ayrıca 6 aydır beraberiz 4 yıldır beni seviyor 3 yıldır biliyorum.. 8 yıldır arkadaşız. Söyleme gereği duydum
Sevgilimi sevmek istiyorum?
ayrıca 6 aydır beraberiz 4 yıldır beni seviyor 3 yıldır biliyorum.. 8 yıldır arkadaşız. Söyleme gereği duydum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uzaya çıkıp aya ayak basarım desen daha kolay olurdu mümkün değil sonradan sevemezsin gördügün anda sevdin sevdin sevmedin bir daha ahirette bile sevemezsin boşuna yol yakınken vazgeç
-Hayatındaki kişilere bir sınır koy iletişim ve paylaşım babında.
-Karşı cins arkadaşlarından uzaklaş.
-Kimseden fikir alma.
Bununla beraber;
-Sevgiline vakit ayır.
-Sevgilinle ilgilen, paylaşımcı ol.
-Belli başlı meşguliyetler içerisinde istisnai meşguliyetin olsun.
-Bazen yoktan vakit ayır ona.
-İyi yönlerini takdir et.
-Kusur veya eksiklik yönünden gördüğün şeylerde yönlendirici ol.
-Kendine haksızlık etme, karşındaki haksızlık ederse hakkını sonuna kadar savun.
-Duygusal ve arzusal hislerinin everest kaynağı o olsun.
Olacağına varır bunların sonucunda.)
Bu sebepten bütün erkek arkadaşlarımla ilişkimi kestim şimdi aşık olurum falan. Yeni ortamlarda da kimseyle arkadaşlık kurmuyorum karşı cins olarak. Bu Konuda temkinliyim
Devam ettir.
Sosyal olsun sanal olsun birlikte hareket edin.
7-24 de birlikte olmayın, arada özlemeye fırsatınız olsun.
Umarım bunun sonucunda ona sırılsıklam aşık olabilirim o bunu hak ediyor!
Ayrıca aşık olmaya odaklı olma, akışına bırak.
Bu ne ya matematik denklemi gibi 4 yildir seviyo 3 yildir biliyorum 2 yildir bildigimi biliyo 1 yil once acildi 6 aydir beraberiz 3 aydir sevme karari aldim dun 1 ay once beni ondan daha fazla kimse sevemez bunun kararina vardim gecen hafta beraber yemek yedik dun hic aramadi sizce napmaliyim :)
Hahahahaha :D:D ama yaaaa.. :/
Sevgilime aşık değil aşık olmaya karar verdim başarabilir miyim. Soru bu
Cevap
9Cevap
Aşık olmak istiyorum diyerek olamassın, gördüğünde için içine sığmıyo kalbin hızlı atıyosa hafiften boncuk boncuk terlemeye başlıyorsan işte böyle aşık olduğunu anlarsın.
Buluştuğumuzda hiç heyecanlanmıyorum ama Mutlu oluyorum yani guzel oluyor ama heyecan dersen hiç yok
Başka ilgilenen olamadığı için insan önemli olduğunu hissedince mutlu oluyor :D
Zorunda hissediyorum
Sevmek istiyorum demekle olmaz ya. Boş yere çoçuğuda oyalama bence. Sahte bir aşk ile onu kandırmaya hakkın yok. Sevemezsinde en başta olmayınca olmaz. Etkileniyor olabilirsin ama sevmek başka birşey.
Kendini zorla sevmeye zorlamak tika basa dolu migdeyle yemek yemeye calismak gibidir. Ama hayat senin hayatin.
Bu benim durum ya ben kızı çok seviyodum o beni arkadaş olarak düşündüğünü söyleyip reddetmişti sen iyi yapmışsın seni mutlu etmek için herşeyi yapar, seni kendisinden çok sever o çocuk sen onu sevmeyi dene.
Vayy be öğrense üzülür ben 6 sene sevdim söyledim arkadaşız dedi üstelemedim ağladım ama evde :D
Unuttuysan sorun yok kanks
zorlama ilerde inanki olmaz hem cocukla oynamamıs olursun bence yapma baskası içinde kendine bunu
Onun hareketlerine göre değişir ^^
Mesela :/
sevemeyecegın garantı
Her an her şey olabilir :)
Nr kadar uzum suradir bu durum cokmu oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?