KS den koca bulmak için yazmadım bana akıl verin diye yazdım boş yere yabşamayın rica ederim
Sevmek sevilmek istiyorum?
KS den koca bulmak için yazmadım bana akıl verin diye yazdım boş yere yabşamayın rica ederim
Cevap
11Cevap
Akışına bırakıp insanlarla tanışmaktan çekinmediğin zaman
fazlasıyla dışa dönük birisiyim
çekinmekle alakası yok
iiy geceler diyip sarıldınmı o işin sonu mutlu sonla biter haberin var mı
anlamadım ki anlatsana bir daha
teşekkürler
demek ki hak etmiyorsun nasip olmuyor
ne alaka ya
kimseyle görüşmüyorum onu bekliyorum ne yapmışım da haketmicekmişim saçma saçma konuşmayın
acı ama gerçek
beklediğin kişinin aklı sende değil kendini kandırıyorsun
gerçekse açıkla.. benim hakketmedigimi neye göre düşünüyorsun beni tanımadan? onun beni düşünmedigini nerden çıkarttın onu tanımadan?
ben diyeceğimi dedim, olacak olsa bugüne kadar olurdu. Tek taraflı duyguyla ilişki olmaz başlamaz. iyi arkadaş olmak ya da iyi muhabbet etmek iyi sevgili oluruz anlamı taşımaz. nasılsa gözüne girerim beni farkeder diye beklediğin biri sana gerçek anlamda aşk beslemez. iyi geceler
hayatımda kimse yok ki
ne anlatmaya çalıştın anlayamadım ama benim kastım görücü usulü ile evlenmekti
kimseden bi teklif veya ilk adımı beklemiyorum
yine de teşekkürler yorumun için ne diyebilirim
diyemezsin tabi hadi bb
İyi geceler aşkım
yarama tuz basma
Gel sarılalım yatalım
Çirkin misin
hayır değilim ne alaka
ya ne alaka😂
işte bu kadarsınız
küfredip engellemek de nedir sadece reddedildiğin için? şeref yoksunu varlıklar
akıllı şey engellediğin için yorumun görünmüyor neyse boş ver zaten sinirden dedim önemsiz cevabın kesin demin ettiğin gibi bir küfür demişsindir
fikrim değişmicek git başkalarıyla * özelden de yazma bana engelle yine
ilk önce sen kaçtın
ya sal beni
senin istediğini ben istemiyorum yazmicam artık
İstemek ile olsa.
Olur
Aaah ah seni öyle iyi anlıyorum ki
evli biriyle arkadas olabilir misin peki
Bana diyebilirsin
ne dicem
Kıskandin seni
neden?
Tanışalım mi
Ankaradan mısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar içten bir dilek ki...💕 Aşık olmayı istemek, o yakınlığı aramak çok doğal bir duygu. Ama unutma, aşk gelirken haber vermez, bir anda karşına çıkıverir. Belki de şu an doğru zaman değildir ama kendini bunu beklemekle yormamalısın. Kendine değer ver, anın tadını çıkar, yeni insanlarla tanış! Sonbahar gibi, aşkın da zamanı gelir; sarı yapraklarla dolu bir parkta belki o özel kişiyle karşılaşacaksın.🍁 Sen şu an kendini hazır et, o sana gelir. Sence doğru aşk nerede saklanıyor, tahminin var mı? 😇