Eşimin aldatmasıni affetmeli miyim?

Eşim her seyiyle iyi bir adamdir. Bana saygisini, verdigi degeri, davranislarini begenirim. Boy pos, fizik olarakta iyidir, cekici bir erkek. Giydigi yakisir, sporunu yapar, beslenmesine dikkat eder, okur arastirir, hayati kaliteli yaşar yani.

Kendisi doktor, bende ögretmenim. Öğrendim ki bir kadinla beraber olmuş. Esimin dedigine gore birlesme falan olmadi yuzeysel oldu sonra pişman oldum devam etmedim diyor. Ama birlesme olmadiysa baya sevisme, oral olmustur yani kendisine de dedim bunu bir sey demedi. Özür falan diledi klasik seyler iste. Cocuk yok.

Boşanıyorum dedim. Bu konuda ikna etmeye calisiyor beni. Halasına soylemis benimle konussun diye. Onun halasi benim teyzeme söylemiş.(aileyi karistirmak istemezdim kendisine de dedim baska care bırakmadın dedi)

Ikisi de geldi tamam burnu sürtsün bende cok kızdım, ne desen, ne ceza versen haklısın dedi halasi. Teyzemde bak bu adam gibi birisini bulamazsin, hem karakteri, saygisi, boyu posu, kariyeri her seyiyle iyi bir adam. Bircok kadinin sahip olmak isteyecegi bir adam ama o seni seçti sende onu.

Sana verdigi degeri ben goruyorum. Bu cocugun baska yanlışı oldu mu bugune kadar? Evet bana yapilsa bende üzülürüm kırılırım ama pişman olmuş. Bak bir daha olursa ben arkandayım, beraber avukata gideriz dedi teyzem.

Esimin halası şoyle dedi. seni bosanmak icin kararli görünce benim konusmami istedi. Bende teyzene soylemeyi uygun buldum. Bende gordum ki gercekten evlilige devam etmek istiyor, seni kaybetmek istemiyor. Bu evliligin bir şansa ihtiyaci var bence kızım dedi.

Kafam karışık. Severek evlendim, kendisiyle ilgili bir sorunum yok hicbir açıdan ama agir geldi. Eger esimim dedigi dogruysa o noktaya kadar gelen erkek bir dahaki sefere iliskiye girmemesi mumkun degil. Daha da girmediyse. orada kendini tutamayan baska zaman nasil tutacak? Bilmiyorum. Bir kiz arkadasla tatile cikacagim. Kafami toplamak daha iyi dusunmek icin. Bir de size sormak istedim.

Eşimin aldatmasıni affetmeli miyim?