Kız düşürmek lafı bir kere yanlış olmuş. Sonuçta seksten bahsediyorsak kadın da "en az" erkek kadar sekse düşkün. Yani aslında kız da erkek düşürmüş oluyor.
Ben bunun için yalan söylemiyorum, eğer bir ortamdaysak eve davet ediyorum direkt, ortamda değilsek, sosyal medyadan konuşuyorsak direkt niyetimi belli ediyorum, herhangi bir yalan söylemiyorum.
Bir çok erkek kadınların sadece aşk olursa seks yapabilecekleri yanılgısına düşüp sürekli kızlara aşk vaadediyor, kızında aklını karıştırıyor, kendi de o yerine getiremeyeceği vaadlerin sorumluluğundan dolayı ne yapacağını şaşırıyor.
Yapmayın arkadaşlar, kadınlar da aşk, ilişki sorumluluğu olmadan özgürce seks istiyor, sadece yaşadıklarınızın ikiniz arasında kalacağının garantisini verin ve öyle de yapın, bir kızla yaşadıklarınızı gidip arkadaşlarınıza hava atmak için falan anlatmayın. Bir çok kız bundan dolayı istese de seks yapmaktan kaçınıyor.
Siz karşınıza çıkan kadına bu güveni verirseniz en soğuk kızın bile nasıl vahşi bir kediye dönüştüğüne şahit olursunuz.
Şahsen öyle birisi değilim. Allah'a şükür şimdiye kadar flört etmeye çalıştığım ya da sevgilim olan hiç bir kıza yalan söylemedim. Söylenilmesine de karşıyım.
Fakat kız düşürmek için yapan erkeklerin (özellikle de sosyal medyada) bir süre sohbet edip herhangi bir iltifatı ettikten sonra düşürmeye çalışmak için özele çağırması ya da sırf fiziğinden etkilendikten sonra yine herhangi bir iltifatı ede ede ilgi gösterip üstüne o kişiye uyum sağlamak adına farklı kişiliğe bürünmesiyle rol yapması ve sonra da ilgiyi birden çekmesi sayesinde iltifat ettiği kişileri peşinden koşturmaya başlaması ile bence en büyük yalancılığı yapıyorlar zaten.
Acı olan da bu ya. Gerçekten iyi niyetli olan, adam gibi seven erkekler de bazen bu tipler yüzünden abaza sanılıyor.
Yalanlara kanaca hangi samimiyet içiriyor hangisi içermiyor anlamayacak kadın hafif aptaldır ve düşerse de kaldırmam yani kadın dediğin zeki olacak, güçlü olacak flört eden erkeği de bilecek yarenlik edeni de o nedenle erkeklerin söylediği sözlerin ne olduğunun da bir anlamı yok 😉
beyler bayanlar ; hepimiz biliyoruz ki et parçasına girebilmek için insanlar kendilerini usa başganı ilan bile eder. benim nacizhane tavsiyem , bu tür yalanlar birbirini kovalar siz siz olun saçma salak yok fabrikam var yok gözümün üzerinde kaş var falan yapmayın. bir kızı etkilemek istiyorsanız kızla iletişim kurun , nelerden hoşlandığını bulun hayata bakış açısını öğrenin. sonrası basit. tez falan yazın bu konuda. sonuç ? hem kendi kültür seviyenizi geliştirmiş olursunuz hemde istediğiniz kızı elde edersiniz
Kız: "Bekaret önemli mi" Erkek hemen atılır: "Hayır"
Erkeğin aklından geçen ise o anda "sevgiliyken hayır, evlenirken bakire olmazsa evlenmem" oluyor genelde. Özellikle burada böyle düşünen çok var ya düşerse bir umut diye.
Türkiye'de, orta doğu kültürünün hakim olduğu bir coğrafyada yaşadığımızı unutmayalım. Kıskanç mı kıskanç Türk erkeğinden bahsediyoruz. Kanmayın bu yalanlara.
Bir şeyi yaşıyorsanız kendiniz için yaşayın, karşınızdakinin fikrine göre değil.
Bak en meşhurları şunlardır. Bir erkek size bu cümleyi kuruyor ise ortamdan hemen uzaklaşın sakın ama sakın düşmeyin bu tuzağa aldanmayın kızlarım😊 bu cümlelerden bazıları: 1. Hayatımda ilk defa böyle hissediyorum 2. Hayatımda bunu ilk defa birisine söylüyorum. 3. Sen diğer kızlardan farklısın 4. Senin gibi birisiyle daha önce hiç tanışmadım 5. Seni düşünmeden duramıyorum veeee Seni seviyorum. Bu tarz cümleler ilk başlarda insanın hoşuna gider özel hissettir ama bir süre sonra bunları sadece size değil diğerlerine de aynı şekilde söylemiş olduğunu anlarsın ve hayal kırıklığı yaşarsın
Senden daha güzelini görmedim. Hiç sevgilim olmadı beni sana kadar getirdi. Kızın memleketi veya burcunu sorup. Şaşırıp " Aaa bende aynı demesi. Ama bıktırıcı bunları bilipte çalışan biri olarak. Evde film izleyip kendini beğenenlere ilişmemek en doğru çözüm.
Ben doğruları söylerim. Yalan sevmem ve ve söylemem bu yüzden de kadınlar arasında ideal biri olduğum söylenemez. Sevmediğim birine sırf gönlü olsun diye bile seni seviyorum bile diyemem. Göründüğüm gibi olan olduğum gibi görünen birisiyim.
Seni seviyorum, seni asla bırakmam, senden başkasına bakarsam kör olayım (inşallah olursun) şaka bir yana bunlar hep klişe şeyler ya kim seviyorum dediyse sevmedi kim bırakmam dediyse bıraktı kim aldatmam dediyse de aldattı herkes yalancı ee biz kime inanalım o halde?
Aşağıda kızların dediklerine bakacak olursak hiç konuşmayalım daha iyi. Bu ne abi hersey yalan. O zaman ölelim bisey hissetmeyelim. O zamanda odun, kalas, sığır, öküz deniyor
Kız düşürmek terimi gayet basitçe bence, basit insanların kendine yakıştırabileceği türden. Bu anlamda söylemediğini hissediyorum. Yalan söylemem, benden yalan bekleyecek bir insan da hayatımda olamaz
Zaten evleneceğiz Sen gerçekten başkasınEvet bu yakıştı, başka bakmana gerek yokAynen kızlar zaten hep yazıyordu bana o zamanlarİlk aşık olduğum kız sensin gerçekten
Erkeklerin kız düşürmek için söyledikleri yalanları bilmem ama yalanla başlanılan bir ilişkinin temelinin olmadığını ve ayrılığın kaçınılmaz olduğunu söyleyebilirim.
Saat kaç Akşam kaçta çıkıyorsun Çıktıktan sonra seninle birşeyler içelim mi Varnada işe yaramıştı happy grill de
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hangi birini sayayım ki.. 'Hayatım, annemin biricik gelini sana söz veriyorum ömür boyu yanında olacağım.' Tek bir cümlede bile birden fazla yalan söyleme kapasitesine sahip tek canlıdır erkekler. 😀
Kadın isterse düşer, yani içi boş ya da dolu sözlere bağlı değil. Ama bunu erkek beyni bir iki tatlı söze düşürdüm sanır.. İşte Kadın/Erkek arasındaki fark 😀
Kendisinde eksik olan ne ise bunlara sahip olan hemcinslerini kotuleyebilir. Fakirse zenginleri kötüler onlar aldatır der. Cirkinse yakışıklıları kötüler. Boyu kısaysa uzunları kötüler. Okumamışsa okumuşu kötüler veya tam tersi olabilir. Kendisinden başka hiç kimse mutlu edemezmis gibi davranır.
Bir kız için yalan atmadım atmamda. Kendimi o kadar düşürecek biride değilim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne ugrasicam yalanla 100 lira ver hersey son bulsun. Her yer kiz kayniyor 100 liraya sevgilinin bile aklina gelmicek fanteziler var. İsim gucum yok kokusmus seylerine takilip yalan aticam
Nolmus yani sana arkadaslarla hali sahaya gitcez diyipte rusa gittiysek nolcak yani hic bisey hissetmedimki hem ben benim gozum senden baskasini gormez Sen benim bitanemsin 🥰
senle cidd düşünüyorum, ilk defa birine karşı böyle hissettim, seni asla bırakmicam, lütfen bir şans daha ver bir daha yapmicam, bana güvenebilirsin, ben çok değiştim vs
Ben yalan söylemiyorum hiçbir kıza Gelirse gelir Gelmezse Kendi bilir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler ne kadar kötü. Sonra biz güvenmeyince bundan şikayetçi oluyorlar. İşte busunuz her şey ortada. Bir gün gerçekten birini severseniz ve bu cümleleri söylerseniz o kız size inanmayacak. (İnşallah)