AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
bir bilsem burada sürtmezdim zaten nolucak yalan dolan o da bende yok
Yalana dolana gerek yok arabanın anahtarını çıkar masaya koy kız zaten bi haftaya senle evlilik hayali kurar.
Sen hangi kafayı yaşıyon hiç bilmiyom valla.
Realistik kafa sende yaşa birazcık tavsiye ederim.🙂
Yok xnm olsa olsa senin bu kafan kendi megaloman dünyanın ütopyası olur. Dur ismi de '' Yalnız Ölen Kovboy'' olur ya da
''Varlığım arabam ''. Daha aklıma bir sürü alternatif geliyor da neyse. ☺️
Yasin kadar sevgilim olduğu gerçeği.😄 iyice boş yaptın aklını böyle kullanıyorsan boşver kullanma sen çok boş yaptın iyi geceler hadi
Hahaha güldüm 😂. Cevabın seni tatmin ediyorsa. 😂
Uzatma. Sen git hayaller aleminde yaşa. Real hayat senlik değil. Git sanalda siteler de profil oluştur.🙂
Kiza sanalda profil olustur diyor. Kendisinin sanalda profili yok snaki Şu an kullandigin ne ergen? Benim iki tane arabam senin neyin var acaba burada araba anahatariyla kiz tavlayacagini dusunuyorsun. Herhalde para vererek gittigin eskorrlarla evlenme hayalleri kuruyorsun. Bu nedenle bunuda buryaa boyle yazmissin. Kizlar seni napsin bes para etmezsin
Ben senin kurguladıgın gibi biri değilim merak etme. Söylediklerinle alakam yok bi arabam yok bi bisikletim bile yok.😂Eskortlarla isim yok daha bi kere eskorta gitmiş biri değilim. Bi an öyle emin konuşmuşsun ki hakkımda beni tanıyorsun sandım. Sende büyük boş yapmışsın özetle. Hakkımda ne biliyosun ki bu kadar eminsin beni ne kadar tanıyorsun.😂Nerde yaşadığım hakkında bile bi bilgin yok ama fikrin var. Komik. Benim anlatmak istediğim reelde işler malesef böyle yürüyor realist ol az demek istedim. Ayrica avukat olduğunu bilmiyordum. Onun ağzı dili var kendini anlatabilecek kadar beyni olduğunu da düşünüyorum maydonoz olman gereken bi durum yok yani sen işine bak.😊
Profiline bakan seni beyni olan biri sanar. Ama işte boşuna dememisler saç uzun akli kısa diye.😂Neyse sen avukatlığa devam et benim muhatabım sen değilsin. Seni kahile almıyorum. Baska yerde dayanışma yapsan duyar kassan daha doğru olur bence benden sana prim çıkmaz canım
O kadar bayağılaştırmışsın ki konuşmayı kendi kendime böyle bir şahsiyetle ne muhatap oluyorum dedim. Kullandığı kelimeler zaten kendini yeterince açık ediyor diyorum. İşte insan itici bir düşünce görünce insanlık namına onu düzeltmek için yazıyor. Eh bmylr birinden düzelmesini beklemek benim hatam. 23 yaşında insan biraz olgunluk bekliyor ama zaten kurduğun ilk cümle ile onu beklememiz bile hata olduğu görülüyor. Senin gibi biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Buyur istediğim kadar eğlen, kendi dünyanı yaşa. Elfprincess de mantık hatanı gördüğü için yazmış kız. Kıza laf etmek yerine biraz düşğnceydin daha iyiydi ama ne yazikki sende olmayan bir vasıf anlaşılan. Buyur oyun alanında oyna biz çekilelim sahneden. 👋
Ya malsin bi sg gerçekler batıyo. Olgunluk bekliyon. Sen önce git bi beynini kendini geliştir seviyeme gel öyle konuşalım ciddi alamiyom.
Dediklerimi anlaman için beynin olması lazım Bişeyleri görmen lazım. Seviyemin ağır gelmesi normaldir siz el bebek gül bebek büyüdüğünüz için çoğu şeye fransız kaliyosunuz tabi.😅
Dedemde, babamda şu kadar arsa var. Bundan daha garantili bir yöntem olamaz. Hem hayal kurdurur, hem gizemlidir.
Bak zerre abartmadan ve cool falan derdim olandan çok net söylüyorum. Birine iyi, kötü ya da işte nasıl anlaşılır ise nasıl bir cümle kullanıyorsa keisnlikle o an içimden geçeni diyorumdur. Bu yüzden klasik palavraları asla olamıyor.
Her insan şahsına münhasır dır genellemeler yanıltır
Seninle tanışana kadar evlenmeyi düşünmüyordum. Sen fikrimi değiştirdin
:D :D
Çok güzel gülüyorsun tanıdığım en iyi kızsın seni kendime yakın hissettim bla bla..😝
Kız tavlamak çok aşağılayıcı bir kelime gibi geliyor bana
Gercek anlamda erkek olan yalanla kız tavlamaz kaybedeceğini bilse bile dürüst olur
Sürekli "sen ilksin" demeleri. İlk kez böyle hissediyorum, ilk kez bunu merak ettim, ilk kez böyle birini görüyor vb.
Ya biraz şeytan tüyü mu derler nedir, ondan olmalı. Şeytan tüyü yoksa da tüysüz oluyorsunuz:))
Ben hiç kız tavlamak için yalan atmadım. Ama tavladığım kıza yalan attım zamanında denemek için
Valla o kadar çok ki
Bebekler köpekler yalanlar dolanlar vs vs
Hiç kimseye karşı böyle hissetmemiştim smldmwpdlwpslw
Tavlayan erkeklere soralım ne de olsa bu işin öğretmeni olmuşlar. 😊😊😄
Çok güzelsin tatlısın. Seni uzun süredir buralarda görüyorum. Çok ilgimi çektin.
bu bayram kurban kesmicekseniz ben sana kurban olurum
Ben sadece duymayı istedikleri cevapları veriyorum gerisi geliyor.😄
Gokhan. x in bı kitsbi vardı onu okumsutum gene tavlayamadim 😂
Alfalık göstermeye çalışır bir şeye kafayı takmamış gibi yapar
Umursamaz mı görünür yani
@anlasamsoylerımya evet
yalan söylemiyorum yemin ederim ki dogru söylüyorum
Güvenilir olup aslında arkadan işler çevirmesi güven kilit nokta biliyorlar
Klişeleri sevmiyorum kadınım ol yeter sözün özü bu.
Çok tatlısın
Ilgi alaka
Ciddi söylemler
Elde edene kadad rol kesmek
sana karşı çok farklı şeyler hissediyorum çok farklısın çok başkasın çok değerlisin
Süslü sözler ilksin teksin gibi şeyler ama doğal bence herkes öyle yapardı eğer etkilenmek istiyorsan bu bir yalan değildir
Pazarda limon satar sana bakarım, elini sıcak sudan soğuk suya koymam, seni prensesler gibi yaşatacağım vs...😄
Erkekler araba direksiyonu, anahtar falan demiş şoklardayım yani. Bunların kızlara itici geldiğinin farkındalar mı acaba? 😒
Benim için çok farklısın
İlk kez böyle hissediyorum
İpsiz sapsız biri zaten iki sohbetle kendini belli eder
burda sorun karşıdaki kızın o ipsizi anlıyamaması ve anında tav olması
Sen benim pırensesimsin seni çok seviyorum herşeyim yanı iki güzel süsle kandırıyorlar
Sen çok başkasın, çok farklısın sende hissettiklerimi kimsede hissetmedim 😋
yalana gerek yok kızlar zaten çok değişken ne istedikleri belli değil..
Nasılsın?
-Sanane.
Bana ne olur mu? İnsan bu kadar tatlı olursa neden bane ne olsun?
- Sanane.
İyi aman ya. Ne halin varsa gör.
-Egoya bak. Yesinler.
Her kuşun eti yenmez.
-Asdfg
İlkkez böyle hissediyorum
Kımseyı tanımadım ben senden daha güzel 😍
Saol biliyorum bfjn 😂😂😂
Kımseyı tanımadım ben senden dahaaaaa özelllll 😁😁
İlkim ve sonum olacaksın
Iyiki geldin bu zamana kadar nerdeydin
sen çok farklısın
ilk defa böyle hissettim
sende beni çeken bir şey var vs. vs.
Sana bişey sorabilir miyim ile başlar
Hahaha dogru 🤣daha dun yasadim
@Morpijama dimi😉😂
kızlar beni tavlar ben onları değil :)
Yalan falan bilmem ben 😂
Valla aşkım İLKİMSİN yeminle bak
Kimse sen gibi olmadı
bunun şarkısı bile var ya
Arkadaşlar neden butun sirlarimizi ifşa ediyorsunuz ki birde bir kız sordu diye tüm erkekleri satıyorsunuz hemen
E: Biliyormusun, sana ceza yazarlar dikkatli ol!!
K: neden?
E: Bu guzellik seviyesi ile bu ulkede yasamak yasak
K: 🤤🤤🤤
Konuştu yine erkek düşmanı manyak 😅😀
Kızların yalanları ne birazda onları anlat bakalım bence olarak 🤭
Ben kızlara çok bakmam = yaaaalaaan
valla direk yürüyorum yalan dolanla uğraşamam
Gözlerin çok güzel etkilendim doğrusu en büyük yalan
-Sen farklısın aşkım, daha önce hiç böyle hissetmedim.
Artık yemiyoruz
İltifatlar falan filan.
Hepsinin allah be. lasini versin
+1 💪🏻
ALLAH senin belanı versin terbiyesiz
@Toprak0006 hayırdır ya eski sevgililerim için dedim erkekler için degil sdasdASFAfdsdfsg
Allah topunun belasini versin ne demek soruya bakacak olursak cevabin tüm erkeklere olmuş olmuyormu
@Toprak0006 aynen yanlış anlamisim
Neyse dikkatli ol soylemlerin kimseyi incitmesin
Toprak bey fazla alıngan sanırım bı hak payı vardır söylemlerinin altında
Yani haksızlık bence birilerinin hatası yüzünden yargılanmak bu konuda biraz hassasım evet
Sanırım yanlış anladınız demek istediğim üstünüze alındığınıza göre sizinde bir suçunuz var demek istedim
Tabiki hepsine birden saydırmak biraz yanlış ama sizde fazla sinirlisiniz
anlatında bende bileyim tüyo alayım :)
Seni çok özledim, iyi ki varsın
Yalan konuşmadım kimseye, her erkek aynı değil
Sen benim ilkimsin, sadece seni sevdim.
İlk yalan sen başkasın devamı klasik
Sanalda açıldığım ilk kız sensin.
ben hiçbir kızda böyle olmadım