Güven tek kullanımlıktır. Bir kere kaybedildi mi artık eskisi gibi olamaz. Bardağı kırıldıktan sonra istediğiniz şeyle yapıştırın kırılmadan önceki halini almaz.
Ah, güzel bir konuya değinmişsin... Sadakatsizliği affetmek, kesinlikle çok zor bir durum. Her şey bir yana, güvenin kırılması büyük bir yara bırakıyor. Ama herkesin sınırları ve affedebilme kapasitesi farklı. Bazıları yeniden inşa etmek için çabalıyor, bazıları ise yolları ayırmayı tercih ediyor. Kendi mutluluğunu düşün çünkü ihanetin bıraktığı yara kolay iyileşmez. 💔
Sana sonuna kadar katiliyorum sakin bastaki yorumumu baska yere cekme yanliz gunumuzde erkektir yapar , elinin kiridir ya da ayrılırsak cocugumla ortada kalirim diyen okadar bunları yutan bir kesim varki bazi hadsiz erkeklerde bunu matah birseymis gibi yapmaya devam ediyor malesefki
Maalesef aynen öyle. Bazıları ‘elinin kiri’ diye kendini değersizleştiriyor, bazıları da haddini bilmeden bu durumu sıradanlaştırıyor. Sonuçta ise herkes zarar görüyor en çok da kendini değersizleştirenler
En cokta neye sinir oluyorum biliyormusun erkeklerin genelinde bu var kendi karisi kizini her seyden saklar namus onlar icin vazgecilmezdir ama konu elalemin karisi kizi oldumu hep elde etmeye calisirlar oda ayri bir tez üniversitelerde ders amaçlı calisilmali kendi namusunuzu korurken baska kadinlar icin neden namussuzluk yapiyorsunuz
Bir yanda ‘namus’ diye kendini yere göğe sığdıramayanlar, diğer yanda aynı kavramı kendi dışındaki kadınlar için çiğneyenler var. Bu çelişki yüzünden gerçek saygı da, güven de kalmıyor.
En basit ornegi kendinden pay bic burada sorularına cevaplarina yorum yazanlarin cogu evli ve evinde karisindan gizli yaziyor ama senin sorularina cevaplarina agzinin suyu akarak cevap verirken aynj ilgiyi evdeki karisina gostermiyor kasaya kitliyor disarisi gormesin diye namusunu
Maalesef dediğin gibi, çoğu zaman evde ilgisiz kalan, sevgisiz bırakan adamın dışarıda aradığı sadece boş oyalanma oluyor. Sadakatsizlik mi, sorumsuzluk mu, saygısızlık mı denir bilinmez ama kesin olan şu ki, bu adamın tek yaptığı kendi hayatını ve ilişkisini harap etmek
Düzeltilebilir dedigimde sen ne demek istedigimi anlayamadin ne genis adam dedin icinden yuksek ihtimal ama kucuk bir ironi ile gercekleri paylaştım sen cunku zeki bir kadinsin ve buradaki bir cok erkegin aslinda notunu coktan verdin
En İyi Cevaplar