Gerçekçi olalım... Hiç tanımadığınız bir kadına duygusal veya romantik vs. yaklaştığınız zaman direkt sapık damgasını yersiniz. İlk olarak dikkatini çekmeniz gerekir sizi fark etsin. Bunu nasıl sağlarsınız peki? Bunu sağlamanın tüüüüüüm yolları parayla alakalı işlerle oluyor. At arabasında kağıt toplayıcı olsam ama dünyanın en tatlı en duygusal ve en romantik erkeği de ben olsam kaç kadın ilgilenir benimle allah aşkına.
@birzeycanlısı Biz hepsi böyledir demiyoruz elbette. Büyük çoğunluk yani genel görüş düşünce ve davranış bu şekilde. Bu arada ben kendimi anlatmadım ki benim gibilerle ilgilenesin.
@birzeycanlısı Orada örnek verdim farzı misal uydurma. Hayatımda çok birlikteliklerim oldu. Her biri farklı karakterlerde kadınlar. Paraya önem vermiyorum diyenlerin beklentilerini de gördüm. Elbette senin gibi özü sözü bir olan kadınlarda var ama ben denk gelmedim. Dediğim gibi genel anlayış bu şekilde içinde senin gibileri de var.
Erkekler düz mantıktır genelde. Fazla dolambaçlı yollara gireceklerini sanmıyorum. girselerde ellerine yüzlerine bulaştırırlar bi şekilde Bir kızı tavlamak için yapabilecekleri en fazla şey kızı gereksiz iltifata boğmak olur.. Bence
Bir Erkek ; Önce sana melek gibi davranır. Kızları önemsediğini vurgular. Sonra yakın arkadaş olur, seninle çıkar. Sen ona aşık olursun onsuz yaşayamazsın, o seni "sen farklısın" diye kandırır. Sen herkese onu anlatırsın "aşık oldum" diye. O da herkese seni anlatır "kullanıyorum" diye. Artık ona aşık olursun. Ona kırılınca sana 2 güzel söz söyler, sen de affedersin. O sıkılınca sana trip atar, ağlasanda umrunda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılır. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve ona yalvarırsın. O güler hiç olmamışsın gibi hayatına devam eder. Kızlarla konuşur, eğlenir ne biliyim seni takmaz bile.
Hayvansever gibi takılmak Kadın haklarından dem vurmak Sözde modern gibi davranmak (oysa hanzonun tekidir) Kitap okuyan bir filozof olduğunu göstermek Yemek yaptığını iddia etmek (oysa ki, bir makarna bile haşlayamıyor) Forumlardan alıntı yapıp şiir yazdığını söylemek Eski sevgililerinin onu her şeye rağmen terk ettiğini söylemek Sabah akşam spor yaptığını söylemek Kişisel bakımına önem verdiğini söylemek ve ya ilk birkaç ay bunu yapmak Evcil hayvan edinmek (kız tavlandıktan sonra hayvanı terk etmek)
+Onemli olan yas değil olgunluk (goruntu!) +Bugunde ayri guzelsin (bir kere daha sansimi deniyim) + Ben cok degistim (bana baska gozle bak) + cinsellikte cok verimliyim sormaaa gunde 7 defadan her Seans 3 Saat aasdf +erkeklerde kadin ruhundan hic anlamio canim (hemcinslerini kotuleme) Vs vs...
Söz söyleme gereği görmüyorum bakışlarımla anlatıyorum eğer yüz yüze görüştüğüm biri değilse ne söylesen yalan olarak görülüyor çünkü kadınlar tarafından ama artık bakışlarımlada belli etmiyorum. Kadınlar ile ilgilenmiyorum. Hele şu İstanbul sözleşmesinden sonra uzak durmakta yarar var😄
Ilk basta para konusunda cok yalan söyler ler niye söylerler bilmiyorum sanki ileride ortaya çıkmayacak yatım var katim var arazim arsam var. Orda burda evim var inanma anasinin babasinindir mirasda buna 5 de 1 anca duser ama o kendi kazanmos gibi anlatir.
ben genel olarak bu konularda yalan söylemiyorum gerek kalmıyor çünkü ama sorun çok güzel bi soru çevreme bakınca o yalanlar aklıma geliyor onlarda şunlar senin gözlerin denizi hatırlatıyor bana , lüKS mekanlarda fotoğraflar atarlar tabii araba anahtarı ve cüzdan masada olucak :)) çok cringe be
-ileride nişanlanacağız zaten, -hayır instagram da değildim , arabayla tünele girdik belki ondandır , -"instagram da eklediğim kız benim yengem" ya kuzeni farklı birşey duymamıştım
Yalan değil de birkaç taktiken bahsedeyim sizlere. 1. Kol saati ile arabada story atmak 2. Nargile dumanını üflerken story atmak 3. Adidas eşofman takımı giymek 4. Gömleğin düğmelerini göbek deliğine kadar açmak 5. Olmazsa olmaz beyaz çorap giymek
Kızlar da haklı şimdi kız olup da bunları yapan bir erkek görsem anında düşerdim
Ben direkt konum at diyorum. Herşeyin hızla aktığı bu zamanda gereksiz laf kalabalığı yapmanın çağdışı bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum lakin henüz anlaşılmamış olacağım ki henüz ilk seferde konum atan olmadı şlkjhg
Erkeklerin yalanlarını doğuran sebep kadınların beklentileri. Diğer çiftlerde gördüğü şeyleri istemeleri. Birbirinin kopyası olmuş teklifler, romantik organizasyonlar kadınlar istiyor diye oluyor :)
Cevaplari okuyunca ilişkilerimin neden yurumedigini anlıyorum. Bir kadın bana farklı hissettirdiğinde ona bu hislerimi söylerim. Ona farklı olduğunu söylerim ama yalan söylemem. Farklı anlarsa o da artık kendi kaybı olur.
Seven Erkek Hissettirir Sevgisini Yeri Gelince Güzel Sözlerde Söyler. Hiç Bir Kız Benimle Çıksın ya da Konuşalım Diye Yavşamadım. Bir Kızı Sevdim Konuştuk Felan 1 Ay Sonra Açıldım Sevdiğimi Söyledim.
Aşağıda yazan sözler klişe ve yalansa demek ki kadınlarla konuşacak birşeyimiz kalmamış. Gerçekte olsa inandırıcı gelmicek. İşte böylece yalnız bir nesil oluştu.😊
Bu aralar kesinlikle hikayeden yuruyolar, gözlerden filan burda şu renk diğerinde bu renk nasıl oluyo filan ya da biz senle bugün surda karşılaştık demi gibi
Pardon saatiniz var mı? -Yok! Bende var. Saat 8. -Uff git başımdan be salak. Tamam, gideriz be alala. - (Şuna bak, hemen vazgeçti) Heyyy. Ne var! Hayır, istemiyorum.
İlk kural sanalda degil gercek hayatta beğenmek ve ilgiyi yavaş yavaş hissettirmek olur ikincisi de kızın sevdigi şeyleri öğrenip caba gösterip ona jestler yapmak olur ve dikkat ettiyseniz hiçbiri paradan geçmiyor:)
Evlilik teklifi ciddi bir husustur asla kullanılmamalı. Şiir kolay ruhuna dokunmak ta öyle, en önemlisi anlamak, ama asla acele etmem kaliteli bir süreç ile kaliteli bir ilişki tercih ederim, sabırlı olmak iyidir.
dünyada neler oluyor hala derdiniz erkeklerle, kadınlarla bi salın artık insanları sevmiyorsanız ilgilenmeyin karşı cinsinizle bu kadar basit. artık şu KizlarSoruyor da erkeklere kin besleyen ve burda klavye artistliği yapan kızları görünce gerçekten şu siteden çıkmak istiyorum bu site kadınları ve erkekleri gömme sitesi olmuş adeta. çocuk musunuz? 20-25 yaşında insanlara bak be
Ya erkekler böyledir diyonuzda erkeklerde kendi kendine aşık olmayan bişey olunmasa olmaz yani burda hiç kız yok mu birde kızlar benim bildiğim daha iğrenç yani telefonu alıyor kıyıya köşeye geçiyor gizli saklı mesela ben sinir oluyorum öyle yanımda yapma diyincede dinleme diyor çok sinir bir hareket erkeklerin birazı kötü diye hepsimi kötü oluyo (cahilce yorum yazanlara gelsin bu görüşü yazana demiyorum)
Yalan dolan yok, biz yapan söylemeye çalıştığımız zaman resmen s*çıyoruz. Dürüst olunca da dokuz köyden kovulmak mubah oluyor. Yani en azından benim için öyle