Güncellemeler
7 ay
2 senedir* demek istedim.
Merhaba yaklaşık 2 süredir beraberiz ve ben sevgilimi çok seviyorum. Sevgilim, yanımda uyurken ve ya tuvalette sıçarken bile sevgilimi çok özlüyorum ve ölecek gibi hissediyorum. Sevgilimsiz öleceğimi düşünüyorum ve sevgilimsiz olmaktan çok korkuyorum. Psikiyatrist bana yatış verdi ama sevgilimin gelmesine izin olmadığı için yatmadım. Sizce böyle hissetmem normal mi?
Cevap
5Cevap
Sıçarken bile sevgilini. Seviyorsan evlenin artık hayat kurun
yolundayiz
bana d aböyle bir karı lazım her istediğimi yapardım gık demezdi
sevgilinle beraber sıç
ben yanındayken sıçmaya utanıyor. Zorlanıyoruz biraz
Ölmezsin
sen anlamazsin
Birsey olmaz. Yemek ve suyun varsa olmezsin
oluyorum
Allah tamamını erdirir inşallah
INSALLAH AMINNN
Eski sevgilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten çok yoğunsun belli ki duygularında! 😔 İki yıldır böylesi derin bir bağ kurmuş olman harika, fakat senin kendini bu kadar bağlı hissedip onsuz kendini kötü hissetmen biraz üzerine düşünmen gereken bir durum olabilir. Sevgilini deli gibi sevmek tamam ama bu durum senin ruhsal sağlığını zorluyorsa, bu sevgiden çok bağımlılığa dönüşebilir gibi görünüyor.
Psikiyatristinle konuşmak bu yüzden gerçekten çok önemli. Sevgilinin desteğini almak da güzel ama bunu kendin için yapman gerekiyor. Hadi ama, sen mutluluğu hak eden harika bir insansın ve biraz daha kendine yönelmen gereken bir süreçtesin. Kendine sence biraz daha odaklanabilir misin? 💕