AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Erkeklere bak hepsi normal demiş kendilerine yapılsa aynısı öldürürler tabii aynısı kadına yapılınca iş değişiyor bu arada tek gecelik falan diyip kendinizi avutmayın o boynuz yenmiş bir kere afiyet olsun sizde sindirmişsiniz
Öncelikle geçmiş olsun. Eger siz intikam alarak onu aldatsaydınız eşiniz için hoş olur muydu? Benim başıma geldiği için sizim de rencide olmamanız için şunu diyorum: İhanet edeni affederseniz ihanet eden koca bunu alışkanlık haline getirecek.
Bununla yaşayıp yaşayamayacağınıza karar vermiş olan sizsiniz. Eğer yaşayamayacak olsaydınız herhalde başka bir yola sapardınız. Boşanırdınız, demedim. Ona eskisi gibi yatağınızda yer verecekseniz affetmişsinizdir. Gerisi katlanmadır genellikle. Seviyorsanız bence yaptığınızda en ufak bir problem yok. Ama doğru ve yanlış burada özneldir. Sizin doğrunuz ne, bunu düşünün. Seviyorsanız bazen doğruyu yanlışı bir kenara koyar, devam edersiniz.
Seviyorum
O zaman tamam.
Yazamadım size mesaj kutunuz kapalı
Buyrun. Buradan da yazabilirsiniz.
Sizce affettiğim için ezik miyim eşimin gözünde
"Ezik" sorunlu bir sıfat. Ne demek "ezik"? Eşiniz sizi böyle nitelendirecekse zaten eyvah. Sizin için değil, onun için. Aşağılık bir yaklaşım olur bu. Attığınız her adımda önce siz kendinize güvenin. Duygularınızı da inkar etmeden yaşayın. Pişman olmazsınız. Neticede herkes hata yapar.
Başkasıyla yatmak da basit bir hata mıdır
Ben eşiniz sizi bir daha yanıltırsa onu affetmiş olmanızın son derece önemsiz bir hata olduğunu ifade etmeye çalışıyorum. Onunki belli zaten, değerlendirmesini ben yapamam. İkinizin arasında. Şunu da düşünün. Ben eşimi ne kadar tanıyorum? 12 senelik bir evlilik az değil.
Buraz açıklık getireyim: "Eşimin karakter yapısını, benimle ilgili ne düşündüğünü gerçekten iyi biliyor muyum?" Tüm bunları belli bir oranda yanıtlayabilecek durumda olmalısınız.
Hiç bi şey düşünmek istemiyorum yoruldum ben hemde çok yoruldum ve çok kırıldım
Üzülmeniz çok normal. Eşiniz bundan sonra size nasıl davranacak, bir gözlemleyin bakalım. Umarım her şey düzelir.
Millet güzel ahkam kesiyor, 🙃
Güzel ahkam keser milletimiz 🙃
Başkası adına ahkam kesmek gibi kolay şey yok insanlarımızda🙃
Kısaca en makul olanı yapmışsın.
Seni kınayanlar gelsinler de kendi eşlerini boşasınlar🙃
Ömür boyu aldatılmışlıkla yaşamak senin için kolay olur mu peki? Her ilişkiye gireceğinde yatağına yanına her sokulduğunda başka birisi ile yaşadığı ilişki aklına gelmeyecek mi?
Vallahada ben boşarım neden boşamıyım beni aldatan kovadan daha iyilerini bulur daha iyi yaşarım hayatımı? Erkekler cokmu vazgecilmez? 😃
Kova neydii yaa sjsjds kocadann
Biz şimdi burda ne dersek ne yazarsak boş. Çünkü içinde bulunduğun psikolojiyi kimse anlayamaz. Affettiğine içinin rahat olmadığını biliyorum fakat bi tarafta çocuklar. Anlaması güç yani. Affetme ama bunun hiçbir türlü açıklaması yok.
Dediklerin cok dogru yuva kurmak zor 3 cocugun dengesini piskolojisini dusunmek sart yuvani dagitmayarak buyuk fedakarlik yapmışsın umarim buna deger ve unutabilirsin insallah bunu cok zor kotu bi durum allah sabir versin
Gidip boşansan neden boşandın demem sana ama aynı durum senin başına gelse o seni affeder mi sordun mu kocana?
Ya her kadın nerdeyse bir kere olsa affediyor kapat kulağını millete tekrar yaparsa o zaman bakarsın çaresine
Aynı şeyi sen yapsaydın tek gecelik denilip 12 yıl ve üç çocuk var diyip sence eşin seni affedecekmiydi?
Bu sorunun cevabı senin vereceğin kararı belirler bence..
.
Pişman olup yaptığından tövbe etmişse,
Ve bir daha yapmayacağına söz vermişse,
1 Defalığına belki affedilebilir.
Tabi keseceğiniz cezaya da razı olacak.
.
Ablacım sen ne yapmışsan doğrusunu yapmışssın bekara boşamak kolay
Kuru yerden ahkam kesmekte kolay
Kolaysa yerinde olsunlarda göreyim o boş konuşanları
Kimin ne dediği umrunda olmasın. Sen kalbini dinle. Gerçekten affedebiliyor musun yoksa halı altına mı süpürdün olayı? Her insanın karakteri farklı yaşam koşulları farklıdır...
Allah bağışlasın. Yaptığınız çok büyük erdemliktir. Bunu kimse kolay kolay yapmaz. Eşinizin yaptığı zinadan öte boşanma sebebi aslında. İnşallah bu yaptığınızın kıymetini bilir.
emin ol o tek seferle kalmamıştır aldatılman. o senin yakaladığın sadece
peki sana bi soru sen bi erkekle bi gece birlikte olsan o da affeder miydi
Affetmezdi
o zaman sen de affetme
Kadınla erkek bir değil bu konuda gözümde
hayır kadın erkek birdir. erkek yapsın kadın yapamaz diye bişey yok
bir daha yapmayacağının garantisi var mı? veya da o kişiyle tek gecelik olduğu ne malum veya tek bir kişi ile odluğu ne malum? @soran
İnsanoglu nankordur affedrsin ama seytan rahat birakmaz sirf affettin diye bunu delecek gecicek cnku affedilenin bir daha affedildgini dusunur ve aliskanlik yapar, tabi 3 cocuk 12 yil kolay degil , bze gore konusmak kolay ama kararlar senin , mesela tavrini net koy gevseme.
Abla bu hayatı millet için yalamıyorsun erkek adamdır yapmış bi hata yapacak bişi yok sonuçta olmuş ve ölmüşe çare yok eşini uyar bir daha böyle bir şey yaparsa evi terk edeceğini ve çocukları göremeyeceğini söyle bence çocuklarını seviyorsa bu korkudan dolayı yapma diye umuyorum inş yapmaz.
Sana bunu kendi mi itiraf etti
Yoksa sen mi ihanet ettiğini yakalayıp farkettin?
Madem ki affettin bundan sonra yatak odanı daha sıcak tutmalısın ki. eşinin gözü başka kadınlara kaymasın
Aldatan kişi bir daha aldatıe. Ama boşver abla çocuklarını düşünmüşsün belki mucize çıkar eşin ve düzelir. Ne olur ne olmaz sen cinsel yolla bulaşan hastalıklardan kapmış mısınız ona bak bence. Ayrıca aldatıldığını affettin için zinadan dolayı boşanma davası açamazsın eşine anlaşmalı veya çekişmeli boşanırsın onda da çok bir maddiyat kazanamazsın.
tamam affettin ama kocanı yine yakalarsan kötü olabilir
sana karşı duranlar şöyle düşünmüştür
bir kere affedersen yine yapar diye düşünceleri vardır
ondan dolayı tepki toplamışsındır sende
en iyisini yapmışsın. umarım aşarsınız ve yuvan dağılmaz. insanlara aldırma. aynı şey başlarına gelse susup otururlar ve asla bunu birine anlatmazlar emin ol
çocuklarını düşünmen çok normal ama ihanetin affı olmaz çok büyük bir hata yapmışsın bence, cocuklarınız varsa onu zamanında haltı yemeden önce o düşünseymiş bence çevrenden tepki görmekte haklısın
Eşin şu an sana karşı iyiyss aranızda bir sıkıntı yoksa geçmişi dert etme. Bir gençlik hatası gibi düşün ve göz önünde bulundurup kendini üzme
Bu olay evliyken mi olmuş
Evliykendir 12 yıllık evliymiş zaten 12 yıl öncesi dert edilecekse çok saçma olur, tabi ondan çocuk olursa boyut değişir.
Evliyken yapması çok sıkıntı bir de tepki koymasıysa gider daha çok yapar.
Etrafımda eşi öğrenen ya da yakalanan var bir daha yapmayan daha çok gördüğüm kadarıyla. Zaten yüzüne gözüne bulaştırmış etraf duymuş rahatça yapamaz artık.
Gizlice yapar o zaman
Yani uzun süre o tarz bir girişimi düşüneceğini bile sanmıyorum. O tek gecelik piyasamsıysa zaten bir daha görüşmez. Etraftan sıradan bir kadınsa bir ihtimal sağlam plan kurup gizlice yapabilir ama o bile düşük ihtimal.
Yapmak isteyen yenisini bulup yapar
Bulmak da kolay iş değil çoğu erkek için aslında.
Ya kardeş senin derdin nee
Özür dilerim az uzattım. Genelde bu kadar uzatmayı yaparım hep ama rahatsız oldunuz. Afedersin.
Aynen fazla uzattiniz
Kime ne ya affedersin affetmezsin kocan senin sonuçta kimseyi ilgilendirmez. Insanlar da yuva bozma derdinde takma kimseyi söyleme de
Affermem gerek maalesef 3 çocuk olmuş hemen ayrılmanda kolay olmaz ki
Affettiğine göre eşine maddi anlamda muhtaçsın aksi takdirde affetmen için bir neden yok çünkü
Çocukların var hepside küçük en mantıklısını yapmışsın..
Affetmen sorun tekrar yaşamaya meyilliyse yapack birsetin yok
Aldatmak tek biseylik olmuyor işte
Karakterinde varsa ve bunu bir kere yaptıysan ben yapacağını düşünür ayrilirdim.
Şimdi sana bosan diyenler sen maddi yardimda bulunucak mi hayir.. cocuk olmasa bosan derdimİkinci defa yaparsa bosa gitsin pezevengi
Tam tersi olur genelde ters sorulur. Kadın bikaç bin müşteri ile aldatır. Salak koca yuva yıkılmasın diye affeder. Hayatı dikilir
Bide bakanımız konuşmasını heryerden saniyede kaldıran pkk lı ite şunu atayım https://youtu.be/jmgEXG1O7PE
Aynı şeyi sen yapsan o seni affeder miydi ayrılır mıydı? Affederdi dersen affet ayrılırdı dersen ayrıl
Bunu kabullenmen ona daha fazla cesaret verecek ve tekrari olacak bunun. Erkeklerin %90 ı yapar bunu maalesf.
Bence hata niye diyeceksin bir söz vardır bir yapan birdaha yapar diye birdaha yapınca neyapicam afmi edicem?
sen napardin
@dorecabon ayrılırdım...
bna yazarmisin bisey sorcam
lutfen sonra engellersin
?
Evet hata, ıhanetin teki çifti olmaz. Merak etme o çift sayılı hâle getirecektir, sonra gelip ağlama...
Evet hata yapmissin. Simdi su dusunceye girmistir su anda yaptim affetti yine yapsam yine affeder. Insallah oyle seyler olmaz😔
Hata tabi bugün affet yarın gider yine
aynı haltı yer nereye kadar çocuklar için öyle birine katlancan
Zaman gösterir bi daha yapmazsa iyi yaparsa kötü yaptım dersin ama bi erkek olarak yerinde olsam şu an cezaevindeydim bunu da belirteyim. Kusura bakma.
Allah korusun öyle deme
Amin Allah düşman başına bile vermesin şöyle bi düşündümde bir insanın başına gelebilecek en kötü şey bu herhalde ya daha kötü yok bence Allah size de sabır versin
O kişiye canını sen vermiyorsun. Alma hakkına da sahip değilsin.
@GalileoAmerigo takıl kafana göre sen kendi bildiğin gibi yap bende kendi bildiğim gibi
Bacım madem affedecektin niye adama soyluyorsun bak bunu fırsat bilecek tekrar yapacak tek gecelik oldıguna ihtimal vermiyorum
Yaşadığım hayatı sen biliyorsun dışardan atıp tutmak kolay bakma en doğrusunu sen bilirsin bir karar vermişsin saygı duymak lazım
Elalem her zaman diyeceği birşey bulur. Bu hayat senin hayatın. Ekonomik olarak da 3 çocuğa bakmak zor. Bence sen çocuklar için bu kararı vermişsin.
Tek gecelik ilişkisi mi yoksa sadece tek gecesi mi ortaya çıktı?
Tek gecesi olanın çok gecesi de olur.
Bi daha affet ablam yine kazık yersin nolcak sankim
Sor ben yapsaydım affeder miydin"? diye he derse affet (ki hiçççççç sanmıyorum affetsin)
sen mapardin
Bu affedilecek bir konu değil, yorum yapıp kendimi açıklamama bile gerek yok.
Evet hata bi kere yapan yine yapar ayrılmalıydın bence
Mecbur olmasan sende bilirdin paşa paşa gitmeyide neyse
Bence affetmek hatadır. Mahkemelerde süründürmeliydin onu.
Affetmen doğru değil elbette affederek tekrar yapmasına izin vermiş oluyorsun. Bedel odetmeliydin.
1 kere olmuş doğru olanı yapmışsın çocukların var sonuçta bir daha olursa o zaman işin rengi değişir
Sen de bir tek gecelik ilişki bularak durumu dengele bence
Yaptıgı yanliş ALLAH ıslah etsin İNŞALLAH son gecesi olur
Benim başıma gelse eşime derdim "beni üzdün, bari başka kızları üzme, 3 tane çocuğunun hatrına yapma, bir yuva kolay kurulmuyor, çocuklarımızı düşün"
Yalnız gerçek bir baba bunun denmesine gerek kalmadan bunu düşünürdü zaten, düşünmediyse şimdi söylense de faydası olmaz...
@Empathetic Evet haklısın da her insan hata yapabilir. Belki konuşunca adam kendine gelir biraz, yapacak bir şey yok ki.
Burada da sen haklısın ama zor...
Asla büyük konuşamam başına gelen bilir, ancak diğer kadınlara tavsiye verebiliriz. Daha evlenir evlenmez ardı ardına, ardı ardına çocuk sıralamamalıyız. Biraz kendimize bakmalı, kendimizle ilgilenmeliyiz.
Herkes hata yapar önemli olan hatalarından ders çıkarmaktır. Bence afet
Aslında affetmemeliydin eğer eşin yaptığın şeye devam ederse çocukların daha çok üzülür böyle insanları affetmemek lazım
Acaba su birakma diyen erkekler karilari onlari aldatsa devam edicek mi cok merak ediyorum. Devam ediceksende cocuklarin az bisi buyuyene kadar devam et. Bunu asla sineye cekme. Unutma yapan bir daha yapar. Zamani gelince bosa gitsin. Bi de dusun sen yapsan o affeder miydi ne tepki verirdi diye.
Affetmezlerdi hatta eşlerini öldürürlerdi bile erkekler çok şerefsiz
@Büşra_riri aynen oyle yalandan affet falan demisler insallah affetmez
Affederse bir daha yapar , zaten affediyor diye çocuklar için asıl o zaman kötü olur
@Büşra_riri bencede cunku hep bi sogukluk olucak bu yapilan unutulmaz. Cocuklarda illaki bi yerden sonra hissedicek.
Küçükken ayrılmaları onları daha az acıtır böyle bir babadan fayda gelmez maalesef
@Büşra_riri aynen oyle
Kim ne derse desin aile senin hayat senin kararı sen vereceksin başkasını dinleme.
O ilişki artık tek gecelik değil bilmeni isterim. Onunla ya da başkasıyla.. Geçmiş olsun.
Neden yaptı bunu hiç düşündün mü o noktaya niye geldi diye