AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Ayrıl usta. Yaramaz sana bir anlık hata olmaz böyle. Elbise beğendiriyor demekki baya uzun senin boynuzlar.
En doğru kararı almışsın pişmanım diyene inanma yapan bidaha yapar bu nettir ve dik dur gerekirse git şikayetçi ol evine okuluna yaklaşamaz sakın boyun eğme o bulduysa sende daha iyisini bulursun sadece zaman
onu hayatına geri alırsan hayatının hatasını yaparsın 1 sefer yapan her zaman yapar . onurunu gururunu ayaklar altına alma.
Uzak dur, sakına hayatına dahil etme, böyle mallar maalesef değişmiyor!! kendine yeni bir yol haritası çiz
Bu tarz cümleleri erken söyleyen zaten kendiyle çelişiyodur veya çelişebilir diye irdelemek lazım birs 😏
bence konus onun ile evet kotu bir tecrube ve hos olmayan bir durum ama affedebilecegini azda olsa dusunuyorsan otur ve konus onunla
Kendine biraz dahi saygın varsa iletişimini kesersin onla. Evini değiştirme zahmetine girme. Dağ başında yaşamıyorsun.
Kadın koşarak uzak dur Eğer geri dönersen kendine çok büyük eşeklik yapmış olursun karakter değişmez bunu unutma yazık etme kendine bak yoluna
Evinide değiştirebiliyorsan değiştir. Geçmiş olsun. Becerilmiş vaziyette ortada kalalalmak bu olsa gerek.
Iyi yapmışsın. Inşallah sana ulaşamaz bir daha. Ne demişler bir kere yapan bir daha yapar. Hakkında hayırlısı olsun
Hayatından çıkarmakla iyi yapmışsın, haysiyetsiz..
Birdaha girmedine izin verme. Atanmışsn ne güzel keyfine bak
Ayrıl bu karsılastıgın seyler karsılasmadıklarınıda dusun
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun, aldatılma ve ihanet asla affedilmemeli bence.
Kesinlikle affı yok.
Geçmiş olsun. Allah yüzüne bakmış, yol yakınken rezil etmiş sana da göstermiş. İlerisi daha kötü olurdu.
Bırak derhal asla affetme alt tarafı sevgiliymişsiniz
Tayin olunca uzun süre ayrı olacağınızı düşünerek yedek kadın ayarlaması yapmış. Bir de utanmadan gelip yardım ediyor gerçekten severmiş gibi. Birine iltifat etmek başka karım olacaksın bambaşka
Yani bu durumda yapabileceğin bir şey yok, ne söylersen söyle değmez. Yazıklar olsun de ve bitir
Doğru olanı yapmışsın böylesine bir aşağılık hareket fazlasıyla üzüyor insanı. Şimdi nasıl bir önlem alırsan al seni sürekli barışalım diye rahatsız edecek bunun önüne geçemezsin sadece tavrından en ufak bir taviz daha vermeyeceksin
Bende bunları yaşamak istemiyorum çünkü onu görmeye tahammülüm yok benim için herşey bitti beni aldattığını öğrendiğim an sildim attım onu.
Bende aynı duruma düştüğüm için seni gayet iyi anlıyorum
her ihtimale karşı evini değiştir numaranı değiştir artık onun senden uzak olacağı ulaşamayacağı bir hayat düzeni kur ve asla tedbiri elden bırakma Allah korusun o adamdan olabildiğince uzak dur
Kriz geçirdim okurken Sen nasıl dayandın Direk bıçaklasaydın yavşağı!!!
direk ayrılık sebebi. ona hala sevgılım dıyebılıyrmusun?
Şerefsiz iste.
Asla ihaneti affetme.
Çünkü ihanet eden her zaman eder
Ben ondan intikam almak için elimden geleni yapardım. Öyle erkeklerden size yâr olmaz.
Sen kendine yeni sevgili edin... ikinizde cift dikis gidersiniz...
Sen mesajlari gorene kadar hicte pişman değilmiş yani gordukten sonra aglamalar falan bosversene hic umursama diyeceğini demişsin valla okurken rahatladim haketmis sakin affetme gitsin o mesajlastigi kisiye
Affetmek ve barışmak söz konusu değil beni aldattığını öğrendiğim an herşey bitti benim için çok şükür ki gerçek yüzünü gördüm tek üzüldüğüm emeğim sevgim böyle birşeyle hiç edilmesini haketmediğimi düşünmek oldu.
Karakteri olmayan insana karakter veremeyiz, affetme derim bunu yapan evlenince de yapar affetsen hemen sonrasinda da yapar kuzum.
acıma acırsan acınacak hale düşersin ayrıl ikinci şansı haketmiyor hani afedersin bir hayat kadınına felan gitse fiziksel aldatma olur dersin bir anlık azmış gitmiş Ama sen benim karım olacaksın deyip bide senle sevgili olması kabul edilemez
Allah yardımcın olsun ne kadar adi ne kadar şeref yoksunu bir insanmış. Iyi ki bunu fark etmişsin ya nişanlı olsaydınız ya da evli? Güzel düşün farkına varmış olman senin için iyi olmuş
Bende buna şükrediyorum çok şükür gerçek yüzünü gördüm. Dediğiniz gibi nişanlı ya da evli olmak vardı bunu öğrendiğimde ama çok şükür öyle bir yola girmeden gördüm.
Bağlanmak dünyanın en iğrenç şeyi. Seni haketmemiş o arkadaşım. Boýle serefsizlerden nefret ediyorum
Evi değiştirmeye gerek yok, bence hiç affetme yoksa yine yapar
Hicbisey degistirmesin silmesin devam etsin hayatina sende kendine yepyeni bir sayfa ciz bence
Affetme bence. Dediklerine inanma. Sana yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış
Üzüldüm. pişman olması bir şey değiştirmez. dönme sakın ona. tekrar aldatır. evini de değiştirme bence. görmemezlikten gel onu
Görmemezlikten gelirim ama ilerde okuluma gelip beni insanlar içinde rezil etmesini istemiyorum. Ona tabiki de geri dönmeyi düşünmüyorum bir kez olan birşey tekrarı olacak demektir.
Hiçbir şekilde affetme ya o kadar üzüldüm ki Şu an eğer ki sevseydi böyle iğrenç bir şey yapmazdi. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Böylesi daha hayırlı çünkü gerçek yüzünü gördüm çok şükür ki gördüm.
Kesinlikle
Adilikten başka bir şey değil sakın dönme seni kullanmış bildiğin...
Bu soruyu bile sorman hata böyle MÖ gibi hem cinslerimi seyinden tavana asacan bide gelmiş kahvaltı yapio yalvarıyor hadi ordan adiiii
Atanmanin havasinimi atiyorsun yoksa cideen sevgilin yaptini bize ne atandinsa mk
Soruyor musun? Ayrıl bari ya da metres ol olmadı üstüne kuma gelsin
Sana müstehak. Çok sevdim diye çıktın yola.. Ne oldu?
O zaman sevgilinden ayrıl
Ayrıl gitsin biraz zor olacak ama sktr et bacım. Şimdi yapan ilerde ne yapmaz iyi düşün allah kurtardi
Gururlu bir Türk kızıyım diyorsan xtiri çek.
Geçmiş olsun, cidden çok üzücü bir durum.
çok kötü bisey geçmiş olsun.
Zaten görmeni istemiş.
Sakın affetme aldatan yine aldatır
Asla affetme yapan bir daha yapar
Başka bir ev bulabilirsen o eve geç bence
Gaziantep sıcak oluyor
İstemiyorsan savcılığa suç duyurusu yap daha gelemez
Aaa üzüldüm yaa bende yeni oraya geldim yardımcı olmak isterdim
Simay benim karım ulan
Allah'ın izniyle demiş birde ya🤦🏻♀️
Allah çok şükür bana gerçek yüzünü gösterdi ya başka birşey istemem.
Umarım çok mutlu olursun hiç tahmin edemeyeceğin kadar💖
Ne okudun öğretmen misin
Kimya öğretmeniyim
Ya bisey sorcam arada 3 bin sıralama olursa o bölüme girilir mi
Silmekte kararliysan hiçbirşey yapamaz
Sildim bitti gitti benim için sadece artık onu görmeye tahammülüm yok
Sen de ona “ Sen benım kocam olmayacaksın” yaz
Detayları şimdi okudum. Gerçekten üzüldüm. Allah yardımcın olsun çıkarmışsın hayatından zaten gitsin işte o kıza.
Silip atacaksın yapacak bişey yok
Seninle ciddi olduğunu söyledi mi hiç
Seninle ciddi olduğu halde mi böyle yaptı? Erkeklere ne kadar güven olur diye soruyorum da
Istedikleri kadar ciddi olduğunu dile getirsin hatta nikahlansin kanları bozuksa bir halt olmaz Yani kimseye güvenme
Tabiki benimle de ciddiydi ve burda düzenimi kurduktan sonra da 2 ay içinde söz yaparız diye konuşuyorduk ama çok şükür ki evlilik yoluna girmeden Allah gösterdi gerçek yüzünü çok dua ediyorum çok şükür aileme de mahçup olmak vardı bitti gitti hayatımdan şükrediyorum
Aaaa benim memleketime tayin olmuşsun
Görüşme hiçbir şekilde tekmeyi koy