Lisede Üniversitede çok sıkı "Kanka" olan insanlar nasıl evlenebilirler ya? Aklım almıyor cidden?

İyi geceler herkese ben 4 yıl önce gerçekten çok güzel bir ilişki yaşamıştım ben sevgilimden küçüktüm ama çok mutluyduk ve ciddi seviyeli bir ilişkiydi 2 yıl sürdü zaten eski sevgilim ta o zamanlar Hukuk son'du. Ve bir kız kankası vardı ama çok aşırı yakınlardı kız benden çok biliyordu nerde ne yaptığını ve birbirlerini lise 2 den beri tanıyorlardı kızda aynı üni. de hukuk okuyordu (aynı lise aynı üni. düşünün yani) birbirlerinide o anlamda hiç kıskanmazlardı ve kızında o dönem sevgilisi vardı geçenlerde çıkan kararnameye bakarken adını gördüm eski sevgilimin Hakim adaylığını bitirmiş hakimliğe atanmış bu kızda aynı isim-soyisim bide eski sevgilimin soyadı aynı ilçenin c. savcılığına atanmış biraz araştırdım evlenmişler bide kız bebekleri varmış nasıl olabilir böyle bişey ya? Birbirlerinin sevgililerini tanıyan hiç kıskanmayan 15 yaşından beri tanışan birbirlerine ara ara kardeş diye hitap eden insanlar üstelik şimdi biri hakim biri savcı.
Lisede Üniversitede çok sıkı "Kanka" olan insanlar nasıl evlenebilirler ya? Aklım almıyor cidden?