Kendini savunayım derken hangi sozleriyle belli eder aldattığını:)))
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen bana güvenmiyor musunu çok tekrarlar sadece suçluluk duygusunu üzerinden atmak için suçsuz erkek ise yaptım evet yaptım neden yaptın diye sor diye sorar çünkü bilmenizi ister ki sizden başka kimseyi gözü görmediğinizi size anlatmanın başka yolu yoktur
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMesela sosyal medya şifrelerini saklar ve "Bana güven duymuyorsan ayrılalım." der. Az üstüne varırsan "Kafandan kuruyorsun. Psikolojin mi bozuk? Bir psikoloğa git." der. Daha psikiyatrist ve psikolog arasındaki farkı bilmez ama öneride bulunur. 😂😂Aynı şekilde telefonunu da kurcalamana izin vermez. İzin verirse de yanına mesajları ve aramaları silip de gelir. Ancak telefonunu öyle verir." Telefonum benim özel alanım." der. Saygı duymanı bekler.
Önce ilgiye boğar ve alışmış olduğunu fark edince ilgiyi azaltır. Çünkü gözü farklı yerlere kaymış olur. İlgi göstermeyen erkek, uyarmana rağmen devam eden erkek net aldatıyordur. Çünkü zaten aksi olsa uyarını ciddiye alır. Hiç bunun aksini görmedim. İşim var, yok şu, bu gibi bahane uydurur. Ne yani? Başlarda vardı da şimdi mi yok yani?
"Uyuyacağım. "der. Görürsün ki gece çevrim içi olur.
Daha birçok şey var. Aklıma şimdilik bu geldi.142 Yorumla- +1 yıl
Eig kesinlikle haklısınn
- +1 yıl
İzlenim ve tecrübe konuşuyor. 😂
+1 yılSert bir dilde savunmasını tekrar soruyla yapar ve kaçamak cevaplar verir. Sinirlenerek seni alt etmeye çalışır. Bu hareketi aslında her şeyi belirler. Yani evet ben bu hatayı yaptım ve sıvazlamaya çalışıyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayatım göründüğü gibi değil bak bir dinle derken son çırpınışlar, aşkım saçmalama Merve benim kardeşim gibidir derken inandırmaya çalışmalar. Kafanda kuruyorsun resmen diyerek geçiştirmeler. Sen benim böyle yapabileceğimi nasıl düşünürsün deyip psikolojik baskı kurma.
162 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde şöyledir bizim ilişkimiz zaten sadece zorunda olduğumuz için devam ediyor biz zaten ayrılacağız ama çocuk var diye ayrılmıyoruz genelde her zaman bahaneler bunlar bir de bunu savunuyorlar hani ihtiyaç diyorlar ya orada zaten kopuyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılKafanda kuruyorsun en milli aldatan erkek yalanı🤣
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde aşırı ilgili ya da aşırı ilgisiz davranırlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. saçmalama ya yapmak istesem ruhun bile duymaz ama ben yapmıyorum
kızım kafanda kurup durma boşuna kıskançlık yapıyorsun
bunların yanında gecenin 3 ğnde bir anda gelen seni seviyorumlar o güne kadar çiçek almamış bir anda hediyeler
müsait olmamalar seninle görüşmemeler wp de çevrimiçi hat meşgul işim var arkadaşla konuşuyorumlar falan filan aldatmayan kaldı mı bu devirde çok az20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan erkek diye damgalamanız yanlıştır. Çünkü bir erkek evlilik dışı birşeyler yaşıyorsa bunu bir kadınla yaşıyor. Ben ne kadınlar gördüm. Benim yanımda kocasını arayıp arkadaşlarla çaya gidiyoruz diyen, Silivri sahilde dolaşıyoruz diyen, parti kadın kollarına gidiyorum diyen, hatta gece vakti markete tuz almaya gidiyorum diye çıkan ne kadınlar gördüm ben.
10 Yorumla
+1 yılHiç kimseyi aldatmadığım için bilmiyorum :) durduk yere çiçek aldım diye hayatı zehir etmişti biri sjsnsldks daha da kimseye içimden geldi diye bişey almadım 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Romantik insanım ben sjsnsldms
+1 yıl''Sen kafanda kuruyorsun''
''Günahımı alıyorsun bak''
''O sadece bir arkadaşım''
''Saçmalama o kızla asla çıkmam''
''Aldatıyorsam Allah belamı versin bak''
''Senden başkası yok hayatımda''
''O benim kuzenim''40 Yorumla
+1 yılHiç aldatmadım ama aldatıldım o yüzden bilmiyorum ama bir erkek veya bir kadın neden aldatır neden aldatırken evliyken karısı veya kocası varken ailesi varken neden aldatır ya da evli olmadan sevgilisini neden aldatır
Size tek şunu söyleyim aldatılındığını anlamak veya öğrenmek çok pis koyuyor artık kimseye guvenmiyorsun en önemlisi bir ilişkiye yeniden başlasan bile artık hiç bir şekilde güvenmiyorsun hep şüphe ediyorsun20 Yorumla
+1 yılSorulmayan detayları vermesi belli eder, çok konuşup inandırmaya çalışır çünkü.
42 Yorumla- +1 yıl
beni öp :D
+1 yıl"Telefonum benim özel alanım." gibi kelimeler ve telefonun ya hep cepte olması ya da ters durması. Tuvalete giderken bile masada bırakmaması.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
3 kızı 3 ay idare etmiş birisi olarak söylüyorum 😅
2 ayrı hat kullanacaksın
Sosyal medya hesaplarını kıskanmayacaksın ama paylaşım yapmayacak ya da soga sola mesaj yazmayacak
3 kızın 3 u de aynı şehirde olmayacak
Ben mesela nerden çıkacağım belli olmazdı 😏
Banka gibi takılacaksin
2 sinden alıp 1 tanesine sürekli devredecek 😁012 Yorumla- +1 yıl
Abi ne zevk alıyorsunuz böyle çok insanla konusunca ben şahsen arkadaşta bile iki kışj ile konusnca sıkılıyorum onları başımdan atmak istiyorum kaldı ki saçma sapan üç aptal erkek ile konuşup ugrasim yani zamanim ilgim okadar basit değil ya tuhafsiniz
- +1 yıl
Yani şöyle zamanım ve ilgim okadr basit ve değersiz değil
- +1 yıl
Çok rahat çok profesyonel
- +1 yıl
@miyan_çakır kızla buluşmaya giderdim diğer hat diğer telefon kankam da olurdu ben gibi konuşurdu mesajları silmezdi okur ona gore davranırdım diğer kızın yanına giderken bazen kankalarim olan kızlara kızardım sevgililerimle benden çok bel altı konuşurlardı hatta sorarlardı gerçekten de kırmızı miydi felan sorguya çekerlerdi 😏
- +1 yıl
İgrencsiniz
- +1 yıl
Biz saf değiliz sen karaktersizsin
+1 yıl"😅😅haaa oo yanlış duymuşsun görmüşsün arkadaşız senden başka kimse olmaz yemin ederim seni çok seviyorum sen başkasın (defalarca denir seni seviyorum) biz şu konuda konuştuk o yazdı ben yüz vermedim yapıştı"
filan benim eski sevgilim cenaze işi konuşmuş bahaneye bakın allahım😂😂😂 eski flörtüyle cenaze konuşmak daha berbat bahane yoktur xkskkxdkdk00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya kızım seni aldatsaydim ruhun bile duymazdı ben zaten aldatmayı sevmem o kız kardeşim gibi biz birlikte uyuruz asla kötü dusunmem o kız bana yavsadı peşimde kosuyo ama ben arkadaş diye konuşuyorum yoksa senden başkasını gözüm görmez. İlişkimizde güven olmicaksa sen anlamı var
30 Yorumla
+1 yılYemin ederim seni seviyorum o tek gecelik bir hataydi (dııırt)
Bana kendini acındırdı oyuna geldim (dııırt)
Peşimi bırakmadı tehdit etti (dııırt)
Onunlayken bile seni düşündüm (dıııırt)
Sarhoştum sen sandım (dıırt)
O kankamdı nerden bileyim yatmak istediğini (dııırt)
Bana şunu bunu yapmasaydin bende boyle bir bk yemezdim ( çakala bak kadina atiyo suçu DIIIRT)
seni unutmak için yaptım unutamadım ayseeeellll (dıııırt)32 YorumlaErkek
O iş senin bildiğin gibi değil
Ama açıklayabilirim
İlk başta bir dinle sonra ne istersen şöyle
Kim onunlamı o benim kardeşim sayılır
Kadın
Kadınlar bu alanda profesyonel onları kolay kolay yakalayamazsın10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şarjım bitiyor arama
Araba kullanıyorum arama ben seni arayacam
toplantıdayım arama
yöneticilerle iş yemeğindeyiz37 Yorumla- +1 yıl
Peki aradığımızda açmıyosa 1 saat sonra dönüş yapıyosa araba kullanıyodum telefon sessizdeydi diye, aldatmış mıdır? 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Hmm neyse zaten geçmişte kalmış bir şey 😂
- +1 yıl
Ayrıldım ama hala yaptıkları aklımda sorayım dedim aldatılmış mıydım acaba diye bsshsjc
- +1 yıl
Anlamam nedeniniii üzmüşler bebeğimi aah :’)
+1 yıl"Benim İnstagramım yok o gelen bildirim de kardeşim benim telefonumdan girdi açık kalmış o kızda kardeşimin arkadaşı istiyorsan ara sor." he canım balıklarda uçuyordu zaten...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan erkek yalanlarını bilmem de, aldatan kadın yalanını yakalayınca 17 yıllık evliliği bitirdim. Sosyal medyadan açık etmişti o***pu.
20 Yorumla Aldatan erkeklerden denk geldiğim oldukları yeri sallamalarıdır. Sonra sen bana güvenmiyor musun derler sürekli yalanları ifşa olacakken.
20 Yorumlasevgilim sinemaya iki biletim var, ama ikisi bir bilet ediyor.
11 Yorumla"Zaten bu devirde güvenecek birini bulmak çok zor."
"Sen neye inanmak istersen ona inanıyorsun"
"Bu zamana kadar bana güvenmediysen bundan sonra zaten zor"
"Kafanda kuruyorsun bu bize zarar veriyor."10 Yorumla- 10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı son konuşmaların dökümünü çıkartırım sonra çay kahvemizi alıp bir güzel keyifle sohbete otururuz.
10 Yorumla Hemcinsim aldatıyorsa zaten kıvırmalı ve oynak olur. Bunun için şu bu söz diyemem. Karşıt cins içinde geçerli durum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Valla billa tanımıyorum kim ki o ne işim olur jshdhsbd
20 YorumlaSen benimle ilgilenmiyordun djdjd bana hep bu denildi djdk
21 Yorumla
+1 yılİşteydim işteee ben gece gündüz bizim için çalışıyorum sen neyin peşindesinn🤣🤣
20 YorumlaBenim suçum yok
Sen delisin uyduruyorsun
Kafayı mı yedin?
Ben öyle biri miyim?211 Yorumla
+1 yılKafanda kuruyorsun
Ben öyle şerefsiz bir adam mıyım yazıklar olsun
toplantım var 😂20 Yorumla
+1 yılŞeytana uydum Affet bir daha kesinlikle olmayacak Ve de kesinlikle yalan
20 Yorumla
+1 yılAldatan erkek blöf yapar. Eğer inanmıyorsan bitsin diye bir savunmaya geçer genel olarak. Bir nevi narsist sözcükleri dökülür. Bence mikro ifade uzmanlarından taktikler öğrenirseniz kolayca ortaya çıkar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden başka kimse ile konuşmuyorum. :D
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soruda bile yazıyor Aldatan erkek, yalannnn asla yapmazlar, yalanmı kelime anlamını bile bilmezler, valla günahlarını alıyoruz, yatacak yerimiz yok ya😅
10 YorumlaGenelde güvenmeyosan yol orada tarzı cevaplar verir. bi çok erkek kaybetmekten korkar ancak bazıları korkmaz. Yani demem o ki güvenmiyosan bitsin diyen bi erkek aldatıyor olabileceği gibi kaybetmekten korkmuyor da olabilir. Yani detaylıca gerekirse gizlice araştırıp öğrenmek lazım
10 Yorumla
+1 yılHiçbir zeki erkek bu konuda fikrini ifşa etmez. Çünkü aldatan erkek zeki değilse zaten yakalanır 😉
15 Yorumla- +1 yıl
aldatan insanlar canım zeka aramamak lazım ayrıca zekiyim diye gezeni de yakaladık biz siz rahat olun
- +1 yıl
bak ya ahlaki değerlerine tükürim bu sitenin canım yazmış
- +1 yıl
Sizin yakaladığınız zeki sandıklarınız. ya da sizin zekanıza göre zeki olanlardır. Emin olun zeki olanı yakalayamazsınız.
- +1 yıl
en başta yazdığınız şeye göre siz de aldatıyorsunuz heralde bunu da marifet sananlardansınız gibi
- +1 yıl
Gibilerinizle size mutluluklar dilerim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hayatım yalan ama bu konuda doğru söylüyorum 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılProfesyonel bir erkeği asla anlayamazsınız kızlar 😂
12 Yorumla- +1 yıl
@ÖyLeLi ne biliyim bizim hiç aldatacak kadar birden fazla kız arkadaşımız olmadı 😂
Kadın hisseder, şüpheleniyorsa gerçeklik payı vardır mutlaka. Erkeğin ne yaptığı önemsiz.
10 Yorumla
+1 yılNe aldatmasi aciklayabilirim is arkadasim sen yanlis gormussundur kuzenim zaten bkllbbjk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Arkadaşlarla maç yapacağız der halbuki asıl maç sevgilisinin evindedir.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin cabuk anlaşılır emin ol hissedersin sen aldatan kadından bahset bi neler çıkacak :)
13 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısın.. erkekler belli eder.. kadınlar yakalmazsan asla bilemezsin yani erkeğin ruhu bile duymaz.
- +1 yıl
yakalamazsan*
- +1 yıl
Aynen öyle Allah kadının kotu niyetlisinden bizi korusun :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBuna tek cevabım "Maury Show" olur.
Aylardır izliyorum ve her çeşidini gördüm yalanın. İnsanlara güvenmem imkansız hale getirdi malum program.00 Yorumla
+1 yılİş için Almanya ya gidiyorum dedi megersem evlemeneye gitmiş 😄
20 Yorumla
+1 yılKumpas var ne yaptıysa fetö yaptı. 😂 some fb problems
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendi kendine bahane kurmaya başladığını hissettiğin an anla ki yalan söylüyodur zaten
20 Yorumla
+1 yılYa asırı duygusallasır magdura yatar ya asırı sinirlenir. İkisi de feci manipülasyon inanılmaz etkilidir safsan tavlanırsın
00 Yorumla
+1 yılSen kafanda kurmuşsun zaten. Zor günler geçiriyorum kimseye yazmıyorum. saçmalama o kızla ne işim olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Erkekler aldatıyorsa kendini ne kadar zeki olduğuna inansa da saçmalıklarıyla kendini rahat ele verir. Peki ya aldatan kadın yalanları nedir? :)
00 Yorumla
+1 yılGözlerini kaçırarak konuşur. Elinde sürekli telefon 📱 yalan söylediğini rahatlıkla anlarsın kendini fazla saklayamaz ele verir.
00 YorumlaBağırıp çağırarak üste çıkmaya çalışır yalandan lafı uzatarak konuyu başka yerleere çeker üstüne bi de seni suçlu gösterir adı pislik
00 YorumlaTam olarak bu:)
00 Yorumla
+1 yılSanırım en çok aldatsam ruhun duymaz diyolar. Bi de, bana yapılmasını istemediğimi sana neden yapayım var hshshsd
07 Yorumla- +1 yıl
@Gzay12 bunu deyip aldatanı gördüm de o yüzden yazdım, tabi herkes aynı değil
- +1 yıl
@Gzay12 ben oldum ucundan valla yalan yok 😂
- +1 yıl
aaa nasıl duymazsın en klişe olan o 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyosun aşkım ya akşam arkadaşlarla gezdik geldik işte
Sadece seninle konuşuyorum
Ben zaten sosyal medya falanda kullanmam00 Yorumla
+1 yılKim görmüş? Hangi otel?😂😂 Soruya soruyla karşılık verir hemen telaşlanır yoo öyle bişe yok vs kelimelerini sıkça kullanır
02 Yorumla- +1 yıl
Hayattan gerçek kesitler bunlar 😂😂 cem abimiz ne kadar derse desin😄
Bana güvenmeyenle benim hiç işim olmaz
31 Yorumla
+1 yılNe alakası var. İyi o zaman işi gücü bırakıp evde yan gelip yatayım. İş için tanıştık
10 Yorumla
+1 yılO benim kuzenimdi yakın arkadaşız gibi sözler ele verir
10 YorumlaAşkım o kız benim dünya ahiret kardeşim kız bana abi diyor der sonra o kıza yürür mallar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn büyük yalan kadınların çapkın erkek sevmediğidir. Kadınlar çapkınlara bayılır. Sadıklardan tiksinir.
243 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğuştan çok eşli bütün mafya katil kötü çocuk tayfasının etrafında yüzlerce kadın olup, şair dahi ve filozofların yüzde 99unun yalnız ölmesi bu gerçeğin en büyük kanıtıdır zaten. Senin kanıt aramakla kendini yormana gerek yok üstad...
- +1 yıl
ma, p deyince kızıyorlar usta
- +1 yıl
@Deliadam2433 Şairler sanki çapkın değil 😃😃😃😃
- +1 yıl
@Perikızı__ çapkın değil hem kadinlar asik bile olmuyir hep erkekler asik olmus tarihtede boyle bu leyla ile mecnun feoan
- +1 yıl
@Deliadam2433 😂😂😂😂Daha karısının kırkı çıkmadan Abdülhak Hamit Tarhan zaten karısının cenazesinde gördüğü kadına aşık olmuyordu zaten. Sonra da gazetecilere "Üzüntümden ne yapmış olduğunu bilmiyorum." da demiyordu, tabii. Cemal Süreya Üvercinka şiirini yazarken de farklı bir kadına zaten bekardı. 😃😃😃😃
- +1 yıl
@Perikızı__ bu kadar gemel kültürün iyi mi senin?
- +1 yıl
@Perikızı__ ha öğretmensiniz ya yaşınız biraz büyül benden :)
- +1 yıl
@Deliadam2433 Edebiyat öğretmeniyim. Daha birçok örnek de verebilirim.
- +1 yıl
@Perikızı__ sizi dışarda bir yerde görmek isterdim şiir seven birisi benim kafada biraz da😂
- +1 yıl
@Deliadam2433 Buradaki yaşınız doğruysa sizden küçüğüm. 27 yaşım.
- +1 yıl
@Perikızı__ yok ya o öylesine koydum ikinci hesabım bu benim
- +1 yıl
@Deliadam2433 Buradaki şiir seven kim? Anlamadım.
- +1 yıl
@Perikızı__ siz mesleğinizi severek. yapmıyor musunuz?
- +1 yıl
@Perikızı__ e keza şiirde seviyorsunuzdur.
- +1 yıl
Tahmin işte 😂
- +1 yıl
@Deliadam2433 Üçüncü tekil şahıs ile olunca cümleniz emin olamadım. Şiirleri severim. Hatta şiirleri sevdiğim için bu mesleği seçtim. Doğru düşünce...
Cevap sahibi+1 yılÇapkınlığın en büyüğünü mafyalar yapıyor ama hanımefendiler onlara toz kondurmuyor. Çünkü kadınların gözünde tüm iyiler kötüdür. Tüm kötüler de iyidir. Mevzu budur.
- +1 yıl
@Perikızı__ ilgi mi çektin. 🙂
- +1 yıl
Belli ki yaran var ama siz erkekler de farklı değilsiniz Burada bir konuşmaya başlar isem mevzu lastik gibi uzar. Neyse.
- +1 yıl
Peri Abla azıcık daha konuş seni tutanlar ölsün konuş beee
Cevap sahibi+1 yılHerkes herkesi destekleyebilir herkesin görüşü kendinedir. Ben kadınların hipergamisinin herşeyi cehenneme çevirdiğini düşünüyorum. Aksini düşünenlere de saygım sonsuzdur.
- +1 yıl
Knkm bak bu sanatın heryeriyle alakalı değil şair aşıktır o yüzden ciddi olmayan şeyleri zaten aramaz günümüzde malum kızlarda aman koca olsun boyu poşu yerinde olsun yakışıklı olsun felan filan gibi saçma sapalak şeyler peşinde koştukları için gerçi erkeklerde (abaza tayfası) arı gibi sırf elde etmek için kızı herşeye ilgiliymis gibi kendilerini gösterdikleri için falan felan çok uzattım varsa bı derdin get onla konuş kimi seviyorsan git aşıksan gerçekten sarıl yarasına merhem ol oda seninkine olacaktır kızlarda kullanılmayı isteyen sadist bı tür değil sonuçta oda senin yaralarını saracak tır böylelikle 2 ay sonra gelip şu yazdıklarını görünce şöyle diyicen ya amma boş yapmışım mq🤣 gerçekten kimseden karşılıksız bişey bekleme dostum sen erkeksin ilk adımı at olursa olur olmazsada Allah'ın kula yazdığı bı kader vardır vardır bı hayır de geç sana son tavsiyem bı erkek olarak kendini kimsede öldürme yoksa böyle meta konuşursun seni katilin bı bıçakla öldürebilir ama sen önyargıyla tüm insanlığın katılırsın şu an kendi içinde umarım aradığını bulursun ve hayat düşündüğünden daha güzel olur senin için
Cevap sahibi+1 yılDestan mı rezalet mi orası göreceli...
Cevap sahibi+1 yılArz psikopatlar olunca talep de şiddet oluyor sonuç kadına şiddet bitmiyor
- +1 yıl
Dostum hani ne malûm sairinde şiddet uygulamayacagi bence önyargıyı kırın kendinizde toplum olarak önce sonra kadına şiddeti konuşun
çünkü senin kadına şiddet dediğine babam annemi öldürdü diyor bı çocuk ve bununla büyüyor burada şiddet yok burada aile yapısının son yıllarda nasıl yıkıldığı var aile yapısı şiddetten önce gelir ve bunun bilincinde olan insan zaten şiddete basvurmaz aldattimi kadın gider bosar ve
çocuğunu annesiz bırakmaz ne olursa olsun o annesi ve herşeyi yani kadını öldürünce aslında çok fazla şeyi öldürüyor ama işte erkekler kurtlar vadisinden YouTube'dan erkeklik öğrenip kadınlarda dizilerde gördükleri şeylerin etkisinde kaldığı sürece bu toplum iflah olmaz net ya 80 yaşındaki adamın karısı ölüyor adam ağlıyor arkasından ama pardon kvde erkek aglamzdi dimi
Cevap sahibi+1 yılÖyle veya böyle mafyaların etrafında beş kız şairler naifler romantikler hep yalnız şiddet ekenler cinayet biçiyor mevzu bu...
- +1 yıl
@SanaNeLao Doğru, şairler aşıktır ama birçok kadına. Bu ayrıntıyı unutmamalı. Attila İlhan bile "Ne KADINLAR sevdim." diyor. Bir tane değil yani. 😂😂😂😂
- +1 yıl
@mucizevipemv Ciddiye alıp muhatap olmaya değmez. Takılsın onlar kendince. 😂😂
- +1 yıl
@SanaNeLao Af edersiniz, yazdıklarınızı tam okumadan sizi de görüş sahibi gibi sandım.
Cevap sahibi+1 yılDünyanın en sadık erkeği Adem Şeytanla birlik olan Havva tarafından Cennetten kovdurulmuştur. Dünyanın en yiğit adamı Hamza, Vahşi ile birlik olan Hind tarafından katledilip kalbi yenmiştir. Dünyanın en büyük dahisi Newton bakir ölmüştür. Kadınlar iyi güzel ve doğru olan herşeyi sümsük sünepe ve sıkıcı bulmuştur. ABD dahil olmak üzere dünyanın pek çok yerinde katillere kadınlar tarafından aşk mektupları yazılmaktadır. Çok yakın vakitte bir kadın katiline sosyal medyadan kadınların yazdığı ilanı aşk mesajları herkesin hafızasındadır. Çünkü kadınların gözünde romantizm sıkıcı, hayırseverlik enayilik, şairlik sümsüklük, sadıklık sünepelik iken mafyalık erkeksi, kabadayılık havalı, çapkınlık şirin kabul edilir. Mevzu budur. Gerçekler böyledir. İnsanlık tarihi bunun özetidir.
- +1 yıl
Hz. Adem'in aklı yok muydu o zaman "Sen, istersen ye ama ben yemek istemiyorum." demeye? Geçin şu işleri. Konu kadınlar olsa "Aklı yok mı?" dersiniz. O halde Hz. Adem'in aklı yok mu?
- +1 yıl
Newton'a evlenme diyen mi olmuş? İsteseydi evlendirdi. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKadınlar tarih boyunca zalime hayran ve aşık mazluma düşman ve uzak olmuşlardır. Sizin tavrınız da bu gerçeğin milyarıncı kez ispatı oldu.
- +1 yıl
Yav he he 😃. Kendinle çelişiyor dahaca dediklerin.
Cevap sahibi+1 yılKadınların çelişikliğini anlattığı için olmasın o... Kibar sevdiğinizi söyleyip kabaların koluna giriyorsunuz, efendi sevdiğinizi söyleyip serrserrilerin peşinden koşuyorsunuz, romantik sevdiğinizi söyleyip kadın döven maçolarla evleniyorsunuz... Asıl çelişki burada...
- +1 yıl
Cahil cahil konuştuğun şairlerin çapkın olmadığını demenle başladı. Belli ki hiç araştırma yapmamışsın. Bir, iki şiir dinleyip belli ki çok aşık olmuş sanıyorsun şairleri. Yukarıda Cemal Süreya olsun, Abdülhak Hamit örneği olsun gayet iyi örnekler vermiş olduğumu düşünüyorum. İlk boş konuşmayı burada yaptın. Bu bir.
İkincisi biz dediğin gibiysek zalim olana aşık oluyor isek bu öncelikle sizin köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeniz yüzünden. Erkekler başlarda hep iyiyi oynar. Gerçek yüzünü o kadının sevgisinden emin olduğu an ortaya çıkartır.
Hz. Adem örneğinizde Allah başımdan uyarıyor. Pekala aklını kullanıp az önce söylediğim gibi "İstiyorsan kendin ye. Ben yemeyeceğim." diyebilirdi. Bak, en başından uyarıyor Allah. Bizse başından bilmeden kabul ediyoruz ve zamanla ne olacağını görüyoruz. İkisi bu yüzden aynı şey bile olamaz. Zaten çelişki de burada başlıyor. Önce dönüp kendinize sormak özrünüzden kaynaklı oluyor. Aynı hatayı göz göre göre biz yapsak Kadının aklı yok mu? "dersiniz. Eminim ki seviyor falan değil, g. zekalı kadın olur. Yapmasaydı olur. Hiç Hz. Adem baştan çıkarmış demezsiniz. Sorun da tam bu. Erkeklerin çoğu ben yaparım ama kadın yapamaz kafasında olduğu için sizin gibi dönüp bir kendine bakmaz. Sonra gelir çelişkiler düzinesi.
Ayrıca bal gibi biliyorsunuz yok şöyle yok böyle erkeğe aşık olur derken kadınları hemcinslerinzin sütten çıkmış ak kaşık olmadığını.
Bu da size yazacağım son şey. Daha fazla sizi ciddiye alıp yanıt vermeyeceğim. Çünkü boş konuşup duruyorsunuz. Kendinize de belli ki dönüp hiç bakmıyorsunuz. - +1 yıl
Başından (yazım yanlışı yapmışım.)
Cevap sahibi+1 yılKendinizi sadece imlada değil hakkaniyette de düzeltseydiniz kadın cinayetleri, aldatmalar, kavga dövüşler hepsi biterdi.
+1 yılYaparken bile seni düşündüm 😃😅
22 Yorumla- +1 yıl
aklı çıksın
- Devamını Gör (124)
Devamını Gör(169)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?