+1 yılSeçimi kesinlikle sen yap fakat elaleme kalsa tek tokatta aman boşan gurursuz musun diyorlar aile içini bilmiyorlar 18 yaşındayım bende evlenmedim çocuğum olmadı fakat az cok durumu anlayabilirim. Kocanın aldatması çok kotu olmuş bunu sana söylemesi iyi mi kotu mu onu da anlayamadim ama 3 tane cocugun var. Dediğin gibi aile de kolay kurulmuyor kaldı ki 12 yıl olmuş çocukların da küçükler daha aile ortamından anadan babadan uzak büyümemeliler. Affetsen bile eskisi gibi güvenip sevmeyeceğini biliyorum 1 kere 5 kere farketmez aldatmak aldatmaktır. Yuvanı bozmanı istemiyorum. Ille de boşancam ihaneti kendime yediremiyorum diyorsan boşan millete bakma
2112 Yorumla- +1 yıl
Sen hayatın genelinde dengeli ve mutlu olursun kardeşim 👍
- +1 yıl
Bir kere yapan bunu devamını getirir çocuklar için nasıl iyi olabilir ki bu ortam sonra al sana Ali kaptan vakası bir bakar başka bir kadını koluna takmış
- +1 yıl
Tek tokat atan ikinciyi dd atar kadına el kalkmaz kendine el kaldiran adamla ayni evde yaşamaya devam etmek de ne biliyim
- +1 yıl
Büşracım ben aldatması iyi demiyorum. Boşanıp bosanmaması kadının maddi durumuyla çocukların psikolojisiyle her şeyiyle alakalıdır. 3 tane çocuğu var maddi olarak hem çocuklarıma hem kendime yeterim diyorsa ve aldatilmayi gururuna yediremiyorsa ayrilmakta hakkı var. Fakat ben genel anlamda bakıyorum erkeklerin çoğu böyle. Durumu normallestirmiyorum fakat karısına sadık cok az erkek var keske herkes o şekilde olsa ama olmuyor. Kocası dövmüyor cocuklarina karsi iyi davranıyor parasız bırakmıyorsa bosanılmayabilir diyorum
- +1 yıl
@Professore evlenmeyi düşünmüyorum aldatmayan bi erkegin varligina inanmiyorum varsa da bana denk gelmez.
- +1 yıl
Ne konuda
- +1 yıl
Güvenme konusunu abartmayın kaç erkek aldattı etrafınızda. Kadınlar solladı nerefeyse hem erkek aldatıyorsa uzaydan getirmiyor kadını. Boşanmayı da bütünsel düşünmek gerek. Daha ne babalar var şiddet vs. 1 kere aldattıysa hep aldatır mamtığı da yanlış yola gelen çol erkek gördüm. Zaten hovardamsı erkek olsa 12 senedir aldatırdı denk gelmiş yapmış.
- +1 yıl
Bir kere aldatan sürekli aldatır demedim ben. Fakat etrafımda çok goruyorum bu yüzden önyargi olustu içimde malesef. Illaki karakterli erkekler vardır fakat aldatılma korkusu ile yaşamak istemiyorum bana denk geleceğini dusunmuyorum
- +1 yıl
Zaten çocukların psikolojisi için bu evliliği sürdürmek ne kadar doğru? Huzursuz bir ortamda büyümek çocukların psikolojisini daha çok bozar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok çok zor öncelikle allah yardımcın olsun. Hayat şartlarını bilmediğim için bosan ya da boşanma diyemem eğer para kazanan biriysen ya da ailen sahip cikarsa sana ve çocuklarına boşanman daha iyi olurdu çünkü ömür boyu bu gerçekle yasamak kocasız yaşamaktan daha zor eminim. Ama ben bir kere yapanın bur daha yapmadığına hiç şahit olmadım biliyor musun? Affetdikçe arkası kesilmiyor maalesef. Affetsen bile bütün kapılarını açma icin de kırgın olduğunu bilsin ve bu hata yeniden olursa boşanacağını kesinlikle soyle
90 Yorumla
Senin psikolojini çoğu insan anlamakta güçlük çekebilir. 3 çocuk ve 12 yıllık düzeni tek kalemde silmek kolay değil. Bu nedenle uzun yıllar evli olanlar ve aldatılanlar genelde tek sefer olan bir şey diyip sineye çekiyorlar. Kırılan gururları bir kenarda duruyor tabi.
Ben 12 yıllık evliliğim de olsa 3 çocuğum da olsa ihaneti kaldıramazdım açıkçası. Her şeyi yıkardım.91 Yorumla
Bekara karı boşamak kolaydır. Sen bakma öyle herkesin ağzına. Yuva kolayla mı kuruluyor sanki. Erkek dediğin eğer akıllıya şöyle bir dolaşır döner gelir kürkçü dükkanına korkacak Bi şey yok. Eğer elindekini avucundakini ona yediriyorsa başka. Sana almaya kıyamadığını ona alıyorsa başka. Onun dışında yatıp kalkıp geliyorsa dert etme s*ki onda kalacak değil ya boş ver.
36 Yorumla
Soran+1 yılBen de sizin gibi düşünüyorum
- +1 yıl
Yatıp kalkıp gelmek ne ya şaka gibi
- +1 yıl
Kardeşim karın seni aldatirsa sen de sakın davran o zaman sonucaa *mi o adamda kalmaz @Gordion26
- +1 yıl
@Büşra_riri aynen ya gevşeğe bak
Soran+1 yıl@Dünyalıbağyan görüs sahibi senden özür bekliyormus kirmissin onu agir konusarak sana iletmemi istedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
171Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYuva kurmak kolay degilse kiymetini bilecek eşin o kolay kurulmayan yuvanın. Ihanet ihanettir bunu tek gece bir seferlik deyip meşrulastirmayin. Şu an kendini kandıriyor kadinlik gururunu ayaklar altina aliyorsun. Senin çocuklarına örnek olman gerekir örnek bir profil cizmen gerekir. Esinin seni aldatmasini tek gecelik diyerek mesrulastirarak mi örnek oluyorsun. Tabi ki aldatmayi affedebilirsin bu senin secimin ama tek gecelik diyerek meşrulaştırman bana dogu gelmedi. Ayrica Şu an bunu tek gecelik diyerek affetmen ileride cok gecelik gündüzlük aldatilmalarinin önünü açıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ortada bir yuva yok kii neyi kurtarmaya çalışıyorsun?
12 yıllık ilişkisinde gözü olsaydı zaten aldatmazdı.
ve tek geceyle kalmayacak emin ol, belkide senin öğrenebildiğin sadece tek gece..
vur tekmeyi gitsin.120 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHadi affettin eşini, bu adam demeyecek mi nasıl olsa beni affediyor bir başkasını bulayım şimdi diye. Diyecektir kesin emin ol.. İhanetin affı olamaz, yine senin hayatın haddim değil fikir vermek. Ama hep acaba olacak kafada, hep bir psikolojik yorgunluk. Kaldırabilir misin bilmiyorum bu yorgunluğu..
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yıl'Tek gecelik ilişki aldatma sayılmaz' bir çeşit kişinin kendini aldatma cümlesidir. Kaç gece sevişmek gerekiyor, sayı verirseniz ona göre sevişirler. Mazallah başkasının koynunda süre aşımından ‘aldatan’ durumuna düşerler.
77 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim öyle diyorsun da 1 bin ayri kalinca cocuklarim baba diye agliyor cok zor birsey bu cocuk varken yuva yikmak bosanmak
Soran+1 yıl1 gün*
- +1 yıl
Bende daha önce bir evlilik bitirdim bekara koca boşamak kolay olayı değil düşüncem. Ama bakış açısı meselesi benim gözümde tek gecesi de aynı çift gecesi de.
Soran+1 yılhaklisin.. sende cocuk var miydi nasil bas ettin durumla
- +1 yıl
Şu an burada o kadar özelimi anlatmayı doğru bulmuyorum. :)
Soran+1 yılhaklisin canim kusura bakma hakkinda hayirlisi olur insallah
- +1 yıl
Amin bitanem senin de öyle hayırlısı olsun inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sitede direk boşardim, boşasaydin falan diyorlar boyle sorulara. Bekara boşamak kolay diye bir soz var. Gunumuzde cogu kadin aldatiliyor. Kiminin haberi var kiminin yok. Haberi olanda affediyor işte boyle. Ya da sesini çıkarmıyor bilmesine rağmen. Hatta bazi kadinlar var ki 1 kere degil 5-10 kere affediyor. Gormezden geliyor. Ayni seyi kadin yapsa erkek aninda koyar kapiya. Ama kadin yapamiyor bunu. Çalışan kadin olsa dahi. Tek basima, cocuklarla hayata gogus gerebilir miyim, buna gucum var mi diyor, dul olmak istemiyorum diyor. Senin gibi uzun sureli bir evliligi ve cocuklari varsa bitirmek cok cok zor oluyor kadin için. Alışkanlık oluyor bir de. Evde yillardir gordugun kişi. Cocuklarinin babasi diyorsun. Her seyi bir anda silip atmak kolay olmuyor. Kadın hayatta en cok detayciligindan ve bu duygusalligindan kaybediyor. Erkek gibi duz ve mantiksal düşünse kadini aninda kapıya koyar. Erkegin gururu yemez aldatilmaya. Kadin detayciligiyla cocuklari dusunuyor, yuvasini düşünüyor, bosanmis kadin olarak toplumda karsilacagi zorluklari düşünüyor, ailesinin akrabalarinin cenesini dusunuyor. Ama erkek aldatırken cocuklarini dusunmuyor, esini dusunmuyor, elalemi dusunmuyor, elalem zaten erkekten yana erkektir yapar ne olacak deniyor. Hatta kadina bak kocayi elinde tutamazsan iste boyle ortada kalirsin diye kadina yükleniliyor. Boşansa bile "bekar erkek" olacak kadin gibi "dul" kullanılmış muamelesi yapilmayacak. Isterse yine çıtır bir kiz bulup evlenebilecek. Ama kadinda yok bunlar. Kadin icin evliligi bitirmek cok buyuk bir olay. Tum bu olanlardan ya da olacaklardan dolayi affedip yoluna devam etmek bizim kadinlarimizin en buyuk ve kolay secenegi oluyor.
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence bosan falan diyenlerin lafina bakma. sana bosan deyipte aldatilip devam edende vardir emin ol. erkeklerin %80-90 i tek seferlik iliskiler yaparlar evliykende sevgiliykende. kaldiki bundan sonra hayatina birini alsan cokmu temiz biri olacak ya da seni aldatmayacaginin garantisimi var hayir. bu adam seni sevmese hazir yakalanmis bunu bahane eder bosanmayi o isterdi. seni seviyorki af bekliyor. ilgiso varsa sana cocuklarina bunca yilin hatri var. bide su acidan bak gunah onun gunahi onun ginahindan sana hesap sorulmayacak. onunla ortak meyveleriniz cocuklariniz var. eskisi gibi olmaz diyenlerede belki daha da iyi olur belki karsilikli iki tarafinda duzeltmesi gereken seyler vardir diyorum. bence seni sevmeyip bir kadina asik olsa onun icin sen hic birsey ifade etmesen ozaman bosan derim. ama duygusal bise yok ortada gunah onun gunahi bosver.
437 Yorumla
Soran+1 yılcok mantikli konustunuz tesekkür ederim
- +1 yıl
Seven tek gecelik iliski falan yapmaz tamam mi? Birini seviyosan baska birine bakmicaksin. Acaba karin seni aldatsa sen affedicek miydin tek gecelik ya affediyim bi daha yapmaz diyebilcek miydin? Bu yalan ya da kandirma degil ihanet. Binkere affedersen yuz bulup bi daha yapacaktir. Her erkegi ayni kefeye koyup adam gibi sevenleride karalama. Gercekten seven boyle bisi yapmaz. Sen dusun affedip ayni yataga tekrar bas koyabilir miydim diye.
- +1 yıl
@Elçinkbdy birincisi kadin fitratiyla erkek fitratini ayni kefeye koyma. ikincisiguvenme her erkek bunu yapar erkegin nefsi sizlere gore baya zayif. ikisi esit deme degil. kadinin erkege erkwginde kadina ustun yanlari var ama esit degiller. sen anca klavye kahramani olursun. gercekleri bilirsinde habire dilindekileri ufurur durursun. belkide seninkide yapti ve affettin burda ahkam kesme
- +1 yıl
Bunun fitratla ne alakasi var ya? Yobaz misin nesin? Seven yapmaz. Nefsiniz falan bahane bi tutturmussunuz nefsime hakim olamadim falan. Ayni sey kadinda da var. Bi kadinda birini arzulayabilir. Illa gidip aldatmak gerekmiyo ama demi. Ki gercekten seven biri zaten baska birine bakmaz. Yok fitrstmis yok nefsiymis. Oldu ya o zaman aldatin surekli karilarinizi. Sonra fitratimiz farkli deyin. Sen eger yaptiginda karini affedemiceksen o da seni affetmez bu boyledir. Yalandan fitrat deme. Hic bi alakasi yok.
- +1 yıl
@Elçinkbdy demek fitratla alakasi yok demek ayni kadinla erkek diyorsun. Allaha da karsi mi geliyorsun ozaman. hic dusundunmu Allah yuce kitabinda erkege ikinci ucuncu esler alma imkani vermiste kadina neden o imkani tanimamis. bu kadina Allah tarafindan yakistirilmmis. erkekte iffetli olmali evet bise demiyorum ama yaradilisa gore konuuyorum. bh arada 12 yili gecmis 3 cocugu var. sen sktiri cek ama senden bi cacik olmaz sen bu buyuk konusmalarla basina daha ne buyuk isler acarain Allah bilir. sen babani dusun bir hata yapti annen sktiri cekti ortada onunun bunun elinde buyudunuz iyimi olacak. sacmalayip duruyorsun. Peygamberin hem fazladan esi oldu hemde cariyesi. kimisine el surdu kimine surmedi. niye o kadinlarin haysiyeti yokmuydu. nefis sizdede var evet ama neden tutabiliyor cok zorlanmiyor. ama erkek zayif bu konuda aslinda zayif derken bile erkegi kotuluyorum ama senin gibi yobaz yanlis yorumluyor. sen esit tutmaya devam et yanliis anlama bu arap degil Turk kulturu ama senin tarzindakine beygir derler bizde.
- +1 yıl
Hahahahdhsjaj sen ciddi yobazsin. Sende peygambersin heralde. 3 4 tane es al demis olabilir ama hayirlisi tek estir demis demi? Ve kendi karinin izni olmadigi muddetce alamazsin demis demi? Ama bunlari bilir misin yok. Nasil sapitabilirim diye dusunmekten dogrulari bilmiyosun. Ve ben allaha karsi gelmiyorum. Eminim ki senden daha inancliyimdir. Dini somurerek sapitmaya calismiyorum. Allah aldatinda demiyo. Eger dine gore yagilicaksan gidelim adami recm edelim cunku oyle olmasi gerekiyor. Ve sen kimsinde benden bi cacik olmicani soyluyosun ya? Aldatan bi yavsagi affetmiyorum diye mi? Onun bunun elinde buyumeyle hic bir alakasi yok. Senin kadinlara ne gozle baktigin belli oldu. Burda iffetsiz olan o aldatan adam kadin degil. Kadin cocuklarina cok guzel bakar illa bi erkege ihtiyac yok. Hele boyleki karaktersiz bir erkege hic yok. Kizim sende akilliysan bosa gitsin eger boyleki adamlarin lafina bakicaksan otur evinde don yika. Bude cok mantikli konustunuz demissin seni aldatan adami hakli bulmasi mi cok mantikli kafayi yicem ya.
- +1 yıl
@Elçinkbdy peygamber hic bir karisini alirken digerinin rizasini gozetmemistir , cok bilmisin cikardigi. benim o misalde sana anlatmak istedigim cok eslilik degil lafi biyerinden dinleme. orda anlatmak istedigim neden kadina ikinci ucuncu eside edinebilirsin dememis Allah onu diyorum. sen kafasizsin anlamak istemeyen biseysin. git bi dusun neden Allah biz kadinlarada ayni anda 4 erkekle evlen dememis de. Allaha isyan et ya da Kurani inkar ette sende bizde kurtulalim. ben sana fitrat farkini anlatiyorum sen hamgi havadasin.
- +1 yıl
Gidip arastir tamam mi bakalim rizasi gerekiyo mu gerekmiyor mu? Ve sen kendini peygamber mi zannediyon anlamiyorum ki. Allah size deyip bize dememis olabilir. Fitrat farki var diye gidin surekli es alin aldatin demedi. Bi tutturdunuz allah oyle dedi allah boyle dedi cok mu kari meraklisisin. Allahim yarabbim ya. Yok kurani inkar et yok allahi lnkar et tipik yobaz hareketleri iste. Sizin gibi sapitmayinca allahimiz olmuyo bizim. Allahi bi tek fazladan es al deyince anan insanlarda oturup burda peygamberden allahtan bahsediyor. Ciddeb cok komiksin kimden bi cacik olmayacaginida ispatladin. Hadl kari pesinde kosmaya devam belki harem kurarsin👍
- +1 yıl
@taçadami yirtik canttan firlar gibi gelmissin konuyla alakasiz bise yazmissin. bikere iyi arastir dunyada kadin nufisu erkekten fazla. bu oran Turkiyede cok fazla. kurtulus savasindan sonra erkekmi kaldi halbuki kadin nufusu fazlaca vardi. hatta sirf nufus cogalsin diye bir erkek bir cok kadinla evlendi bu gayette gerekli ve yasal bir durumdu. halende kadin fazla. bide cok basit konusiyorsun. bir or.. puyu bir gecede 5 wrkek beceriyor. erkek or.. pu mu cok kadin mi. ya sana bunlari anlattigima bile inanamiyorum. kadinlara yalakalik amacli yapmissin yorumu git baska yerde tüne
- +1 yıl
@Elçinkbdy cok gereksizsin biliyormusun. resmen israfsin. benim yorumumdasin terbiyeni takin. yok peygambermisin yok biomem ne misin. senin gibi onun bunun agzindan din ogrenmiyorum acip meal okuyorum sende ac oku belki hidayetin gelir. senin gibi hadsizlerin yuzunden yuvalar yikilsa biyerin soguyacak sanirim. ayrica kadin avcisi demeye kalkmissin hayirdir bana yobaz diyen sen biseydenmi tahrik oldun sana yurudugumu falanmi dusundunde biyle dedin anlamadim. sen inanilmaz derecede kaşar birii olabilirsin. inan sende pek temiz bir insan goremiyor hissedemiyorum. icin kotu cunku
- +1 yıl
Sen kimsinde bana kasar diyosun lan? Gorduk kimin gereksiz oldugunu. Kafanin icinde beyin yerine saman tasiyon heralde. Neymis bosansalar rahatlicakmisim. He ya ihanetin girdigi bi evlilik cok saglikli demi? Ne cesit bi cinssin ya bizim muhabbet kuslari senden akilli yemin ederim. Isine gelmeyince kufur hemen bi damga. Az bisi kitap okuda biraz kelime dagarcigin gelissin bakalim kendini baska turlu ifade edebiliyo musun? Comar kdjcnwkxjw. Sen ve senin gibiler allaha kavussada kurtulsak.
- +1 yıl
@taçadami hoop orda dur. it soyu dedigin icin geliyor bu sana. senin babani anani kardeslerini esini ve cocugunu s. kmm. dedeni ve ejdatlarinida mezardan cikarip s.. km. homomusun nerden bulastin yorumuma. homo soyu. senin evlatlarini esini onunde duzim. i.. bn e kisilik sen adam olsan benim yorumumda terbiyeni takinirsin. adi assagilik herif. sogudunmu sovdurunce. senide karinin onunde duzim it herif. seref haysiyet varsa yazma yirumumda defol git
- +1 yıl
@Elçinkbdy bak ben 15 yillik muhendis 12 ulke gezmis birisiyim Kuranida enaz 3 -4 kez hatmetmis cok sukur 5 vakit namazimida kilan kilmaya calisan birisiyim. kulturu senin gibi mahalllesinden baska bir yer gormemis birisinden alacak degilim. satasip duran sensin benim yorumuma gelip saygiyi bozanda sensin. bana kotu soz ettirende sensin. sen hayatta muaffak olacak bir tipte degilsin. ve hayatinda assagilik hareketleri cok olmus ezik karakterli kisiligini bu sekilde cevaplar vererek bastirmaya calisan birisin bunda suphe yok
- +1 yıl
@Elçinkbdy cok sukur zavalliysamda her halime sukurler olsun. sen yuksek ol
- +1 yıl
@Elçinkbdy ufkum genis hanfendi. suanda son sistem sera yapiyor ayni zamanda bitki yetistiriyorum makine muhendisi oldugum halde. passiflora , ejder meyvesi muz avakado ve yeni yeni bitkiler kefedip yetistiriyorum. gunes enerjisi ile alternatif enerji sistemleri kuruyorum. deterjan sektorunde de vardiya uzmani olarak gorev yapiyorum. amator balikciyim , zeytin yetistiriyorum. dogayla tabiatla ic ice oluyorum her firsatta. siz neler yapiyorsunuz
- +1 yıl
@Elçinkbdy yok ben bise yapmaya calismiyorum. sen gelistir kendini dedin bende gelistirmeye calisiyorum dedim. seni neden vurayim. oyle bir niyetim yok
- +1 yıl
@Elçinkbdy senin soruna istinaden vende sana sordum. bunu niye komplex yaptin anlamadim. okuyormussun hayatinin en guzel yillari ama malesef virus sureci var. sen yinede bu okul surecinde erasmus work and travel vs tum sınırlari zorla. is hayatina ve evlilige girdiginde pek firsatin olmayabilir.
+1 yılYeryüzünde Evet İnsanoğlu hata yapmak için vardır Bunu asla kimse bir şey söylemez fakat şöyle bir şey vardır ki affedilmeyecek olan hatalar vardır Örneğin ihanet yani aldatma gibi bu bir ilişkinin hiçbir zaman geri dönüşünü sağlayacak bir hareketler seni Bunu affetmez zaten başlı başına bir hata Çünkü karakteristiktir yapan bir kez daha yapar bunu hiçbir zaman unutma
230 Yorumla
+1 yılAbla ben küçüğüm ya evli olsam gerçek bi tavsiyem olurdu ama anne babam dan yola çıkıyım benim babam yurt dışında çalışır sürekli formenlik yapıyor Rusyada bi tane takıldığı kadın olmuş 3 4 yıl kadar tek geceliklerde olmuş oğlu olduğumuz için şantiyede falan bunları gururlanarak anlatır ona şu sıralar muhtaç olduğumuz için ses edemiyoruz ama annemle aralarında şöyle bişey oldu annem öğrendi biz o zamanlar küçüktük Bayaa üzüldü bizim için ayrılmadı sabretti ama gün geçtikçe babam o iğrenç konuyu sohbetlerde denk geldiğinde gülerek anlatıyordu ev ortamında bu duruma da sinir oluyorum çoğu saçma sapan şeyleri gülerek sempatikleştiriyoz önemsiz görünüyor ve arka planda saklanıyor insanoğlunun doğasında var herhalde sakın bu hale getirme abla affedildiğini düşünür ve tekrar yapar o konu ileriki zamanlarda önüne gelirse kırgınlığını ve sinirini belli et konuşma bile yapma ki sürekli utansın. şu an büyüdük çocukların büyüdükçe çok şey değişecek gör bak
20 Yorumla
+1 yıldegerlı bacım senın ne yaptıgın bızı hıc ılgılendırmez.. sahıden ılgılendırmez! burda sen hıc kımsenın umurunda olmazsın.. ne yasadıgını bılen sensın esını tanıyan sensın hayatda senın kararda senın.. ben derımkı iyi düşün taşın ama ne karar verırsen ver o gun ardına bakma.. burda bosan dıyenlerde barıs dıyenlerde emın ol basına gelse sana dedıklerını yapmazlar.. cunku bırcogunun evlılıge daır fıkrı bıle yok.. evlılık ne onu dahı bılmıyor.. sen sen ol kendı kararını ver.. burda yapmış oldugun tek hata varsa oda bu işi etrafa dıllendırmek olmuş, el ne bılsın yuzune baska der ardını donunce bambaska! hayat senin eş senın cocukların var gelecegı ıyı dusun gecmısı ıyı dusun.. bir tek seytanlık yapayım iznin olursa! bırgun yenden evlenırsen eger o deyyusun yapmayacgından emınmısın?
30 YorumlaBununla yaşayıp yaşayamayacağınıza karar vermiş olan sizsiniz. Eğer yaşayamayacak olsaydınız herhalde başka bir yola sapardınız. Boşanırdınız, demedim. Ona eskisi gibi yatağınızda yer verecekseniz affetmişsinizdir. Gerisi katlanmadır genellikle. Seviyorsanız bence yaptığınızda en ufak bir problem yok. Ama doğru ve yanlış burada özneldir. Sizin doğrunuz ne, bunu düşünün. Seviyorsanız bazen doğruyu yanlışı bir kenara koyar, devam edersiniz.
10 Yorumla
+1 yılKızım, affet ve yuvanı yıkma.
Türk milletinin beyni "Erkek yapar milli, kadın yapar kirli"olarak yıkanmış.
Erkekler , zinayı büyük bir günah, kötü, ve çirkin olarak bir türlü anlayamıyorlar.
Bu ahlakın degişmesi için en az bir 100 yıl geçmesi lazım.
Bu adamı bırakıp başka biri ile evlensen, sanki o yapmayacakmı?
Beyinler zehirlenmiş, Allah korkusu sadece dilde.
Sakın kocandan intikam almak için sende kendini Allaha , Ailene ve çocuklarına karşı kirletme.
Benim bildigim birkaç evli Modern, Laik, Ateist vs geçinen tipler var. Bunların hanımları bilmiyor ama hepsi hanımlarını aldatıyorlar ben buna şahit oldum.
Karşılarına çıkan çekici kadını hiç kacırmıyorlar.
Benim sana olgun tavsiyem yuvanı yıkma, aldatıldıgın için asla kendinide suçlama. Sen dünya güzelide olsan o gene yapacagını yapar.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Kadın olarak affetmeyebilirdin, belki de affetmemelisin.
Çocukların olmasaydı zaten kesinlikle boşan derdim.
Ama eşinin bir maddi birikimi varsa ve aldatma yüzünden boşanırsan bu sefer çocuklarına kalacak mal mülk o tek gece birlikte olduğu kadına ya da başka kadınlara gider, yani maddi anlamda çocuklarını korumak için idare etmeyi tercih edebilirsin, ama adamın aldattığını bile bile devam edebilecek misin, o da ayrı bir konu.
Kısacası bence normalde boşanman gerekir ama işin içinde çocuk olduğu için tamamen çocuklarının geleceği ve çıkarları doğrultusunda hareket etmelisin.00 Yorumla
+1 yılBana kalsa, bence diye bir cümle ile sizi farklı bir yola sokmak istemem. Sundugunuz gerekçeler, affetmek için gerekçe değil. Nihayetinde şunu diyorsunuz; beni 3 çocuğumuz olduğu için ve ben her koşulda affetmek zorunda kalacağım için aldatabilirsin. 1 kez yapan yine yapar. Ama siz bunu içinizde atamamışsınız. Atmış olsaydınız buraya bunu yazmazdınız. Güllük gülistanlık hayatınıza devam ederdiniz. Ben ya da başkası ne düşünüyor önemli değil. Gerçeği siz de biliyorsunuz ve o 3 çocukla gelecek sizi endişeye düşürüyor. Tahmin edebiliyorum ruh halinizi, bakışınızı. Ama hayat o vefat etmiş olsaydı da 3 çocukla devam edecekti. O sizi terk etseydi de 3 çocukla devam edecekti. Ve siz aldatmış olsaydınız, sizi asla affetmeyerek devam edecekti. Zamanla nefret edeceksiniz içinizde. Çocuklarınızın babasından değil ama kendinizden. Bu iç savaşınızı daha az zararla atlatmanizi dilerim hanımefendi. Sağlıkla ve huzurla kalın
011 Yorumla- +1 yıl
40 yazıyor değil mi? Ve ben boşanırım. Ama bu benim. Benle o aynı kişi değiliz.
- +1 yıl
Terslemedim, belirtilmiş bir durumu sormanız tuhaf geldi. Ayrıca medeni durumu mu sorma nedeninizi anlamadım? Soruları evli, bekar diye mi cevaplıyoruz?
- +1 yıl
Ben 1980 doğumluyum. Tanışmaya gelince, buradan tanışıyoruz yavaş yavaş sıkıntı yok. Selamlar. Iyi pazarlar
- +1 yıl
Arkadaşım sana ben özel hayatımı anlatmak zorunda mıyım? 🙄🙄🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurada defalarca söyledim, özellikle kadın tarafı toplumsal empoze altında çoğu bunun farkında değil. Eşini çok seviyor, bir yandan çocukları düşünüyor boşanmak istemiyor ama boşanma zorunluluğu hissediyor. Çünkü dizilerde, filmlerde ve çevresinde öyle işleniyor. Durum öyle hale gelmiş ki eşi nitelikli dolandırıcı ve daha beterlerini yapıyor ses etmiyor ya da affediyor, aldatmayı affetmiyor. Siz doğru olanı yaptınız, empoze kapsamı dışında kaldınız çevre nederse diye davranmadınız tebrikler. Yuva kolay kurulmuyor hele çocuklar varsa daha hassas durum.
03 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan aklı, gönlü o kadında olmasın tek gecelikler cinsel odaklı olur ve bu eşinin yetersizliğiyle ya da sıkılmasından kaynaklanmaz genelde, sonuçta kadınlar fizik, tip, giyim ve ruh olarak milyon çeşit ve albenili hep. Evli erkeklerin üzerine ortalamanın az üstü bir kadın benle yat dese %97'si kabul eder. Geriye kalan %3 de kabul etmez ama içi içini yer. Ya eşinden, çevreden korktuğu için kabul etmez, ya eşine aşırı aşıktır ya da dindardır. O dindarlarda mutasıp çevreden çekinir çoğu, yurt dışına falan çıksa o da kabul eder.
- +1 yıl
Ben bu siteye 2012'den beri üyeyim bu tarz şeyler yazdığımda yani önemli olan aşkı, sevgisi kaybolmadın vs diye o da dedi ki çocuk yapmasında ne yaparsa yapsın dedi. Realist kadın az çıkıyor. İşin bir de o boyutu var ya o kadın gebe kalırsa o zaman boşansan bile sinir bozucu hale gelir. Bu haliyle kıvamında durum. Sizin kıymetinizi daha iyi anladı hem çevre de duymuş bir daha yapmaz da zaten.
- +1 yıl
Bunla ilgili soru sormayı düşünüyorum son sıralar hep sonra diyordum, haftaya sorayım siz de cevaplarsanız çok memnun olurum.
+1 yılSorunu okudum başınıza gelen musibet ve aldatılma çok enteresan vede üzücü. Yinede affetmissiniz bu kararı vermek çok zor. Sevdiginizi dile getirdiğiniz kocanız sizin sevginizi görmüyor ben buna anlam veremiyorum. Onu affetmeniz sevdiginizi ispatliyor gerçekten sizi takdir ettim. Sizi eleştirenleri pek ciddiye almayın. Ben olsam beni aldatani asla affetmem. Bunun kesinlikle affı olamaz ve ben sorgusuz bitirip boşanmayi tercih ederim. Siz kocaniza yinede affettim diyerek güvenmeyin hayal kırıklığı yasayabilirsiniz.
00 YorumlaBu tamamen senin kararın. Etrafla neden paylaşıyorsun ki eşinle aranda geçen bu olayı? Çok yanlış. Onlar konuşur tabi. İnsanlara sizinle ilgili, evliliğinizle ilgili konuşma hakkını vermen büyük hata. Bunu hep konuşacaklar artık.
Sen affedip önüne bakabiliyorsan tekrar güvenmeyi düşünebiliyorsan devam et. Ama zor bir karar ben olsam yapamazdım sanırım.52 Yorumla
Soran+1 yılben paylasmadim eline yüzüne bulastirdi aptal o yüzden herkes onu konustu
Aldatmanın affı olamaz, ben şahsen eşime asla ihanet etmezdim her neyse. Ortada küçük çocuklar var, evliliğinin artık eskisi gibi olamayacağını biliyorsundur, sen bir defa yüz verdin affettin, ama maalesef bu aldatmalar bitmez ve bitmeyecektir de. Sadece daha dikkatli olarak aldatılacaksın, üç çocuk kapmak yanlış ben çok fazla çocuğa karşıyım, evet affetmen hata ama elinde de seçenek kalmamış malesef bu şekilde devam etmelisin
84 Yorumla- +1 yıl
Sonunda akıllıca yorum yapan bir erkek senin gibiler olduğu için tüm erkekleri kötü görmüyorum
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBir daha yapar
yine affedersin o kapıyı açmış oldun sanırım sen
geçmiş olsun80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes gerekeni söylemiş, soru yeni vitrine çıkmış :) anne olduktan sonra artık tek önemli varlık çocuğu oluyor insanın. Dünya hayatı işte. Saf sevgi ve sadakat diye birşey %1 lik dilimde. Çocuklar bile büyüdüğünde kıracak belki kalbini. Önemli olan şimdiyi yaşamak. Çocukların için ayrılmayacaksın tabi ama kocanı kalbinden de beyninden de sil derim. Kendine çocuklarınla bir dünya kur o evde. Senelerdir annelerimiz anneannelerimiz böyle yapıyor zaten. Çoğu aldatıdığını bile bilmiyor. Sana şiddet uygulamıyorsa çocukların için katlanabilirsin mecburen. Ne dertler var, sana da bu gelmiş. İşte çocuğun sakat olabilirdi, daha kötü şeyler yaşayabilirdin. Herzaman böyle düşünüp dik durmalısın. Dünya hayatında hiçbirşey kusursuz değil. Ahiretiniz güzel olur inşallah. Üzülmeyin. Ya sabır çekin. Bu dünya sonsuz değil. Çilekeş bir anne olarak sabır diliyorum. Allah yavrularınızın sevgisiyle doldursun yüreğinizi :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl3 çoccuğu, seni ve 12 yılı kocan düşünmeden hareket ediyorsa sen neden düşünüyorsun? Aynı şeyi sen yapmış olsaydın emin ol kocan ne gözünün yaşına ne 3 çocuğa ne de 12 yıla bakardı...
Aslında yaptığınız şey size iyilik gibi gelebilir ama kendinize kötülük ettiğinizin farkında değilsiniz. Bu rahatlığı kocanıza sundunuz nasıl olsa affetti tekrar affeder diye düşünür sizde uğraşıp durursunuz.30 Yorumla
+1 yılŞahsi düşüncelerimi söylemem gerekirse beni tek gecelik aldatmayı bırak yeltenmesi bile onu asla affetmemek için yeterli bir sebep benim için çünkü onu affedersen devamı mutlaka ama mutlaka gelecek. Üzgünüm ancak bu böyle bir gerçek karaktersiz insanlar hep bu şekildedir.
20 Yorumla
+1 yılValla bacım ben senin yerinde olsam affetmem, hatta üstüne bi de derim k; ilişki yaşadığın kadının evine defol git derim, tekmeyi basardım yani, sen çok büyük hata yapmışın, 1 defa aldatan yine aldatır aldatanı affedersen ne de olsa yine afedecek diye yine aldatir, bence bu defa çok gizli takibe al eğer aldatma gibi bi durum varsa hiç affetme bas tekmeyi
20 Yorumla
+1 yılYuva yıkmakta kurmakta evet hiç kolay değil hele birde çocuklar varsa.. çevrenin tepkisinden çok eşinizle şu an aranızdaki durum önemli. GERÇEKTEN pişmansa ve hatasını bir daha tekrarlamayacağından eminsen devam edin. Fakat bir yapan bir daha yapıyor hele şimdi sen kabul ettiğin için bir sonraki aldatmasını çok daha rahat gerçekleştirebilir lütfen dikkat et ve ikinci bir aldatma olayı yaşarsan affetme
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten bahsediyoruz. Herkes öyle düz mantık konuşmasını öyle bir biliyor ki. Onlara bir sor bakalım öyle düz mantık konuşması değil. Çoluğuna çocuğuna bakabilirlermiymiş sen ayrıldığın zaman? Senin evinin kirasını ve hayatındaki geçim derdinde yanında olabileceklermiymiş. Vs vs. Boşver sen doğru olanı yapmışsın.
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim nihayet birileri beni anladi
- +1 yıl
konuya ilişkin aslında özelden biraz konuşmak isterim mümkünse.
Soran+1 yılyazdim size
Tabii ki de hata değil sonuçta o senin kocan ve arada başka bir yemek yemiş olabilir bu durum senin etrafındaki insanları ilgilendirmez. Belki 3 çocuktan sonra biraz kendine bakman gerekebilir. Mesela vajina estetiği yaptırabilirsin giyim tarzını kocana karşı değiştirmelisin.. dişiliğini kullanman gerekli anladın mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet kacamak yapmak istemis bunun üzerinde cok durmadim tek bi gece icin yuva yikmaya degmez
- +1 yıl
karın da yer o yemeklerden hep sen sıkıcı gelince
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok iyi ki affetmişsin tekrar yapmasına güzel bir cesaret bu harikasın ilişkiyi en az kocan kadar sende hiç ediyorsun şu davranışınla. yuva kurmak kolay değil diyorsun ama bozmak kolaymış kocana göre ve ortada yuva falan kalmamış senin yüzüne nasıl bakacak sen onun yüzüne çocuklarının yüzüne nasıl bakacak sen nasıl bu adam babanız diyeceksin bence sen kendi ayakların üstünde durmaktan korkuyorsun sorumluıluk almıyorsun eger bir yuva kurdum diyorsan bu yuvanın sorumluluğunu al yuvanızı bozan adamı sal gitsin basit.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Affetmek büyüklüktür kardeşim ama hem affedip hemde etrafina eşinin yapti gunahı anlatman onun günahina şahit toplaman yanlış olmuş
Ve evet bu zamanda yuva kurmak zor
Ve sakin onun gibi düşünme yani bende aynisini yapacam deme
Seriat ( kuran ı kerim) e gore zina yapan evli ise erkek veya kadın cezasi ölümdür bu bukadar pis birseydir04 Yorumla
Soran+1 yılben kimseye anlatmadim esim calistigi otelde yabanci bir kadinla birlikte olmus ikisi otel odasina girerken görüntülenmis ve orada calisan baska bir kadin beni arayip bana haber verdi
- +1 yıl
O kadin once sana sonra herkese heber verdi yani yazdimi ona gönder
(((((( Kim, bir müslümanın dünya sıkıntılarından birini giderirse, Allahü teâlâ da onu kıyamet günü sıkıntılardan korur. Kim, müslümanın aybını örterse, Allahü teâlâ da onun dünya ve ahirette aybını örter. Kişi, arkadaşına yardımcı olduğu müddetçe, Allahü teâlâ da onun yardımcısı olur.) [Müslim]
(Müslüman müslümanın kardeşidir, ona zulmetmez, zulmedilmesine de yardımcı olmaz. Kim arkadaşının ihtiyacını giderirse, Allahü teâlâ da onun ihtiyacını giderir. Kim, müslümanın sıkıntısını kaldırırsa, Allah da kıyamet günü onun sıkıntılarını kaldırır. Kim, müslümanın aybını örterse, Allahü teâlâ da kıyamette onun aybını örter.) [Tirmizi]
(Bir mümin, arkadaşının aybını görmez, onu gizlerse, şüphesiz Allahü teâlâ bu hareketi sebebiyle onu Cennete koyar.) [Taberani]
(Kim bir ayıp örterse, diri diri kuma gömen suçsuz kız çocuğunu kurtarmış gibi sevap olur.) [Ebu Davud, Nesai, Hakim]
(Kötülük etmeyin, ayıp araştırmayın! Kim bir müslümanın aybını araştırırsa, Allahü teâlâ da onun aybını ortaya çıkarır ve böyle bir kimse, en gizli bir yerde sığınsa bile, onu rezil eder.) [Tirmizi]
(Müslümanların aybını araştıran, onlara kötülük etmiş ve onları kötülüğe itmiş olur.) [Ebu Davud]
(Kim arkadaşını, tevbe ettiği bir günahtan dolayı ayıplarsa, o kimse, aynı günaha müptela olmadan ölmez.) [Tirmizi] )))))
Soran+1 yılcok güzel yazmissin
- +1 yıl
Ben yazmadim googleden
aklima geldi yani biraz hadis i serif biliyirum ama net olarak yazim yanlisi yapmadan kaynagi ile yazmak lazim
Kim bana söylemediğim bir soz istinat ederse cehennemdeki yerine hazirlansin hadis i serif
( hadis uyduranlar icin )
Bu yuzden tam yazmak lazim
Iyi aksamlar
+1 yılEtradina neden soyluyorsun ki o sana laf edenlerin hic biri senin mutlu olmani istemiyor bunuda ogrenmis oldun sen dogru olani yapmissin kimsenin lafina bakma yuva demek oyle basit birsey demek degil esinin uaptigi da hata tabikide oda uzulduyse yaptigi hatanin farkindaysa sen kendi bildigini yap affederek dogru yapmissin ama onun yaptigi yanlis tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılben kimseye anlatmadim esim calistigi otelde yabanci bir kadinla birlikte olmus ikisi otel odasina girerken görüntülenmis ve orada calisan baska bir kadin beni arayip bana haber verdi
Böyle affede affede yok 3 çocuk yok yuve yıkılmasın yok soyle yok boyle... düşürün kadının değerini karakterini düşürün. Bunlara göz yummayıp o karaktersiz adamları kapının önüne koyan kadınlar var gözlerinin yasina bakmayip. Onların ki cocuk degil mi? Ne yani anneleri karakterli bir durus gosterdi diye onlarin yuvalari mi parcalandı.
Simdi bu evlilik devam ederken hersey mutlu aile olmaya devam mi edecek saniyorsunuz?10 YorumlaOna birlikte olduğunuz yılların ve çocukların hatırına sadece bir kez şans verdiğini, bir daha olursa asla şans vermeyeceğini şöyle. Bu arada bence herkes 1 şansı hak eder ama eğer, bir daha olursa ne olursa olsun affetme ve korkma elbet seni hak eden biri karşına çıkar.
10 Yorumla
+1 yılEsin pişman olmuşsa affet kızım. 3 çocuk varken tek gecelik bir ilişkiyi esin de pismansa affetmen tersine göre daha iyi senin için. Ama iş tek geceden çıkıp surekli hovardaliga ve evini ihmal etmeye gelirse o zaman boşanmayi çocukların için düşünebilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
EİG
12 yıllık evli olabilirsin çocuklarınfa olabilir ama hepsini geçtim çocuklarının yüzüne nasıl bakıcaksın. Yani kendine saygın olsun bari lütfen sen zaten bunu yaparak ona tekrar yapması için şans tanıyorsun ki belki daha öncede yaptı zaten bilemezsin böyle olduysa. Evet belki bir kere yapmış olabilir ama bu hata asla ve asla affedilmemeli kendine olan saygın varsa bunu yapma lütfen
10 Yorumla
+1 yılCanım benim cocuklarin da buyuyunce gordugunu uygular affedici fedaker olur erkeklere bunu yapmamalari gerektigni gostermelisin anne babanin arkadasinin hic yoktan varsa bilexiklerin satip cocuklarinida al bir otelde kal yine affedersin diye yine yapabilir hicbir sozune guvenme sen onun ihtiyacini karsilayamiyor musun ki başka kadina gidiyo ayrica bir okul oncesi ogretmebligi ogencisi olarak soyluyorm kucuk cocuklar buyuklerin aksine boyle olaylara daha kolay adapte olur ilerde bu adam d3vam ederse cocuklarinin psikolojisi daha kotu olmayacak mi uc cocugundan erkek olan tek gecelik iliskilerin buyudugunde normal oldugunu dusunmeyecek mi gozunu severim acima acinacak hala dusersiniz hem sen hem çocukların en azindan burnunu cok surt yapamayacak hale getir
10 Yorumla
+1 yılKadın ve Erkek fark etmez onurun kırılmıştır. Benim de başıma gelmişti. İnsan kendini boktan hisseder. Seni üzecegim ama o ilişki tek gecelik değildir. Giriş gelişme ve sonuç vardır. Bence Richard Gere bin Sadakatsiz diye bir filmi var izlemişsindir. Bir kere daha izle. Kimsenin etkisinde kalma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Alemi kökünden, kocandan ayrıl diyen çevreni de o malum yerinden öpeyim. Kızım sen akıllı ol uyma yeni nesin feminist gerzeklere.. Kocanla konuş, anlaş... Erkekleri de tanı. Siz kadınlar erkekleri tanımadığınız için hep bu durumlarda sarsılıp kendinizi mutsuz hissediyorsunuz. Bak bu konularda tecrübe konuşuyor. Ha yok ben affetmem ayrılırım dersen de hiiç üstelemem. İnsanın kendine yaptığını bir başkası yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılVe sende sadece bir defa olduğuna inandın öyle mi? Affedilen her erkek daha da yüzsüzleşiyor ve neden her evlilikte şu kadar yıl şu kadar çocuk diye düşünen kadın oluyor acaba? Haberlerde görüyoruz erkek aldatıldığı zaman kadını vuruyor. Biz niye her şeyi alttan alıyoruz? Onlar niye düşünmüyor?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etrafin tepki vermekte haklı. Senin tek gecelik ilişkin olsa o küçük çocuklarım var yuva kurmak kolay değil deyip affeder miydi acaba? Dahası bu ilişkilerin tek gecelik olduğuna emin misin ya da tek gecelik tek bir aldatılma yaşadığına emin misin? Kısaca bu sadece yakalanan. Ya yakalanmayan başkaları da varsa..
00 Yorumla
+1 yılBen bilemem tabi ki maddi durumumu boşan boşver demek bana kolay ama yuvası, çocukları olan sensin. Ama bence hemen affetmek yerine süründürseydin keşke. Gerekirse aile evine birkaç gün çocukları alıp gitseydin ona o acıyı, kaybetme korkusunu yaşatsaydın.. Aynı yanlış tekrarında kesin kes boşanacağını bilsin
00 Yorumla
+1 yılPeki şimdi o sana dokunduğunda iğrenmiyor musun? Elleri bedeni başka bir bedenle buluştu ne kadar iğrenç 🤦♀️ her halta da şu çocukları öne sürmeseniz olmuyor. Çocukları sonuçta bakacak çocuklarına nafakanı da tazminatını da alacaktın sen ve senin gibi kadınlar zayıf kişiliklerinin bedelini bir ömür çeker böyle.
00 YorumlaAcikcasi senin yaptigin affetmek degil kabullenmek zorunda olman.. Cocuklarin icin dogru bi karar vermissin anneler herzaman bunu yapmali.. Ama kendin icin dogrusu bu degil.. Bence iliskinizi gozden gecirin nerde hats yaptinizi anlamalisiniz.. Birbirinize yeterince zaman ayiramadiginizi ve artik herseyin spotanlastini anlarsiniz.. Ne yapabilirim bilirim dersen bu saaten sonra uyumaya devam..
00 Yorumla
+1 yılBurda ayrıl diyenler yazanlar olacak sen ailenle aklı başında olan kişilere daha doğrusu annene danış ve kendini dinle kocana eğer bir daha yaparsan affetmem de ve onun senden özür dileyip paiman olmasıni bekle ve Allah'tan af dilesin yapmış bir hata hatasını ödesin
00 YorumlaNe yazik ki insanın başına gelmeden anlamıyor o yüzden boş boş konuşuyorlar elbette güvensizliğin vardır ama herhangi bir gelirin yoksa çocuklarına bakabilecek biri yoksa ne çalışırsın ne ayrılırsin evli 3 çocuklu bir şekilde baba evin bile olsa en fazla 1 ay bakar rabbim yardımcın olsun Allah kimseye bu sekilde sınamasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtraf taraf nerden öğreniyor ki? Bu gibi durumlarda kesin bir karara varmadan keşke eşinize dostunuza çav etmeseniz. Normal şartlar altında böyle bir şeyin affı olmaz ama 12 yıllık evlilik ve üç çocuk diyorsunuz. En azından çocukların huzuru için görmezden gelebilirsiniz ancak yine de eşinize uzun bir süre tavır alın derim...
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana ne? Her verdiğim cevabın altında senin sorun! İşin mi yok arkadaşım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBrn kapalı ancak dirayetli bir kadınım bunu yaşadım kendi evimde aileler olur böyle şeyler dediler ben yapsaydım öldürülür dğm üstüne dayak yedim beylik tabancam olmasına rağmen sabrettim boşanan taraf oldum iki oğlum bir kızımla şimdi abd de yaşıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki esiniz? o ne yapti pisman olmadi mi
Cevap sahibi+1 yılTehdid etti beni gizlice çekmiş İnternete koymakla tehtid etti yeni eşime beni öncesi ilgilendirmez dedi ve abd ye hiç bşr eyalette giremez güvendeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen küçükken babamda tek gecelik ilişki yaşamış hatta birkaç kere annem bizzat şahit oldu belli ediyordu yani prezervatif saklamaları falan , ama biz iki kardeşdik annemde sizin gibi göz yumdu şu an çok mutluyuz fakat kesinlikle affedilmemeli tekrarı yaşanır daha çok üzülür yıpranan taraf siz olursunuz. Ama şöyle de düşünürsek çocukların psikolojisi daha çok önemli böyle bi durumda eğer tekrarın yaşanmayacağını size bizzat hissettirip ve söylediyse karar sizin..
14 Yorumla
Soran+1 yılannenle babanin arasi nasil peki
Cevap sahibi+1 yılŞu an iyiler hiçbir sıkıntı bize yani ailesine bağlı eskisine göre , biz küçükken çok gezer tozardı şehir dışına bile giderdi arkadaşlarıyla tatil için ve evine çocuklarına hiçbir şey getirmez almaz etmezdi çok şükür biz büyüyünce değişti borçları vardı akıllandı onları da ödedi. Senin de allah yardımcın olsun umarım bi daha yaşamazsın.
Cevap sahibi+1 yılHiçbir sıkıntı yok* olacak
Soran+1 yılannen icin zor olmadi mi aldatilmak.. cocuklari olarak babaniza karsi sevginizde bi eksiklik oldu mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanma çare değil 3 tane çocuk var o kadar kolay değil senin için bizim bir tanıdık var onun durumunda seninkiyle aynı oldu kadın kocasını affetti bosanmadilar şu an evlilikleri düzene girdi adamda pişman şimdi ikiside kızını evlendirdiler
Senin kararın kocan gerçektende pismansa affet20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. kişilerin görüşlerini okumadım ama birincisi eşine empati yapmasını ve aynı şeyin kendi başına gelmesini söyle. karakteri varsa kendi boşanacak ne istersen verecektir. ikincisi senin evinin içindeki olaydan çevren neden haberdar oluyor onuda anlamış değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanki burda ciyak ciyak mutluyum mutluyum diye bagiran kadinlarin eşleri aldatmiyor saniyorlar :D en azindan seninki erdemlik yapip itiraf etmiş. Bunlarinki onuda yapmaz onune gelenle yatar :D bunlarda esim bana gul aldi esim beni yemege goturdu diye ciyaklar:D adam diger tarafta twerk yaptiriyor haberleri yok. Sonra gelirler burda sana hemen boşan derler:D
01 Yorumla
Soran+1 yılitiraf etmedi ben yakaladim o yüzden itiraf etmek zorunda kaldi
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen eniyisini yapmışsın. Çocuklarını babasız bırakmak ve düzenini bozmak öyle kolay bişey değil. Adam bi halt işlemiş. Eğer pişkin pişkin durmuyor ve çok pişmansa affetmen güzel olmuş. Millet boşan şu bu der ama yarın boşansan herkes kendi hayatını yaşamaya devam eder olan sana olur. Kocanla birbirinizle ilgilenin. Cinselliği evde yaşamasını sağlayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKolayca affettiyseniz bu ahlaksızlığı tekrarlaması elbette muhtemel. Çocuklarınız için bu evliliğe mecbur olduğunuzun farkında ise onun için ceptesiniz demektir, her halükarda yanındaysanız..
Çalışıp kendi kendinize bakabilirdiniz, fakat bu da bir tercih. Ne kadar yanlış bir tercih de olsa..10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIster yasamayan bilmez de ister dışarıdan konuşmak kolay de. Onu affedersen tekrar yapar. Buna adım kadar eminim. Çocukların da bu durumdan ne kadar az etkilerse o kadar iyi. Bu isinde bir yontemi var. Zamanla olur her sey. Çocuklar duruma alışır vs. Affedince ne kadar küçük duruma düşeceksin. Kendine saygılı ol. Seçim senin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes bir değildir kimisi böyle bir ihaneti kaldıtabilir affedebilir. Kimisi ise yapamaz. Sen affedebilceğine bu durumu sindireceğine evliliğinizi düzeltebileceğinize eminsen affet hayat senin hayatın sonuçta. Dolduruşa gelme önemli olan senin hissettiklerin. Eğer eşinin bi daha yapmıycağına eminsen affetmek istiyosan karar senin. Olmadı ilişki terapisine gidebilirsiniz. Kızlar soruyorda ya da arkadaş çevrenizde sizi yanlış yönlendirebilirler. En iyisi terapiye gitmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin hepsi dayanışma yapıyor iyi yapmışsın diye😂 senin koca bozuntusu çoluğunu çocuğunu düşünseydi de yapsamaydı çoluğunu çocuğunu düşünmek bi sana mı kaldı? Bi evi ev yapan sadakattır sevgidir kocan seni aldatmışsa ne sadakt kalmış ne sevgi. Bi para yüzünden adama katlanmak kendine yazık etmek olur. O çocukların öyle böyle geçincek her nolursa olsun o babaları da bakacak ama olan senim gururuna kişiliğine olcak onun yüzüne nasıl bakcan
00 YorumlaYapmazsın da, sen aynı şeyi yapsaydın o affeder miydi? Valla sanmıyorum. Sizin hayatınız elbette tabi ki...
50 YorumlaKeşke eşin de senin gibi mantıkli dusunebilseydi. olan olmuş artık bundan sonrası eşinin sana karşı tutumu ve bağlılığı önemli millet anca yorum yapar zor anında kimse olmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl öğrendin ilişkiyi.. Eger kendisi vicdan yapıp söylediyse affet ama yakaladıysan affetme.. Ayrıca özel konularını başkalarıyla paylaşma iki gün sonra aranız düzelir bunda karısını aldattı demesinler
10 Yorumla
+1 yıl6. senemiz evliyiz aldatıldim affettim iki çocuğum var kimse bizi anlayamaz anlatmaya uğraşma içindeki fırtınayı tanıyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılSende de mi tek gecelik aldatma oldu? Ben keşke bari temas geçmeseydi affetmek daha kolay olurdu diyorum
- +1 yıl
evet tek gecelik af buyur eskort ile görüşmüş ama birden fazla kez.
Soran+1 yılSen nasıl öğrendin kendi mi itiraf etti? Hemen mi affettin? Buradakiler bana burnunu sürt kocanın diyor da nasıl yapmalıyım bilemedim
- +1 yıl
3 gün önce öğrendim kendi itiraf etti bisey yapmadım sustum bence en ağır cevap bu ama anlayana he yapar mı tekrar yapamaz yaparsa affetmeyeceğimi biliyor
+1 yılYani bekara kari bosamak kolay derler ama buna en iyi sen karar verirsin. Yorum yapamicam verecegin karar seni ve 3 cocugunun hayatini baglayacak. Ama artik hep bir kirilmialikla yasayacaksin ve hep suphe olacak. Bunlari yok etmek de onu yapan kocana bagli
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki bağı bilemem ama birbirini sevmeyen iki insanın aynı evde durmasındansa ayrı evlerde yaşamasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Çocuğunun olması da buna istisna değil bence. Anne ve babanın arasında sevgi saygı bağı yoksa napsın ki o çocuk aileyi?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aldatmayan kadın da erkekte çok az artık fiziki olmasa bile sanal aldatma veya sürekli aranıyor herkes inan buna ikinci de bosarsin pişman olup seni seviyorsa tabi kötüyse seçenekleri düşünüp sen karar vereceksin millet berbat ama lafta hepsi masum
00 Yorumla- Devamını Gör (267)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat