Hoşlandığım bir iş arkadaşım var, arada imaları var ama bir türlü net birşey söylemedi bana, en son 2 gün önce sevgilisi olmadığını bir türlü istediği gibi birini bulamadığını söyledi. O gün çok güzel konuştuk saatlerce mesajlaştık, normalde dakikasında hikayelerime bakan, attığım gönderiyi anında beğenen adam kayıplara karıştı. Yalan mı söyledi sevgilim yok diye, sokağa çıkma yasağını sevgilisiyle mi geçiriyor acaba diye içime kurt düştü. Sizce doğru mu hissediyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap verecek kimse yok mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok safsınız çok
Doğru mu hissetmişim yani
ne bulursunuz böyle davarlarda
Davar değil ki , çok centilmen, zeki , esprili biri, üstelik samimiyeti hiçbir zaman kötüye kullanmayan, sınırı geçmeye çalışmayan biri
tabi sonrada ortadan kaybolan biri
bunlar taktik taktik :D
Nasıl bir taktik, beni aydınlatır mısınız? Normalde ben ona pek iltifat etmem, o gün birkaç tane iltifat ettim, onunda etkisiyle kendini birşey sanıp mı uzaklaştı diye de geliyor aklıma. Ama nasıl bir taktik? Ben daha çok koşayım peşinden diye mi?
aynen öyle seni cepte görüyor
O cebi delip nasıl çıkabilirim? Hata yaptım o zaman. 2 iltifata bile poposu kalkan adamla sevdiğimi söylesem demek ki ağzıma...
cebi ilk sen yazmayarak cool takılarak parçala derim ben
Onu yapabilirim , başka var mı yapılabilecek birşey, o yazarsa ne yapmalıyım?
mesafeni koru seni kaybetme korkusunu kalbinin bi tarafında bulundur
Valla o iltifatlardan sonra biraz zaman alacak bu dediklerin, ne zamandır içimde tutuyorum , keşke tutmaya devam etseydim , dediğimde zekisin esprilisin birde durman gereken yeri biliyorsun , kadınları rahatsız etmiyorsun dedim, o gün çok iyiydi ama sonra bir anda bağlantı koptu.
hiç birşey için geç değil gelecegini düşün
Geleceğim ona bağlı değil ki, sadece hoşlandığım için birşeyler netleşsin diye adım attım elimde patladı :D
o açıdan söylemiyorum bunu dizginleri kaptırırsan ilerde sorun yaşatır onu diyorum tut ipinden
Yazmamak dışında yapılabilecek birşey yok mu başka? :)
ya sen bana takip atsana
Böyle saçma takip hiç görmedim :D
niye be tecrübe aktarımı yapıyorum :D
Burdan da aktarabilirsiniz bence :) sonuçta konu siz değilsiniz. Benim hoşlandığım beyle olan durumum
halka açık yerlerde sırlarımı paylaşamıyorum malesef :D
Senin sırların sır olarak kalsın, yardımların için teşekkürler
aha kapı aha sapı
Kızdın ama ben yine de teşekkür ederim
kızma değil bu hemen bi kötü insan muamelesi yaptın farkındaysan
Hayır ben kimseyi takip etmiyorum buradan, burada olma amacım sadece reelde başıma gelip reelde soramayacağım sorunlarımı burada konuşmak. Yoksa istemiyorum sanal kim olursa olsun arkadaş olmayı
arkadaşlık değildi amacım hani insanlar bazen tanımadığı kişilere anlatmak isterya bazı seyleri
Buradan anlatabilirsiniz
profilimde açık millete rezil oldum :D
Niye rezil olasın ki :)
baksana atışmalara :D
Ben rezil olduğumuz birşey göremiyorum, gayet medeni ve kibarca takipleşelim dedin , bende kibarca neden olmayacağını sebepleri ile açıkladım. Millete ne? ;)
fikrin değişmedi mi :D
Hayır :) sabit fikirli değilim ama kendimce doğrularım var. Senlik değil kişisel algılama lütfen bu tamamen benlik
algıladım :D