+1 yılBöyle bir şeyin affı evliliği bambaşka bir yapıya döndürür. Evliliğin kanununda sadakat vardır. Birbirlerine ölene kadar eş olacaklarına söz vermektir, evlilik.
Buna göz yummak demek artık o evliliğin kağıt üzerinde kaldığını gösterir. Hiç bir seven sevdiğini paylaşamaz ve buna göz yumamaz.
Sevende başkasına gidemez, kaçamak bile olsa.220 Yorumla
En İyi Cevaplar

Aynı durumu nasıl bir erkek tarafından kabul edilmez bir durum ise, bende kendi hür iradem ile yaşadığı tek gecelik bir ilişki durumunu kesinlikle affetmem. O düştüğü boşluktan çıkarır gereğini yapardım.
90 Yorumla
+1 yılAffederim ama şartım var, affetmeni bekliyorsa bende bir gecelik ilişki yaşarım sjsjsj o yapıyorsa bende yaparım hiçte çekinmem töbe bismillah
38 Yorumla- +1 yıl
Niye erkekler sokak hayvanı mı istediğini yapsın biz hiç karışmayalım, serbest bırakalım, cıvık erkeğe cıvık kadın, ağır başlı erkeğe ağır başlı kadın yakışır.
- +1 yıl
Offf😂😂 ama erkekler her haltı yiyor peki o ne olacak Adanalı gardaş 🙄🙄🙄
- +1 yıl
Off 😂 sus tamam öyle demek istemedim 🙈🙈 ima ettiğin şeye bak sjsj ima ettiğin gibi değil 🙈🙈😂
- +1 yıl
Gracias Adanalı bey
+1 yılO düştüğü boşluktan çıkarır ensesinden tutup uzay boşluğuna kadar fırlatırım onu
252 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
@Pizzeria-Gorgonzola kizz 4 peynirli pizzam nerelerdesin la sen🤨
- +1 yıl
@Emirbey33 kadın erkeğin sahibi mi ki tasmasindan tutucak sürekli iradesi yok mu o odunların
- +1 yıl
Onlar herşeyden önce uçkurlarini tutsun azgın köpek gibi saldrmasin her gördüğüne
- +1 yıl
😂😂😂 uygulama hata veriyordu sabahtan beri
- +1 yıl
@Emirbey33 kalaslarda sevilmez sizde kusura bakmayın biraz erkeksiligini kullansın da kadına kadın gibi hissettirsin o zaten gösterir kadınlığını
- +1 yıl
@Emirbey33 ondan milletin karısı da başka heriflere kaçıyor evet hihii haklısın
- +1 yıl
@Emirbey33 nerden biliyorsun bizim etmiyecegimizi 🤔
- +1 yıl
@Emirbey33 offf niye sabahtan beri yataktan bahsediyorsun başka yerden laf sokamıyor musun kadınlara sjsjsj yatak yatak yatak ne yatakmış be kardeşim!
- +1 yıl
@Pizzeria-Gorgonzola ona yatak alacammm en ortapediginden sallamali yaylamali enginnn. Yatak alll yok yok yattak fabrikasını allll asgsgsg
- +1 yıl
@karamelaaaa 😂😂😂😂 en doğrusu @Emirbey33 bize ne bundan niye bizim yorumlarımıza atladın sjsjsj yatakta mutlu olmayanlara git 😂😂😂
- +1 yıl
@Pizzeria-Gorgonzola biz seninle yatakta mutluyuz dmi aşkom 🥰🥰😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@karamelaaaa 😂😂😂😂 ben mutluyum sana sormalı @adanali_ ne öyle havaya baktın 😂😂😂
- +1 yıl
@Pizzeria-Gorgonzola havada aşk kokusu var ondan bakmıştır jfjfjfjfj
- +1 yıl
@Emirbey33 ben eşimi nasıl mutlu edeceğimi çok iyi bilirim kalacaksa kaçsın kovalayacak değilim ya başkasını buluruz sjsjsjs
- +1 yıl
@karamelaaaa millet yanlış anlicak şimdi sjsjsj yürüme bana ulu ortalıkta nazar ederler 😂😂😂😍
- +1 yıl
@Pizzeria-Gorgonzola gözleri çıksın gel evimize gidelim 😂😂😂🥰🥰
- +1 yıl
@Emirbey33 kardeşim ikile git uğraşamam sjsjsj iki arkadaşın yorumlarına neden atladıysan djdjdj #abazanpower
- +1 yıl
@karamelaaaa allah rızası için engelle bu abazanı ya
- +1 yıl
Zıplayı ver çekirge 😂😂😂
- +1 yıl
@Pizzeria-Gorgonzola yazık be😂😂
- +1 yıl
Nr yazık olacak ya 😂😂😂😂
- +1 yıl
Gül gibi eski hesabım gitti tüm abazanları engellemiştim şimdi yine baştan mı başlicam 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Emirbey33 evet kuzum ya bende annenin elinden öperim o kadar emek çaba sonuç abazinko bir bebe
- +1 yıl
😂😂😂😂 🤣🤣🤣akıl ver allahım ya
- +1 yıl
@Emirbey33 evet karıya kıza yatak muhabbeti yapmaman gerekirdi
- +1 yıl
@Emirbey33 düşüncelerin de senin kararın... Oturumu kapatıyorum dava bitmiştir 🔨
- +1 yıl
İyi günler herkese efendim
- +1 yıl
😂😂😂 ama Adanalı Allah'ın adamı abişkom haksız mıyım?
- +1 yıl
@Emirbey33 sen Adanalı misin😑
- +1 yıl
@adanali_ 😂😂😂 karadenizliyiz biz ondandır
- +1 yıl
@Emirbey33 yav he he biz adanalı abimize yazdık sana değil sana ne oluyor @karamelaaaa allah rızası için engelle daha yorum yapmasın şuraya djdjd ayrıca soruyu soranda sen olmadığına göre ne işin var burda bizim yorımlarda haksızmışım da bilmem neymiş
- +1 yıl
@Emirbey33 git nolur git tamam haksizim sus ama
- +1 yıl
Teşekkürler Adanalı abi bey😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. oldu her naneyi yesinler biz affedelim
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten anlamakta zorluk çekiyorum bazı HEMCİNSLERİMİ. Eşiniz sizi aldatsa ve bunu bir daha yapmayacağını kesin olarak bilseniz bile bunu hazmedebilir misiniz? Yoksa koynunuza her aldığınızda kadınınızın başka birisinin kollarında zevkten inlediği fikri sizin kanınızımı dondurur.
Varsayalım ki eşiniz arıza çıkarmadı affetmiş gibi göründü. Ve sizde çok pişkinsiniz onun yüzüne hala bakabiliyorsunuz diyelim. Peki eşiniz sizi gerçekten affetmiş midir ya da maddi dayanağı olmadığı için veya çocukları için ya da sığınacak bir liman bulamadığı için affetmiş gibi görünmek zorunda mı kalmıştır?
Bir daha sizin koynunuza girdiğinde bu birliktelik onun için “cinsellik” midir, yoksa bu her defasında ruhsuz bir “cinsel ilişki” mi olur? Önce bu soruları kendinize sorun ve cevaplarını aldıktan sonra bu konuyu bir daha düşünün.70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu soru hep soruluyor... Normalde aldatmayı kimse affetmez... sıkıntılı bi ayrılık olur sorunsuz bi ayrılık ta olur normal... ama ya eşlerden biri eşini tatmin edemiyorsa yetersiz kalıyorsa... o zaman ne yapacak istemesede affediyor görüyoruz... affetmese ne olacak boşanmışlar ordusu bi millet... ben birkaç işlerinde çalıştım yeminle kadinlarin yüzde 70 boşanmış... etraf boşanmış kadin dolu... tekrar evlenmek cok zor çünkü... erkek bi şekilde evleniyor ama kadının isi zor... o yüzden kadınlara tavsiyem yatakta iyi olun eşinizi doyurun istediği kadar istediği şekilde mutlu olun... boşanmış huzursuz tedirgin bi hayat yasamayin
10 YorumlaAffetmek Allah'a mahsus. O şahsı diyorum çünkü böyle bir halttan sonra benim eşim olamaz, hayatımdan çıkartırım. Ayrıca neden erkek yaparsa normalmiş gibi bir algı yaratılıyor. Namussa ona da namus, günahsa ona da günah, zinaysa ona da zina. Bir kere boşluğa düşen ikincide zina çukuruna düşer.
10 YorumlaTamamen kendi tercihi. Türk kadını genel olarak yuvasını hemen bozmak istemez. İlk kez olmuşsa ayrılmak istemeyebilir ama affedeceği anlamına da gelmez. Tabiki tepki verecek, eskisi gibi olmayacak çoğu şey. Ama tekrarlıyorsa asla affı olmamalı.. Kendi açımdan cevap verirsem benim için hiç oluru yok. Ve isterim ki hiç bir kadın da kabullenmesin ama anlayabiliyorum. Herkesin durumu farklıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffeden kadın affetmiş gibi yapar sadece o saniyeden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz sonu da erkek için hayırlı olmaz ya intikam alır aldatır o da sindiremeyip ya da erkeğe hayatı zindan eder bence en mantıklısı ya bitirmek ya da sorun yokmuş havasında cehennem yaşamak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"Tabiki affedebilir kimse kimseye karışamaz , özgürlük var tabi. Hatta kadında tek gecelik ilişki yaşayabilir yani. Artık ülkeye de" kerhane " deriz."
Bu da sorumu ya. erkek başka kadinlarla neden tek gecelik ilişki yaşasın. Neden evlenmiş o zaman. Zaten ülkede ar , namus , edep denen şeylerin önemi unutuluyo , önemsenmiyo. Erkek tek gecelik ilişki felan yaşayamaz. Aynı şekilde kadın da öyle.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır neden affedeyim kaç yaşında adamdan bahsediyorsa kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez canın bile istese kendini durduramiyorsan karşındakine karşı kaybetme korkun yoktur nasıl olsa beni affeder gibisinden asla affetmem o şüpheyle güvensizle yaşanmaz zaten ayrılır yoluma bakarim hayat baskasi yüzünden sürekli güvensiz bir sekilde yasamak icin uzun degil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleskiden herkes elindekiyle yetinmeaini bilirmiş bi sorun olduğunda ç9zmeye çalisirmis şimdi ise utanscsizlik arsizlik ve namussuzluktan kaynakli herkes potanaiyel partner olarak goruyolar ve hic bi kriter olmaksizin anlik zevkler sevgi denen bi sey kalmamis orsaapu ve pić oyuncagina donmus
10 Yorumla
+1 yılO anlık boşluğuna mı düşmüştür? Baban anneni bi aldatsin bakalım böyle düşünecekmisin bu tamamen ahlaksızlık ve karaktersizliktir bunu yapan cehhenmde gözleri oyulacak
40 Yorumla
+1 yılAffedilecek birşey değil. Böyle birşeyi affeden kadın veya erkek bunun bir daha yapılacağını da kabullenmiş olur. Kadını erkeği yok ister tek gecelik olsun isterse sadece aklından başka birini geçirdiğini hissettirsin affedilmemeli..
20 Yorumla
+1 yılNiye? Bir daha yapsın diye mi affedelim? Çok yaratıcı bir soru olmuş.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılÖyleyse onlarda yapsınlar öyle bişi olamaz evliysen nefsini terbiye edeceksin kontrol altına alacaksın
50 Yorumla Kocam benim tek gecelik ilişkimi kabul ederse neden olmasın 😂
11 Yorumla
+1 yılKadın öyle bir şey yapsa ne kadar kötü olurdu size göre değil mi? Bu da çok iğrenç bir durum aynı şekilde. Böyle bir şeyin affı olabilir mi ya? Aldatan bir insana güvenmek kadar aptalca bir şey olamaz.
10 YorumlaTek gecesi uzunu kısası olmaz aklından gecirmiski faaliyete geçmiş kesinlikle benim icin hem ruhen hem fiziken biter.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılyok öyle bir şey aldatma aldatmadır empati yapın neden kadınlar kölemi affedecek cinsiyetçilik yapan karaktersizdirrr affeden de kendini harcarrr gerek yok bunlaraaa boşluğa düşmek diye bir şey yokk
20 Yorumla
+1 yılPeki erkekler kadınları tek gecelik ilişkilerini affetmeli mi? Belki kadınlar o an boşluğa düştü? Yok öyle bir şey ya ne öyle ne de böyle olur.
30 YorumlaHiçbir gerekçe kabul edilemez Bunun affı mi olur ! Aldatmış işte , aldatan insanlara 2. Kez sanş verilmez , verilmemeli !! Aldatan bir daha aldatır insanlar değişmez...
10 YorumlaHayır asla. Bu soruyu bir da karşındaki insana yönelt. Eğer ben tek gecelik bie ilişki yaşasam beni affeder miydin diye. Eğer cevabı hayırsa başkasından da kendisini affetmesini istemesin. Söz konusu olan şey ihanet. Sen karşındaki insanın duygularına ihanet etmişsin ve başkasıyla birlikte olmuşsun bunun boşlukla bilmem neyle alakası yok
10 Yorumla
+1 yılİyi günler. 🙂
Kadın ya da erkek hangi cins olursa olsun yapılan bir hatayı hele de ihanet gibi bir hata affedilmemelidir. Çünkü yapan bir daha yapar ve birinci de göz yumulur ise karşıdaki kişi ikinciyi de yapabilirim sesini çıkarmaz diye devam eder ve bu seri bu şekilde işler.
O yüzden bir gecelik kaçamak veya "dalgınlığına gelme" durumları da bunların içinde ihanet affedilmemeli.10 YorumlaBen boşluğa düşen o yerlerini koparır eline veririm gitsin doldursun bakalım ondan sonra
40 Yorumla
+1 yılBoşluğa düşmek ne demek? İyi o zaman kadın da boşluğa düşsün aldatsin? Beylerin cevabına göre de eşleri hareket etsin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek ya da kadın farketmez tek gecelik kaçamağı asla affetmemeli ediyorsa da yeni kacamaklara hazırlıklı olmalı yapan bir daha yapar çünkü .
20 Yorumla
+1 yılErkekler kabul eder miydi acaba kadınların tek gecelik ilişkisini? Ama hep böyle sorular kadına soruluyor
21 Yorumla
+1 yılHayir tabikide. Çok saçma. Ozmn erkeklerde kadınların tek gecelik ilişkisine birşey demesin.
30 Yorumla
+1 yılo zaman kadınlar da bir an boşluğa düştüğünde işi bitirsin
30 Yorumla
+1 yılHayır affetmemeliler çünkü tek gece de olsa sadakatsizliktir ve bir bağa ihanet etmiştir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl'Tek gecelik ilişki canım affet gitsin' diyen hanzoların aynı şeyi bir kadın yapsa etmediği hakaret kalmaz.
Hayır, affetmemeli. Bu yaşına kadar adam olamamışsa ben mi edeceğim! Salarım ipini gider.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bosluga dussun de yataga niye dusuyor? Bosluk dedigin yer 85 beden meme. Oyle bosluk mu olur? Gayet dolu bence.
10 Yorumla
+1 yılYanlış birşey affedip affetmemekte kadına kalmış herkes farklı düşünüyor kimisi erkektir yapar diyor kimisi asla diyor. Ben yapmamalı diyorum.
10 Yorumla
+1 yılO da benim tek gecelik ilişkilerimi affederse neden olmasın. Sonuçta bazen boşluğa düşmüş olabilirim, bilemez 🕳🥳
10 YorumlaBoşluğa düştüyse hiç çıkmasın o boşluktan. Affetmemeli. Affediyorsa da diğer düşeceği boşluklara hazırlıklı olmalı.
10 Yorumla
+1 yılGörmemezlikten gelirlerse, affetmelerine gerek kalmaz...
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle...
+1 yılKadınlar da boşluğa düştüğünde erkekler öldürmesin o zaman.
20 Yorumla
+1 yılHayır ama ben herkesi affediyorum maalesef. Tek affetmediğim çocuğa ve kadına şiddettir
20 Yorumla
+1 yılCidden böyle mi düşünüyorsun? Geçmişe karışmam, gelecek bizim
20 YorumlaGerçekten tek gecelik bir şeyse affederim kadının kim olduğu da önemli tabii
20 YorumlaAffetmemeli. Bir kez de erkekler için sorun bu soruyu lütfen.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yıl:))) boşluğunda :)))) kalabilir :)))) çıkmasına :))) gerek :))) yok :)))
20 Yorumla Bunun kadını erkeği yok tek bir gün bile olsa aldatan alçaktır.
20 YorumlaAdanalı öyle bir soru sormuşsun espri bile yapılmaz 😃 ve elbette boşluk kabul edilmez
20 Yorumlahayir oyle sey olur mu tek gece coklu gece farketmez kadin veya erkekte bu karaktersiligin affi olmaz...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki üç dane gıçı gırık ırıspıyı sevindirmek içün gül gibi garısını aldatan şerfszdr
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek adam arada öyle kaçamaklar yapacak, erkektir canı çeker..
10 YorumlaEşler arası aldatma sonrasında düzeleceğini sanmıyorum, ben olsam affetmezdim.
10 YorumlaNiye affetsin insan eşini seviyorsa niye aldatsın karaktersiz insan ancak böyle iğrenç bir şeyi yapar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel olurdu he aşkım karıya gidiyom 2 gecelik aw istiyosan sende gel threesome yaparız
10 Yorumla
+1 yılAffederse m a l d ı r. Aynı şekilde kadın aldatıp erkek affederse de m a l d ı r.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kere yapan hep yapar. Aldatılmamalı hiç bir kimse.
10 Yorumla bi an boşluğuma gelir acı çektire çektire öldürürüm bilemessin
10 YorumlaBöyle bi şey kabul edilemez evlilik çoktan bitmiş demektir sadakatsizlik olur bu..
10 Yorumla
+1 yılhayır affetmemelidir o an boşluğa düşmesin evde karısı var gelsin onunla yatsın ben direk boşarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah bilir o affeden kadınlar da “parayı o veriyor bırakamam “ diyip kendilerini yavaş yavaş öldürüyorlardır.. Allah en çok o insanlara yardım etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. neden aldatan taraf erkek.
aldatılan ve affedeceği merak konusu olan kadın.
bu nasıl bi sınıflandırma? nasıl bi genelleme?10 Yorumla
+1 yılSen affeder misin? Bu işin cinsiyeti olmaz. Bir insan birini aldatıyorsa her şeyden önce kendini aldatır. Aldatmanın asla affı olmaz, devamı gelir affedildiği takdirde.
10 YorumlaNiye kadınlar affetsin. Erkekler affedebiliyor mu kadin yaparsa? Asla affetmezler ama erkektir 1 geceden bisey olmaz zihniyetine cok kızıyorum. Yasaksa iki tarafada yasak
10 YorumlaTek gecelik veya uzun süreli ne farkı var ki. Sonuç olarak aldatmış. Allah insana irade vermiş, kullanamıyorsa sonuçlarına da katlanmalı.
20 Yorumla
+1 yılNeden affedelim ordan bakınca mala mı benziyoruz
21 Yorumla
+1 yılBence affedilmemeli. Çünkü bir kere yapan nasıl olsa affediyor diye bir daha yapar. Bu durum tam tersi olsa da erkek bunu affetmezdi.
10 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat