Eşim beni sürekli evden kovmakla tehdit ediyor, şiddet uyguluyor ve ortak maddiyatı bırakmak istemiyorum, ne yapmalıyım?

Eşim sürekli olarak sana yaptıklarımın değerini bilmiyorsun, kıymetini bilmiyorsun diye beni evden atmaya çalışıyor, yani şöyle, benim için bir şeyler yapıyor, sonra da bir şey buluyor, kavga çıkarıyor, bana şiddet uyguluyor ve iyi olan şeylerin (genelde maddiyat) değerini bilmediğimi söylüyor, beni evden atmaya çalışıyor. Bana vurdun diyorum, defol git o zaman, madem memnun değilsin diyor. Ne yapacağımı şaşırdım, yani gitmek de istemiyorum açıkçası, hayatımı bırakmak istemiyorum, çeşitli mallar var onları da bırakmak istemiyorum. Sonuçta niye bütün maddiyatımı bırakıp gidip bir yerde asgari ücretle çalışayım ki? Evlilik içinde kazandı bu paraları, benim de desteğim var diyorum. Hayır, senin hiç desteğin yok diyor, halbuki evlenirken gelinlik bile giymedim, taşınırken bütün altınlarımı bozdurdum, tamam sonra çalışıp kazandı, üzerime ev, araba yaptı ama ben onunla zenginken evlenmedim ki, benim hep param vardı, ben hep çalışıyordum diyor. Fakat o zaman neden ben altınlarımı bozdurdum bilmiyorum, ne yapacağımı şaşırdım, bildiğim tek şey hayatımı neden bırakayım ki.

Eşim beni sürekli evden kovmakla tehdit ediyor, şiddet uyguluyor ve ortak maddiyatı bırakmak istemiyorum, ne yapmalıyım?