- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılCennetten düşerken kollarımı seçmen ne kadar doğru bir güzergah :D
Baktığım yerde soyadımı aldığını görüyorum :Dd311 Yorumla- +1 yıl
Buna düşmeyende kiz kiz degil😀
- +1 yıl
Kollar mı en sevdiğim düştüm )))
- +1 yıl
Güzel dimi kuzen😂
- +1 yıl
Guzell erkeklerin ellerini severim sfsgsg
- +1 yıl
@nutellalı_pizza Elleşmeyen erkek her zaman elini açar :Dd
- +1 yıl
Beni seçen ellerine kışın eldiven takılsın :Dd
- +1 yıl
Amin amin 😂😂
- +1 yıl
Bu soruya verdiğim cevaptan soru yaptım :Dd
Manyağım anasını satim :d
- +1 yıl
Onu şimdi mi anladın😂😂
- +1 yıl
Jetonum bitmiş yenisini aldım
Jetonyaya gidiyorum şey pardon Letonya :dd
- +1 yıl
Deli😂
En İyi Cevaplar
+1 yılSen ilksin.😃
10 Yorumla
+1 yılİlk defa böyle birşey hissediyorum asddjskdm bunu sıra sıra hepsine söylemiyorsa şerefsizim :D
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen bencede😂😂
+1 yılçok farklısın.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Kimseyi sevmedim ben , senden daha güzel :D
#emre0051 Yorumla- +1 yıl
yaa şapşiqq <3
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sen çok farklısın, sen ilksin bla da bla
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen birtanesin gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle ciddi düşünüyorum bunu ilk bir ay içerisinde söylüyorsa kaç o ortamdan. Sen ona ben evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorum dediğinde bende diyorsa o da yalan. Senden fırsat bulsa ya da bulmasa bile sonradan bir şekilde belli ediyor. Genel olarak hiç bir şeye inanmayın. Sizden güzel bir kız görsün anında sizi unuturlar. Size söylediği iltifatlarda sizi tavlamak için sonradan soğuk davranırlar. Soğuk davrandıysa tamam bulmuştur birini. Tavsiyem sevgili ilişkilerine bulaşmayın çoğu niyeti cinsellik. En iyisi ailenizin önerdiği niyeti ciddi olan erkekle evlenin geçin
Diğerleri anca boş vaatlerde insanın duygularıyla oynar. Kendisi bir şeye sap olamamış olsa bile gözü dışarda gelmiş size ciddi düşünüyorum hepsi yalan. Sizle birlikte olsun anında sizi siler.30 YorumlaSen çok farklısın.
İlk defa senin gibi birisini görüyorum.140 Yorumla
+1 yılTek sensin benim için, sadece sende böyle oldum..
felan filan..
#Hayırlı #Olsun #Fenomenligin 🌺42 Yorumla- +1 yıl
Ya çok teşekkürler 😊☺🌹
- +1 yıl
=) aaaa nekadar yalanlar yalanlar
+1 yılBen çelme takıyorum yalan falan bilmem, bu konuda o kadar beceriksizim. 😀
33 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyledir 😀
- +1 yıl
Neyse bir tene söylim 😀 senin kadar güzelini Victoria's Secret defilesinde bile görmedim gibi abartılı şeyler söylemiş olabilirim. Buna inanan ne bileyim ya hiç aynaya bakmamıştım ya da hiç Victoria Secret defilesini izlenmemiştir😅
- +1 yıl
Ahahah harika😂😂buna düşen süzme salaktir😂
Her kadına aynı lafları söyleyince düştüklerini zannedenler yanılıyorlar. Kadın çoktan sizi seçmiştir zaten ve "düşmeye" gelmiştir aslında. Yani kontrol zaten kadındadır, ama erkek işte. Kendini "çok akıllı sanmaya devam etsin, nasıl olsa bende" diye düşünür kadınlar.
:)20 Yorumla
+1 yılFull Attack direk. Naber ne var Ne yok falan uğraşamam. Beğendiğimi söylerim tanışmak istediği mi de belirtirim. Yok derse uzatmam. Tamam derse yüz yüze buluşma gelesiye kadar oluşan konuşmalardan kızın analizini yaparım. Neyi sever neyi sevmez gibi. Buluştuk. Öyle sürekli sırıtmam. Jest ve mimiklerimi kullanırım. Daha böyle afedersiniz izlemeyen alaycı bir tavır sergilerim. Genelde. İşe yarıyor. Teptiği oluyorsa zaten ilk mesajda oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. 'ben farklıyım', 'seni çok seviyorum', 'senden başkasını sevemem', 'seninle evlenmek istiyorum', 'ciddi düşünüyorum/ciddi bir ilişkim olsun istiyorum', 'makyajsiz daha güzelsin', 'seni ailemle tanıştırayım'(aileler tanışma mevzusuna artık alışmış olduğu için onlar için normaldir, ama kız erkeğin ailesiyle tanıştığında bu ona özel ve erkeğin onunla evlenmek istediğini zanneder), 'sensiz yasayamam', 'kucuk meme seviyorum'(erkeğin aslında hayalleri daha büyüktür', 'sana dokunmaya kıyamıyorum'...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ''Bana güven'' ''Evlenmek istiyorum' ''Benim de sevenim olsun istiyorum' 'Tek sen varsın hayatımda' 'Bekarım, çok yalnızım' 'Bitek senle konuşuyorum' 'senden öncekilerin isimlerini bile unuttum' 'sen gerçeğimsin' 've saire gibi büyük lafar ediliyor artık tavlama sanatında gelişmeler olmuş anlayacağınız...
13 Yorumla- +1 yıl
Detaya dikkat! "Senden öncekileri unutmuş?🙄 artık ne kadar olduysa"🤷🙄😂😂
- +1 yıl
Sorma ya kendi eliyle kendini ifsaa etmek diye buna denir 😅😅
Sen çok farklısın. Kimseyi böyle sevmemiştim falan. Inanıyo gibi yapabiliriz ama yemeyiz dimi kızlaar😂
11 Yorumla- +1 yıl
Aslaaa😀
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen düşürmek için doğruları söylüyorum, en etkili yöntem bu.:))
31 Yorumla- +1 yıl
He en iyisi😀
+1 yılgenelde evli olsalarda bekarım derler veya ayrı yaşıyorum derler parasız olsalarda zengin gibi görünmeye çalışırlar ve çok anlayışlı ona hiç zarar vermeyecekmiş gibi davranırlar daha açıkçada yazılmaz sanırım
20 Yorumla
+1 yılYalan söyleyip kız düşüren erkek erkek değildir düşünürdükleri ise hepsi kezbandir zaten bizim kadınların %70 oranı kezban gurubunda olanlar geriye kalan %30 kesim ise fiziksel olaya takılmaz paraya tipe bakmak doğal kendisi olandır onlar geriye kalan iyi erkek grubuda zaten kız tavlama ayarlama olaylarına takılmaz gerek bile duymaz buna
10 YorumlaPeki bunları bile bile neden inanıyorsunuz kızlar çünkü herkes aynı şeyleri kullanıyor sizin zeki zannettikleriniz ise bu yalanları kullanmadan veya aynı cümleleri kurmadan sizin tavlan işinde iyi olan kişilerdir doğru muyum xd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Valla Naparsin karsindakini coşturmak için kendine bağlamak icin ne taklalar atılıyor kimse bundan bahsetmiyor 😊
Ama gel gör ki yalan söyledim mi? Hayirrrr. Cunku hayatimda o kadar kisi olmadı. Olana da ne hissettiysem dedim.10 YorumlaVerilebilecek cevapların hepsi verilmiş kuzum. Bende xper kasayım madem😂😂😘😘
11 Yorumla- +1 yıl
Kas bebegim😘😘
+1 yılYanlış soru sordun. Kızlar hangi yalanlara düşüyor olacaktı 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekler sence neye düşüyor😀
- +1 yıl
Kendi zaaflarına 😀
- +1 yıl
Aynen😉
En son "Doktor iyileşmem için bol bol yürümemi söylemişti, sana yürüyebilirmiyim" duymuştum. İğrenç😄
51 Yorumla- +1 yıl
Bende duymuştum direk engelledim😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hele bele bişiler
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılilk deda seni öptüm, aaa sende mi orada okudun, dün gece seni düşünmekten uyutamadım ( aslında osura osura uyudu😎) ilk aşkım sensin, yaa arkadaşlarla sabahladık 😂
20 Yorumla
+1 yılAltında araba gördüğü her erkeğe veren kızlar varsa bunda erkeklerin bir suçu yok. Madem mal yerine konmak istemiyorsunuz o zaman kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin.
21 YorumlaBirinci sırayı 'sen farklısın' cümlesi alır. Hayır zaten farklıyız bütün kadınlar bir birine mi benziyor sanki 😄 sonra seni yarı yolda asla bırakmam bla bla...
Çoğu yalan net.21 Yorumla- +1 yıl
Hayır kim demiş 🤷🙄sen başkasın bir kerem
https://youtu.be/wpPH5vtvaTU
+1 yılKendimi ilk defa böyle hissediyorum, sen çok farklısın, sadece seninle konuşuyorum, seninle ciddi düşünüyorum.. Bana söylenmedi ama ünlendi bu cümleler. inanan kız da yoktur artık
20 YorumlaAsla iltifat etmem. Kadınların samimi, eğlenceli, dogal bir işe yarayan erkeklerden hoşlandığını sanıyorum. Bir kızı etkilemek için maymun olmaya gerek yok. Kendiniz olun, begenirse senindir.
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şekilde yalan söylemem, neysem oyum. Biri beni yalanım için severse doğrum için terk eder. Doğrum için sevip yalanım için terk etmesini isterim.
10 Yorumla
+1 yılilgi gösteririz , formalite den aileden biriyle tanıştırırız , kırtasiyeden yüzük alırız takarız , ciddi düşünüyorum deriz , hediye felan alırız , dandik ucuz hediyeler
11 YorumlaKısa sürede evlilik hayali kuran adama güvenmeyin arkdşlr ofrölgfl
18 Yorumla- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Doğru bencede
- +1 yıl
Hayırlı işlerde acele ediniz, fitneye sebep olmayın! Diye hadis var.
- +1 yıl
Evet zor. Bu yüzden temel kriterlerimizin ve şahsi yaşayış bicimimizin düzgün olması lazim.
Kriterleri dış görünüş, maddiyat olan çoğu kişinin kaybettigine şahit oldum. Ahlak, imam, saygi , empati, sorumluluk, bilinçli olmak, eşini Allah'ın emaneti olarak görmek gibi sağlam kriterlerin olması gerekli. - +1 yıl
Nasip.
Ben yalan söylemem ya seviyorum diyorsam seviyorumdur :D Yalan söyleyip tavladığım kızı napayım ki, o ilişki ne kadar sürebilir
20 YorumlaSen farklısın.
İlk defa böyle hissediyorum.
Çok zekisin.
Etkileyicisin.
Aklımdan çıkmıyorsun.
Benim için çok özelsin...
Say say bitmez😃22 Yorumla- +1 yıl
eeee zekisin :)
yalan soylememisler :) - +1 yıl
@nomorebets35 Canım arkadaşım😍 bak sana inanırım🧚♂️
+1 yılRomantik davranırlar. Dünyanın en güzel kızı benmişim gibi davranırlar.
30 Yorumla
+1 yılDaha önce hiç bir kıza karşı böyle hissetmemiştim sen farklısın kcşskclsks...
30 YorumlaAynı yalanlar..
Sen farklısın..
O kadar masum ve safki sevgim😂
Uzar gider, yersen30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılSen çok farklısın , en güzel detaysın , seni üzmücem asla , kendimi yakarım kılına zarar verdirtmem ( ki ilk kendini değil bizleri yaktılar ) vs vs vs..
10 Yorumla-Sen çok farklısın
-Seni her anımda düşünüyorum
-İlk defa böyle hissediyorum
-Senden başka kimseyi gözüm görmüyor vs.10 Yorumla
+1 yılSen farklısın özelsin hiç böyle hissetmedim bla bla.. bunlara inanan da ne bileyim yokluktadır djjsjdnd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
İnsanın kendi olup,
Kendi gibi davranması ne kadar kolay ve basit,
Ancak bir sürü yalan dolan ile neden uğraşırlar anlamıyorum.
.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılÇok tatlısın süpersin hoşsun dur dur en önemlisi ::: Sen farklısın. Farklısın işte yha ne bliyim khnka ya dsvbsfhbdth
10 Yorumla Ben onlar gibi değilim
Seni hiç uzmeyecem
Sen farklsiin yaa ne bilim farklsiin işte
Seni görünce kalbim bir başka atıyor
Sneinle huzur buluyorum
Bla bla bla bla🙄10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılneden boyle birseye ihtiyaç duydugumuzu düşünürsünüz anlamam :)
elbette bir flört donemi olurda burda ekstra bir iletisim cabasına gerek yok10 Yorumla
+1 yıl+Pembe yıldız olarak bilinen elmas dünyadaki en değerli elmas herkes sahip olmak için can atar dünyada eşi benzeri yok
- bana niye anlatıyorsun bunu
+ benim için o elmas sensin sen ben için bu dünyada sevdiğim tek kadınsın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeniz nasıl kumsuz olmazsa bende sensiz olamam 🤣🤣
20 Yorumla
+1 yılne gerek var yalana? neyse onu sölemeli insan zaten hayırlısıysa olur.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTam aradığım kadınsın neden bu zamana kadar tanışmadık😂
21 Yorumla- +1 yıl
Olaya bak😱bende aynı şeyi soracaktım sana🤷🙄🤫
İLKim sensin
senden başkasına körüm
İYİKİ VARSIN20 YorumlaSenin diğerlerinden özel olduğunu söylemeleri ve senin sevdiğin her şeyi onların da sevmesi falan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyleri sevmiyordur sırf kızın gözüne girmek için ben de çok severim der.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba hanfendi sizi buralarda ilk sefa görüyorum cennetten mi düştünüz acaba açıkça melek.
10 YorumlaSeni anneme anlattım, çok özelsin, çok farklısın, kadın-erkek eşitliğine inanıyorum, ileride kızımız olsun istiyorum.. Şimdilik aklıma bunlar geldi 😂
20 Yorumla
+1 yılĞĞĞAKDEEĞNİĞEEEEEĞZZZZ GIIIAAĞĞKŞIĞAĞIMLAAAAĞRIIIIIĞĞĞĞ BİĞER BAĞŞKAĞAĞAĞAAAA OĞLUĞYOOOOOĞR
10 Yorumla
+1 yılSen özelsin, sen farklısın, diğerleri gibi değilsin gibi kalıplara dikkat 😂
10 Yorumlaİlk defa böyle hissediyorum bide bir ömür senle olmak isterdim
10 Yorumla
+1 yılsen başkasın
tam aradığım kadınsın
yıpratıcı ve üzücü bir ilişkiden çıktım10 YorumlaSen nirdasın, seni yiyeceğam diye lafa girerseniz düşme ihtimali katlanıyor.
10 Yorumla
+1 yılMesela
21 Yorumla- +1 yıl
Shsjjajaj ama bu kadarıda falza😂😂
Yalana gerek yokki kendin ol yetiyor. Düşme. demeyelimmona. ilgisini çekiyorsun zaten...
10 YorumlaYalanı sevmedigim için yalan söylemem yalan ile kazandığını yalan ile kaybedersin ayrıca sana yapılmasını istemediğim birseyi karşındakine yapma düşüncesindeyim
42 Yorumla
+1 yılSen herkesten farklısın
Seni sevdiğim gibi kimseyi sevmedim10 Yorumla- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat