Bir gecelik de olsa benim yerime başkasını seçtiği için affetmem affedemem. Siz eder miydiniz kızlar güvenebilir miydiniz tekrar? Aldatmanın bir seferligi olmaz. Ama daha ağır bir şekilde aldatmasindan tabi daha hafiftir tek gecelik olması. Daha az üzülürüm ama sonuç yine aynı. Güvenin kaybolması sonucu ayrılık üzüntü ve keder...
Gerçekten seven insan boşlukta da olsa kavga da etse yine de sadakatsizlik etmemeli. Çok kızdırdiysa seni anlasamiyorsan katlanamıyorsan bitir ilişkini öyle git başkasına. Ben varken gitme
Mantık ile düşününce kadın veya erkek arada bağ kurulmayan bir gecelik eğlence için yapılan şeyler kulağa rahatsız edici gelmiyor ama birini sevince işte bu mantıkla düşünemiyorsun. Gözü başkasına kaysa kahroluyorsun dolayısıyla affetmiyorsun
Aldatma aldatmadir. İnsana bağli affettmek tabi aldatilmayi kabul eden var midir bilmem. aldatan bir daha yapmicak diye bisey yok. affettikçe firsat bilip tekrarlayanlar bile olur
Bir kere altçdatan bikere de aldatır bunu affedecek kadar genişi varsa buyursun... 😉 Ben ugrunda olecek olsam keza uğrunda ölmek üzereyim... Binlere dönse genede onunla olmadan sa ölmeyi yeğlerim kirletilmiş hiç birşeyin artık bir anlamı yokdur keza elbiseler tekrar kirletilmek için yıkanır... Aşkı kirleten bir daha giymesin...
bir kisiyle hayat gecmez aldatmiyorum diyen platonik bile olsa baska birine ilgi duyar ben inanmiyorum tek eslilige. ben aldatilma denen seyin dogal oldugunu dusunuyorum yataga gelince Allah inanci olmayan yapsin.
Aldatma tek gecelik ilişkiyi geçtim ruhsal gözsel beyinsel olarak da yapılabilir. Affetmek bunların tekrarına boyun eğmek anlamına gelir. Aldatmanın hiçbir türlüsü affedilmemelidir.
Yaa evet erkeğin elinin kiridir nasıl olsa.. maalesef kadınlarımızın kafası bu.. ama bir kadın yapsa namus meselesi der ve çeker vururlar , çünkü erkek yapınca namus meselesi olmuyor..
Evet ama çift gecelik olursa olmaz. Hele 3. geceye sarkarsa ''beni de aranıza alın bee grup yapalım'' demeliyiz. Kabul edilmezse sıkıntı. Edilirse ilişki devam edebilir.
Asla aldatma affedilmemeli! Bunun tek gecesi ya da sadece sohbet ettiği ya da tanımıyorum bile diyenini.. hiçbiri affedilmemeli ne bahanesi olur ne de sonu. Bu soru yanlış bir soru olmuş.
En İyi Cevaplar