Bana göre bir kere aldatmayı tadan bir daha dener. Zaten aldatabiliyorsa karşısındaki insanı gerçekten sevmemiş demektir. Bu bile başlı başına gerçek bir ilişki içinde olmadığının resmidir. O yüzden Bir ilişki içerişindeyken bunu yapmak o ilişkiye ihanettir.
Aldatan bi daha ladatur bi daha aldatır bi daha aldatır böyle insanları sizi üzen insanları ne kadar sebzenizde çıkarın gitsin hayatınızdan gerçekten hıc bi ise yaramayan insanlar kendisine saygısı olmayan insanlardır. Seni aldattın sanırlar ama aslında en çok kendilerini aldatan kişilerdir. Kendine saygısı olmayan insanlardır. Ayy sinirlendim bi yükseldim bi anda😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevince aptallığına denk gelirse bir şans daha veriyorsun. Ama bir kere aldatan enayiyi bulunca bir kere daha aldatıyor. Sonra bir daha da şans falan vermiyorsun. Araya zaman giriyor. Ne kadar malmışım şimdi olsa asla yapmam diyorsun. İkinci şans pişmanlıktır
Aldatmak, resmen kişiyi hiç yerine koymaktır, aldatan kişinin karakterinden de sevgisinden de bir şey beklemem o saatten sonra, ne kadar pişman olursa olsun, bunu yapmayı bir kere kendisine yakıştırabilmiş bir insana güven olmaz
burdaki bekarlarin affetmem demelerine bakma.. 😉😉 Bu sorunun cevabi basit. Ama ayni zmanda bur cevabi da yok 😊 cevabi verebilmek icin bunu yasamak lazim. Aldatilan kisinin ne hisettigini bilemeyiz. Diyelim ki empati kurdum. Mumkun mu? Degil!! Cunku bizler olaylar karsisinda sicak kanli olabiliyoruz. Ama soruyu okudugumuzda Şu an soguk kanliyiz cjnku basimizda boyle bir dert yok Herkesin olaylar karsisinda sicak/soguk kanlilikla verwcegi kararlar ayni olmaz. Sevgilisi ise aldatan kisi zaten 1 dakuka bile dusunmesin. Kesinlikle uzaklassin 😉😉
Yok aga bu hayatta hep tek olacaksin seni senden baska kimse sevmez bunlar hep palavra o yüzden yoluna bakacaksin beyaz sayfa acmak yerine defter değiştirin
Hayır vermem. Bir laf vardir. " Beni bir kez kandirirsan bu senin ayıbın beni kandırdığın için. Ama ikinci kez kandırırsan bu benim ayıbım çünkü sana izin verdiğim için."
Abi aldatmaktan bahsediyorsun ihanet bu hayatta affetmem. Onu yaparken bir kere aklına gelme sonra işi düşsün affet oldu. Bir yapan bir daha yapar. Herkes kendi yoluna kardeşim. Yayyylan. d
Bir kere aldatan yine aldatır çok istisna durumlar dışında. İnsanlar kolay kolay değişmez aldatmaya meyilli olan bir adam eline geçen fırsatları değerlendirmeye çalışıcaktır.
Su testisi su yolunda kırılır, bir insan bir hatayı bir kere yaparsa devamı gelir. Bir insana ikinci şansı vermek aptallıktır ve yeni insanlar ile yola devam etmek gerekiyor 🙂
Valla bir kere yapan birdaha yapar kardesim yol yakinken uzak tut ya da surundur korkut gözünü tekrar barismak affetmek istiyorsan ki seviyorsun bence affetme o%90gibi gorruyorum sende sadece pisman et onu sürüm sürüm sürünsun sansini ondan sonra ver
Eski kiz arkadasim beni aldattı ve 2 aydir ayriyiz ve bu hayla beni aldattigi kisiyle beraber ve hergun aksatmadan watsap durumlarima bakıyor sizce bunun sebebi ne olabilir?
🥺 Kıyamam ya ben sana neden laf sokuyum ki ufaklık Daha reşit bile değilsindir Burda abilerine ablarına boş boş yorumlar yapıyorsun Sana bir abla tavsiyesi burda zamanını kaybetme git ders çalış da biraz aklın yerine gelsin 🥰
mk hem ergen, hem kezban. Neden bu kadar kudurtuyorum seni? yani ben göüş atınca sana girip çıkan ne? vbnmönvcbnmöç biraz utan mk, böyle bir tiple gelip beni eleştirme
Uuu alındınmı yavru 😅Hemen de saygısızlaştın Ama bak ben sana alınmıyorum :) bu davranışlarını yaşına veriyorum Bunlar ergen tripleri oluyor heralde Bir insanı dış görünüşüyle yargılamak kendi ezikliğini örtmekten başka birşey değildir. Ben psikoloji okuyorum Anlıyorum senin dilinden İstersen bana yaz da biraz bu gereksiz ergen hallerinden seni çıkartıyım