AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Vallahi eşimin yediği şeyi karşı tarafta yese her dediğini bende yaparım
Kılıbık. Ben sert ve kendi duruşu olan erkekleri seviyorum, her dediğime tamam demesin ya, sıkılırım
Hayalimdeki kadınsa çıkmam sözünden içinden koynundan
Aşk değildir o kılıbıktır erkeğin biraz ağır basması gerekir
Kardeş aynen hem ağır hemde ilgili olmalı yoksa bır kadına ılgı vermezsen sıksen de ayarlayamazsın
Senin gibi bir kadından Allak korusun, gerisi mühim değil
Hayır eşini seven saygı duyan
Adam gibi adamdır
Her sözünden çıkmıyorsa kılıbık arada çıkıyorsa aşık
Çevreye göre kılıbık ana içten içe aşıktır kara sevdadır
yoo neden olsun. resim seçimi de harika... insan eşinin kişisel bakımına da yardımcı olmalı
Aşıktır, sadıktır, saygılıdır, candır.
Kılıbık ne, boş erkek argosu.
Benim de esim sözümden çıkmaz o kadar az şey isterim ki 😀
Her erkek birgun eşini aldatır yeterki firsatını bulsun. Siz kadınlar bir ömür boyu asla bir erkek tarafından tam güvenle irade ile sevilemiyceksiniz! Bu gerçeği kabul edin
Kusura bakma da öyle erkeğin canı cehenneme. Önce herkes adam olmayı öğrensin.
@babilgüzeli ya ne derseniz diyin isterseniz linç edin gerçek bu. Burda yazan adamların çogu çirkin ve abaza bakma aldatmayiz dediklerine kadın kız görmemisler
Yani kadın kız görseler anında aldatacaklar ha? O zaman kadın da yapar bir şeyler, süründürür o adamı. Değer verdik diye kimse tepemize çıkmasın.
@babilgüzeli gerisi beni bağlamaz çevremdeki evli adamların çoğunun metresi var
Iyi halt ediyorlar, tövbe estağfurullah.
@babilgüzeli sunuda bil burda bile evli olup eşini aldatan birçok kadın var
Valla haklısınız, olabilir. Herkes yaşattığini yaşar, Allah doğru yoldan ayırmasın.
@babilgüzeli net bildiğimi yazıyorum merak etmeyin ;) amin bu arada
Tamam. Anladım. Sapitmis insan çok açıkçası. Söz veriyorlar evlenirken ertesi gün unutuyorlar. İnşallah böyle insanlarla karsilasmayiz
@babilgüzeli amin babil evlilik kumar ya katil eder ya cennetlik önemli olan erken yaşta hatalı kararlar verilmesin. Erkekler kolay değişir maske takarlar taki yatana kadar
Kesinlikle. Öyle bir degisiyorlar ki. Yanlış anlamayın kimseyle tecrübe etmedim ama etrafımda çok gördüm. Hani evlenince değişti lafı da ordan geliyor demek ki.
@babilgüzeli aynen öyle bizim üni de Prof hocamız derdi evlilik erkek doğasına aykırı çocuklar hatta uzun süren sevgililikler bile çok doğru söyledi
Öyle olduğu anlaşılıyor da evlenmemek de çözüm değil. Sap mi gezecekler o zaman ya da iki güne bir sevgili mi değiştirecekler?
@babilgüzeli bile bile lades kisaca
Evet. Ne diyeyim Allah korusun.
Alakası bile yok kılıbık olmakla.
Gorseldeki beni düşünüyordum da, kıyamet mi geliyor acaba. 😂😀
Cins belirtmeksizin söylüyorum, aşık olmak kul köle olacağı anlamına gelmiyor.
O kişiye göre değişir açıkçası. Kimisine aşık oluyorsun, kapısına köpek olasın geliyor ama kimisine aşık oluyorsun onunla her an mutlu oluyorsun. Yani lafın kısası aşk herkesle ayrı oluyor.
@babilgüzeli valla kuş kadar aklı olan köle olurum düşüncesine girmez.
Değil mi? Çok haklısınız da gönül ferman dinlemiyor ne yazık ki.
Neden kılıbık olsun ya hanımcı erkekler her zaman kazanır
Aldatılacak karısının gözünde erkek yerine koyulmayacak erkektir.
Bence aşıktır. Tabi her zaman olsun diye bir şey yok.
Cok isterdim kilibik bi kocam olsun. Yanlis tercih yapmisim
Sevdiğime değer veririm sevmediğime hakettiği gibi davranırım kişiden kişiye değişiyor yani
Aptaldır. Kimse kimsenin kölesi değil. Hayat musterektir
Partnerle İlgilenmek kılıbılıksa ben kralıyım
Gerçek olan şuki ister kadın ister erkek olsun ilgi alaka olmıyınca mutsuzluk oluyor ve ister istemez arayış oluyor
Sünepedir, kılıbıktır, acizdir. Erkek adam kadından söz almaz
Kimliğini kaybetmiş bir kılıbıktır. bu halde olmak zorunda kalmış olanlar anı patlama ile insanları öldürebilir. bu tür vakalar çok görüldü.
Bu bir erkeğin kılıbık oldu anlamına gelmez, aşık olduğu anlamına da elbette...
Ama karşısında ki bireye önem verdiğini, onu anladığını ve sevdiği anlamına gelir. Erkekleri metalaştırmayalım lütfen 👍🏻
Eğer eş cinsel anlamda her tadı yaşatıyorsa bende onu mutlu etmek için elimden geleni yapardım. Anlayacağın durum ile alakalı
Kılıbıktir ve hıc ilgimi cekmiyor bu tipler ben biraz daha baskın biri isterim olacaksa sevgilim olur. Zaten daha önce böyle birinden çok yumuşaktı diye ayrılmıştım sjsj
Saygılı erkektir
Adam gibi adamdır, net 😌
Ben eşimin sözünden çıkmam. Ancak kılıbık değil eşini seven biriyim.
Esinin sozune deger veren erkek, adamdir
Onun sozunden cikmayan erkek, sadece erkektir ya da her ne dersen
Bir erkek eşinin dediğini yapıyorsa sevdiği içindir ha kilibikta olabilir ama genelde sevdikleri içindir
Eşinin değerini bilip yardım eden erkek kılıbık oluyosa varsın kılıbıkın önde bayrak tutanı olurum ben memnuniyetle.
Eşine değer veriyodur aşıktır.
Konuyaa göre değişirr bu durum.
Herseyinede ecmvet demem ama fikrini alırım
O kadar ileri seviyesi kılıbıktır
ya Aslında iyi bir şey erkeği onu seviyor ama şu koyduğun fotoğrafta ayağını yalatçak resmen Adama ama bu kölelik 😂😂
Eşinin her dediğini yapan erkek kılıbık değildir ama eşinin bazı konuşarda haksız olduğunu düşündüğü halde onun dediklerini yağıyosa kılıbıktır
Eşinin dediklerini yapmak, eşine duyduğu saygıdan ve sevgidendir. Eşinin sözü daha baskındır genelde bu tarz durumlarda.
Erkek dediğin az maço olucak , kılıbıklık olmayacak ama ona sırılsıklam aşık olduğunuda sezdirmeyecek
Bence kılıbıktır tam değer vericek önemseyecek düşünecek sevecek koruyacak kolluyacak ama kendine yanlış gelenide söyleyip ağırlığını koyacak
Sözüne değer vermek ayrı her söylenileni yapmak ayrıdır. Akıllı koca istiyorum ortak kararlar vereceğimiz
herkes kılıbık falan demiş ama bilemiyorum bana kalırsa kılıbık değil çok seven ve onun görüşlerine dikkate alan seven sayan birisidir
Ya çok aşıktır ya da yediği boklar gizlensin diye böyle rollere girer 🤷🏻♀️
esıne deger verıyor onu onemsıyor olabılır kılıbıklık baska bısey
Buna asla kılıbıklık denmez o kesinlikle aşıktır kılıbıklık diyen de kılındık olandırrr
Bi bakmak lazim şimdi adama cok genel sorular bunlar
Akıllı erkektir... İşini biliyordur... Kafası rahattır...
Kılıbık. Çünkü gerçekten seviyorsa bazen hayır diye bilmeli.
Kaybetme korkusu olabilir söz. Dinlemek saygı Sevgi dir
Erkeğe göre değişir ben eşime iyi herkese kötü olurum
Ysni kılıbıklıkla alakası yok sevgıdır
Hem erkek hem kadın ıkısıde bırbırıne ılgılı olursa bu kılıbıklık değildir sevgidir hem sertim hem de eşimin dedıgını yaparım
Aşk ve kıskançlıktır ama fazla sıkması seni daratlmasıda ne aşk ne kılıbıklık sadece abartı
Öyle mutludur bence bazı insanlar ipleri karşısındakine verir onun yönetiminden de memnundur.
Öyle tipler de var, katılıyorum. Sanki hiçbir şey bilmez, hayattaki tek kişi sanki odur.
Aynen öyle böyle insanlar için yönetmenin falan onemi yoktur eşinin yanında onun yönetiminde kendisini mutlu hisseder
Mutlu olduğu sürece sorun yok demektir. Zaten kendi mutlu, bize sadece Allah bozmasın demek düşer
Aynen öyle 👍
Eşinin sözünden çıkmayan erkeğe kılıbık denmez ÇIKAMAYAN erkeğe Kılıbık denir
Saygılı erkektir.
Abartısı kılıbıklık...
Bence bazı konularda baskın olabilmesi gerekir.
Fazla abartmamak iyidir
Herşeyi dozunda yaşamak gerek
Kesinlikle katılıyorum. Sonra kadın ilgiden bıkabilir. Şahsen ben bıkmam ama her insan bir olmaz.
Güzel yorumun için teşekkür ederim 🙏🏻 Ve bende seninle aynı fikirdeyim
Ben de teşekkür ederim 🙏
Olmayacak şeylerede olur diyorsa kılıbıktır