Eşim sinirlenince evdeki eşyaları kırıyor ve beni tehdit ediyor ailemle. Ne yapacağım?

5 yıl sevgili olduk ve 6 aydır evliyiz ama ilk defa onu böyle gördüm.. Kavga ettik 3gün önce neyse konuşuyoruz bir evde tabi ama soğuk mesafeli ve musafir çağracakmış dedim ben yorgunum falan onada kavga ettik sonra ben sana yardım edicem dedi tamam. Ben herşeyi yaptım oda etleri pişirdi musafirler geldi gitti bu sarhoş oldu dedim yardım et azcık toparlayalım sen yaparsın dedi gitti yattı kanapeye bna tatlı getir dedi götürdüm müziğin sesini çok yüksek açtı gece 3:30 saat dedim kıs sesini dinlemedi 1,2,3 insan gbi söyledim aldım kumandayı başladı bağırmaya aldı elimden kumandayı kırdı 2ci kumandayı aldım yine onuda fırlattı arkamdan onuda kırdı yatak odasının kapısını yumrukladı delik deşik etti.. Dedim benim sevip evlendiğim insan sen değilsin başladı tehdit etmeye ben onu bırakırsam bana kan kusturacakmış annemle babama onu bunu yapçakmış bi sürrü şey.. Ne yapacağimı bilmiyorum bırakıp gidemiyorum annemleri üzmeye hakkım yok 9 yaşında küçük kız kardeşim var ve ben onları kendimden önce düşünmek zorundayım.

Eşim sinirlenince evdeki eşyaları kırıyor ve beni tehdit ediyor ailemle. Ne yapacağım?