Eşim arkadaşlarıyla gittiği eğlence sonu bir kızla beraber olmuş. mesaj yakaladım olay öyle çözüldü. 2 çocuğumuz var benden af diliyor napmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kimsenin lafına bakma için ne diyo ne hissediyorsun kendine sor nasıl daha iyi hissederim de içinden geldiği gibi davran olayın akışını eşini sen tanıyorsun kimi der aldatmanın affı olmaz kimi der bi hatadır etmiş yuvanı yıkma tabulara göre yürütme yuvanı bu senin hayatın senin düzenin hayırlısı neyse o olsun hayatında🤷♀️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin cogu olur oyle kacamak demisler bu nasil bir zihniyettir igrencsiniz olmamali kadinda yapsin o zmn tek gecelik olur oyle seyler falan dokunabilirmisiniz bidahd kariniza igrencsiniz soran kisi sende demissinki erkektir yapar Allah askina demeyin sunlara soyle seyler sonra kendilerini bi bok saniyorlar sana affet ya da effetme demem ben olsam affetmezdim cocuklarina gelirsek ilk annesi ve babasi bosanan onlar olmayacak eminim anlarlar beni benim tekrar bana dokunmasini midem kaldirmaz her defasinda aklima gelir
00 Yorumla
+1 yılBunu affediyorsa bir daha yapsam bir daha affeder der. 10 yıllık evlilik içersinde de göstermeden yapmıştır sadece şu an yakalamışsın. İlk değildir bence. Affetme daha kötü olur çocuklara yazık böyle bir babayı rol model almamalı ve böyle bir ortamda büyümemeli bence.
00 Yorumla
Af dileyen af edilir de. Sorun Kaçamak değil. Sorun eşinin birşeyleri saklaması. Saklamak aldatmaktan daha kötüdür. Güvensizliktir. Hem kendine hem sevdiğine. Hatayı insan yapar. Affeden de insan olmalıdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılne demesini bekleseydim ki askim bi geceligine baskasiyla seks yapmaya gidiyorum diycek degildi herhalde
Soran+1 yılkonustuk sonrasinda ben de affettim.. onun icin bu tek gecelik bir hevesti
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
70Cevap
+1 yılYani evlilik çok önemli hele 2 cocugun varsa bu ilkse sorun elbette affet ama kolay kolay affetme kolay affedersen cayay bidah yapar baya sürttür burnunu yerde sonra affet bosanalim falan filan de korkut gozunu tamam affetim dersen bidaha yapar insan bunu gozyumdukca tepene cıkar ve kocana söyle tövbe etsin seni Allah affederse ben affederim de bu sefer sen affemen icin Allah af diker bir bakmissin eskinden daha dindar olmus tamamdir dindar olduysa Allahdan falan korkmaya basladiysa artik yapmaz merak etme ama Allah jatinda cok buyuk ve pus vir is yapti acilen af dilesin Allahdan hadi sen affetmedin en kotu ayrilirsiniz Allahdan af dilemesse nolur zinain cezasi islam taslanarak oldürülmekdir
10 Yorumla
+1 yılTek gecelik kaçamak
on senelik evliliği yıkar
Bir daha nasıl güveneceksin?
Güvenebilir misin..
güzelce dışarı çıkıp yine seni aldatmayacağının garantisi yok
Affedersen daha beterini görürsün10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBekar arkadaslar ya da basindan boyle seyler gecmeyenler herseyi diyebilir ama bence evlilerin ya da basindan benzer seyler. gecenlerin debeyimlerine kulak ver..
Sen bu adami taniyorsun sonucta ilk mi oldu son mu olur bilirsin..
Tavsiyem dinle hani kavga çıkarmadan sakin kafa ile dinle...
Kizginken uzgunken karar verme sakin kalip sakin kafa ile karar ver hakkinda hayirlisi olur inşallah10 Yorumla
+1 yılTek gecelik bi s*rtuk için on yılı bozma ,,, unutmazsın anlıyorum seni ama bunu fırsata cevir , elinde kozun gibi düşün ,,, bak söyle düşün canım,, tek gecelik bi k*sar yüzünden yuvanı yıktın,, ne olcak adam alemlere akacak ,,, evliliğini sürdür burnundan getir hele şu an hiç yüz verme bi yaşat ona seni ve çocuklarıni kaybetme duygusunu,,, affet demiyorum affetmiş gibi yap süründür,,, biraz düşün benim dediklerimi ,,, anlayacaksın ne demek istediğimi 😉
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrılırsan yaptığı yanına kar kalır kimsenin lafina bakma iyi düşün..
+1 yılonce lafımı soyleyım oyle bır yanlış olurki tum dogruları yok eder.. bu sızce onlardanmı? bazısı guler gecer bazısı tum erkekler yapar der bazısı aman yakamdan dussunde ne halt yerse yesın der.. kımın ne dedıgıne kulak asmayacaksınızsadece sız karar vereceksınız.. bız sıze bosanın desek sonranız umurumuzda olmaz ya unutun gıtsın desek sonrası yıne umurumuzda olmaz.. ananızın atanızın sozunu dahı dınlemeyın yuregınıze kulak verın.. siz hıc kımse degılsınız!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aldatmanın elbette maruz görülecek , tarafı olamaz. Ancak erkek için tek gecelik ilişki son derece önemsiz ve gelip geçicidir.. Fakat erkeğin aynı hatayı tekrarlamaması adına kadının yapması gereken evi kısa bir süreliğine terk etmek olmalı...
Evde kalıp sen ne yaparsan yap ben hala burdayım imajı çizmemek adına onu bırakabileceğinizi kısa bir süreliğine de olsa göstermek gerekir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece bir kez aldattığını nerden biliyosun? Belki daha öncede yaptı ve sen yakalamadın? Aldatmanın affı olmaz bir kere yapan hep yapar. Boşa gitsin. Böyle insanlar sürünse gram acımam. Sende acıma. Aldatıcak cesareti olduğuna göre boşanmayı da göze almıştır herhalde.
10 Yorumla
+1 yılBir orspu icin yuvani yikmaya degmez ha şöyle olsaydi baskasini sevip onunla yatip kalkip yani ikinci bir es mis gibi olsaydi affedilmez ama siradan bir orspu icin hic yugani yikma kocanin kulagini cek bir daha yapmasin
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklisiniz cektim zaten bir daha yapmaz umarim tek gecelik bir heves icin evliligimi yikmak istemedim
- +1 yıl
Yav ayril falan diyenler neyin ne oldugunu bilmeyen kisiler dogrusunu yaptin sen
Soran+1 yılbence de.. iki tane kücük cocugum var yani esimin tek gecelik bir kacamagi icin tüm bir yuvayi ve düzeni mi yikayim? ben affettim konustuk onunla hallettik aramizda
+1 yılIstersen 40 senelik evli ol affedilecek bir durum değill. eğer şimdi affedersen senden yuz bulup nasıl olsa eşim beni affedicek diyip tekrar yapıcak kendini lütfen bukadar küçük düşürme
31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
+1 yılÖnünüzde iki seçenek var, ya affedeceksiniz, ya da yuvanızı yıkacaksınız.
Birinci seçenegi seçerseniz, sakın intikam için kendinizi kirletmeyin. Çünki sonu mutlaka pişmanlık ve rezalet olur.
Unutmayın yanlış+yanlış=2 yanlış.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes boşanma demiş madem durumu kabul edeceksinn bari kadını da çağırınn 3lü takılırsınız hem gözünüzün önünde kontrol altında olmuş olur 🤷♀️😂 bir yapan bir dahaa yapar afferderseen bunu göze almış olarak affedeersin..
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar ne olacak peki öyle konuşuyonuzda
Bacım o ilk de değildir. Son da olmayacaktır.
Sen bize sorma da düşün.
Bir daha o adama dokunmak isteyecek misin?
Sevisebilir misin bir baskasiyla seviştiğini bile bile?
Cevabın evet ise konuşup asarsin.
Senin kim olduğuna alakalı bunun cevabı.10 Yorumla
+1 yılbak affedenleride görüyoruz affetmeyenleride görüyoruz sunu söleyebiirim ikisindede farklı hayat mücadeleleri farklı sorunlar meydana gelıyo o yüzden bu kararı kendin verceksin
00 Yorumla
+1 yılAffetme sakın. 1 kere affettiğin zaman yine yapacak ve boşandığın zaman sen suçlu olacaksın affettiğin için... 2 çocuğunu düşünseydi aldatmazdı seni, çocuklarının rızkını da aldatırken harcamazdı...
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca 1 seferlik değildir o... Telefon numarası verilip mesajlaşacak kadar ilerlemişler işte... Bide telefon konuşmalarını falan çıkar. Mesaj içeriklerini gör sen. Ayrıca pandemi var ya, ne eğlencesine katılmış kocan?
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Terbiyesiz ve pislik herif.. size karşı çok ayıp etmiş. ve evlilik muessesine aykırı... maaşınız var sa çalışıyorsan ayrıl. yok sa ayrilma ama bu dünyayı ona zehir et ablacım...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. asla affetme bu tek gecelik kaçamak ilk değildir
aynısını sen yaşasan o affeder mi
tek gece için yuvanı bozma diyenler var
adam her sene 2-3 kez başkasıyla ilişki yaşasın nasıl olsa tek gecelik bu mantıkla00 YorumlaBir yandan çocuklar bir yandan aldatma bence affet ama çocuklar için sadece ama iyice süründür ki bi daha böyle bir b o k yemesin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılilk kez olduğuna eminsen salla gitsin. evlilik ana yemek gibidir kaçamak da çikolata, bazen tatlıdır ama asla ana yemek yerine geçmez.
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk
- +1 yıl
- +1 yıl
o zaman salla eşin korunmuş mu diye sor korunmamışsa bi süre eşinle korunmadan yapma.
Soran+1 yılKorunmuş öyle dedi
- +1 yıl
yine de bi süre korun.
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
nolur nolmaz
Soran+1 yılNe olacak mesela
- +1 yıl
her şey olabilir.
bak bacım aşağıdaki yorumları okudum da
asmak kesmek kelle uçurmak kolay da yarın boşanıp 2 çocukla kalırsan buradaki kamillerin ve kezbanların hiçbiri yanında olmayacak
Soran+1 yılHaklısın ben zaten çok üzerinde durmadım erkekler arada böyle değişiklikler ister diye düşünüyorum eşimi bu sebepten boşamam sonuçta bana evine ve çocuklarına bakıyor arada ihtiyaç veya değişiklik için bunu yapıyor olabilir bana çaktırmadığı sürece sorun etmem. Asıl kızdığım mesele başkasıyla yatması değil bi erkek olarak duygusal yaklaşmamıştır zaten kıza, bana yakalandığı için kızdım çünkü tuhaf bir konuma düşmüş oldum
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Affet yaw :-) heyecanına yenik düşmüş helallik alsın senden
15 Yorumla
Soran+1 yılaffettim zaten
Soran+1 yılhayir asla..
Soran+1 yılben baskasiyla yatmasina birsey demem 10 yillik evliiliklte illaki olur düsüncesindeyim sonucta bunlar tek gecelik hevesler kacmaklar.. ben daha cok eline yüzüne bulastirdigi icin ona kizdim yapiyorsa bana caktirmamasi gerekir. Anca baskasini severse sorun ederim baskasiyla yatmasi beni üzmez aksine esimin kendini erkek gibi hissetmesi hosuma gidiyor bu dedigimi kesin yargilarsiniz ama benim düsüncem bu.. dedigim gibi bana belli etmedigi sürece sorun yok
+1 yılBir kez yapanın bir daha yapacağı gerçeği... İhanetin affı olmaz bence ama tabi hayat senin
20 YorumlaArtık şöyle sorular gelmemeli ya
10 günlük 10 yıllık farketmez aldatiyorsa bir daha aldatır. Affedersen tekrarlar.00 Yorumla
+1 yılBide soruyorsun bu ne genişlik. Affetmişsin birde aynısını sen yapsan şimdi ölmüştün. Şu iğrençliğide normalleştirip kaçamak demeyin
00 Yorumla
+1 yılAffet sadece tek gecelikse 2 çocuk var sonuçta seviyorsan affet mesajın içeriğide önemli tabiki bunun sonrası olduysa sıkıntı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen yapsan o affeder miydi? Eminim cevabı hayırdır. O zaman sen de affetme. Sen nasıl düşünüyorsan çocuklarını o da vaktinde düşünmeliydi.
00 Yorumla
+1 yılSen bunu koz yapıp bahane tüm şehirle olup zevkten. Kocam yapmıştı onun yüzünden bu yola düştüm demwde
00 Yorumla
+1 yılboşa gitsin çatır çutur nafakanı al zaten haklı durumdasın miss gibi nafaka parası ile yaşarsın hayatını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sorun senin onu affedip affetmemen değil, onun duygularini anlayıp saygı duyman. Korku ile kaçınılan eylemler ilişkiye sağlıklı katkı yapmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Aldatmaya saygı duymak mı ajashs
+1 yılAblacım affet ama çok sürünür birdaha yapamasın hemen affetme hediyeler özürler bekle yoksa birdaha yapar
00 Yorumla2 cocuk var mecbur affedicen. :) olur öyle seyler arada takma kafana.
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Soran+1 yılAldı evet ama yatmışlar sonuçta
Soran+1 yılHaklısın aslında arada yapar erkekler ben de çok üzerinde durmak istemedim eşime bir daha yapma yapıyorsan da eline yüzüne böyle aptalca bulaştırma dedim utandı epey
Soran+1 yılAynennn utandı geldi sarıldı bana
Soran+1 yılBilmem yanlış mı yaptım
+1 yılEğer ben de yapacaksam affederim sonuç da ben de 10 yıl evli kalmışım yoksa boşarım.
10 Yorumla
+1 yılAffedilmemeli saygısızlık çünkü bu, iyi o zaman her zaman bu bahaneyi öne sürsün
10 YorumlaUzun bir süre soğuk davran pismanligindan emin ol yapmayacağından emin ol o arkadaş çerçevesini bıraktir öyle affet o arkadaşlar olduğu sürece dahaa fazlası olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBiz affet desek sen bunu içine sindirip hiçbirsey olmamış gibi hayatına devam edebilecekmisin
00 YorumlaBi kere affedersen bir kaç kez daha affetmem gerekebilir. sen zaten bunu biliyorsun değil mi
00 Yorumla
+1 yılÇalışıyor ve ekonomiktir özgürlüğün varsa boşan. Bir daha devamı gelecektir
00 YorumlaZor ve kötü bir durum ve inanıyorum yine sen iyisini bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki çok pişmansa bir şans verebilirsin. Ama çok süründürmelisin yoksa tekrar yapar. Ayrılmak istediğini söyle evden kov döndüğündr soğuk davran bir süre.
00 YorumlaKolay affederseniz bir daha o haltı yiyebilir. çok zorlayın onu.
00 Yorumla
+1 yılBen affedemem gitsin aldatsın adını kaçamak koyiyim evli barklı adamın karıyla kızla ne işi var hem
00 Yorumla
+1 yılBoynuzlamış işte adına kaçamak diyince ne değişiyo😄
00 YorumlaEşin Bi kere kaçamak yapmış sen burda her gece kaçamak yapıyon afferim tosunlarıma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende aynısı yap Eger kabul ediyorsan beni böyle bende seni kabul ederim de
00 Yorumla Ablacığım vallahi nasıl istiyorsan öyle yap ama için vicdanın kaldırıyorsa Affetmek büyüklük
00 YorumlaBen olsam affetmem aynısını sen yapsan affeder miydi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. 2 ihtimal var.
1-affedersin. der ki affetti bi daha yaparım o zaman ne de olsa affediyor.
2- boşanırsın. boşandıktan sonra hayatınızı nasıl idame ettireceğiniz belli mi00 Yorumla
+1 yılEşini swn tanıyorsun. Yapmayacağına emin misin? Ayrica alkol bir suc hafifletme sebebi olmamali. Bizde iciyoruz hic. oyle seyler yapmiyoruz. Yani görüşmeye devam ederse nolcak
10 Yorumla
+1 yılAffet bence gerçekten hata yapmışsa, gerçekten pişmansa, capkin mıdır bilemiyorum ama hatasını affedebilirsin , boşanmani asla önermem en son çare o çünkü, umarim iyisi olur sizin için
10 Yorumlaaffedersen sen kazanırsın bir daha olmamak şartıyla.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence de
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaçamak ne ya kaçamak ne aldatma kabullenin artık evlinin zinası işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffedilmez, affetsen bile eski sıcaklığı gösteremezsin ona. Sana her dokunduğunda aklına gelecek..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliki çocuğunun hatrına af et. ama bir daha yakalarsam bitti de
00 YorumlaBir kere yapan yine yapar ! Hep yapar zaten tek gecelik olsaydı numarasını vermezdi. ALLAH kolaylık versin bacım
10 YorumlaKendisi söylememiş ve mesajla yakalamışsınız sanırım. Ortada affedilecek bir durum yok bence ya sadece 1 kere olmadıysa bu olay
00 YorumlaÇocuklarınızın geleceği için sürdürebilirsiniz ama bir yapanın bir daha yapma şansı vardır Allah yardımcınız olsun kötü durumdasiniz
00 Yorumlagüvenemezsin daha bence boşan af dileyerek iş çözülmez
10 Yorumlaya benim yaşım küçük birazcık ama yinede 2. kez affetmek istemiyorsan affetme
00 YorumlaHayır affedilmez. Benim migdem bulanırdı. Gözüme hep pis görünürdü.
00 Yorumla
+1 yılSaçma sapan soru isterse 1 aylık evli ol affetme bosan tekrar yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffet gitsin yapmış bi hata hiç bisey çocuklarinizdan önemli değil anne baba ayrı büyütmeyin çocukları onları dusunerek hareket edin derim
034 Yorumla
Soran+1 yılaffettim
Cevap sahibi+1 yılTekrar Mutluluklar dilerim eşiniz inşallah ders almıştır
Soran+1 yılben baskasiyla yatmasina birsey demem 10 yillik evliiliklte illaki olur düsüncesindeyim sonucta bunlar tek gecelik hevesler kacmaklar.. ben daha cok eline yüzüne bulastirdigi icin ona kizdim yapiyorsa bana caktirmamasi gerekir
Cevap sahibi+1 yılSende yaparsın ozaman eşine o hakkı veriyosan
Soran+1 yılyok ben yapmam. kadinla erkek farkli bu konuda benim gözümde
Cevap sahibi+1 yılEşine o rahatlığı vermişsen eger oda hakkını kullanır bu sefer yapti affettin ama yine yapacaktir illaki ama bu sefer daha cok dikkat eder yakalanmaz
Soran+1 yılyapsin napim ben baskasini severse sorun ederim baskasiyla yatmasi beni üzmez aksine esimin kendini erkek gibi hissetmesi hosuma gidiyor bu dedigimi kesin yargilarsiniz ama benim düsüncem bu.. dedigim gibi bana belli etmedigi sürece sorun yok
Cevap sahibi+1 yılEşimin seninle aynı kafayı taşımasını çok isterdim
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılRahatsın yani benim eşim oyle değil burnumdan getirir peki sana olan ilgisi nasil
Soran+1 yılilgisi tam bana yani beni cok seviyor sayiyor nasil desem el üstünde tutuyor.. ben de hayatim boyunca benim gibi düsünen kadin görmedim :D mesela benim arkadaslarim eslerini uygulamadan falan takip ediyor telefonlarini dinliyor.. ben hic öyle seyler yapmiyorum beni seviyorsa zaten gelir yanima sevmiyorsa da benim degildir gidebilir..
Cevap sahibi+1 yılBende olsam el üstü de tutardım senin gibi bi kadını 😃 her kula nasip olmaz kocan kiymetini bilsin
Soran+1 yılbiliyor :p bazisi genissin diyor bana ama bence alakasi yok.. sadece bir erkegin böyle seylere ihtiyaci oldugunu düsünüyorum ve esimi bu konuda kisitlamiyorum.. gidiyor yatiyor biriyle ama sonra bana daha cok baglanmis oluyor daha mutlu görüyorum onu o yüzden karismiyorum
Cevap sahibi+1 yılSipariş versem bi kadın yaptirsam kendime senin gibisi yapılmaz heralde 🙂
Soran+1 yılbelki ben yanlisim nerden biliyorsun :D cok da normal degil sankii bu yaptigim ama girdim bi kere bu yola napim
Cevap sahibi+1 yılYa normal değil tabi senle aynı fikirde olan bi kadın sanmiyorum yoktur eşini mutlu görmek isteyip göz yumuyosan o yuzden kafana takmiyosan boyle seyleri sorun değil bemce kendi mutlulugunuz sonucta
Soran+1 yılbilmiyorum cok tuhaf mesela ben asla baska erkege ilgi duymam ama esimin baska kadinlarla yatmasini kiskanmiyorum.. baskasini sevse kiskanirim ama cok manyakca bi durum
Cevap sahibi+1 yılPekj Sen başkasıyla yatsan eşinde aynı senin gibi davranırmı oda görmezden gelirmi
Soran+1 yılhayir öldürür :D
Cevap sahibi+1 yılE haksizlik deilmi ama 🙂
Soran+1 yılbilmem.. bence kadinla erkek bu konuda ayni degil yani kadinla erkek cinsellige ayni bakmiyor ki
Cevap sahibi+1 yılTamamen aynı fikirdeyiz neşeli birine benziyosunuz ya beni yanlış anlamazsan tanışabilirmiyiz yani sanal ortamda sakıncası yoksa sizin için
Soran+1 yılolur gizliden cikarsan
Cevap sahibi+1 yılNasil yapicam onu 🙂 nasil cikiliyomi
Soran+1 yılgörüsünün yanindaki üc noktaya basip gizliden cik a tiklayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılOldu sanırım
Soran+1 yılyazdim ben
- +1 yıl
İğrençsiniz
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle dedin dünyalı
- +1 yıl
Nedeni açık değilmi sende kendi larımda keşke böyle olsa diyorsun bu ne genişlik
Cevap sahibi+1 yılGenişlik değil bu
Cevap sahibi+1 yılKeşke eşimde oyle olsa derken işin esprisi o tabikid herseyin fazlasi zarar
- +1 yıl
Umarım öyledir toplumun ahlakını yozlaştıran iğrenç insanlardan kurtulmak gerek
Cevap sahibi+1 yılÖyle öyle için rahat olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapan 1 daha yapar bence güvenme yanan sen olursun 1 kere affedersen 1 daha yapar affedersin diye inanma
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem