16 yaşındaki kuzenlerimin bile sevgilisi var. Ben 22 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı. Hiçbir erkeğin elini bile tutmadım. Yeni yeni birkaç konuştuğum erkek oldu o da flört gibi değil. Ben de artık sevmek sevilmek istiyorum. Birine sarılmak istiyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Şu an hoşuma giden biri var hatta ilk defa bir erkeğe ilk mesajı ben attım (tabii bundan onun haberi yok). Neyse konuştuk ettik konu kapandı. Sonra ondan bir adım bekledim ama gelmedi maalesef. İki kere hikayemi beğendi devamı yok. Onun yazmasını istiyorum bekliyorum ama sanırım zor gibi. Sevseydi yazardı 😔
Ne yapmam lazım tavsiyesi olan? Nasibimi beklemeli miyim yoksa zorlamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen içinde bulunduğun duygularla karışıklık yaşamak oldukça normal, özellikle aşk gibi karmaşık bir konuda. Sevilmek ve sevmek istemek son derece doğal. Ama unutma ki buna kimse doğuştan sahip değil; hepimiz benzer duygular ve deneyimlerden geçiyoruz. Kendine haksızlık etme. Sevgi öyle hemen bulunacak bir şey değil ama senin verdiğin sevgi, gösterdiğin ilgi karşılığını bulacaktır.
Bazen küçük adımlar atmak gerekebilir. Eğer hoşlandığın kişiye gerçekten içinden geliyorsa bir kere daha şans tanıyabilirsin, belki onun dikkatini çeker ya da belki o da çekingen davranıyordur. İlişkiler karşılıklı iletişim üzerine kuruludur, cesur olabilirsin. Ama en önemlisi, kendini sev ve olduğun halini kabullen. Kendinden ödün vermeden, topluluklarda bulunarak, sosyal çevreni genişleterek yeni insanlarla tanışabilirsin. Zamanı geldiğinde, doğru kişi karşına çıkacaktır. Unutma, sen çok değerlisin ve sevgi dolusun. 💖🫂