1 yılKorkaklık ile alakası yok. İnsanlar evli ise eşinin de dediklerine kulak vermesi gerekli. Söylediklerini dinlemesi lazım. Ama uygular uygulamaz o onun bileceği iş. Çünkü akla mantığa yatması lazım. Babamda mesela acayip sert bir insandır ama bir şey alırken anneme muhakkak danışır. Yani TV, beyaz eşya filan. Çünkü genelde kadınlar kullandığı için sonradan sorun çıkarmamaları için onları dediğini yapacaksın ki konuşmaya fırsatları olmayacak.
23 Yorumla
Soran1 yılAbi ya 😂
- 1 yıl
Tecrübe :D
Soran1 yılHarika 😂
En İyi Cevaplar
Yani böyle sözünden sözünden çıkamamak Korkaklık falan filan bu şekilde adlandırmayalım da birine değer veren biri beni görüşlerini önemseyen birbirine Danışan ortak karar veren çiftler her zaman ideal çiftlerdir şunu unutmamak lazım ki hiçbir koca karısından Korkmaz bu fıtrata aykırıdır Allahu Teala erkekleri bu şekilde yaratmadı Eğer bir koca karısından korkuyorsa o kadın biraz farklıdır yani kusura bakmayalım Öyle değil mi Yanlış mı düşünüyorum
21 Yorumla
Soran1 yılDoğru. d
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılEşine sözünden çıkmayan erkek de eşine sözünden çıkmayan hiç çıkmayan kadın da çok sıkıcı olur ya her şey tamam tamam tamam olur olur demek de ne bileyim..
34 Yorumla
Soran1 yılBirs ekşın lazım demi
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Teşekkürler
Soran1 yılRicalarr
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
s 1 yılSaygılıdır.
15 Yorumla
Soran1 yılHoş geldin. :)
- 1 yıl
Vay be😂
Hos buldum 😂
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😂 bugün seçilmiş insanım herhalde 😂😂
Soran1 yılHahahah evet🤣🤣🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun cevabı kesinlikle aşkla ve saygıyla alakalı, kesin bilgi yayalım! 💁♀️ Eşinin sözünden çıkmayan biri bence korkak falan değil, hatta tam tersi: partnerine değer veriyor, ilişkide denge için emek harcıyor demek. Birbirini dinlemek ve saygı göstermek bence en tatlı aşk göstergesi! 😍 Kimse kimsenin gönüllü aslanı değil tabii ki ama biraz aşkla karışık “ben senin mutluluğunu önemsiyorum” havası varsa, aşk tam burada başlıyor işte! Yaşasın tatlı çift enerjisi! 🥰 Sen de ne düşünüyorsun, hiç böyle hissettiğin oldu mu?
13 Yorumla
Soran1 yılBen evli değilim prensesim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyyy bak sen! Bekarlık sultanlık modundasın yani, tam özgür ruh! 👑 Peki sence ilerde evlenirsen team saygı mı, yoksa team bağımsızlık mı olursun? Merak ettim valla! 😏
Soran1 yılHahahah meraklı Lila
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 yılbende sevdiğim kadının sözünden çıkmam
11 Yorumla
Soran1 yılHarika
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 1. Aşktan dolayı uyum sağlıyorsa: Sevgi ve saygı temellidir. Eşini mutlu etmeyi içten ister. Kararları birlikte alırlar, sadece "uyum" gösteriyordur. Bu durumda erkek aşık ve olgun bir bireydir.
2. Korkudan ya da çatışmadan kaçmak için yapıyorsa:
“Sorun çıkmasın” diye sessiz kalıyorsa, Hep alttan alıyor, kendi isteklerini bastırıyorsa, Sürekli "bir şey demeyeyim de huzur kaçmasın" modundaysa, bu korkuya veya düşük özgüvene işaret eder.
3. Kendi fikri yoksa ve sadece bağımlıysa:
Sürekli eşine sormadan hareket edemiyor, Onay almadan hiçbir adım atmıyorsa, bu bir ilişki bağımlılığı ya da kimlik kaybı olabilir. Bu da sağlıksızdır.
Ne kör teslimiyet, ne dik başlılık.
İlişki dediğin şey iki yetişkin arasında bir denge, anlayış ve ortak yol bulma süreci olmalı.
Kısacası:Eşini kırmamak için uyum gösteriyorsa: aşık. Tartışmaya girmemek için bastırıyorsa: korkak. Kendi yok, sadece eş varsa: bağımlı.10 YorumlaHem aşıktır hem korkak, kaybetmekten korkar ama eşinden değil
14 Yorumla
Soran1 yılDoğru dedin abi
1 yılkorkak değiltir ama baskın bir erkek diğiltir ben şahsen kaldıramam emir alıcak bir insan diğilim babam dan bile almamışım herşeye karşı savaşmaya programlı gibi hissediyorum kendimi :) CHE benim yanım da bk yemiş göktengri bizi kustsasın
https://www.youtube.com/embed/us3gvWicauE10 Yorumla
1 yılEğer eşi mantıklı şeyler söylüyorsa adam doğru yoldadır. Ama eşi saçma sapan isteklerde de bulunuyor ve erkek buna tamam diyorsa bence bilinçsiz ya da özgüvensizdir. Akıllı ve özgüvenli adam da, akıllı kadın da eşinin "mantıklı" isteklerine tamam, "mantıksız" isteklerine doğru üslupla hayır der..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Korkaktır. Hanımcı erkek pek benim tarzım değil. Gerektiğinde itiraz edebilmeli, kendi fikrini söyleyebilmeli. Hiçbir sözümden çıkmayacaksa o zaten hayalet ki yani
210 Yorumla
Soran1 yılElbette çıkacaktır kii😂
Soran1 yılAl işte kadınları anlamak zor hahhaha😂😂
Soran1 yılAl işte harika hahahah😂😂😂😂
Soran1 yılHahahah kesinlikle doğru hahsjdjd
Soran1 yılAynen o yüzden evlenmiyorum 😂😂
1 yılEşim benim dediğimi hep yapar. Ve bunun sevgi ve güvenden olduğunu düşünüyorum. Eşler birbirinden korkmamalı.
31 Yorumla
Soran1 yılBence de katılıyorum
Aşık ve seviyordur eşine ve eşinin sözlerine değer veriyordur
216 Yorumla
Soran1 yılNet
Soran1 yılHarika 🌸🤭
Soran1 yılEvett 🌸❤️
Soran1 yılİyi akşamlar Sevim... ❤️🌸
Soran1 yılHarikaa 🌸🌸
Soran1 yılSenin adın da harika olsun, Harika Sevim ❤️🌸
Soran1 yılHarika oldu 🌸🌸
Soran1 yıl❤️❤️
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Eşinin sözünden çıkmayan erkek kılıbık pasiftir zaten iki tarafın birbirinin emrine girmesine gerek yok erkek eşinin sözünden çıkmayarak değil eşinin sözüne kulak asarak aşık olur benceee
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru
1 yılEvlendigin kadının sözünü her zaman dinlersen hayatta 100 /1000 önde gidersin 1 sıfırıda ben ekledim 😀
112 Yorumla- 1 yıl
Eşinin sözünü dinlemezsin hayattan asla zevk almazsın çok mutsuz olursun. Bir evde kadın mutluysa hayat güzel
Soran1 yılDoğru jdjdj
- 1 yıl
Haklıyım tabi ki kadın mutsuz oldugu zaman asla sana rahat vermez ve hoşnut olmadıgı için her koşulda nefret eder evliligi bitirir
- 1 yıl
Karının sözünü dinle her zaman
Soran1 yılAnlaşıldı 😄
- 1 yıl
Karın sana nefes alma diyorsa almayacaksın 😀😀😀😀
- 1 yıl
Jajajajsjsja
- 1 yıl
Sen ona düzgün davranırsan oda sana öyle davranır paşam
Soran1 yılYuh hahaha
- 1 yıl
Şöyle düşün sen ona saygı duymazsan, sevmezsen kalbini hoşnut tutmazsan seni gece yataga almaz önüne yemek bile koymaz aç ölürsün açlıktam ölürsüm
Soran1 yılBen aç ölmem de dediğini anladim
- 1 yıl
Ölürsn ahhaaj
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
Hayattan istediğim ilk iki şey;
1. Hanımcı olmaya değecek biri
2. Kız babası olmak14 Yorumla
Soran1 yılNe güzelolur
- 1 yıl
Umarım hayalin gerçek olur :)
1 yılBazısı korkaktır zaten hareketlerinden de anlaşılır ama bazısı da körkütük aşıktır direkt belli olur
11 Yorumla
Soran1 yılSaygı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılErkek gibi erkektir, 1 tane siparis vermek istiyorum yanında da kolalı haribo
21 Yorumla
Soran1 yılHahah haribo kolay 😂
Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. En doğru olanı yapandır. Bunun kadın ya da erkek olmakla alası yok eşler birbirinin lafını dinlerse anca aile olabilir mutlu olabilirler. Eşler eşittir ben erkeğim üstünlüğünü taslamaya gerek yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılAkıllıdır, ermiş kişidir.. ferrasini satan bilgedir..
11 Yorumla
Soran1 yılHarika bir adamdır
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır korkak değil Kalbi ılıktır, ılımlıdır
11 Yorumla
Soran1 yıl🌸🌸
aşıktır ya nasıl oluyorsa kadınlar her şeyi biliyor
11 Yorumla
Soran1 yılEvet harika
Şu detaya yazdığın şey mükemmel...
Helal olsun valla 👌🏻👌🏻
On numara 😎13 Yorumla
Soran1 yılHahahah harikaa
1 yılEsinjn sözünden çıkmayan mutlu olur 😄 itaat et rahat et
11 Yorumla
Soran1 yılHahahah doğru :))
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBazıları sıkıntı olmasın diye idare eder. Bazıları kılıbık. Cok sevdigi icin de yapıyor olabilir )
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılAşık aslında kaybetmek istemediği için çok da sevdiği için sözünde de durabilir korkuyla pek alakası da yok korkuyorsa boşansın
10 Yorumla
1 yılhatunu dinle huzurlu yasa. Ama sadece dinle itaat etmek sacma hani, sozunden çıkamamak falan... kendi fikri, sözü olmayan, pasif, birey olamamış bi erkekle işim olamaz
13 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle katılıyorum
- 1 yıl
😉
Soran1 yılHarika
1 yılSöz verip, sözünü tutuyorsa. Eş sorumluluğu dışında da güvenilecek bir insandır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın baskinsa tırsıyor olabilir. Ya da kaybetme dürtüsü yüksektir
10 Yorumlaİki kişi arasındaki ilişkiye göre değişkenlik gösterir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Ben bunu gördüm
Karısının lafını dınleyen adam olur (ben bekarım ) ama doğrusu b610 Yorumla
1 yılsevgili iken her dediğini yapın. Evlenince olmaz. Ben erkek adamın. Oldu paşam jdjjdd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
m 1 yılEşinin sözünden çıkmaya erkek korkak değil, kadına saygısından sözünden çıkmıyor diyelim..
10 Yorumla Eşinin düşüncelerine ve fikirlerine değer veriyordur. Bu korkaklık değil
10 Yorumla
1 yılYa hanım köylü, kılıbık ve korkuyor y da gerçekten seviyor ve değer veriyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Ya öyle bir şey yokda saygiyi kaybetmiceksin okadar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılPasif mıy mıy ise hos degil , durusu belli iliskiye saygisi varsa iyi
10 Yorumla
1 yılBana göre sağlıklı bir tutum değil. Her şey dozunda güzel
10 Yorumla
1 yılKorkak değil aşıkta pek denilemez sadece sorun çıkmasın diye altan alınan bir yöntem
10 Yorumla
1 yılYa değer varsa zaten kırmamak için uğraş da vardır diye düşünüyorum. Eşinin istediği işine gelmiyorsa da ortak bir yol bulunur 😃😃
Asıl dediğini yapmıyorsa ve ortak bir yol da bulmaya çalışmıyorsa o zaman sevmiyor deriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılZeki bir hanımcıdır
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kavga etmek istemiyordur 😂
22 Yorumla
Soran1 yılHahahhaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılÇağatay Ulusoyu görünce soruyu unuttum
22 Yorumla
Soran1 yılBen de aynada kendimi görünce yaşıyorum bu durumu
- 1 yıl
😂😂
Eşi korkutmuşsa korkaktır. Diğe haldesaygı duyar. Aşık olmak he isteğnyapmssa kadın erkeeğe aşık olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılKorkak bee 🤣🤣
11 Yorumla
Soran1 yılHahhahahahhahaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHanımcı erkek baş tacıdır
11 Yorumla
Soran1 yılHarika o zaman. d
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAhah hanımcı erkek aşktır jdjdjd
11 Yorumla
Soran1 yılHarika hsjjs
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHayır asla kılıbık tır🤭😅😅😅😅
110 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
- 1 yıl
Oyyy gülüşüne kurban olsun ablası yaa🙏😅
Soran1 yılHaha harikasın 😂
- 1 yıl
Sende öylesin prom😅😅
Soran1 yıl😂😂😂🌸🌸🌸.
- 1 yıl
Hep gül böyle hep 🙏🤗
Soran1 yılSen de gül 😂
- 1 yıl
Hep gülüyorum şükür ben😅🙏
Soran1 yılHarika 🙌🏻🌸
- 1 yıl
✨💃🥂
1 yılKaybetme korkusu diyelim biz ona
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılSaygılıdır diye de ekleme yapılabilir.
21 Yorumla
Soran1 yılBence de.
1 yılAsiktir gerektiginde düzgünce konusabilir
15 Yorumla
Soran1 yılTabii 🌸
- 1 yıl
Herşeyde hakliyim bu ne yav
Soran1 yılHarika shshjsjs
- 1 yıl
Sende öylesin kocum
Soran1 yılAhahha
1 yılEşine değer ve saygı gösterdiğinin kanıtıdır yani aşık
10 YorumlaBu bence iki taraf içinde abartılmadığı sürece bir saygı durumu diye düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Kılıbıktır 😂
11 Yorumla
Soran1 yılhahhaha
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılHuzurun formülünü bulmuştur
10 Yorumla
1 yılAşıktır aşık korkan bile aşıktırrr
10 Yorumla
1 yılAşıkta olabilir korkakta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılSaygı ve sevgi doludur
10 Yorumla
1 yılkadını dinle, huzuru bul :D
10 Yorumla
1 yılHanımcı erkek en sevdiğim 🤣bence aşıktır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elini sevip değer veriyodur
10 YorumlaÇıkmayacak tabi ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılAşıktır ne güzel
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Saygılidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılKorkaklık değil. Sevgi, saygıdır..
10 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler