Evet, ne diyorsunuz bu durum hakkında?
Evet, evlenilir.
Hayır, istemem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hani derler ya evlenilecek kız var eğlenilecek kız var diye. Ben şahsi olarak çoğu erkeğin ne kadar evlenirim desede yalan söylediklerini düşünüyorum. Bu tarz konularda da erkek yapınca normal kadın yapınca anormal oluyor
kesinlikle katılıyorum. burada atmak kolay tabi. ama öyle şeyler yaşamış biriyle evlenseler eminim o evet diyenlerin çoğu sürekli şüpheli, önyargılı, paranoyak ve huzursuz olacak.
Bir çoğu yarın öbür gün yüzüne vurur geçmişini
kesinlikle. en ufak tartışmada bile hatırlatırlar.
Cevap
9Cevap
Bu hayat öyle bir ogretmenki zamanında yapmam dediğiniz herseyi bir bakmışsınız yapıyorsunuz o yüzden büyük konuşmamak gerek
yani sonuçta hoş bi şey değil iğrenç hatta bence
%79 çoğunluk evlenirim dediğine göre okadarda iğrenç değil demekki
yalan söylüyolar. atmak kolay burdan. sanki bilmiyoruz bizim milleti.
Sonuçlara baktimda erkekler hayir demis kizlar evet demis. Biz erkekleri her sekilde kabul ederken onlae niye etmiyo
ben iki tarafta böyle bir şeyi kabul etmez diye düşünüyodum.
Evet keske oyle olsada yapilan bencillik bence
evet
Haklısın 😎👍
bu hayatta benim için asıl olan tanıdığım insandır herzaman benden önce yaşananların bir önemi yok hatalar insanlar için
yahu düşün ki bunu hata olarak görmüyo. tek gecelik tanımadığı insanlarla ilişkiler yaşamış hayvanlar gibi bi bağ kurmadan ve bundan pişman değil. hoş bi şey mi bu nasıl rahatsız olmazsınız ya?
hayata herzaman doğru açılardan bakamıyoruz malesef emin ol o yaşadığı şeylere birgün pişman olacak. gerçeklerin farkına varacak. peki sana şöyle birşey söyliyeyim senin yaptığın ve cevrendeki insanların tepki gösterdiği sana yanlış gelmeyen ama çevran tarafından eleştirilen hiçbirşey yok mu
son pişmanlık hiçbi şeye yaramaz ve geçmişte yaptıklarını da silip atmaz.
ne yani sen kimseyi eleştirmiyo musun? hümanizmin doruklarında mısın?
yakın zamanakadar eleştiriyordum 2-3 sene oldu ben kusur değil çare bulma taraftarı biriyim eleştirmek dışlamak kolay olan kazanmak kurtarmak zor herzaman başarıya ulaşamasakta arada kurtardığımız kardır. hayatımda görmediğim kötülük çekmediğim sıkıntı kalmadı ve çoğu zaman büyük konuştum eleştirdim sonrada konuştuklarmıa hayat bu neolacağı inan hiç belli olmuyor bir bakıyorsunki sana çok ters gelen eleştirdiğin birşeyi büyük bir zevkle yapabiliyorsun
ee? ne alaka onu mu sordum ben?
bence sen uzattın çok boş konuşuyosun. tabii ki insanları yargılicam.
ben de senin için üzüldüm ama yapacak bir şey yok
Ben istemem mümkünse olmasın
bence de normal olan o zaten.
Evlenirim. Beni tek gecelik gormemis evlenmek istiyo derim.
e malsın o zaman
Evlenilmez , istemem.
sonunda dürüst biri. herkes evlenilir demiş inandırıcı gelmedi bana.
Ben o kadar geniş değilim şahsen. Evlenilir diyene de bi bakmak gerek kendi yaşam tarzı da aynıdır belki o yüzden yadırgamaz.
haklısın bence de
Tavuk poposu tövbe tutmaz o yüzden hayır
Gönül işlerinin ne olacağı belli olmaz
dürüst olucaksa evlenirim
Cinsel ihtiyaçtan mı yaptın maddi ihtiyaçtan mı?
ne bileyim
Neden yaptın
ben bi şey yapmadım meraktan sordum
Çoğul eki , hoş bir durum değil.
bence bir şey olmaz
iğrenç değil mi
bo*unu çıkartmadığı süreçe sıkıntı yok
aslında bir yandan iğrenç dediğin gibi haklısın iyi düşününce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?