Yeni atandım. Sevgilimin başkasına "sen benim karım olacaksın" yazdığı mesajı yakaladım. Ne yapmalıyım?

Daha yeni atandım hatta 1 haftadır da atandığım ildeyim. Ev, eşya ayarlayım derken 1 haftadır yoğundum Gaziantepte atanmanın mutluluğunu yaşarken iki gün önce erkek arkadaşım da bana yardımcı olmak için gelmişti dönerken de beraber dönecektik. Kahvaltıya gittik neşeli birgündü benim için sonra telefonu çaldı biraz duraksadı sonra iş Vs dedi geliyorum dedi kalktı konuştu geldi. Sonra sürekli mesaj sesleri çok acil mesele heralde dedim biraz durumlar karışık dedi. Bende açıkcası şüphelendim. Kalktık ve benzinliğe girelim dondurma ve su alır mısın dedim telefonunuda arabada bıraktı açıkcası karıştırdım ve mesajları gördüm. Hayatım bu elbise bana nasıl yakışmış mı diye fotoğraf atmış ve üstüne aşkım balım canım diye cilveleşmeli mesajlaşmalarını gördüm birde sen benim biricik karım olacaksın Allahın izniyle yazmış. Beynimden kaynar sular döküldü elim ayağım titredi bir anda ağlama krizine girdim. Geldiği an telefonu kafasına attım ve beni bir daha arama beni aldatacak kadar adi, karaktersiz olabileceğin aklıma gelmezdi defol hayatımdan dedim. İndim gittim peşimden geldi ağladı, bir anlık hata affet beni diye yalvardı herşeyimi değiştiririm numaramı evimi sen iste hayatımı değiştiririm böyle şeyler asla olmaz dedi bende sen karakterini değiştiremezsin ve ben seni istemiyorum git hayatımdan dedim. Sürekli arıyor numaramı değiştirdim evimi de yeni ayarlıyorken değiştirmeli miyim, gelecek olsa okulumu da biliyor ne yapacağım bilmiyorum onu görmek istemiyorum. Bunu yapmasını kaldıramıyorum çünkü haketmedim bunu ve ne zamandır görüşüyorlar konuşuyorlar inan bilmiyorum tek üzüldüğüm 3 yıllık emeğimin sevgimin böyle hiç edilmesiydi ne yapacağım şimdi bilmiyorum?
Yeni atandım. Sevgilimin başkasına "sen benim karım olacaksın" yazdığı mesajı yakaladım. Ne yapmalıyım?