Sevmek sevilmek istiyorum?

Sürekli ailem tarafından baskılanan ve ezilen birisi oldum. Kendi hatalarını hep bana yıktı annem. Hiçbir şeye izin vermezdi. Sevgi ilgi görmedim ailemden. Hep bir köşeye atıldım, yalnız bırakıldım, şiddet gördüm. Çocukken hep çirkin olduğum söylendi. O yüzden doğru düzgün arkadaş veya sevgili edinemedim. Şimdi daha gencim bir ilişki için, biliyorum. Ancak çok yalnız hissediyorum. Birisi olsa, beni çok sevse... Benim tesellim olsa, birbirimize sahip çıksak... Ama ben de cesaret edemiyorum. Erkeklerden uzak durursam hata yapmam. Hiç canım acımaz o zaman. İçten içe birinden hoşlansam da kendimi yeterli görmediğimden o kişiden uzaklaşıyorum hemen. Birinden hoşlanmıştım. Ama bana asla bakmayacağını, beni üzeceğini bildiğimden unutmaya çalıştım. Ama sürekli rüyalarıma giriyor.

Ben böyle kırıkken beni seven olur mu? Sağlıklı bir ilişkim olabilir mi? Bana imkansız geliyor. Sürekli hayal dünyamda yaşıyorum. Sevmekten çok korkuyorum ama içimdeki bu baba boşluğunu dolduramıyorum. Sırf o boşluğu doldurmak için ilişki yaşarsam biliyorum ki sağlıklı bir ilişkim olmaz. Hiçbir şeye odaklanamıyorum, kimseyle paylaşamıyorum derdimi. Yakında üniversiteye başlayacağım. Ama beni eken, satan sözde arkadaşlarımdan sonra arkadaş bile edinmek istemiyorum. O duvarları kırmak çok zor benim için. Kendi başıma bunu halletmem gerek. Ne yapmalıyım?

Sevmek sevilmek istiyorum?