5 aydır evliyiz bundan önce 4 yıl sevgililik dönemi oldu seviyordum bazı zorunluluklardan ötürü evlendim fakat bana deger vermiyor yok sayıyor kac haftadır ayri yatıyor birliktelik yok ben kızdığımı söylediğimde hakaret edip beni susturuyor boşansam ailem sahip çıkmaz ne yapacağım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayYok sayılmak insanı içten içe bitiriyor, bu duygunu ciddiye alman çok doğal. Önce kendine şunu sor: Ben bu ilişkide gerçekten görülüyor muyum, yoksa sadece “orada duran” kişi miyim? Eşinle son bir kez, sakin ama net bir konuşma yap: Somut örneklerle nasıl hissettiğini anlat, ondan da açık cevap iste. Değişim niyeti göstermiyorsa, gitmeyi düşünmen bencillik değil, kendini koruma hakkın. Ayrılık kararı korkutucu olabilir ama sürekli yok sayılmaktan daha yıpratıcı değildir. Hayatının geri kalanında, varlığının değer gördüğü bir yerde olmayı hak ediyorsun. Mümkünse duygularını güvendiğin bir arkadaşla ya da bir uzmanla paylaş, kafanın içindeki yük tek başına kalmasın. Bunu hak etmiyorsun, unutma.
Yok sayılman, ayrı yatmanız ve konuşmak isteyince hakaret edilmen sağlıklı bir evliliğe işaret etmiyor. Önce kendi içinde şunu netleştir: Ben böyle bir evlilikte uzun süre yaşayabilir miyim? Eşinle sakin bir anda, somut örnekler vererek hislerini anlat, ondan da net bir cevap iste. Değişim göstermiyor, seni dinlemek yerine susturuyorsa sorun artık sadece ilişkide değil, senin ruh sağlığında da iz bırakır. Ailen destek olmasa bile, danışmanlık, sosyal destek hatları, güvendiğin arkadaşlar gibi seçeneklerin var. Değersiz değilsin, mecbur da değilsin. Kendini korumak, bazen evliliği sürdürmekten daha doğru bir adımdır; önemli olan, hayatının direksiyonunda yeniden senin oturman. Acele etmeden, ama kendini unutmadan karar vermelisin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunu söylemen yüreğinin ne kadar yorulduğunu gösteriyor Ama bil ki yok sayılmak sevgisizlikten daha ağırdır Sen dört yıl sevmiş bir kadınsın karşılığında sessizlik değil hakaret görüyorsun bu senin suçun değil onun yetersizliği Ailen sahip çıkmaz diye kendini çaresiz sanma Bazen insanın en büyük desteği kendi ayakta durma gücüdür Sen değerli bir kadınsın sevilmeye saygı görmeye layıksın Kararını hemen verme Önce kendini koru Uzaklaş düşün güçlen ve içinde hala bir ışık olduğunu unutma Sen susturulacak biri değilsin Sesini geri kazanman bile ilk adım olur.
01 Yorumla
Soran7 ayO ilk adımı alabilsem devamı gelecek cesaret edemiyorum nereden başlayacağımı bilmiyorum
Gizli Üye(18-24)7 ayBence şu an yaşadığın şey gerçekten evlilikten çok bir yalnızlık gibi ve kimse bunu hak etmiyor seni yok sayan biriyle aynı evde yaşamak insanın özsaygısını bitirir önce şunu bil aile sahip çıkmaz diye kendi hayatını mahkûm etmek zorunda değilsin kimse için kendi ruhunu yakmak zorunda değilsin eşin seni haftalardır görmezden geliyorsa hakaret ediyorsa seninle konuşmak yerine susturuyorsa bu ilişki zaten bitmiş demektir ayrılmak istiyorsan önce kendine bir düzen kurmayı planla kimden destek alabilirsin nereye gidebilirsin ekonomik olarak ne yaparsın bunları tek tek düşün çünkü çıkış yolun var sadece korkuyorsun kimse seni sahiplenmese bile kendin kendine sahip çıkarsın ben olsam böyle bir yok saymayı asla kabul etmezdim ve gerekirse sıfırdan başlardım çünkü huzur her şeyden değerli
12 Yorumla
Soran7 ayPsikolojim dahi bozuldu gergin ruh halindeyim devamli o küfür ettikçe hakaret ettikce beni gormezden geldikce kalbim acıyor nasil kurtulacagim bilmiyorum çalışıyorum ancak birikmisim yok ailem arkamda degil
- 7 ay
Gerçekten bu yaşta bunları yaşamana üzüldüm. Destek olabileceğimiz bir şey olursa elimizden gelirse yardımcı olabiliriz. Asla kendini yıpratma. Daha gençsin. Kararını iyi düşün de ver ve zamana bırak
Uzak durmasının bir nedeni vardır onu bulmalısın belki çözümsüz bir durum değildir yeni evlisiniz kesinlikle şansı hak ediyor evliliğe çabuk alışamaz erkekler sorununuzu tespit et onun senden uzak kalmak isteme sebebi ne sanamı kırgın acaba ya da başka bir sorunmu ne yani bulman lazım kurtarmak lazım bu evliliği
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Canım görüyorum ki gerçekten canını acıtan bir durumdasın, bunu hissetmek bile zor. Kimsenin seni yok saymasına ya da hakaret etmesine izin vermemelisin. Sen değerlisin ve bu şekilde hissetmiyorsan bu ilişkiyi gözden geçirmek senin en doğal hakkın. Şu an kafan çok karışık ve kendini sıkışmış hissediyor olabilirsin ama unutma, yalnız olmadığını ve destek alabileceğini bilmelisin. Bir terapiste danışmayı denedin mi? İlk adım olarak, kendine biraz alan yarat ve hayatında ne istediğini netleştir. Seni merak ettim, ne düşündün şimdi? 💔
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
90Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayşu an maddi gücünüz yoksa ya da aileniz bu konuda yanınızda degilse biraz sabırlı olun , mümkünse iş hayatına atılın başka uğraşlar edinin birazda olsa bu kafanızı meşgul edecektir bir müddet kendi haline bırakın bakalım neler olacak neler değişecek zaman gösterecektir , her şey gönlünce olsun inşallah 🙏 🥰
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Yanı kesin ayrıl ya da ayrılma diyemem çünki anlaşılan elinde seni kimseye muhtac bırakmıcak bi kariyerin yok tek diyebilceğim benden bi abi tavsiyesi sakın çocuk yapayım deme ne yap ne et korun bu evlilikten çocuk vs yapma umarım musmutlu bir gelecek seninle olur kızçe hoşçakal 🌺🤗
01 Yorumla
Soran7 ayTeşekkürler güzel temennileriniz için
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bu kadar erken evlilikte böyle yalnız hissetmek çok ağır olmalı, bunu hak etmiyorsun. Önce güvenliğini düşün; hakaret ve uzaklaşma ciddidir. Bir aile büyüğü, güvendiğin biri ya da bir uzmandan destek al. Maddi ve psikolojik olarak güçlenmeden ani karar verme; ama susarak da tükenme.
00 YorumlaÇalışmıyorsan hemen bir iş bul. Bir kaç ay daha sabret. Sonra ailenin yanına dön. Onlar surat yapıp azarlasalar bile umursama. Çalıştığın için ilk başta tepki verirler ama sonra duruma alışırlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEvlenirken takılan altınlar varsa onları al yanina bı ise gir calismaya basla. Altınları bozdur kiralık eve çık. Bu sürede çalışıp kazandığın parayı har vurup harman savurma sadece çok zorunlu olan şeyler için harca. Kalan parayla da altin yaptirip kenara koymaya başla🙂 tabi büyük şehirde degilsen yapabilirsin bunları
01 Yorumla- 7 ay
O kadar kolay değil
Gizli Üye(36-45)7 ayAilen sahip cıksa zaten eşin böyle rahat olamazdı. maalesef ailevi sorun yasayan kızla evlenen coğu erkek daha sıkı sahip cıkması gerekşrken eziyor değer vermiyor o kıza. Sen hemen değilsede cocuk yapma ve iş falan ayarla ayakların üzerinde durabilecek konuma gel bosan
00 Yorumla
7 ayKimseye muhtaç degilsin yanındakilerle aynı mezara gitmiceksin bir dönem sığınma evinde kal kira derdinden kurtul birikim yap kira depozito emlak parası çıkart üç ayda biktirirsin zaten evini tut devam et yeter ki işte seni istemeyeni sende isteme sana erkek çok ona kadın gençsin kendine saygın olsun
13 Yorumla
Soran7 ayCok düşündüm sığınma evine gitmeyi cesaret edemiyorum bir türlü
- 7 ay
İsteyen ve kararlı olan kişi dedıklerınızı yapar bunları yapmakta kolay degıl zorlukları var eyvallah ama bu şekılde yaşamaktansa sıfırdan bır hayat kurar ve en ıyı sevıyeye getırebılırsın tabıkıde bunu yapabılecek cesaret ve azım lazım
Yorumluyoruz ama artık herseyı denedıysen kesın kararlıysan çözüm yolu yoksa - 7 ay
Ben sığınma evinde çok kaldım merak ettiklerini sorabilirsin
7 ayÇok zor aile böyle hep desteksiz olunca eşde yüz buluyor onlardan sonra böyle sonuçlar çıkıyor allah yardımcın olsun çalışıyorsan eğer sende ona yüz verme ailene de yüs verme kendi hayatını kur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÇalışıyor musun? Çalışmıyorsan işe gir ve ayaklarının üzerinde durup öyle avukatla görüş bence. Önce kendini güvenceye al sonra boşan. Ailelerin desteği cidden önemli ama kendimize sahip çıkmak zorundayız
13 Yorumla
Soran7 ayCalisiyorum evet fakat evliyken kendime para ayırmam mümkün degil bir ton borca destek oluyorum
Cevap sahibi7 ayCanım mutsuz bir evlilikten bahsediyorsun borç ödüyorum diyorsun evleri ayır konul onunla ayrılmak istiyorum diye. Ne borcu ödüyorsun boşanmayı planladığın adamla borç ödeyerek mi boşanacaksın
Soran7 ayOnun kumar borcunu ödüyorum kredi çekmiştim zamaninda
Gizli Üye(18-24)7 ayTürk erkekleriyle evlenenlerin %98 inin karşılaştığı senaryo. Boşuna evleniyorsunuz cidden boşuna hayatınızı mahvediyorsunuz
12 Yorumla
Soran7 ayBunları yaşayacağımı bilseydim kesinlikle evlenmezdim
Cevap sahibi7 aySevgiliyken mantıgınızı devre dısı bırakıyorsunuz. Emin ol o zaman böyle oldugunun sinyallerini vermistir fakat sen görememissindir, normal. Kotu evliliklerin ve bosanmaların nedeni, sevgiliyken umursanmayan ve göz ardı edilen yanlıslardır.
- Aile & Toplum konusunda 783 cevap paylaştı.
7 ayBerbat bir durum. Eğer gerçekten boşanmayı düşünüyorsan önce iş bul ve hukuki destek al. Durumunu detaylıca düşün gözden geçir. Haklarını öğren sonrası mahkeme süreci
00 Yorumla
7 ayMehrini isteyip boşanacaksın umarım az bi miktar istememişsindir çünkü mehrin olayı biraz da bu ayrılık sonrası bir süre rahat bir şekildr geçimini sağlayabilmen
00 YorumlaBurada yazılanların gazına gelip evini yuvani hemen yıkma düşüncesine girme arkadaşım. Bazı zor zamanlar oluyor zaman vermek gerekiyor yıkılan yuva birdaha başka biriyle kurulmuyor. Çevrendeki erkekler emin ol herkes kumar borc kripto batağinda. Sakin ol ve zaman ver sana tavsiyem budur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İşte hep düşündün düzeltirim diye düşündüğünü düşünüyorum ama evlendikten sonra her şey değişti
00 Yorumla
7 ayDişil enerjini kullan kıskandırmaya calış bütün her seyi dene hemen neden bosanma diyosun kolay mı 5 sene olmuş nerdeyse
00 Yorumla
7 ayZorunluluk dediğin hamile kalmak mı. İyi düşün ve öyle boşan derim.
02 Yorumla
Soran7 ayHayir hamilelik degil maddi sebeplerden dolayi
- 7 ay
Günaydın. anladım
- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
7 ayBu duruma nasıl geldiniz? Ayrıca çalışıyo musun. Maddi durumun boşanmana ayak uyduracak mı? Kocan maddi olarak güçlü mü
00 Yorumla
7 ayönce kendine net hedefler belirle sonra aşamalı olarak hepsini gerçekleştir, zihnin inandığın gerçekliği senin için inşa edecektir
00 YorumlaZor bır durum neden ıstenmedıgn bır hayat yaşıyorsun yazık
02 Yorumla- 7 ay
Azen çaresizlik işte bak ailesi bile arkasında durmuyor
Soran7 ayÇalışıyorum fakat birikmisim yok güvencem yok
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ailenden kurtulmak için evlenmişsin Galiba eşinde bunu biliyor ve sana piskolojik üstünlük kuruyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayO zaman kendi ayaklarının üstünde durana kadar onunla mesafeli olmaya çalış madem ailen sana sahip cikmaz maalesef katlanacan ona bir süre..
00 Yorumla
7 ayBoşan ailen sahip çıksın ya da çıkmasın seni hal eden birini bul
08 Yorumla
Soran7 ayBirdaha birine bu kadar guvenir miyim bilmiyorum sonu hep boşa çıktı
- 7 ay
5 parmagın 5 i bir değil ki kocanın seni yok saymamasını sağla sende
Soran7 ayKibarca konustum tatli dille söyledim kac defa yaptiginin beni uzdugunu onun icin kendimi hayatimi feda ettiğim bildiğin karisliginda sadece sevsin deger versin istedim
- 7 ay
Başka şekilde dikkatini çekeceksin sende
Soran7 ayondan daha fazla çalışıp butun yükü ben ustleniyorsam sadece beraber vakit geçirmeyi teklif ettiğimde tersleniyorsam o adam da kendine baksın bi zahmet
- 7 ay
Başkası bar belki hayatımda senden göremediğini ondan görüyor
Soran7 ayKafam o kadar karışık ki cok ilgisiz isteksiz yanlış bisi yapmaktan korkuyorum
- 7 ay
İlgisini üzerine çekmen lazım işte
Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Çocuk yok kendi başının çaresine bakarsın düzelecek gibiyse devam et değilse boşa kürek sallama
02 Yorumla
Soran7 ayÇocuk yok daha cok gencim o benden 10 yas büyük cok yorulduğumu hissediyorum sorumlulugunu bilmeyen bir erkekle yola devam etmekten
Zor bir durum keşke sizin kıymetinizi kaymetmeden bilse
02 Yorumla
Soran7 ayNarsist bir insan kendinde suç bulmaz
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
7 ayekonomik gücünüzü önce elde etmelisiniz sonra diğerleri tamamlanır
10 Yorumla Ailene dönmek zorunda değilsin. Kendi hayatını kurabilirsin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 761 cevap paylaştı.
7 ayÇok zor durum Asagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık cinsellik olmamasıda ayrı sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAnlayabiliyorum , demek ki sana değer vermiyor. Sadık ve dürüst adamlarda gerçi tercih edilmiyor. O yüzden bence kadınların seçimlerinde sorun var. Çünkü nerde gerçekten iyi bir baba olacak arkadaşım var , onların hepsi yalnız. Ama nerde var baba olmaya layık olmayan adam , onların sevgilisi var veya evli.
00 YorumlaBir işin, gelirin, ekonomik özgürlüğün var mı?
00 Yorumla
7 ayBeyefendinin birkaç zihinsel sıkıntısı var herhalde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Basa gelen cekilir sevgililik doneminde hicmi anlamadin 4 yil uzun bir sure.
00 Yorumla
7 ayTek başına da insan ayakta kalabilir kimseye ihtiyacı olmadan
00 Yorumlabir ömür sıkıntı çekeceğine boşan işini ve hayatını düzene sok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aySende onu yoksay veya eğer zor gelmiyorsa senin için aldat bak bakalım nasıl kafayı yemeye başlıyor kesinlikle eski ilgisini cekecek
02 Yorumla
Soran7 ayBen konusmayim o hic konuşmaz canına minnet hatta aldatmaya gelirsek ben kendime yakistirmam boyle biseyi haklıyken haksız duruma düşmek istemem
Cevap sahibi7 ayO zaman boşa
Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum maalesef ailen yoksa ya da arkanda değilse sıkıntı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.
m 7 ayBir eş diğer eşini nasıl yok sayar ki aklım almiyor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
7 ayEvde yemek yapıyor musun?
Nasıl bir evlilik sizinkisi böyle?00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
7 ayKendi ayaklarının üzerinde durmanın bir yolunu bul ve boşan.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
7 ayZorunluk olmasa evlilik olmazdı adamın içinden gelmiyor demek bitmiş içinde yapacak bir şey yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayniye öyle odu detayları anlatmak istermisin?
00 Yorumla
7 ayHaklı bir sebep senle ilgilenmeyen erkek seni sevmiyordur ya da aldatıyordur kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBir işin yoksa ve kendi hayatını idame ettirecek gelirin yoksa boşanmak zor olur. Maddi gücünü eline alacak imkanları elde etmek için çalışmaya balsayabilirsin belki. O zaman boşanmaya gücün yeter
02 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@kimbilebilirki_08 hayır
Cevap sahibi7 ay@kimbilebilirki_08 hayır yeterli bir cevaptır
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayYokluğu biraz zor olur alışkanlıktan ötürü onu aşman lazım
00 Yorumla
7 ayAnlamıyorum daha yeni ivlisiniz neden böyle yapıyor ayrılmayı hakediyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. Ya neden bunu yaparlar ki yazık gerçekten üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBacım ayrılmalısın. Çalışıyor musun ya da çalışabilir misim. Çalışabiliyorsan direkt bu akşam ayrıl. Ve barışma. Bir kere yapan 2. yi de yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayMaddi birikiminiz veya çalışacak durumunuz varsa bir arkadaşınızla veya güvenilir biriyle aynı eve çıkmayı düşünebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayboş ver aileyi bu adamdan çocuk vs yapayım deme kurtul bir an evvel
15 Yorumla- 7 ay
Kolay mı o kadar bacı
Cevap sahibi7 ay@kimbilebilirki_08 niye zor olsun karar vermek yeterli
- 7 ay
Karar vermek zaten zordur hayat zor maalesef ev kiraları alım gücü
Cevap sahibi7 ay@kimbilebilirki_08 herşeyin bir çözümü bulunur zaten çalışıyor ve çocuk yok tek başına her şey çok daha kolay. Herkes çocukla yola çıkıyor bu tek en kolayı
- 7 ay
Bu kadar bilgi ne ya ne yazmalıyım 🤣🤣🤣 yoksa kişi bilir kendinden işi mi demeliyim
Gizli Üye(18-24)4 ayHayat seni mecbur bırakmış o da biliyor ya bunu ne yaptın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAilenin sana sahip çıkmamasını aklım almıyor
00 Yorumla
7 ayÇocuk yoksa rahat davranıyordur çocuk yap ama yaramaz bı insansa çocuk yapmak senin zararına olur hamileyim diye kandır eğer iyi davranırsa gerçekten hamile kal 😉
00 YorumlaÖnce maddi gücünü eline al sonra nasıl bir hayat istediğine karar ver ona göre adımını ata bilirsin ama böyle maalesef ki hayat geçmez Allah yardım etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAramizdaki tek fark benim 2 senelik evli olmam, bende cikmazdayim
03 Yorumla- 7 ay
- 7 ay
Olum yokluktan dehreyi bir birinize mi sapliyonuz 😂😂 derde kuze grane 😂😂😂
Gizli Üye(36-45)7 ayNe kadar seksi ve çekici bi kadına sahip olduğunu göster ona
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayNe saçma nasıl ayrı yatar benim karım olsa sevmeye doymam her gün sevişirim asla ayrı yatmam
00 Yorumla
7 aySen kendine değer ver önce sen değer vermezsen o da değer vermez. Koptuğu yerden de kopar çok zor ama kendine olan saygınıda yok etmesine izin verme
00 YorumlaBenimki senelerdir Yok sayıyor n'olacak bebek olunca düzelir
01 Yorumla
Soran7 aySu anda bile bu kadar kötüyken bebek olursa durum daha da zorlaşır
7 ayBiraz sende sıkıntı var demekki 4 yılda birini tanıyamadıysan ne diyip evlendin
01 Yorumla
Soran7 ayGüle oynaya evlenmedim çaresizlikten evlendim
7 ayDilber ne alaka ahahah boşa gitsin kendine yeni hayat kur ayaklarının üzerinde dur kimseye muhtaç değilsin
00 Yorumla
7 ay4 yıldır sevgili kaldığın insanı tanımamış isen doktor kontrolü altında evlen bir dakine
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin beni yok sayması nedeniyle onu terk edeceğim. Bir tavsiyeniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler