Boşanmak istiyorum ama eşim beni tehdit ediyor, ne yapmam lazım?

Biraz uzun oldu ama okuyun lütfen kafayı yiyeceğim.
Daha önce bir sorumda eşimle yaşadığım sorunları ve boşanmak istediğimi felan söylemiştim. Eşim bir şans daha ver diye tutturdu ve zorla geldi gitmedi geride. İki üç aydır burda bir aydırda çalışıyor annemle bende dedim ki hele bekleyelim. Ama hiç ümidim yoktu hani. Bugünde bir anda dövüşmeye başladı bende dedim ki seninle böyle yapıyorsun diye mi barışayım? Boşanırım senden görürsün dedim. Bunu diyen sen misin itiş kakış her yanımı morarttı. Sana baban bişey dedi biliyorum onu gidip öldüreceğim diyor dövüş çıkaracak. Babamda hemen dövüşür kimse tutamaz kan çıkarmaya çalışıyor eşim resmen. 9 aylık bir kızım var, sen kızımı babasız koyuyorsun bende sizi babasız koyarım seni öldürürüm felan diyor. Kimsemiz yok bizim bir sahip çıkanımız bir büyüğümüz başımızda yok. Bir garip babam var onuda ya öldürecek ya katil edecek eşim. Ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim ver çocuğumu gideyim diyor ama ailesi bakmaz benim kızıma öldürürler. Baksalar bile ona vermeye dayanamam kızımı, deliririm kafayı yerim göstermez birdaha. Bir değil iki değil iki buçuk yıldır bu haldeyim kafayı yemek üzereyim. Sabah illaki gelip babanla dövüşeceğim diyor polis çağırsam gene fayda etmez sonra gene gelir ya da babamın önünü keser yolda bişey felan yapar korkuyorum çok. Hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz bırakıyor beni ve ailemi. Bana bir akıl verin kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım?
Boşanmak istiyorum ama eşim beni tehdit ediyor, ne yapmam lazım?