Böyle durumlarda çiftlerin eskisi gibi bir ilişki yaşaması düşünülemez. Diyelim ki affettiniz o zaman geçmişin üstüne bir sünger çekmek zorundasınız... Aksi taktirde sorunlar işin içinden çıkılmaz Hale gelir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Aldatılma affedildikten sonra eşler eskisi Gibi olabilir mi?
Aldatma affedildikten sonra çiftler eskisi gibi olabilir mi?
Aldatıldım, affettim, tekrar yaptı bu sesfer boşadım... Arada geçen zamanda ise düzelen hiç bir şey olmadı çünkü insan unutamıyor, kendine yediremiyor, kadınlık gururu yerlerde hissediyor, kendine güveni kayboluyor. Değil aynı yatak aynı evde göresin hatta sesini bile duyasın gelmiyor. Nefes bile almasa keşke diyorsun Salak gibi bir daha yapmaz akıllanmıştır pişmandır diyorsun ama olay hiç bit zaman öyle olmuyor. Biraz amiyane bir tabir ancak karda leş yemekten vazgeçmezmiş. Tam da öyle...
Aldatma affedilir mi? Bence bu kişinin kendisine yaptığı en büyük saygısızlıktır. Ben hayatta böyle bir şeyi kabul etmem. Tamam insan çok sevebilir ama onsuzda yaşayabilir ve görmediği kişiye elbet bir gün unutabilir. Bir kere aldattıktan sonra bir daha yapmayacağın garantisi nedir? Ya da en ufak tartışmada bunu yüzüne vurmayacağınızın garantisi nedir? Belirsizliklerle dolu bir ilişki bana göre uygun değil.
Güven ruh gibidir. Terkettiği bedene asla geri gelmez. Şüphe dolu bir hayat ve ufak bir tartışmada tekrar o konuya dönülür. Böyle bir hayatı kimse yaşayamaz.
Aldatma sonrası yeniden bir araya gelmek yeniden aldatılmaya davetiye çıkarmaktır. Bu tara insanlar affedildiğinde karşısındaki kişinin bu durumu sorun etmediğini ve yeniden kendisine döneceği öz güveni verir ve ilk fırsatını bulduğunda yeniden aldatmaktan kendini alı koymaz..
Aslında çiftler herşeyi önceden konuşmalıdırlar. Ben eşime bazı özgürlükler vermiştim ve bunu dile getirmiştim. Kendisi de bu sınırlar içerisinde görüştüğü bir kişi oldu ve sonra aramızda hiç sorun yaşamadık ve daha da aşkımız alevlendi. Ve halen dediklerim geçerli ve sınırlarını bildikten sonra istediği gibi heyecan yaşayabilir. Açık evlilik iki taraf için de hoştur ama istemediğiniz hiçbir şeye müsaade etmeyeceksiniz, güveneceksiniz ve güven vereceksiniz.
Aldatılan kişi safsa ve durumun farkında değilse, aldatan kişi de çakalsa kendi dünyalarında öyleymiş gibi görünebilir. Şahsen ben aldatılsam asla eskisi gibi olmazdı, aldatmak saygısızlıktır. Böyle biriyle de evlilik olmaz, evliliğin temelinde saygı ve sevgi olmalı.
Aldatmanın ardından eşler hiç bir zaman aynı olamaz. Bir taraf sürekli acaba aklında o var mı diye düşünürken, diğer taraf ihanetin ve yakalanmanın verdiği huzursuzluk ile yaşayacaktır.
kessinlikle HAYIR !! güvensizlik olur ve karşı taraf yaptığı şeyin hep affedilebilir olduğunu düşünür ve hep yapmaya devam eder veee birçok sebepler falan filan affetmeyin yani ''en azında kendinize saygınız varsa''
Bize dayatılan kültürde eger olabiliyorlarsa ben bu durumu asla kücümsemiyorum herkesin kendi iradesinde vermis oldugu bir durum, fakat ruhsal bir yanlıslık var beynin arzu ve haz alma noktasinda.