Üniversite hayatlari lise hayatlari hep kafaları rahat sekilde geçiyor (sevgililik anlaminda) . Birbirlerini en güzel zamanlarinda buluyorlar ve birbirlerini cok iyi taniyip 24 25 yaşlarına gelince de evlenip aile oluyorlar.
Cok sanslilar bence
Üniversite hayatlari lise hayatlari hep kafaları rahat sekilde geçiyor (sevgililik anlaminda) . Birbirlerini en güzel zamanlarinda buluyorlar ve birbirlerini cok iyi taniyip 24 25 yaşlarına gelince de evlenip aile oluyorlar.
Cok sanslilar bence
Oyleler ben bulmadım çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim bka değdi diyor bana bokboceginin bukalemuna benzeyen mutanti diyor yemek yediği anda karşısında beni görünce tiksinmekten iştahı kapanıyor
Cevap
5Cevap
Onlar Allahın sevdiği kulları bence. Bizde nerde
Güzel değil bence. mesela benim kafam rahat şu an istediğim kızla rahat rahat seks yapıyorum. eğer tek kız olsaydı güzel olmazdı. farklı kişilerle seks yapmak ayrı bir eğlenceli
Keske benimde başıma gelseydi dediğim şey
Evet doğru
Evet öyleler
Bence degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?