Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bence tek seferlik olması ihaneti hafifletmiyor. Çünkü insanı en çok yaralayan şey sayının bir olması değil, güvenin bir anda yıkılması oluyor. Affeden de var, affedemeyen de ve ikisi de kendi içinde haklı olabilir. Burada asıl mesele aldatmanın kaç kere olduğu değil, sonrasında gerçekten pişmanlık, açık bir yüzleşme ve güveni onarma çabası olup olmadığı. Evlilik sırf oldu diye hemen bitmeli denmez ama o kırık kalpte artık huzur kalmadıysa, sürmesi de sadece kâğıt üstünde evlilik olur. Bazen ilişki ihanete rağmen toparlanır, bazen de sevgi kalsa bile güven geri dönmez. O noktada bitiren de suçlu olmaz, kalan da. Çünkü bazı yaralar affedilse bile eski yeri gibi kapanmıyor.
32 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle güven biterse her şey biter
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. Öncelikle şunu bilirim... Bir insan bir şeyi bir kere yaptıysa her zaman yapar ve birine yaptıysa her kese yapar. Ve bu aldatma hata değil yalnışdır. Bilerek isteyerek planlayarak yapılan ve hatta açığa çıkana kada büyük zevkle yapılan bir eylemdir. Sadece aldatma anında değil aldatmadan sonra da gözünün içine baka baka yakan söğlemek senaryolar kurmak da bunun bir parçasıdır. Diyelim ki aldatdı iki tarafdan biri. Bu bir ömür her kavgada her tartışmada söylenir ve söylenmese bile ilk akla gelen şey bu olur ve bunu üstünden yıllar geçse bile aldatan da aldatılan da böğle düşünür. Diyelim adam ya da kadın fazla mesaiye kaldı. Karşı taraf hemen ilk biriyle olduğunu düşünür ve geç kalan tarafda kendini gereyinden fazla açıklama yapmaya mecbur hiss eder. Kanser gibidir. Bir kere yakalanır insan sonra zamanka kanseri yener ama bir ömür kontrollerini yaptırır. Her başı ağrısa ilk onkolojiye gider... Affedilir ama unutulmaz... Bu şekilde de hayat geçmez...
00 Yorumla
Hayatında beraber yola baş koyduğun eşine ihanet etmek bahane değil tercihtir. O kişi yoldaşın, ahiretliğin ve böyle birisine ihanet ettiyse muhtemelen tercihidir. Ben olsam affetmem ihanet eden bir daha eder.
22 Yorumla- 4 ay
Yapan bir daha yapar sadece uygun koşul ve zaman bakar
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Allah büyük konuşturmasın ve kimsenin başına vermesin
Ortada çocukta olunca gerçekten üzüldüğüm tek nokta çocuğum olur öyle bir şey olsa
Çünkü kim ne derse desin
İyi de olsa kötü de olsa erkek ya da kadın hayatına devam ediyor
Ama olan çocuğa oluyor
Aldatılınca affetmek zor çünkü güven gitti mi bir daha kırılan kalp onarılmıyor maalesef00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu kalbe direkt dokunuyor, hissediyorum… 💔 Tek seferlik olsa bile aldatma güveni sarsar ve evlilikte en temel şey güven zaten. Ama “affedilir mi?” kısmı tamamen senin sınırlarınla ilgili. Pişmanlık gerçek mi, sorumluluk alıyor mu, yoksa üstünü mü kapatıyor? Bazı evlilikler terapiyle güçleniyor, bazılarıysa saygı bittiği için bitiyor. Sen onu düşündüğünde içinde sevgi mi var, yoksa kırgınlık mı? ✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. Aldatma affedilmez öğrenince evliliği bitirmek en doğru yoldur. affedilirse eğer aldatan cesaret bulup birdaha aldatır ve bu döngü sonsuza kadar böyle devam eder evlilik zedelenir o yüzden evliliği yurutmeye hiç gerek yok direkt bitirilmeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayBu kez de tek seferlik aldatma diye bir şey çıkmış, tek sefer ya da yüz sefer farketmez karaktersizlik yapan yapmıştır benim için sayı önemli değil, rezil rüsva eder sonra da silerim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
4 ayBir defa yapan bir daha yapar karakteri düzgün olan hiç yapmaz bunu.. bunu göz önünde bulundurun derim
25 Yorumla- 4 ay
@Oktay3474 yapan bir daha yapar uygun zamanı koşulu bulup bir daha yapar at gitsin böylelerini
- 4 ay
@Oktay3474 hata değil ki bu yanlışlıkla olunabilecek şeydir hata Kendinizi kandırmayın bu aldatmaca
- 4 ay
@Oktay3474 evet sınır bilmek lazım bencede
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kanıt bulunduğu an bitirilmeli, bunun affı olmaz.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hayır asla aldatmanın affı olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,3b cevap paylaştı.
u 4 ayHayır cehenneme gitse de affetmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayKadin aldattiysa affedilmez erkek aldattiysa affedilebilir. Cunku kadinlarin normlalde gozu baskasini gormez kadin aldatiyorsa kocasini gozunde zihninde bitirmistir. Ya da kocasindan nefret ediyordur. Ayrica kadinlar aldatinca asik olurlar o yuzden aldatiar. Ama erkekler oyle degil zaten dunyada ne kadar kadin varsa hepsini hep istiyorlar firsat bulunca yapiyorlar ama karilarina da hala asiktirlar qldatmalarinin tek sebebi diger kadinlari da cok begenip istemeleridir ve istisnai durumlar haric hicbirini karisindan ustun gormez. Firsat bulursa aldatir bulmazsa aldatmaz. Aldatilan bir kadinin bulacagi her erkek aynidir zaten. O yuzden birakmanin bi manasi kalmiyor
22 Yorumla- 4 ay
Ne saçmalıyorsun sen 31 bırak sik kafalı olmussun
Cevap sahibi4 ayBence agzinda fazla tutmuslar diye sen oyle olmussun. Cok eslilik buna yol aciyor iste arkadaslar ibret alin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ay
Sen her seyi affet ablam. Sen aldatilmaya mahkumsun bu düsünceyle.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sen bu kafa ile çok aldatılırsın ula aldatmanın biri ikisi üçü olmaz karektersizlik olur oldu ben güzel birini bulayım veyahutta hoşlandığım oldun gideyim her haltı yiyeyim sonra kiliseye gider gibi günah çıkarayım öyle bir şey olmaz aldatma aldatmadır ula nokta
00 Yorumla
4 ayErkekler kadını gerçekten seviyor varlığından dolayı. Fakat kadınlar bu sevgiyi görünce bitmez sanıyor hor kullanıyor. Bitince kadına karşı bağlılık iradesi bitiyor ve nur topu gibi aldatıldınız... Karşı tarafı tula gibi görüyor kadınlar temel kelime " haklılık" hep siz haklısınız. Porblem bu mantıktan başlıyor. Hep ama hep siz haklısınız. haklısın ama aldatıldın diyor en son hareket olarak erkek 😄 haklı olmak hiç bir şeyi değiştirmez kötüleştirir.
00 YorumlaAşk herşeyi affeder mi dersin zamanla geçer mi guzel gunlerin hatrına... Evlilikteki dinamikleri bilmek gerek kısaca özetlersek affetmenin evliliğin devamına etkileri artı ve eksi olarak ya da evliliği bitirmenin artı ve eksileri. Kendini dinle. Eline bir kagit kalem al aklıma gelenleri yaz zaten sonucu görürsün öteki türlü herkes kendi deneyimlerine ya da karakter özelliklerine göre cevap verecektir. Örneğin eşim beni aldatsa Allah razı olsun der hemen bosanirim. Sevdiğim kadın beni aldatsa kahrimdan olurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
4 ayevet bitmeli ihaneti hicbirzaman affetmem ne olursa olsun affetmeyin ihanetin aldatmanin affi olmaz birkere yaptiysa yine yapar bu boyle gider devamida gelir hicbir soze inanmayin her soylenilen soz duygusal manipulasyon taktigidir boyle s4lak sacma seylere inanipta kendinizi kandirmayin aldatmak isteyen hicbirzaman sevmemistir boyle tiplerin kaninda k4hpelik vardir
00 Yorumla
4 ayBu konu hakkında beylik laflar etmeyeyim ama bir röportaj izlemiştim; kadına aynı soru soruluyor. Cevabı şöyle; bu durumu affetsem bile güvenim kırıldığı için sürekli acaba hala beni aldatıyor mu diye şüpheye düşeceğim, belki telefonlarını karıştıracağım ve bu hiç geçmeyecek o yüzden bırakırdım dedi. Bu düşünceye yakın hissediyorum. Güven tek kullanımlık bir şeydir, böyle bir olayda telafisi zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
m 4 ayAldatan biri o eve gelip nasıl vicdan ile yastığa kafasını koyar onu anlamıyor. Ben yapmam da oldu da yaptım. Zaten vicdan bünye insanlık olarak o evin içinde karımın gözlerinin içine bakamam. İnsan aldatmayı normallestirse insanlık adına bir duygusu kalmaz. Bunun 1 i 10 u olmaz aldatma her iki cins içinde iğrenç varlıklara has birseydir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
4 ayBende durumu eşitlerim, sonra bir birimizi affedip yolumuza devam ederiz o zmn sjsbsh. Ha yok bana olur, sana olmaz hesabı yaparsa yallah başka kapıya sjsbshbsbzb😅
30 Yorumla
4 ayTek seferlik aldatma bazı ilişkilerde affedilebilir, ama güven ciddi şekilde sarsılır. Evliliğin bitip bitmemesi, partnerlerin duygusal bağ, pişmanlık ve yeniden güven inşa etme isteğine bağlıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 4 ayEvlilik başka hangi nedenle bitebilir ki? Benim bu konuda fikrim net. Bir kez yapan hep yapar ve aldatan adam beni zaten sevmiyordur, gözden çıkarmıştır.
13 Yorumla- 4 ay
Boşansın?
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
4 ayAldatılmak kolay hazmedilecek bir şey değildir, aslında mesele güvenini kaybetmesidir. İsterse gerçekten bir daha aldatmayacak olsun, kırılan güvenin asla eskisi gibi olmayacaktır. "Bir daha yapmam" cümlesinin sende hissettireceklerini kimse bilemez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayBir kere dahi olsa aldatmışsa, aldatıyordur. Siz belki iyi niyetinizle "bir seferlik" diye düşünürsünüz. Oysa o "bir dahakine yakalanmamak için" planlar yapar.
Hayatınızdan uzak tutun bence.
00 Yorumla Gururun yok mu.. sen aldatsaydin şu an ölü bir kadindin muhtemelen. bu açıdan baktiginda anlayacaksin aradaki uçurum farkı... öldürmek ---- affetmek
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Niye normalleştireyim? Bir kere yapan bir daha yapar. Duygu kontrolü olmayan birinin iradesine güvenip sadaket beklemek saçmalık evlenmem öyle biriyle başdan zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
4 ayBir kere yapan daha durmaz sürekli aldatır kesinlikle evliliğe son verilmeli ayrıca affı olmayan tek suç ihanettir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 4 ayKarşınızdaki insanı kullanmak istiyorsanız ancak o zaman affedin ama diğer şekilde affetmeyin. Şahsen ben boşarım.
20 Yorumla Tef seferlik dediğiniz şey sizin tek seferde yakalamanız öncesinde tek sefer değildir bunu bilemezsin ben evliyim eşimi seviyorum ama bazen durumlar gelişiyor iki kızlık bozdum 4 kerede cinsi ilişkim oldu aşk sevgi değiıl gönül eğlendirme bu ama isteyerek değil ortam oluşuyor oluyor kötü bir şey iyi değil
00 Yorumla
4 ayBunun affı olmaz fiziksel sanal küçük büyük aldatma ihanetin affı olmaz insanın vicdanını rahatlatmak için gösterdiği düşünce affedenin kendine saygısı yoktur öyle bir şey de varsa ayrıl eşinden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Zor bi karar herkesin içinde bulunduğu durum ve karakterine göre değişir bazı insan defalarca yaşamasına rağmen affeder bazısı da bir seferde karşısındakini keser
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı. Bu işin tek seferi olmaz, yapmışsa düşünmüştür , düşünmüşse defalarca düşünmüştür. Yani işin özünde defalarca aldatmış olur. Evlilk de biter en büyük aşk da biter bu yüzden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
4 ayAffedilmez. Bir kere yapan bin kere daha yapar. Evlilik de bitmeli çünkü aldatma affedilebilir bir durum değil. Karşı taraf aldattıysa olacakları çoktan kabul etmiş demektir.
00 Yorumla
4 ayTek seferlik, çift seferlik diye çeşitleri mi var? Aldattıysan aldatmışsındır bu kadar basit. Ve yıllarınızı beraber geçirdiğiniz eşinizi aldatmayı mideniz nasıl kaldırıyor? Anlamış değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayAldatma konusu tartışmaya kapalıdır. Evli ol ya da olma bunun düşünecek bir yanı bile yok direkt vur kıyına tekmeyi
51 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı. Aldatmanın hiçbir affı olmaz olamaz çok sevsende bir kez yapan ya da teşebbüs eden bile olsa daima yapar insan değişmez bi varlık o yüzden tolerans gösterilmez böyle bir konuda
#Hükümdar00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet bir kez aldatan bir daha aldatır affı olmaz evlilikte de olsa hata değil tercih ediliyor aldatma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayBir kez aldatan bir daha aldatabilir çünkü bu insanın mayasında ya vardır ya da yoktur. Ayrıca aldatan kişi bitirir o ilişkiyi, aldatılan değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aldatmayı hangi cinsiyetin tarafından bakarsan bak kimse kabul etmez affedenlerin çoğu çocuğu olanlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
4 ayGetirsin en yakışıklı erkek arkadaşını ben de tek seferliğe mahsus olarak aldatırım söz tek seferlik olur vallah billah 😂😂
13 Yorumla- 4 ay
Sen zaten aldatırsin
- 4 ay
Reklamın iyisi kötüsü olmazmış da başka kanallara çevirin daha ilgi çekici reklamlar da var 😂😂
- 4 ay
Yok lütfen, kurduğun cümle o kadar şey söylüyor ki aslında,
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sen şimdi affettim dersin ama her seferinde aklına önüne gelir o durum.
10 Yorumla
4 ayAldatmanın tek seferlisi ilki yoktur yani Allah kimseye aldatanın karaktersizliginden vermesin kim ki aldatıyorsa cehennem ateşi bol olsun
11 Yorumla- 4 ay
Aynen tek seferliı olmamıştır
4 ayAffetmelisin evlilik yuva kolay kurulmuyor kolayda yıkılmamalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 aykesinlikle affedilmemeli hep derim ilki temel sonrası kat olur diye asla affetmeyin yapan bir daha yapar çünkü.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şimdiii biraz gerçekler diyelim. Çocuğun varsa boşanmak senin için kolay değilse adamı adam yerine koyma ama evli kal parasını da afiyetle ye.
00 YorumlaAldatma aldatmadır. Azı çoğu olmaz. Haberim olduğu sürece benim için sorun değil ama haberim yoksa kabul edilemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Aldatmanin tek seferi çok seferi olmaz bi kere yapan hep yapar. Cinseli, duygusali da olmaz. Affi olmaz bana göre.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
4 ayhazmı zor olur kırılan bardaktan su içmekte zahmetlidir o sıkıntılara katlanmaktansa elinle mutlu ol eşinle olamıyorsan :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
4 ayÜnlü düşünür ben bu konuda şöyle diyorum "herkes kendine yakışanı yapar" bunun ilki sonu yoktur kaldıki bir şeyi bir kere yapa yine yapar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
4 ayAffedilmez de, aldatmayanı bulamayacaksın ki.
Herkes aldatır bazıları yakalanır. Yakalanana yakalandığı için kızılır00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence her durumda affedilmesi mümkün değil, evlilikte güven çok önemli, bir kere bu güven bozulunca zor tamir edilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
4 ayne söylesek olmaz bence göreceli, haa aldatmayı savunmuyorum ama şartlar ve durum , bilemedim biraz detaylı bir durum , nedeni ciddi sonuç daha ciddi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
4 ayTek sefer olduğunu düşündükten ne? 1 kere yakalanmış 1 kere aldatmamış. Ve seven kalp için aldatmanın a sı yeterli
00 Yorumla
4 ayAffedilmez tek seferlik aldatma genelde metresin ayartmasıyla kişinin iradesiz bir anını yakalamasıyla olur ama herkes iradeli olmak zorunda
00 YorumlaBir defa cüret edilip yapılan yanlışın devamı her zaman gelmiştir. Dikkatli olmak lazım bence.
00 YorumlaAldatmanın tek seferliğine bikaç seferliği olmaz aldatmamın duygusal cinsel diye kategorileri olmaz iki cins içinde aldatma karaktersizliktir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
4 ayUfak tavizler büyük hatalara sebebiyet verir
02 Yorumla
Soran4 ayAldatmış zaten daha büyüğü ne olacak?
- 4 ay
Afetmek diyorsun bnde sonucu söylüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayBende aldatan her zaman aldatır bidefala kalmad onun tadını almış bikere
02 Yorumla
Soran4 ayOyle mi diyosun… Ben de öyle hissediyorum. Daha iflah olmaz gibi insan…
- 4 ay
Nasıl yakalandin ya demek uyanık biri değil seninki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayTek seferlik aldatma da olsa affı yok olamazda, bi yapan günün birinde ş€ytana uyar yine yapar o yüzden salla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayTek seferlik olması neyi değiştiriyor, bir kere yok sayılmış, bir kere saygısızlığa uğramış, bir kere güveni sarsılmış. Artık aynı olmaz hiçbir şey. Basın tekmeyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAffedilmez çünkü bir kere birinin aklına böyle bir şey girdiyse ikincisi de olur. Bir de şöyle bir şey söyliyim aşık olan bir insan gerçekten kimseye bakmıyor arkadaşlar gerçekten aşıksanız başkasında gözünüz zaten olmayacak o yüzden aldatan kişilere sevmiyor diyebiliriz
10 YorumlaBitmeli. Başka birisine dokunmuş pis birisini miden kaldırmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Affedilmez aldatma hata değil bir karakter işi
10 Yorumlaaffedilebilir sürekli tekrar aldatılma korkusuyla yaşayabilirsen neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
4 ayAldatma aldatmadr affı olamaz affetmek yenisine temel açmak olur
10 Yorumla - Devamını Gör (225)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler