Tek başına evlilik sürer mi?

Eşimle 4 senedir evliyiz, 2 yaşında bir de kızım var fakat eşim yok. Ya çalışır (haftasonu dahil), ya kahvede takılır. Eve geldiğinde çocuk dışında muhabbet nadir. Seviyorum der, bazen gelir öper ama bende artık hareket mekanik ama his yok sanki. Ne tatile çıkmışlığımız ne de romantik bir gecemiz mevcut, yatak odası Sahra çölü, binde bir, o da göz açıp kapayıncaya biter. Kısaca anı yok. Haftasonu dahil yemeğimi tek yerim (kızım ile) , yatağa tek girer tek uyanırım, tek başıma film izler, kızımla tek gezintilere veya erzak alışverişine giderim, kendisini dahil etmek istediğim vakit ya reddeder ya söylenerek burnumuzdan getirir. Kendi kendime konuşur duruma geldim yalnızlıktan. Ailem uzakta onlara olan biteni diyemem, hoş, denir mi bilmem. Eşime bahsetsem kavga çıkıyor ve ağır küfürlerle karşı karşıya kalıyorum (Şekil A: kuzum, hadi ordan git, kapat çeneni). Artık zaten konuyu açmıyorum. Dialog yok, özen yok ve bu ay sonu henüz dördüncü senemiz. Sigara bağımlısı oldum. Bu deveyi gütmeli mi yoksa bu diyardan gitmeli mi? Güdeceksem nasıl yapmalı?
Tek başına evlilik sürer mi?