Aşk yok diyor saten fake bir hesaptan yazıştım diyor ben seni seviyorum diyorr başkasına aşık olamam diyor saten sadece sanalnda bişeler yaşadım diyorr çok bunaldım ne yapıcam ben eşimi çok seviyorumm?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılRusların bir atasözü vardır:
Eğer birisi sizi bir kez aldatıyorsa suç onun ikinci kez aldatıyorsa suç sizindir.
Yani asla ikinci şans diye bir şey söz konusu olmamali ihanette eğer 2. şansı verirsin seni yjne aldatacaktır bu hiç şaşmaz ve olan sana olur.
Yorumlarını okudum ya troll bir tipsin ya da fazla rahat çünkü böyle bir durumda dahi ama seviyorum vs gibi bahanelerle avutuyorsun kendisini.
Eminim bugün senden bu tepkiyi alan kişi eğer daha öncesinde yapmadıysa dahi reele de taşıyıp daha fazlasını yapar sende öyle bir köşede sinip oturursun.
Kanıtlarıyla beraber gider boşanır yoluna bakarsın ve bir daha da arkana dahi bakmazsın ve kendine yeni bir hayat kurarsın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yapılacak tek şey konuşmak güvensizlik varsa bitirmek seviyorum diye devam edersen o da mesajlaşmaya bir şekilde devam ederse boş yere üzülürsün eşine ne yapmak istediğini soracaksın bende eksik olan nedir diye soracaksın bir cevap gelmiyorsa üstelemek gereksiz olur (kısacası sevilmiyorsan boşanacaksın yanlış bir şeyler yapma yani)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarklı insanlarla tanışmak yeni heyecanlar tatmak onun en doğal hakkı, kasma fazla. Bizler onların sahipleri değil eşleriyiz.
Bence evlilikte erkek kadını özgür bırakmalı başka erkeklerle takılmak ilişki yaşamak istiyorsa kocası buna müsade etmeli00 Yorumla
Sakin ol bence, herkesin hayatında böyle dönemleri olur bence, benimde yengem sanalda başkasıyla konuşuyordu ben abime söylemedim, sonra zaten konuşmayı bıraktı. Kırma bence çok seviyorsan
25 Yorumla
Soran+1 yılKırmadım hiç kızmadım onu kaybetmek istemiyorum bunu ben de defalarca yaptım sanırım unıtacam
Soran+1 yılSanırım haklısın ben sacının teline kıyamam onun
Soran+1 yılAldatma mı buu sence
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. e sende aldatmışsın tencere kapak olmuşsunuz, aynen böyle devam..
arada boynuzları törpüleyinde ağırlık yapmasın..22 Yorumla- +1 yıl
Bem aldattım demiyor yalnız
- +1 yıl
Yorumlarda ben de yaptım demiş pardon asdfghjk
+1 yılYinede aldatmış oluyor yani anlamıyorum eşiniz ilgisiz mi davranıyor bunu yuzunu vurmak gerekiyor ona gore kendisine cekiduzen versin duygusal ve cinsel her iki tarafta biribirini ihmal etmemeli ayrı kaldıgınız zamanlarda bırakta aldatmasın o zaman niye evleniyoruz arkamı dondugum zaman kafamda soru işareti olmaktansa hic evlenmemek daha doğru diğerlerini bilmem ama benim için en onemli sey güvendir ilişki evlilikte arkadaşlıkta her zmaan buna bakarım
13 Yorumla
Soran+1 yılAldatma değil bu ya deill
- +1 yıl
Konusmus iste boyle evlilik olmaz affedip affetmemek sana kalmıs
Soran+1 yılTamamm
Buna benzer bir durumu sevgiliyken yaşadım ama alenen yakalamamıştım. Kendisi beni çok sevdiğini söylüyordu şöylesin böylesin diyordu ama ben gözünün dışarıda olduğunu hissediyordum. Bu ilişki devam etseydi ben kendimi yetersiz hissetmeye başlayacaktım diye düşünüyorum. Aynı durumu kim yaşarsa aynı duyguyu yaşar zaten ama evlilikte ne kadar sağlıklıdır bilmiyorum. Sonuçta bir kere yaşanmış olsa dahi aklınız artık sürekli bu durumda olacak. Acaba biriyle konuşuyor mu? Acaba bana karşı duygularında samimi mi? Yüzüme yalandan mı gülüyor? gibi soru işaretleriyle dolacak kafanız. Kısacası benim nacizane tavsiyem; eşinizin bunu neden yaptığını derinlemesine öğrenmeniz daha sonra yolunuzu buna göre çizmeniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntikam güzel şey bence sende başkasıyla görüş ve bilerek ona yakalan hatta görüştüğün kişi seni arasın fotoğrafı ismi felan gözüksün ve telefonu duymadığın için eşin telefonu mesajları görsün fake bir hesapta olabilir bir arkadaşının yardımıyla çok güzel intikam alırsın senin hissettiğin duyguları o da hissetsin bakalım ne oluyor..
10 YorumlaSadece sanalda kaldıysa takma tamam ama sorunu kendinde aramayı dene neyi eksik yapıyorsun bunu keşfet. Mesela sen Burda eşin varken ne yapıyorsun kiminle konuşuyorsun buradan başla sorgulamaya. Sizinki sanki karşılıklı rızayla serbest bırakmışsınız birbirinizi
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öylee serbestiz
+1 yılBüyük konuşmayayım ama ben zor affederdim öyle bir şey olsa sırf bunun için evlenmiyorum herkes hem evlenip evden kurtuluyor hem de bekar hayatı yaşıyor ohhhhhhhhh ne iyi hayat ben de bekar olduğum halde bir erkekle konuşmayı kendime günah sayayım. Evliliğin hiç sorumluluğu yoksa boş yere bekar kalmışım bu kadar isteyenim varken yazık kafama
21 Yorumla
Soran+1 yılAmann ne bileyim
+1 yılabim bi eşinle doğru düzgün konusun artılarınızı eksilerinizi hani yoluna koymaya çalısın belki bunaldı böyle bisey yaqkı tabiki bu mantıklı bir açıklama değil haklılık da değil ama öyle olmuş olabilir bence konus hani dediklerimi
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam anlayışla konuşcamm
- +1 yıl
tek yolu bu çünkü sen de seviyorsun o da seviyor evlilik zor biraz alttan almak lazım hani biri fedakarlık yapmalı bol sans
Soran+1 yılSaten sevmiyorsan aşkın bittiyse gidebilirsin dedim benim ki sadece sohbet etmekti sana aşığım gidmem biyere işim yok dedi ve sustu
- +1 yıl
yyaaa bak ne güzel iste konuşur her seyi de halledersiniz siz
Soran+1 yılAynenn saol
Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. abi eğer eşinin sana sadakatinden şüpeleniyorsan onunla konuş eğer tekrar yaparsa veya yaptı zaten bir süre eve gitsende konuşma ondan uzak dur veya senin onu tatmin etmediğini düşünüyorsa konuş onunla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek erkekle sevişmesine izin vermelisin isteği o yönde tek erkekle seks yapıp fantezileer yasayıp kendisini doyurabilecegini söylerseniz size minnet duyar konu kapanır.
23 Yorumla- +1 yıl
Olayın profu çözmüş hemen
Cevap sahibi+1 yıl@Cesur67 ya br sktr gt nal beyinli misin her gördugun yoruma yazıyorsun gerizklı.
Soran+1 yılBunu nasılnyapayım yaa olcak iş mi buu
Ben onunla devam etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Sanal bile olsa yapılan ihanettir aldatmadır. Bunun affı olmaz.
20 YorumlaCevabı sen de biliyorsun da, aklında başka bir cevap var. Bizden o kafandan geçen cevabı bekliyorsun. Ama dediğim gibi gerçek cevabı sen zaten biliyorsun. Sana tek diyeceğim Rabbim yardımcın olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya bundan sonra da sizden gizli veya açık açık sizi aldatmaya devam etmesine göz yumacaksınız ya da çok sevmenize rağmen ayrılacaksınız. Bunun ortası maalesef yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 'Aşk yok diyor saten fake bir hesaptan yazıştım' niye ne için yazışmış?
12 Yorumla
Soran+1 yılSanall iştee ya
Bunu kabul edersen boynuzlu vasfını resmen kabullenmiş olursun. Delilleri toplayıp direkt boşanma davası aç.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyanın zararları ciddi ilişkide ve evlilikte iki kişinin kapatması gerekiyor kesinlikle. Ciddi ilişkim var hiç sosyal hesabım yok kapattm. Sadece burda soru sormak için giriyorm
10 Yorumla
+1 yılSanaldan bir şeyler yaşadım, diyor. 🤔 İlginç.
İnsanlar neden evleniyor artık hala anlamayan kalmamıştır diye düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılAffedeceksen de kolay yapma, bunun bir bedeli olduğunu ve acısını çekmesini gerektiğini bilsin, ki tekrar yapamasın.
00 Yorumla
+1 yılKötü bir şey ama ne biliyim, sanal suçu suçla kapatma yeri gibi olmuş. Aranız da iletişimi arttırın, tarihi yerleri gezin.
00 Yorumla
+1 yılBunun devamı da gelir, hatta öncesi bile vardır. Eğer devam edeceksen ciddî bir şekilde düşün. Çünkü sonrasında psikolojik sorunlar olabilir. Kendini yetersiz hissetme gibi. Ama ben senin yerinde olsaydım ayrılırdım.
30 Yorumla
+1 yılNet aldatma nereden bilebilirsiniz sadece telefonda fake hesapdan konuşma olarak kaldığını bilemeyiz bence bir sorgulayin acaba aynısını siz yapsaniz ne tepki verirdi
31 Yorumla
Soran+1 yılSadece sanal araştırdım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsan kapatacak konuyu beyaz bir sayfa açacaksınız
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet aşığız seviyorum
+1 yılYazışabilir tabiki illa aldatıcak diye bir şey yok ki
00 Yorumlaben ayrılırdım ama sen cok seviyorum dedigin için bir sans daha verebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılfake olsa sanaldan olsa ne olur sonuçta konuşmuş mu konuşmuş yarın öbür gün reel de olur
00 Yorumla
+1 yılİhanetin affı olmaz. Ben öz babamı sildim tabii mevzu farklı ama...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Kesin vurduruyor dur o kişiye takip et kanıt topla kayıt altına al
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle iş mi olur boşarım ben. Aldatmadan ne farkı var?
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm dostum.
Konuşmak istersen sana fikir verebilirim.00 YorumlaEve çağır geğik yapın sonrada guruba girersiniz 😉. ya da faturaları ödemeleri adama gönder bundan sonra bunları sen ödiceksin hadi bana eyvallah diyip çok git
00 YorumlaBoşanmak doğru değil ama bu da kabul edilecek bir davranış değil. Sosyal medyayı kapattır sen de kapat uzak kalın sosyal medyadan
210 Yorumla
Soran+1 yılBundan dolayı boşanmak istemiyorumm
Soran+1 yılOna hak veriyorum çocuklar ev işi yemek şu bu sıkıldıı biliyorum
Soran+1 yılYani o da var aman kafam allak bullakk
+1 yılYa kıyamam sana , yapmış bir hata aff et gitsin. İkinizde birbirinizi seviysunuz zaten. Ama 2ci defa olursa asla aff etmeyeceyinide söyle ona.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam affettim bidaha olmayacak söz verdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim geçmiş olsun. bu kadar çok seversen o da başkalarını sever. karın kesinlikle yalan söylüyor
00 YorumlaBiri kazık atmış ise sana bidaha atar birader orda onunla konuşacağına gelsin seninle muhabbet etsin konuşsun hep içinde şüphe kalır ve seni kemirir zor bi durum en iyi kararı sen vereceksin
00 Yorumla
+1 yılE ektiğini biçiyorsan susacaksın. Sinirin soğusun zamana bırak
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben eşimi seviyorum
- +1 yıl
Sabırlı ol
+1 yılÖncelikle aldatip alamadığından emin ol emin olunca boşanma davası ac sonra eşyalarını topla konu hakkında konuşun.
00 Yorumla
+1 yılSende öylesin gibi hissettim başkasıyla mesajlaşmışsın gibi yani, Bi defa yapan hep yapar ben güvenmem onu diyim
00 YorumlaBir defa yaptıysa devamı da gelir. Bunun sanal, fake gibi açıklamaları olamaz. Sen affetsen bile affına güvenip tekrarlayabilir.
00 YorumlaBoşa gitsin öyle aşk mı olur aşıkmış 😅 kendini kandırma bu gün sanal seks yapan yarın başkasının altına yatar bunu kaldırabilirsen sorun yok
00 Yorumla
+1 yılÖyk midemiz kalktı.
Ben bosardim. Sevgi de bir yere kadar 😀10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİğrenç bir kadın anma ona kim bilir neler yapıyordur
00 Yorumla
+1 yılHep fazla seven kaybediyor ya
61 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumm
+1 yılseviyorsun? hala? aldatmış seni bunun sanalı gerçeği mi var mk
00 Yorumla
+1 yılKonuşmalısın. Rest çekmelisin. Tekrar olmamalı.
14 Yorumla
Soran+1 yılTekrarı olmuycakk
- +1 yıl
Umarım olmaz da hep mutlu olursunuz
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu elinden al- bir süre verme
14 Yorumla
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Seni seviyo Âmâ sanalda 'da seviyo
Sorun 'ya sende eşini ilgisiz birakiuosun onunla ilgilenmiyosun
Yâda eşine rahatlık batiyo
Soran+1 yılGaliba suç benim
+1 yılarada boynuzları törpüleyin
01 Yorumla
Soran+1 yılGel sen törpülee
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Mesajlarını okuyabildin mi? içeriği ne idi?
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi burda onumu paylaşayım
- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılSeni ne yapmalı acaba
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ya bizim kaderimiz hep aynı mı
00 Yorumlasaçmalık valla inanma yani
00 Yorumlahadi ordan et gitsin teşebbüsü bile yeterli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davası in coming güven gittiyse gg
00 Yorumla
+1 yılYok reis ne aldatması tövbe
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,6b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları ve yanıtlarını okudum. İnanmadım.
00 Yorumla Çok zor insan düşünmeden duramaz
00 YorumlaBoşardım, boyle söylemesi bile çirkin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. eşinin ilk olayı değildir bu bence
karar senin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmurunda olmaz onu hastabelik yapardım
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da deill
Cevap sahibi+1 yılBence o kadar
Cevap sahibi+1 yılBosandigim eşimin bile benle evliyken bir şey yaşamış dediler gittim saldırdım ama yapmamış. İhanetin affı olmaz
Soran+1 yılYazık kafana tamam ayrılmışsın bitmişş gitmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılyetememişsin ona sanal seks bağımlılığı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkonuş onunla konuşarak sorunlarını çözmeyi dene
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcinsel hayatınız nasıl mesela
+1 yılSeviyosan affedceksin hatasini anladiysa tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılAffettim
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri