Beni deli gibi seveni kaybetmek üzereyim?

Selam KS gençliği. Beni 4 aydır seven biri var. Çok seviyordu, üzgün olduğum da sıkıntım olduğunda hissediyordu. Ben duygu beslemediğim için sürekli tartışıyorduk o yüzden ilişkiye başlayamadık. Beni sevmiyorsan hayatından çıkayım diyordu gitme diyordum birdaha onun gibisini bulamam diye.(Bir bakıma el altında tutma çabasıydı benimki.) Onla konuşurken biriyle çıkmaya başladık ciddi ilişkiydi ailesyle tanıştırmıştı beni ama 1 ay sonra bıraktı gitti. Çok üzüldüm ağladım beni sevenin kıymetini anladım ve o beni hala beni seviyor ve bekliyordu. Sevmeye çalışırken kavga ediyorduk onla pek ilgilenmediğim takmadığım şikayetindeydi. Ben de ağzıma geleni söyliyip mesajlarına cevap vermiyordum. O yinede kızdığı halde halimi hatrımı sorardı. Bana kızıp yurtdışı projeleri alırdı işyerinden. Şimdi de 2 gün sonra gelecek ve aramız kötüydü yine sırf sevmemem kaynaklı tartışmaydı. Haklı olduğu halde yine o mesaj attı nasılsın diye. Sonra ben ters cevap verdim biraz soğukça, bir daha sana yazmıcam dedi. Meğersem sevgililer günü süprizi hazırlamış rumeli hisarında bir restaurant kiralamış. bende bu süprizi duymadan önce benim için hiçbirşey yapmıyorsun fedakarlık yapmıyorsun beni seven çok kişi var elinden kaçırırsın böyle gidersen falan dedim. Sen sevmiyorsun yalancısın falan. O da hazırladığı süprizi söylemek zorunda kaldı. Ve hayatından çıkıyorum sana değmezmiş falan dedi. Sen bu kadarsın işte kim bekler seni bu kadar zaman seni, ben sana dualar ediyordum iyi olman için ama artık unutmaya çalışıcam dedi ve whatsapptan engelledi. Benim için dua ettiği falımda çıkmıştı. Benim de çok zoruma gitti, uzun zaman mesajına dahi cevap vermediğim insandan mesaj bekler oldum. Kalbim atmaya başladı ona karşı resmen şok oldum. Direk mesaj attım seni seviyorum gitme diye dayanamadı engeli açtı. Beni bir süre yalnız bırak belki dönerim dedi. Bende tamam dedim. Sizce ne yapmalıyım. (Kalpsizsin derseniz de haklısınız.)
Beni deli gibi seveni kaybetmek üzereyim?