Bu tarz sorulara yorum yapmayı sevmiyorum ama milletin yorumlarını okuyunca garipsiyorum. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Gece hayatı olan birine neden bu şekilde yobazca bakıyorsunuz hala anlamış değilim. Gece hayatı demek pavyondu her gece eğlenceydi, alkoldü, karı kızdı, erkekti demek değil. Sizler ya yaşamayı bilmiyorsunuz, ya yaşamadınız ya da bu hayatı yaşayamıyorsunuz. Gece hayatı demek stabil hayatından kurtulup kafa dağıtmak adına yapılan bir aktivitedir. İş arkadaşlarınla, sevgilinle, hayatında olan insanlarla gidersin eğlenirsin farklı bir ortamdır. Kafeden farkı yoktur sadece yüksek ses müzik vardır. Günlük hayatına bir renk gelsin diye ara sıra yapılan bir şeydir. Siz hiç arkadaşlarınızla cluba gitmediniz mi? Atıyorum hiç şirket eğlencesine katılmadınız mı? İş çıkışı sırf kafa dağıtmak adına arkadaşlarınızla gidip 2 bira içmediniz mi? Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaşlar ve nerede yaşıyorsunuz? Ayrıca siz ne düşünerek gece hayatını evlilikle bağlıyorsunuz bilmiyorum ama şahsen ben bu yaşıma kadar 10 kere evlilik teklifi aldım. Evlilikle gece hayatının bağlantısını da anlamadım. Gece hayatı olmayan her insanla evlenilir mi sanıyorsunuz? En büyük hatalardan biri zaten evlilik düşünüyorum deyip ciddi ilişkiye başlamak öyle olunca ciddi mi oluyor? Bunu zaman, kişiler, karakterler ve yaşanmışlık belirler neyse umarım bir şeyler anlatabilmişimdir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gece hayatını ne anlamda geçirdiğine bağlı benim de arkadaş çevremde var gidip dans edip biraz alkol alıp gelenler oluyor ya da bir iki kız ile dertleşip konuşanlar olabiliyor kızın durumuna bağlı öyle sadece cinsel amaçlı gidip her önüne gelen ile yatan olursa açıkçası düşünmem ama kafa dağıtmaya gider namusu ile eğlenmeye gider ona eyvallahım var çünkü bakir bir erkeğim kendimi eşim olacak insana saklıyorum bu benim düşüncemdir bir tek onu bilmek bir tek onun olmak istiyorum. Benim gibi birisi ise gece hayatı dediğim gibi namusu ile eğleniyorsa sıkıntı yoktur benim için çevremde çok var iş çıkışı arkadaşlar ile gidip bira çerez canlı müzik bunda ayıp bir şey yok benim gözümde ama diğer türlüsü olmaz tercih etmem
Gidilmez ne halt yedikleri belli değil çünkü bunların gerek erkek gerek kız çoğu kişi hayatı geçmişi beni ilgilendirmez diyorsa neye dayanarak acaba? eline evlendiğin zaman bu kişi ile bir sürü video kayıtları fotoğraflar gelse ne olacak evlilikten Bir tık soğuma olacak yani gereksiz şeyler ve pişman olacağınız şeylerden uzak durun bunlar gelip geçici o yüzden bu mekanlara giden erkekten de kızdan da olmaz abicim dediğim gibi ne halt yedikleri belli değil geçmişe önem veriyorum bu tür mekanlara bu yaşıma kadar gitmemişim o yüzden temiz birisi önemli
Benden önceki hayatında geceleri ne halt etmişse etmiştir, beni alakadar etmez ama artık hayatında ben varımdır ve yanında ben olmadığım sürece gecelere akmak biraz sıkar. Evlendikten sonra da öyle bir alışkanlık edinmeye kalkarsa çıkıp çıkıp giderse ya alışkanlığından vazgeçer ya da benden. Boşarım onu.
Erkek, zengin ve evine bakacak durumdaysa her kadın tercih eder. Ediliyor da. Ancak kadın tercih edilmez.30una kadar orta malı olur sonra kedi köpek annesi.😎Oluyor da.
Eğer sizinle zaman harcıyor ve vakit geçiriyorsa neden olmasın. Geceleri sizinle ise neden olmasın. Sizden önce yaptıkları değildir önemli olan, sizden yaptıkları önemli olmalı.
Gece hayatına göre değişir bu mesela ben kokteyl, salon tarzı severim ha ama hayatımda bi varsa o da yanımda olur zaten.. Ama night club bar disko vs yi sevmem kafam kaldırmıyor o müziği vs ritmi