olacak. Bence en kisa surede kendi hayatını kurmak için bir yerden baslamalisin
Soran+1 yılHaklısın bunu göze almaya değer değilmi bir daha bu dğnyaya gelmicem ki :( ben hergğn bugğnde geçsin bugünde bitsin diye geçiriyorum günlerimi hiçbirşekilde başımı yastığa koyduğumda huzurum yok
- +1 yıl
Aynen seni iyi de anlıyorum mutsuz bir evlilik yasanilan evde büyüyen çocuklar yerine huzurlu ve mutlu ayrı büyüyen bir çocuk bence daha mutlu olur. Kendimden biliyorum
Soran+1 yılNasıl kendşnden ne yaşadın anlatırmısın benimde annem babam hep kötğydğ araları babam fenaydı ben ogğnleri hiç unutmuyorum hep ondan nnfret ederek büyüdüm aslında anneme çok dedim ayrıl diye ayrılmadı bizde pskilojimiz bozuk bğyğdğk işte
- +1 yıl
Bende 1 yil oldu boşandığım. Ve esimle hiç huzurlu değildik 1 sene tek başıma duzeltmeye çalıştım mücadele ettim ama hergün surat 1 karış bana kızıyor çocuğa bagiriyor ve ayrıldık şimdi çocuk annesiyle yasiyor ama bence daha mutlu ve huzurlu
Soran+1 yılPeki çocuğunuz. Nasıl şu an sizi özlüyormu ağlıyormu iyimi benim için en önemli şey bu çünkü ne kadat kötüde olsa baba işte daha küçükler ne bilecekler ki nler oldupunu
- +1 yıl
4 yaşına girdi istediğim zaman alıyorum ve hergün telefonla görüntülü konuşuyorum. Anlaşmalı bosandik ve benim tek sartim beni çocukla cezalandirmamasiydi çok şükür o konuda asla bir sorun yaşamadık. Ama yine de eski eşim annesiyle yaşadığı için oğlum kendi evi olarak benim Evimi görüyor ve daha çok burada kalmak istiyor
Soran+1 yılKaç sene sürdğ evliliğiniz 2 çocuk olması etkilermi sizce yoksa birde olsa ikide olsa aynımı birine baksam zaten diğerinede yetebilirim heralde nedense 2 çocuk olması beni bağladı korkuttu bundan sonra 3. De yaptırırsa çıldırırım ve keşke 2 tane evladım varken ayrılsaydım derim
- +1 yıl
5 sene sürdü evliliğimiz bence 1 veya 2 çocuk olması etkilemez çocukların yaşları kac
Soran+1 yılBiri 6 diğeri 2 büyğk kız diğeri erkek belki erkek evladım olmasıda iyi birşeydir annem hep derdi 2 kızım var dşye ayrılamadım diye bu evlilik biteckte ne zaman onu bilmiyorum
- +1 yıl
Umarim en yakın zamanda olur sonuçta giden senin hayatından gidiyor bence sende mutlu ve huzurlu yaşamayı hakediyosun
Soran+1 yılHakediyorumdur sanırım artık ben bunu hayat gibi belledim mutlu ve huzurlu olursam bana değişik gelecek
- +1 yıl
Daha iyi işte monoton olmaktan çıkmış olursun😊 ve buna bence en kisa surede başla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bütğn yazdıkların için
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim hayırlısı olsun hakkinizda. Mutluluklar
İnşaallah mutlu olursun eşin neden ayrılmıyor açıklama yapmıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor sözde ama sevgi değilde terkedilmek istememek bence onunki çünkü seven adamın yapamıcağı yanlışları yaptı keşke o beni terketse yüküm hafiflese
Çocuklarını düşünüp ısınmaya çalışsan?
08 Yorumla
Soran+1 yıl4senedir çalışıyorum ama olmadı zaten ikinci çocuğu da bilerek terketmeyeyim diye yaptı ben istememiştim gerçek ten ikinci çocukşa elimi kolumu bağladı
Soran+1 yılKeşke herkesin hassasiyeti seninki gibi olsa ben anneyim ve beni sğrekli çocuklarımı kullanarak durduruyor birkere bana dediki sen onlardan daha mı değerlisinki kendi mutlulupun için ayrılacaksın dedş
Soran+1 yılBencede yazıklar olsun ben 7 yılın ardından pskilojik destek görmeye başladım o duruma düşürdü beni
Soran+1 yılDua edin bana yeterki Rabbim bana doğru yolu göstersin
Böyle düşünmeyin lütfen. Sorunlar geçer gider
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmeyecek sorunlarımız var inanın basit şeyler değil büyük ahlaksızlık yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şans daha versin bana
00 Yorumla
+1 yılSen git
10 Yorumla
+1 yılne yaptı aldattımı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayip ayip 😏
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi