Ben ailemin evindeyim ve telefonumu eşim elimden almıştı en son kavgamizda. Nereden buldu bilmiyorum (sanirim silinen mesajlari geri yukledi) dün eski sevgilimle olan bi resmimi bulup göndermiş. Bende bunu bana niye attin yazdim. Görüldü oldu cevap yok. Ne yapmaya çalışıyor sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Her zaman uyarırım arkadaşları sevgili işlerinden uzak durması için çünkü ileride evlenince bu sekilde evliliğe 3. şahıslar da müdahil oluyor. Aslında eşin seni içinde çok fena bir şekilde seviyormuş. Belki bu eski sevgili işleri olmasa eminim seninle barışırdı bile.
04 Yorumla
Soran+1 yılO resmin ondan oncesi oldugunu o da biliyo ama bunu niye karsima cikardi 7.5 ay sonra. Ben bunu anlayamiyorum. Amaci ne?
Soran+1 yılVardı evlenmeden once bi sevgilim oldugundan. Ama o resmi evlendikten sonra gördü
Soran+1 yılBeni hala seviyor mu diye yoklamak icin mi atti o resmi yani?
En İyi Cevaplar
+1 yılTelefonda sildiğin sandığın hiç bir fotoğraf aslında silinmiyor onu bilde yani artık başka ne varsa fotoğraf çıkmıştır programı yükleyip görebilir çokta zor değil. Fotoğrafın bilgilerinde tarih yazar eğer boynuzu takmadıysan neden bunu atmış bilemiyorum, psikopat birisi mi? Ayrıca senin kişisel telefonun ne arıyor kocanda ayrısınız da? Telefonu kocan aldıysa eğer kocanın aldığı telefonda o fotonun olması çok şüpheli ayrıca?
09 Yorumla
Soran+1 yılCunku artik onsuz mutlu oldugumu goruyo instagramdan wpden attigim herseyi takip ediyo. O konuda soyle instagramdan ben o resmi bi arkadasima atmistim mesaj olarak ekran goruntusu alarak ama silmistim bunu yani esim evliyken gormustu soylemistim hatta. Ama bunu Şu an karsima neden cikardigini anlayamadim..
- +1 yıl
Yani işte evliyken eski sevgilinin fotosunu paylaşsan bile bir arkadaşınla güveni zedelemeye girer mahkemede kullanabilirde yani belli olmaz çünkü sen nafaka falan isteyeceksin tabi o da vermek istemez sonuçta, en masum hali ile bu, diğer türlü psikopat birisi ve seni o çocukla şu an aldattığını yuvanın o yüzden yıkıldığını düşünüyor olabilir
- +1 yıl
Yaptığın çok abur cubur bir iş ama yok arkadaşına atmışta yok ekran görüntüsü almışta falan filan niye atıyorsun ki arkadaşına amaç ne yani
Soran+1 yılBak arkadasima evliyken atmadim o mesaji, resmi. O resmi atma tarihim de evlilik oncesi. Yani resimde, arkadasima atmam da konusmalarda hepsi evlilik oncesi..
Soran+1 yılAma bunu şu durumda bana niye attigini anlayamiyorum...
- +1 yıl
Senin evlilik öncesi sana ait olan telefonun şu an kocanda öyle mi doğru mu anladım? O telefonu evlendikten sonra almadın yani?
Soran+1 yılNisanliyken almisti bana eşim. Ama konunun telefonla alakasi yok instagramdaki mesajlardan attim mesaji arkadasima hani silmediginde mesaj kutunu hesabini hangi telefona girersen gir çıkıyo ya öyle işte..
- +1 yıl
Durum aslında tamda o işte instagramdaki fotoğrafla öyle silinmiş şeyi geri getiremez bas baya telefona yüklemişin işte fotoyu instagramda silinen fotoyu instagramın kurucusu gelse getiremez yani bırak şimdi okuma.
Soran+1 yılGaleriden ekran goruntusu alip arkadasima attim o telefondan. Sadece mesaj kutumu silsem evet bulamazdi. Ama ekran goruntusu aldigim icin bulmus iste..
+1 yılSenden laf almaya çalışıyor engelle bence hatan hiç seslenmede bitmesi için oluruna bırak
Mahkeme resim mesaj gösterir ise de eskiden arkadaş gibi sohbet ettiğim olmuştu ama bıraktım
Onun da sana karşı yanlışları varsa da anlatırsın iki üç şahit bulursun yakın çevreden eşinin kusurlarını söylerle00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
54Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sana karşı kullanmayı düşünüyordur uzaktan bi tanıdığımın yapmadığı şerefsizlik kalmamıştı yalancı şahit bile aradı para ödememek için kadına😂
13 Yorumla
Soran+1 yılO resmin eski oldugunu kendi de biliyo hadi diyelim hakimi inandirdi ikimizde biliyoruz gercekleri. Ne gececek eline. Ayrica ispatlayamaz eski bi resim o
Soran+1 yılHem madem delil oldugunu dusunuyosa nuye bunu direk mahkemede gostermeyi secmedi de bana atıyo ki çok saçma..
Soran+1 yılHem madem delil oldugunu dusunuyosa niye bunu direk mahkemede gostermeyi secmedi de bana atıyo ki çok saçma..
Kendince eskiye dönme ihtimalini değerlendiriyor. Bir amacı olacağını sanmıyorum. Çırpınışlarında boğuluyor.
214 Yorumla
Soran+1 yılKendince eskiye dönme ihtimalini değerlendiriyor ne demek bana dönmek mi?
Soran+1 yılNiye bana bunu attin yazdim goruldu oldu cevap yok. Bunun eski oldugunu bildigin halde ne yapmaya çalışıyosun gibi bisey yazsam mi sizce
Soran+1 yılCevap atar mi sizce? Bana bunu niye attin sorusuna
Soran+1 yılBeni suclu hissettirmeye çalışıp peşinden kosayim diye mi ugrasiyo? Sizce tuzagi o mu? Benim aklima oyle geldi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılInstagramdan hala takip ediyo ne atarsam bakiyo ve dün wp de de bi durum yapmıştım bakacagini bildigimden onu meraklandirmak icin gördü kudurdu demekki ne yaoacagini sasirdi..
Soran+1 yılAllah razı olsun çok teşekkür ederim ❤ dua edin
Soran+1 yılŞey paylastim kursa basliycam da mulakatla aliyolardi kursa. Secilmisim oraya. Bende onun ekran goruntusu alip onca kisinin arasindan secilen olmak 😍 diye attim merak etsin diye. Nereye seçildi ne yapıyor acaba şimdi diye.
+1 yılMal ya sanki senin ondan önce hayatın yoktu. Erkekler niye böyle mal ya kendileri yapınca iyi.
Telefonunu almasına niye izin verdin ki. O SENİN telefonun niyeo alıyor.210 Yorumla- +1 yıl
Beyinsiz de geç hic muhatap olma cak engeli görme aramlaeini mesaajlarini beynini meşkul etme çünkü bir anlami yok o beyinsiz mesajlarıyla yapmak istedigi zaten senin aklıni gereksiz meşkul etmek onunla muhatap olmanı sağlamak seni kendi seviyesine düşütmek
Soran+1 yılBiz en son bi kavga ettik ailemin evine geldim. Ama ben bosanma dusuncesiyle beki buraya getirdigini bilmiyodum ki sonradan ogrendim
Soran+1 yılTelefonumu evde elimden almisti ailemin evine gelirken arabada da alirim diyodum evde biraktim dedi olay boyle gelisti
- +1 yıl
bak arkadaşım ya sakın muhatap olma o puştla instadan da sil ulaşamasin hicbir seyine. Telefonunu gsspettigi icin de şikayetci ol mahkemede bi de nafaka baglat tamam.
Soran+1 yılBen de bana bunu neden attin yazdim görüldü oldu cevap yok. Cidden ne yaomaya çalısıyo artik aklim almiyo. O yuzden buradayim
- +1 yıl
Mal işte mal mal hareketler yapiyor bi sebebi yok kafani bunla meşkul etme çünkü bir anlmi yok. Engeli çak asla muhatap olma
Soran+1 yılAma ben seviyorum halâ. Biz iyiydik bu son kavgaya bunları yaoana kadar..
Soran+1 yılMahkemede soylerim zaten telefonumu aldigini falan
Soran+1 yılNafaka tazminat isteyecegim hep zaten dugun takilarimi aldiklarini da yazdim
- +1 yıl
Ama o senin degerini bilmiyor sana deger vermiyor seni üzüyor. Bosanma davasini da o açmis yapabilecegin tek sey kadinlik gururunu kuşanip onla asla muhatap olmamak onun istedigi zaman sana ulasmamasini sağlamak Seni özlemsini ve pisman olmasini sağlayabilirsin böylece yani kocani sana geri döndürecek bir sey varsa o da KADINLIK GURURU. Ulasilmaz olacaksin asla muhatap olmayacaksin. Böylelikle pişman olup geri dönebilir ama kendini agirdan sat
Her insanin bir geçmişi vardır senin ve onunda. Simdi gelip burada geçmişten bir fotoğrafı hakime gösterip haklı olacağıni mi sanıyor kesinlikle davadan çekilme sonuna kadar savas istediğini eline verme onun tez bir zamanda kurtulursun inşallah bu issizden isi gücü bırakıp fotoğraf aramaya cıkmış ey Allahım eyyy🤦🏻♀️
16 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz icin teşekkür ederim
Soran+1 yılBeni suçlu hissettirip pesinden kosmami mi istiyo sizce tuzak olarak?
- +1 yıl
Neden suçlu mu hissediyorsun kendini? Bu fotoğraf ondan önce çekilmiş birşey hicbir hakkı olamaz laf yapması için ya da seni pesinde koşturmak için istediklerini eline verme sadece bu fotoğrafın geçmişte çekildiğinin ispatına bak sonra da ondan önce sen bunları dilekçene ek olarak ekle asla dönme
Soran+1 yılOrada soylerim eski diye tarihini ispatlasin diye
Soran+1 yılAma aklima şey geldi ekran goruntusu aldigim tarih cikar da onu gosterirse
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Blöf yapıyor muhtemelen, elinde koz olduğu imajını vermeye çalışıyor. Yazma hiç. Yazarsan, sorarsan amacına ulaşacak. Panik olan hata yapar, panik olma.
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni suçlu hissettirip pesinden kosmami mi istiyo sizce tuzak olarak?
Soran+1 yılBunu bana neden attin yazdim. Goruldu oldu cevap yok.. Amaci ne anlamiyorum?
birincisi senin telefonunu elinden alarak özgürlük haklarını ihlal ettiği için eşi haksız ve suçluluk. Mahkemeye şikayet etsen sen haklı çıkacaksın. Eski sevgili olayı eğer evlenmeden önce olduysa hiçbir sorun yok. Onun için senin telefonunu alarak tehdit etmesi bile Bir boşanma sebebidir boşanmaya gittiğin zaman mahkemede rahatlıkla boşanabilir tabii ki sen de istiyorsan.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, ben esimi seviyorum bosanmak istemiyorum. Ve o resimde evlenmeden once olan biseydi. Hatta 4 yil onceki resim ben o resimde açığım ve 3.5 yildir da tesetturluyum. Ama bana bunu atmasinda ki amacı anlamadım kendi de biliyo eski oldugunu.
Soran+1 yılBana bunu neden attin yazdim mesaji gördü bisey yazmadi dün oldu bu olay sizce cevap atacak mı? Ne yapmaya çalışıyor
Yaşınız zaten evlilik için çok küçük o 1. yanlış
Kocan olacak adam seni insan yerine koymamış takılarını al, telefonunu al , seni evine götürürüm lafları et nesin sen üstüne zimmetli eşya mı?
Ailesine para harcaması bi yere kadar normal ama abartıyorsa onun ailesi de sağlam pabuç değil. Sana karşı doldurmuş da olabilirler , o yetersiz bi akıla sahipse hemen de etkileniyordur napsın !
Fotoğrafı sana atması tüm bunları düşününce , nafakayı unut seni rezil ederim tarzı bi gözdağı10 Yorumla
+1 yılaldattığını düşünüyor olabilir onu..
bu yüzden atmış olabilir.04 Yorumla
Soran+1 yılHayir o resmi evli iken gormustu eski oldugunu biliyo resim de sacik acik..
- +1 yıl
eskiye dönersin artık bensiz diyerek belki de öfkesini kusmuştur.
bilemiyorum kafasında ne geçiyor
Soran+1 yılya da beni o mesaji atinca pesinden kosacak yalvaracak veya aciklama dolu mesajlar atacagimi dusunuyo
- +1 yıl
Belkide
Bekarken yaşadıkların hayatındaki insanlar onu ilgilendirmez. delil vs olma şansı asla yok. neden kendine eziyet ediyorsun keyfine bak hayatına yön ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılDelil olma sansi yok ama eski oldugunu bile bile bana bunu neden attigina anlam veremiyorum..
Soran+1 yıl1. Si algı yapinca eline ne gececek? 2. Si beni suclu hissettirmeye çalışıp peşinden kosayim diye mi ugrasiyo sizce?
+1 yılSorun ne?
22 yaşında evlendin ve ayrılıyor musun? :(
Ne yapıyorsunuz siz :(
Ne ara oldu? Okumadın mı? Bu ne acele be tatlım :(
Dikkat et ne olursa olsun , tamam?03 Yorumla
Soran+1 yılAciktan okuyorum 20 yasinda evlendim Şu an 7.5 aydir ayriyiz ve 2 ay sonra durusma var. Sorum şu: mahkemede gosterseydi madem bunu bana niye atıyo? Konusmak icin mi atti sizce? Bunu bana niye attin yazdim görüldü oldu bisey yazmadı?
- +1 yıl
Senin aklın hala eşinde?
Şiddet mi uyguladı?
Soran+1 yılŞiddet falan uygulama yok. Bu resmi evliyken goreli baya olmustu ben o gorur gormez silmistim. Bunu nereden buldu bilmiyorum arkadasim silinen mesajlarin ger yuklemenin bi uygulamasi oldugunu soyledi sanirim oyle bisey yapti. Ama amacı ne işte. Eski oldugunu o da bile bile bunu bana niye atıyo? Delircem nolur yardim edin.
+1 yılSana karsi o fotografi kullanabilir. O fotografin orjinalini yani ilk çekildigi günü kanıtlaman gerekebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben mesaj kutumdan sildim tarihini bulamam off. Anca ona soylerim tarihini ispatlasin diye
+1 yılMahkemeye sunar, gözdağı veriyor
615 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadim ben 3.5 yildir tesetturluyum. O resimde acigim hatta. O resim ondan oncesi. Bunu o da biliyo ama bunu bana niye atti?
- +1 yıl
3,5 yıl önceki mesajları mı geri yükledi? Fotoğraf mesajlardan çıktıysa niye attığını tahmin etmen zor olmamalı
Soran+1 yılTahmin edemedigim icin soruyorum zatenn..
Soran+1 yılMahkemeye sunacaksa bile bunu bana niye atıyo
- +1 yıl
Fotoğraf geçmişe ait olsa bile , konuşmalar evlilik sırasında gerçekleşmiş. Evli bir kadın eski sevgilisi ile konuşmuş eskiden çektikleri resimler paylaşılmış. Evlilik kurumuna zarar veren bir eylem olur mahkemece.. Tazminat sebebi bile olabilir. Ama sorun şu ki mahkeme bunu delil sayar mı? Telefonuna el koyması özel hayatin gizliliğinin ihlal edilmesi. Muhtemelen adam zorla aldığını söylemeyecek senin giderken evde bıraktığını söyleyecek. Mahkeme de bir kişinin özel konuşmaları olan bir telefonu evde bırakarak ayrılmasını hayatın olağan akışına aykırı kabul edecek.. Mahkemeye sunulursa lose lose olacak ikiniz de kaybedeceksiniz sen nafakadan olup tazminata mahkum edilebilirsin o da hapis cezasına.. Geçmiş ola
Soran+1 yılKonusmalarda evlilik birligi icinde olmadi. Instagramda mesaji silmezsin de eski mesajlari da acar ya öyle işte.. konusmalarda evlilik oncesi yani. Ama instagramdan o telefonda da ayni hesaba giriş yapinca mesajlar orada da cikiyo anladin mi?
- +1 yıl
Ama mesajı bir defa silmiş olsan konuşmalar silinecekti ve geri yükleme olayı olmayacaktı. Mahkeme mesajları neden silmediğini sorar
Soran+1 yılBak o mesaj kutusunu evliyken esim gördü ve ben sildim mesaj kutumu. Suanda o resmi nasil buldugunu bilemiyorum. Arkadasim onun uygulamasi oldugunu söyledi. Sanirim oyle bisey yapti.. Ama bunu bana niye atiyo ki bu kadar zahmete girip?
- +1 yıl
Onun bir uygulaması yok. Mesajları sildiysen geri yüklenmez. Ben sana fotoğrafların davadaki etkisini az çok söyleyebilirim ben sana niye attığını bilemem. Seni de onu da ilişkinizi de boşanma sebeplerinizi de bilmeyen birine bana niye attı bunu demen komik. Biz neden artığını nerden bilelim adamla aynı evde yaşayan koynunda uyuyan sen sana niye attığını bilmiyorsan kimse bilemez.
Soran+1 yılInstagram mesaj kutumu sildim evet oradan bulamaz ama o telefondan o resmin ekran görüntüsünü alip silmistim. Sonra galeriden de sildim ama telefondan silinen resimler geri yukleniyosa onu yaptı o da iste..
- +1 yıl
Telefondan silinen geri yüklenir. Tonla yolu var. İphone muydu
Soran+1 yılPeki sorayim o zaman. O resim 3.5 yil oncesine ait. Mahkemede bunu gosterdi diyelim bende soyledim eski oldugunu resimin tarihini gostermesini.. Tarihi ispatlayamazsa ve ondan önce cikarsa tarih bu bana yinede tazminata ve nafaya etki eder mi?
Soran+1 yılHayir samsung du..
- +1 yıl
Resmi telefonunda sakladığını söyler. Bu durumda mahkeme fotoğrafın tarihini sormazlar
Soran+1 yılAma aldatma degil ki o yokkendi o. Bulduysa buldu resmi saklamakla ne gececek eline. Cekismeli dava acti dilekcelere aldatmayla ilgili bisey yazmamis cunku o da biliyo aldatmadigimi. Dilekceye yazmiyo ama bana atiyo cidden ben anlamadim yorum yapın icinizden ne geliyosa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu kullanicak sana karşı biseylerle suçlamaya çalışıyor
27 Yorumla
Soran+1 yılO resim 3.5- 4 yıl öncesine ait. O hayatimda yokken. Bu aldatma olmuyo. Ben o resimde açığım. Ama 3.5 yildir da tesetturluyum.. eski yani
Soran+1 yılAldatma yok ortada yani
- +1 yıl
Hmm saçma biseyler bulmaya çalışıyor bence seni suçlamak için
Soran+1 yılMahkemede tarihini cikarsin ortaya derim yeni degil ki o. Beni hala takip ediyo her yerden herseyime bakiyo. Ve bunu direk mahkemede gösterseydi aldattiysam onu. Niye bunu bana atiyo eski oldugunu bile bile? Amaci ne deliricem ya
- +1 yıl
Çocuğunun velayeti i. alir
Soran+1 yıl@askadami5834 Cocugumuz yok. Ama tazminat vermemek icin yapiyor olabilir. Iyide bunu mahkemede gosterseydi bana niye atiyor özelden.
- +1 yıl
mesaj kutumdan cevapla açık. mesaj. kutum
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılboşanma sebebi nedir
aldatma ise cevap verme
şiddet ise cevap verme
içki uyuşturucu kumar ise cevap verme02 Yorumla
Soran+1 yılBiz esimle en son bi kavga ettik. Ama konu bunlara uzak. Ailesine devamli para verip benim isteklerimi yapmamasiydi kavga. Neyse beni devamli ailemin evine getirmekle tehdit ediyodu en son bende sinirliydim geldim ailemin evine. Sonra aradan 12 gun geciyo amcami arayip bosanmak istedigini soyluyo. 3 ay sonrada dava acti 2 ay 6 gün sonra durusmamiz var iste. Ortada aldatma falan yok. Ondan incesi iliskimdi hatta bunu o da biliyo ben o resimde açığım. Ve ben 3.5 yil once kapandim yani eski resim. Ama bunu şu durumda neden bana atıyo resmin eski oldugunu bile bile. Mahkemede gostersin madem. Ki kendide biliyo eski oldugunu. Ben demeyecek miyim mahkemede resmin tarihini gostersin diye. Bunu durusmaya 2 ay kala bana ne amaçla atti sizce? Nolur yardim edin.
- +1 yıl
karaktersiz biri sizin eşiniz sana mahkeme sonrasında nafaka ödememek gayesiyle böyle bir yol izliyor
mahkemede hemen boşanayım demeyin biraz sürümcemeye sokun
inanın bunlara tüm sebep de annesidir bu akılları da o veriyordur
zararın neresinden dönersen kardır
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gerçeğini biliyor olsada o foto ile onu aldattığını söyleyecek yani mahkemeye aldatma olarak sunacak gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanıt topluyo olabilir
Silinen mesajlar geri alinabiliyomu12 Yorumla
Soran+1 yılEvet uygulamayla aliniyomus o danonu yapti sanirim. Ama bu aldatma degil ondan oncesi. Ve evliyken gormustu bu resmi anlatmistim. Simdi bana bunu atmasindaki amaci anlayamiyorum
Adını çıkartıcak bence kendi haklı olduğunu herkese söylicek onu aldattığını falan
11 Yorumla
Soran+1 yılDelil olma sansi yok ama eski oldugunu bile bile bana bunu neden attigina anlam veremiyorum..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılnah alırsın nafaka demek istemiş olabilir
ulan nasıl yaptn demek olabilir
kurtulacam az kaldı demek olabilir
bir sürü çıkarım yapılabilir hiçbiri de olmayabilir kimbilir adamın aklından ne geçiyor..00 Yorumla Zarflamış sizi aldattın beni diyip mesajlara cevap vermeni ve bu durumu mahkemede ispat olarak sunmayı düşünüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılEvli iken eski erkek arkadaşın mesaj attı ise aldatmaya girebilir diye elinde koz bulunduruyo
04 Yorumla
Soran+1 yılMesaj falan atmadi evli iken eski iliskimin resmini gormustu telimde bende silmistim ama geri yuklemis olmali. Iyi de bunu bana niye atiyo oju anlamadim evliyken yapmistim açıklamasını..
- +1 yıl
Psikolojik sorunları var mı eşinin
Soran+1 yılBence olmalı kesinlikle. Yoksa bunu bana neden atsin. Hemde madem kanit olacagini dusunuyo mahkemede gostersin bunu bana ozelden neden atiyo
- +1 yıl
Senin tepkini ölçmek için
+1 yılVarsa kullanacağı birşey elinden geleni ardına koymasın demelisiniz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bana bunu attin yazdim görüldü oldu bisey yazmadi..
- +1 yıl
Anlık bir ruh haliyle atmıştır belki cevap vermeyişi mesaj attığına olan pismanligindan dolayı oldu belkide dikkatini çekmek istedi ve başarılı oldu
+1 yılbosanma asamasinda sizi haksiz cikarip üste cikmaya calisiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılO resmin eski oldugunu kendi de biliyo hadi diyelim hakimi inandirdi ikimizde biliyoruz gercekleri. Ne gececek eline. Ayrica ispatlayamaz eski bi resim o
Boşanmada tehdit etme peşinde. Aikenle falan tehdit etme peşinde.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇekişmeli bosanma davasi acti dilekcede aldatmadan bahsetmemis çünkü aldatmadigimi bu resmin ondan oncesi oldugunu biliyo. Ama ben durusmaya 2 ay kala bana bu resmi niye attigini anlayamiyorum? Yardim edin lütfen
Soran+1 yılAtsa da bosandiktan sonra ne farkeder ailem benim 3.5 yildir kapali oldugumu biliyo. Ben o resimde acigim..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılSize iftira atmaya calisiyor bunu anlamiyacak ne varki
04 Yorumla
Soran+1 yılYani bu eski degil yeni diyecek 4 sene önceki resme?
- +1 yıl
Sizce demezmi kim biliyor onun.4 sene once oldugunu yakaldim iste ispati diyecek kadar zoru var
Soran+1 yılResmin tarihini cikarsin derim. Ondan oncesi derim. O zamanlar acıktım. 3.5 senedir tesetturluyum derim.
- +1 yıl
Tesetturlu olup olmamaniz birsey degistirmez anladinizmi yarinda tesettursuz olabilursiniz sonucda tesettur dediginiz kumas caput parcasi ayrica teknolojiden biraz haberiniz olsaidi bunu da demezdiniz verin fotoyu bana istefiginiz tarihe 5 dkk da cevireyim umarim anlamissinizdir
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kafanı karıştırmak için atıyor yani bak buraya gelip sorduğuna görede karıştırmış 😅
012 Yorumla
Soran+1 yılKafami karistirinca eline ne gececek ki? Delil olma sansi yok ama eski oldugunu bile bile bana bunu neden attigina anlam veremiyorum..
Soran+1 yılSucluluk duygusu yasayip pesinden kosmami istiyo olabilir mi sizce benim aklima oyle geldi?
Soran+1 yılYoksa bunu bana atmazdi belki delil olur diye mahkemede gosterirdi bana niye atsin ki?
- +1 yıl
Ewet oda bir olasılık olabilir delil olarak mahkemede göstermesi bişey anlam ifade etmez sonuçta aldatma yok ortada onu mahkemede gösterse beni aldattı diye sen diyeceksin ki bu kisi çok önceden tanıdığım kisi Ewlilikte önceki kişi diyeceksin ozamanda ewlilikte aldattı diyen kişi bunu kanıtlaması gerekiyor öyle kolaymı bi resim göster bitsin yok öyle birşey seninde dediğin gibi sana karşı yapıyor suçluluk hissetmeni istiyor
Soran+1 yılAynen katılıyorum. Sağol Allah razı olsun. Peki sence suçluluk hissedince ne olacak ben? Geri mi dönmek istiyo sence?
- +1 yıl
O kadarını bilemem suçluluk hisseden kişi bilir sonuçta bunu sen suçluluk hissedersen kendini suçlarsa ya geri döneceksin ya da kendini suçlayarak kendini yıpratacaksın işte ben yanlış yaptım ben suçluyum ona karşı falan vs yani Geri dönmek isteyen insan böyle birşey yaparmı sence geri dönmek isteyen insan karşısındakinin suçluluk duyusu içine girmesini istemez gider konuşur güven verir ikna etmeye çalışır yani mücadele eder dönmesi için bu şekilde yapılmaz
Soran+1 yılBen ona defalarca mesaj atacagim kudurtmak beni baska amacı yok..
Soran+1 yılOnu bekliyo gibi geldi bana
+1 yılnoluyo laaan duzgun aşk yasayın mıkmeyım belanızı:)
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatmadim ben 3.5 yildir tesetturluyum. O resimde acigim hatta. O resim ondan oncesi. Bunu o da biliyo ama bunu bana niye atti?
- +1 yıl
kafası sende tatlım arada sevgı varsa hala boşanma
Soran+1 yılBence var. Beni hala instagramda ve wpde takip ediyo bakiyo herseyime. Ve o resmin omdan oncesi oldugunu da biliyo ama bunu bana niye atiyo iste delircem?
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu fotoğrafları mahkemede senin aleyhinde kullanmak için atmış bence
039 Yorumla
Soran+1 yılAma ondan onesi oldugunu biliyo ben o resimde acigim. Ama o 3.5 yildir kapali oldugumu da biliyo..
- +1 yıl
Seni takip ettiğine göre sana karşı hisleri bitmemiş , dava açtınız mı?
- +1 yıl
Bende bu süreçleri yaşadım, sanıyorum çekişmeli boşanma davası olacak zor ve uzun bir süreç sizi bekliyor Allah yardımcınız olsun.
Soran+1 yılEsim acti iste.. 2 ay sonra durusmamiz var.. Ya ama eski oldugunu o da biliyo mahkemeye sunsun o zaman ben demiycem mi tarihini göstersin diye. Ispatlayamaz ki cunku ondan oncesi o. Ama sorum şu: Bunu şu durumda bana niye atıyo eski oldugunj bile bile amacı ne?
- +1 yıl
Bu fotoğraf eski ise sen onunla evlenmeden önce çekilmiş bir fotoğraftan bir sonuç çıkmaz. Başka fotoğraflar attı mı ya da mesaj yazıyor mu?
- +1 yıl
Bir soru sorabilir miyim
Soran+1 yılÇıkmaz ama benimle neden ugrasiyo iste. Bende bunu bana niye attin yazdim goruldu oldu bisey yazmiyo. Eski oldugunu o da biliyo evliyken gormustu o resmi ta. Ben o resimde acigim. Ve ben 3.5 yil once kapandim bunu o da biliyo. Ben sadece bunu bana atmasindaki amacı anlayamadim...
- +1 yıl
Bu kadar takılma sana atma sebebi seni unutamadığı içinde olabilir hala sana karşı içinde bir şeyler vardır. Yüzde yüz haklılık ya da yüzde yüz haksızlık diye bir durum yoktur ikinizinde hataları ve yanlışları vardır önemli olan bu hata ve yanlışları görüp ders almaktır.
Soran+1 yılTabii sorun
Soran+1 yılO resim 3.5 yil oncesine ait. Mahkemede bunu gosterdi diyelim bende soyledim eski oldugunu resimin tarihini gostermesini.. Tarihi ispatlayamazsa ve ondan önce cikarsa tarih bu bana yinede tazminata ve nafaya etki eder mi?
- +1 yıl
Boşanma sebebiniz ne? Sen evden niye ayrıldın?
- +1 yıl
Şimdi şöyle oluyor ikinizde boşanmak istiyorsanız ve Boşanma davasını eşin açtıysa senin izleyeceğin iki yol var birincisi karşı dava açmak , ikincisi dava açmadan onun açtığı davadan devam ermek. Hangisini tercih edeceksin
- +1 yıl
Düşüncelerini söylersen o yönde bir fikir vermeye çalışırım. Eşin dava açtı dava dilekçesinde boşanma gerekçesi olarak ne yazmış. Dava yazılı yargılama usulüne göre işler, sen onun dava dilekçesine cevap vermelisin o da senin verdiğin cevap dilekçesine cevap verecek sonra sen ikinci bir cevap vereceksin bu verdiğin dilekçelerde isteklerini mahkemeye sunmalısın Nafaka ve tazminat
Soran+1 yılCekismeli bosanma davasi acti. Aramizdaki dilekceler bitti. Ve 2 ay 6 gun sonra durusmamiz var.. Dilekcelere aldatma vs. Bisey yazmadi cunku ben onu aldatmadim bunu kendide biliyo. Dilekceye siddetli gecimsizlik yazmis bide ben ondan habersiz korunmustum bi muddet sonra bunu ona soylemistim 7 ay cocugumuz olmayinca dilekceye davali cocuk istemiyo Bende her birey gibi aile olmak istiyorum falan filan yazmis..
Soran+1 yılBiz esimle en son bi kavga ettik. Ama konu bunlara uzak. Ailesine devamli para verip benim isteklerimi yapmamasiydi kavga. Neyse beni devamli ailemin evine getirmekle tehdit ediyodu en son bende sinirliydim geldim ailemin evine. Sonra aradan 12 gun geciyo amcami arayip bosanmak istedigini soyluyo. 3 ay sonrada dava acti 2 ay 6 gün sonra durusmamiz var iste. Ortada aldatma falan yok. Ondan incesi iliskimdi hatta bunu o da biliyo ben o resimde açığım. Ve ben 3.5 yil once kapandim yani eski resim. Ama bunu şu durumda neden bana atıyo resmin eski oldugunu bile bile. Mahkemede gostersin madem. Ki kendide biliyo eski oldugunu. Ben demeyecek miyim mahkemede resmin tarihini gostersin diye. Bunu durusmaya 2 ay kala bana ne amaçla atti sizce? Nolur yardim edin.
- +1 yıl
Senin avukatın var mı?
- +1 yıl
Sen cevap dilekçelerinde nafaka ve tazminat talebinde bulundun mu?
Soran+1 yılNafaka ve tazminat talebinde bulundum.. Avukatim yok..
- +1 yıl
Sen boşanmak istiyor musun? Eşin nasıl birisi vicdan olarak katı mı yoksa yufka yürekli mi?
- +1 yıl
Onun avukatı var mı?
- +1 yıl
Ne kadar nafaka ve tazminat istedin? Dilekçeleri kim yazdı? Ara karar da dava başlangıcından itibaren sana nafaka ödemesine hükmeder hakim
Soran+1 yılOnun avukati da yok. Ben esim huy olarak iyi biri ama vicdanli biri oldugunu soyleyemem
- +1 yıl
Acımasız ve gaddar biri ise senin kendisinden önce eski sevgilin ile olan fotoğraflarını kaldıramamış ve intikam almak istemiştir o yüzden fotoğrafı sana göndermiş olabilir.
Soran+1 yılArzuhalci yazdi. Oncelikle barisma taraftariyim esimi seviyorum. Tazminatta rakam belirtmedim. Sadece dugun takilarimi aldiklarini falan da yazdırdım. Iste bunu gosterirse hakime bende eski tarihini göstersin diye soylerim
Soran+1 yılAma bu bi ise yarar mi bilmiyorum. Nafaka tazminat alamazsin benden gibisine mi bana atiyo. Konusma baslatmak icin mi anlamadim ki
- +1 yıl
Nafaka miktarını ve tazminat tutarını yazmalıydın
- +1 yıl
Çalışıyor musun? Herhangi bir gelirin var mı?
- +1 yıl
Barışma taraftarı olduğunu ona söyledin mi dilekçede belirttin mi?
Soran+1 yılBarisma taraftari oldugumu dilekcede belirttim. Calismiyorum ama bi kursa basladim 3 ay boyunca hesabima para yatacak.
Soran+1 yılBuraya geldigim ilk zamanlar ben bosanmak istemedigimi belirten mesaj da attim kac kere
- +1 yıl
Onun tepkisi ne oldu bu mesajlara, kurstan hesabına ne kadar para yatacak bunlar hep önemli detaylar
Soran+1 yılBisanma davasini yeni actigi zamaar bir sürü mesaj attim aradim iste. Mesajlar görüldü oldu komsunun telefonundan aradim bitirmek istedigini bana soyler misin dedim yuzume kapatti..
Soran+1 yılKurstan gunluk 89 tl yatacak
- +1 yıl
İyi para , bunun yattığını ona söyleme
- +1 yıl
Bitirmek istediğini söylemediyse gurur yapmıştır.
Soran+1 yılEvet bosanmak istedigini bana soylemedi amcami arayip söylemiş.. Ve 3 ay sonrada dava acti işte.
- +1 yıl
Mahkemeden size gelen kağıtta sulh olmanız için bir tavsiye olması lazım
Soran+1 yılNasil yani nedir o tavsiye
Soran+1 yıl2 ay sonra durusma tarihimiz var..
+1 yılAyrildigimdaa yazmisti bulusmak istedigini soyledi yanimaa gelmeyen adam bulusmak istiyor sanaa tek bise ayrildigin esinee geri donme hic degismiycekk 🙄
14 Yorumla
Soran+1 yılBizim esimle son kavgamiza kadar aramizda bisey yoktu ama memnundum ben esimden..
- +1 yıl
Sucluuu?
- +1 yıl
Eger sucunuz ihanet etmeksee dönmeyinnn her defanizdaa yuzunuzee vurun amaaa son kavganizzz ikinizlee ilgiliyseee suclu diye bise yokk haaa evet tuzakta olabilirr sizi seviyordaaa olabilirr sizee sadecee sunu diyebilirimmm EGER PISMAN OLMAYACAKSANIZZZ BIR KERE DAHAA KONUSUN AMAAA EGER PISMAN OLACAKSANIZZ YAPMAYINN.! YAZMAYIN
+1 yılBence hiçbir şey yazma Boşanma aşamasına gelmişsin Kim bilir ne kavgalar döndü de boşanıyorsunuz? O seninle şu an bu tür yollarla barışmaya çalışıyor Hiç dinleme
11 Yorumla
Soran+1 yılBana bunu neden attin yazdim goruldu oldu bisey yazmadi. Aramizda buyuk hicbir sorun veya kavga yok. Aramizda sorunlar var, ej son kavga ettik ailemin evine geldim ama hicbiri cozulemeyecek bisey degil. Iste amaci ne onu merak ediyorum. Beni suclu hissettirip pesinden mi kosturmak istiyo
Boşanmak istemiyor bence
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne size boyle hissettirdi
Soran+1 yılSizce aoruma cevap atar mi? Bana bunu neden attin yazdim..
Soran+1 yılGörüldü oldu ama kac saattir cevap yok
Soran+1 yılBakalim mesajima cevap atacak mi?
+1 yılEvlenmeden önce biliyorsa niye şimdi atıyor. Ya eskileri kurcalıyor ya da sindireni yor.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once 1 sevgilim oldugunu biliyodu ama bu bana attigi resmi evliyken gördü. Her neyse 4 sene onceki resim açıktım birde o zamanlar. Benim aklima şu geldi suçluluk hissedip pesinden kosayim diye mi atti bana bunu?
Soran+1 yılNiye bana bunu attin yazdim goruldu oldu bisey yazmiyo. Sizce bisey yazar mi? Konusma baslatmak icin mi o resmi atti sizce?
- +1 yıl
Sen tekrar barışıp evlilik devam etsin istiyor musun.
Soran+1 yılEvet istiyorum..
- +1 yıl
O zaman sen arayacaksın diyeceksin eğer evliliği kurtarmak istiyosan
Soran+1 yılDavayi yeni actiginda aramistim. Acmamisti. Komşudan aradim bitirmek istedigini bana soyler misin dedim. Cunku amcamdan ogrendim onu aramis. Her neyse yuzume kapatti telefonu bi daha aramadim bende.
- +1 yıl
O zaman Hiç umursama
Soran+1 yılNasil umursamayim davaya 2 ay var şu yaptığına bak
- +1 yıl
O zaman araya birilerini girdir. ya da aklıma başka birşey geldi
Soran+1 yılAraya ben buraya yeni geldigimde girmisti birileri istemedi o zamanlar. Ne geldi aklina 🤔🤔🤔
- +1 yıl
Şeyden yaz
+1 yılBeni sevmedin benimle boyle fotolar cekmedin demek istemiş
012 Yorumla
Soran+1 yılEsimle binlerce resmim var ne diyosun sen.. o eski bi sevgili. Bu ise eşimmm..
- +1 yıl
Peki o resmi nerde bulmus erkek arkadasinda falanmi
- +1 yıl
Ve siz niye ayrıldınız
Soran+1 yılInstagramdan eskiden o resmin ekran goruntusunu alip bi arkadasima yollamistim. Ve evliyken o bu resmi eski mesaj kutumda görmüştü. Ama bunu neden simdi bana attigini anlayamadim..
Soran+1 yılEn son bi kavga ettik esimle biz. Devamli beni ailemin evine getirmekle tehdit ediyodu bisey oldugunda en son bende sinirliydim ve geldim gelirken elimden telefonumu aldı.. ben ailemin evine geldim 3 ay sonra dava acti.. Durum boyle gelisti..
- +1 yıl
Peki ne kadar evli kaldiniz ve cocuk var mı
Soran+1 yıl1.5 yıl evli kaldık. Biraz korundum ben 7 da olmadı çocuk yok.
- +1 yıl
7 da olmadi derken
- +1 yıl
Tkp atsana bisy sorcm
Soran+1 yıl7 ay olmadı korunmazdigimiz halde yazacaktim.
Soran+1 yılBuradan sorun
- +1 yıl
Burdan olmz spam yerim gt yapin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni eski sevgilin ile birlikte olduğunu zannetmiş, takip ediyor,öyle bir şey varsa yakalar. Dikkatli ol,
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGençler ömür boyu nafaka mağduru olmamak için dini nikahla evlenin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSizce nafaka vermemek icin mu atti? Ama dilekceye boyle yazdirmamis.. bana atiyo bu resmi. Ben bana atmasindaki amaci anlayamadim madem delil olarak dusunuyo mahkemede gostersin bana niye atiyo?
Cevap sahibi+1 yılCevap yazarsanız bu cevabı delil yapacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu aldatmış sın boş yapma erkekler sandığınız kadar canım değil.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkekler salak değil kıızm hadi ordan
Soran+1 yılAldatsam niye soru sorayim burada yaa üff
Cevap sahibi+1 yılPişman olduğun için aa. yav
+1 yılHiç bir şekilde geri dönüş yapma. attığı fotoğraf eskiyse boşver. Eşinide boşver.
22 Yorumla
- +1 yıl
Delil olmasının imkanı yok zaten. Yedirememiş demek ki, üzme kendini.
+1 yılBoşanırken beni aldattı falan diye bilir ya da hala ona aşık
17 Yorumla
Soran+1 yılOna derken bana mı?
Soran+1 yılBeni aldatti diyemez cunku o resmin eski bi resim oldugunu onu aldatmadigimi biliyo.
Soran+1 yılIste bunu bile bile bana atmasina anlam veremedim bende
- +1 yıl
Nafaka vermemek için bu tarz şeyler yapabilir 😶
- +1 yıl
ya da sadece kendini kötü hissetmen için yapmıştır
Soran+1 yılAma bence bunun delil olmayacagini bilmesi lazim ben 3.5 yıldir tesetturluyum. Ve o resim 4 yil oncesi ve açıgim o resimde tarihi de olmadiktan sonra nasil ispatlayacak
- +1 yıl
Hala onu seviyor bu yüzden anlaşamıyoruz diye bi yalan da diye bilir
Mahkemede delil olarak kullanacak nafaka ödemeyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılMahkemede tarihini cikarsin ortaya derim yeni degil ki o. Beni hala takip ediyo her yerden herseyime bakiyo. Ve bunu direk mahkemede gösterseydi aldattiysam onu. Niye bunu bana atiyo eski oldugunu bile bile? Amaci ne deliricem ya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılCevap verme buram buram tuzak kokuyor buralar
21 Yorumla
+1 yılSeni onu aldatmakla suçlama ihtimali yüksek. Ama ortada bir mesaj yoksa çok birşey tutturamaz.
00 Yorumla
+1 yılUnut onu çıkar hayatından
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni suçlu hissettirip pesinden kosmami mi istiyo sizce tuzak olarak? Sizce dusuncesi bu mu?
- +1 yıl
Ne olursa olsun sil onu
Soran+1 yılPislik tam unuttum diyorum kafamı kurcalıyo
- +1 yıl
Bunu ayrı konuşalım derim
+1 yılnafakayı cocukların velayetını unut demiş:)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocugumuz yok bosanmak isteyen de o. O fotografin ondan oncesi oldugunu da biliyo. Bunu direk mahkemede de gösterebilirdi bana atmasindaki amacı anlayamadim ne yapmaya çalışıyor sizce?
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye şu sevgili flört gibi saçma ilişkilere girersinizde evliliğe kadar beklemezsiniz mantıksız
06 Yorumla
Soran+1 yılOlan oldu Ama dilekceye boyle yazdirmamis.. bana atiyo bu resmi. Ben bana atmasindaki amaci anlayamadim madem delil olarak dusunuyo mahkemede gostersin bana niye atiyo?
Soran+1 yılYorum yapın lutfen
Cevap sahibi+1 yılNiye bu aşamaya geldiniz
Cevap sahibi+1 yılBen evlenebilmek için kafayı yiyorum boşanmalar rekor kırıyor.
Soran+1 yılBosanmak isteyen o. Bilmem ona sormak lazım
Cevap sahibi+1 yılO zaman sormalısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin eski sevgilinin telinde ne işi var
02 Yorumla
Soran+1 yılInstagram mesajlarimda çok oncesinden arkadasima mesaj olarak atmistim orada bulmuş olmalı..
Soran+1 yılHem madem delil oldugunu dusunuyosa niye bunu direk mahkemede gostermeyi secmedi de bana atıyo ki çok saçma..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKıskandirmaya çalışıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYanlis anladiniz kendi bi kızla degil, benim eski sevgilimle resmimi bana atmış. Bende eski oldugunu bile bile niye bunu bana atıyo diye soruyorum..
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılBana bunu atmadaki amac ne eski oldugunu bile bile?
- +1 yıl
Burda yazip sizin gururunuzu incitmek istemiyorum
Soran+1 yılYoo sorun degil her turlu goruse acigim. O yuzden sordum zaten..
- +1 yıl
Yazdım size cevap yazarsaniz ordan yazarım
Boşanmada sana karşı kullanacak aldattı diye
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ondan oncesi oldugunu o da biliyo. Hatta ben o resimde acigim. Ama ben 3.5 yıl önce kapandım halbuki..
Soran+1 yılBunun eski oldugunu bile bile bana hangi amacla atti sizce?
+1 yılCocugun varda sans ver
01 Yorumla
Soran+1 yılCocugum yok ve yeniden olsun bende isterim ama davayi acan o. Ama simdi bana niye bu mesaji atiyo işte. O resmin eski oldugunu o a biliyo amacı ne sizce?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cani çekmistir, abartma yqni
00 Yorumla
+1 yılBiz nereden bilelim gidip ona sor işte
00 YorumlaMahkemede kullanmayi düsünuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Mahkemeye delil buldum demiş sana kısaca.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Konuşmak istemiyorsan numaranı değiştir
16 Yorumla
Soran+1 yılNumarami degistirdim zaten instagramdan yazmis orada bala takip ediyo beni. Bende beni takip etmesine izin veriyorum..
Soran+1 yılSeviyorum geri donmesini istiyorum ama napicam bilmiyorum
Soran+1 yılSürünmesini en cok isteyen kişi benim zaten 😂😂😂 merak etme
+1 yılaldattığını mı düşünüyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir evli iken gormustu bu resmi zaten.. aciklamasini yapmistim ben 3.5 yildir kapaliyim. Ama o resimde acigim eski resim. Bana atmasindaki amaci bu yuzden anlamadim işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişinin kafasındakini bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılTahmin ve yorumlari almak istedim sadece..
Gizli Üye(30-35)+1 yılTehdit gibi bir durum olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılSalakmis
14 Yorumla
Soran+1 yılBunun eski oldugunu bile bile bana hangi amacla atti sizce?
- +1 yıl
Beni aldattin diye atmis
Soran+1 yılAma eski diyorum 3.5 yildir tesetturluyum ben. Ve o resimde de açığım yani eski eski. O hayatimda yokken. Bu aldatma olmuyo.
- +1 yıl
Onkadar detayu bilmiyorym ya da hala bunu saklamissin denekki beni sevmiyordun demeye getirmis
Sana ne dedi
03 Yorumla
Soran+1 yılBisey yazmadi direk o resmi atmis bana..
+1 yılBence kafasında farklı şeyler kuruyor dikkat et
08 Yorumla
- +1 yıl
Yok seni suçlu gösterip varsa çocuğun velayetini almaya çalışır ve alirda
Soran+1 yılCocuk yok ama tazminat vermemek icin yapiyo olabilir. Birde cekismeli bosanma davasi ya
- +1 yıl
Him. ozan işler cirkinkesir nasıl. resimlerdi onlar. bana. mesaj kutumdan cevapla
Soran+1 yılBen mesaj atamiyorum hem buradan yazin. Resimde saçımı kokluyodu..
- +1 yıl
Takip et ben atarım oncesana
Soran+1 yılEdiyorum ben zaten gizliperiii yim
- +1 yıl
Yazdım sana oradan
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendine dikkat et.
02 Yorumla
- +1 yıl
Valla sen dikkat et kıskançlıktan oturu sana zarar vermesin.
davadan vazgeçme
02 Yorumla
Soran+1 yılDavayi o acti bisanmak isteyen o. Bosanmak istemeyen benim. Ama 7.5 aydir hicbisey yapmazken bunu neden bana gonderdi bu kafami kurcalıyor.
- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 7.5 aydır ayrı, boşanma aşamasında olduğum eşim bana dün bu mesajı attı. Amacı ne sizce arkadaşlar? Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler