AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
free, geniş perspektif, eğlenmeyi gerçekten bilen olarak söyleyebilirim kendi adıma ama tercih etme yok :D
Gereksiz tripleri kaprisleri yok, cinsellikte istekliler turk kizlari gibi gorev olarak görüp yillar geçtikçe uzaklasmiyorlar cana yakinlar
Şahsen kadın olaraktan Yabancı erkeği Türk erkeğine tercih ederim. Sülalesi ailesi ayrı derr kendileri ayrı dert çıkarcı ammeraklısı olmalarıda cabası.
Yabancınkadının teki bile Türk erkeklerin abazalığından tehtidlerinden sıkılıp bıkmış ve Türkiyeyi engellemişti.
Türk kadınları gördüğüm kadarıylada yabancı erkekleri türk erkegine göre daha çok tercih ediyor
Az ve öz konuşuyorlar anlayışlı uyumlular ve seks yapmak istediğin zaman bahane bulmuyorlar
onlar daha doğallar... egolarıda, kaprisleri de yok...
mundar adamlar o tercihi yapar. ben titiz adamım. yabancı kadın istemem asla
Baban mindar
👏👏👏👏👏👏👏👏👏
@umutsuzumartıkın
teşekkür ederim
Yabancı kadınların tribi daha az
Onlar küçük süprizle bile mutlu olur
Beni hamburgerciye mi götürüyon diye sormaz söylenmez
Şu yorumu eksileyen penbiş üyeler siz kendinizde kusur aramayın size kusurlarını söyleyeni eksileyin İşte tam türk kızına göre hareketler Daha fazla EKSİLEYİN çünkü GERÇEKLERİ söyleyenleri Kimse İSTEMEZ 😎
Tercih meselesi hayatının mutluluğunu kimde hiss ettiyse bulduysa taptiysa odur kader.
Yabancılar daha güzel. Bizim anadolu kadınlarıda habire yesin dursun. Dombik olsun.
Benim öyle bir kriterim yok hiç bir zamanda olmadı önceliğim türk kızından yana
Çünkü değer biliyorlar trip atmıyorlar birde daha güzeller 😀
Kendini beğenmiş yobazlar bizi beğenmiyorlar gitsinler bakalım 🤦♀️
yabancı kızlar bizi beğeniyor, Türk kızları beğenmiyor. Eğer Türk kızı beğense yabancıya dönüp bakmam bile
Klasik yurtdışı özentisi ama bilmiyorlar ki dönüp dolaşıp gelecekleri yer kürkçü dukkani😎
çok şey sayabilirim. karakter ve davranışlar. misal bu sitenin yabancı versiyoynunda bi soru ya da problem için kızlar kendi mesaj atıp yardım etmeye calısır. burda yakısıklı pp resmin yoksa sapıksın
türk erkekleri çaba sarfetmeyi sevmiyorlar yabancı kadınlar ise detaylara takılmıyorlar o yüzden
Senede 100 turk kadiniyla oluyorsa onlardan 4 5 tane o yuzden olurmu
Çok sevimli oluyorlar ve akıllarında soru işaretleri ile gelmiyorlar.
Peki size mesaj atan abazanlar türk erkeği değil mi?
Yabancılar daha güzel ve boş ego ya da erkeklere karşı saygısız değiller.
Egolu degiller kendilerine verilen degerin farkindalar.. vede aynı sekilde değer veriyorlar..
Türkiyede güzel kadın 100 kişide 1 kişi yabancılarda 100 kişide 80 kişi
Bunun bir de erkek versiyonunu yazar mısın🤣
@Sjsjsjdjdj türk erkeğinin %80i saç uzatıp giyimi değiştirince kendini yakışıklı sanıyor Her 100 kişiden 80i böyle artı yabancılarda kendine özgü bir stil ve yakışıklılık oluyor. Onlarda 100kisiden 90 ı bizde iste 10 u geçmez
@Dalinlivotka şunu bir kabul edelim kızalar kendi vucutlarına erkekelerden fazla değer gösteriyor erkekler, erkek adam onu yapmaz bunu yapmaz havasındalar lafa gelince de kızları acımasızca eleştirmişler
@Dalinlivotka bu arada sana katıldığımı söylemeyi unutmuşum😀🤣
@Sjsjsjdjdj önemli değil 😂
Ben turizmin içindeyim yıllardır yabancı kızları almanlar olsun ruslar macarlar ukrayna kızları hepsi aşırı güzel hemde hepsi güzel diyebiliriz türkiyede kayseriye bakıyorum ankaraya izmire bakıyorum çok çok nadir rastlanıyor bu bi gerçek. Yabancı kızların 16 yaşındaki kız 23-24 gösteriyor uzun boylu falanlar ama Türk kızları 26 yaşı 18 gösteriyor bir elli boyları var. Onlarda herkes güzel bizde serpiştirilmiş gibi. Erkekler konusuna gelince Türk erkekleri yabancı kızlar tarafından çok seviliyor buda bi gerçek çirkin diyebilecek kara kuru erkekler bile onların çok hoşuna gidiyor ben şahit oldum hepsine.
olabilir ne diyelim bizimde boyumuz kısa çirkiniz oturup ağlayalım mı şimdi
Bi macar güzeli tanıdım Türkiyede eş değerini hala görmüş değilim güzelliği ile ünlü olmuş Türk kızları bile halt etmiş yanında o kadar söylüyorum ama bu güzellikte olan bi kız yabancı ülkelerde alışılmış çünkü çok orda bu güzellikte kızlar
Yalnız o düşüncenin sebebi nadir olan sevilir burada o tarz kızlar oradada bu tarz erkekler nadir Almanların esmer sevmesi gibi
Evet nadir olan sevilir az olan değerlidir
Onların MK kendi kendilerine. Baktılar yabancı karı kaldı sanki
paralı ve aptal oldukları için çünkü bizim kadınlarımız akıllı ve tongaya basmıyo kolay kolay iyişde yapıyorlar..
Farklı olan cezbediyor, değişik geliyor. Tek sebebi bu
Kadınlar içinde öyle bi durum var. Farklı olunca daha çok cezbediyo heralde
Tek taraflı bir suç değil bu aslında. Her iki tarafında suçu
yok öyle bişi öyle olsa güneydeki türkler gelen alman ingiliz fransızla falan evlenirdi
Yoo ben etmiyorum, benim için önce Türk kadını gelir sonra da arap kadını
Guzel oluyorlar cunku. ben bile bakmaya kiyamiyorum
Çünkü bizim kadınlar kendilerini çok yüksekte görüyor
Elimizde olanın kıymetini bilmiyoruzda ondan. Elinde olmayanı merak ediyor insan.
Hepsine mal etmiyorum ancak çoğu Türk kadınları kompleksli... Aile yetiştiriliş tarzı da etkili. Bu kadar kompleks tesadüf olamaz aksi halde..
Çok basit. Türk kadınlarında şişirilmiş ego, özentilik, evlendikten sonra bakımsızlık ilgisizlik, parayı herşey den üstün görme, tamahsızlık. Sabırsızlık.
Bunlar yabancı kadınlarda çok nadir.
Yabancı kadınlar içi boş dışı hoş jelatin le kaplanmış, bizimkilerde erkekleri fena halde yıpratmış, iyileri tenzih ediyorum, yoksa Türk kadınlarından başkasına asla bakmam 🇹🇷💙💓
Rusları tercih etme sebepleri zayıf , güzel fizikli , mavi gözlü , ve güzel yüz hatlarına sahip, açık renk saçlara sahip olmaları ve bakımlı olmaları.
Çünkü onlar kadın ve daha değersiz. Ayrıcalık istemezler. Kendilerini bir şey sanmazlar. Bizdekilere göre daha zekiler ve akıllılar. Bizdekileri tarif bile edemezsin. Mesela eşeği tarif edebilirim. Fakat bir Türk kızını asla.
Kaprisleri yok ve onların götleri kalkmamış oluyor daha mütevazılar
İnsan gibiler çünkü konuşmaları olsum sevgileri bağlılıkları olsun çok sağlam güzellik olarak zaten kıyaslanamaz bile açık ara öndeler sadece uzaklar yoksa kimse sizin yüzünüze bakmaz.😅
İnsanların sorularına attığın yorumlara , görüşlere bakarsan nedenini anlarsın. Senin gibi içten pazarlıklı , nefret , kin kuyusu ülkede ki kızlar ne işimiz var.
5 gün önce üye oldum hesabı kapatmak zorunda kaldım. turk kadınına nasıl hitap edeceğini bilmeyenlere yabancılar bakmaz bile. çok kırıldım kadınlar azı hariç olabilir kötü değil
Adriananın bu turuncu kafada ne bulduğunu hala anlayabilmiş değilim
Soruna gelince hiçbir zaman yabancı kadınları Türk kadınlarına tercih etmedim etmemde biz Türküz ve bizim kadınlarımız her yönden yabancı kadınlardan daha iyiler anaçlar. Dilini dişini huyunu suyunu bilmediğim bir kadını istemem Türk kadınları iyiki var tabi her ırkın içinde iyiside kötüsüde vardır ama her zaman Türk kadını demeye devam edecem
Güzel sevisiydiler bekareti kafaya takmıyorlar yok orama dokunma budama girme demiyorlar ondan galiba
Türk kızları öyle mi aksinibidda eden var mı
Bunun sebebi toplum baskısı burda kızları değil toplumu eleştir
Ayrıca türk erkekleri ellenmemiş kız istedikleri için kızlar da kendilerine elletmiyor diyelim biz ona
@Sjsjsjdjdj sende haklısın ama erkeklerde bekaret kavramı yok olsa sence sonic değişir miydi
Kanka ben olayın günah kısmındayım
Sanırım burdakiler müslüman değil (!)
Eğer toplum baskısı erkeklerin o ğörüşü olmasa bu durum olmazdı hatta bu durumun olmasına gerek kalmazdı
@Sjsjsjdjdj günah kısmına gidersek ilk ayet erkeklere inmiştir
İlk ayet oku değil mi ya
Hangisinden bahsettin şimdi😁
@Sjsjsjdjdj yok yanlış anlamadım bu konu. e ilgili ilk ayet erkeklere inmiştir daha sonra kadınlar ucun kapanma ile ilgili ayetler inmiştir
Özel konusalim mi
Burda gördüğüm kadarıyla kadınlar da erkeklerde günahı sallamıyor
Gerçekten toplum baskısı günahtan çok düşünülüyor
Tamam
@Sjsjsjdjdj herkes kendinden sorumlu
Ben yabancı kadin tercih etmiyorum ama yabancı kadınlar beni tercih ediyor. Benimde seçeneğim kalmıyor.
Yok ben bu ülkede yaşamak istemiyorum Avrupa da yaşamak istiyorum ondan
Genelleme TÜRK kadını seviyorum iyi karakterli bulursam direk evlenirim ciddi ilişki insanıyım
Onu erkeklere sorun. Ben de yabancıyım. Anlamış değilim. Bizim ülkenin de erkekleri böyle merak etmeyin
Yabancı kadınlar insan, türk kadınları değil. En temel sebep bu. Teşekkürler.
Kac yabanci kadinla oturup kalktin en son onlarla ayni mekanda bulundugumda cok sasirmistim. Allah bilir yurt disina bile cikmamissindir. Sadece turkiyexe gordugun kadarini soyluyorsun. Sizde cok kekosunuz. Boyunuz kisa gobek desen kapidan gecemiyor. Size ne demeli. Tecavuz desen turkiyede almis basini gidiyor. Kadina terbiyede sifirsiniz. Kadinlarla iletisim kuruluyor ama turk erkeeri vahsi iletisim kitligi var.
@boskonusmams söylediklerinin hiçbiri beni anlatmıyor yabancı kadınlarla sanat spor siyaset her konuda konuşuluyor çünkü türk kadınlarında olmayan kültür sohbet insanlık onlarda var. Dünyanın heryerinden kadınla konuştum. Ve gördüğüm şudur ki: En iyi Türk kadını en kötü yabancı kadının kör tırnağı etmez.
🤭🤭🤭
Turk kadinlariyle evlenme o zaman. 🤭😅
Dimi ya bir tane kadın vardı yabancı. Abaza türk erkeklerinden tehtidlerinden bıkıp Türkiyeyi engellemişti kimdi o yaa🤭😂
Sibel kekilli kekilli turkiyenin hepsini engellemiati ama sibel kekilli turk. Engellemeainin nedenide turkler kadina oru... gibi mesajlarla hakaret ettigi icin
@boskonusmams sibel kekiki değil sarışn bir kadındı insta adı sheyliee. Bu kadına da açık giyiniyor diye aynısı yapmışkar hatta ölümle tehtid etmişler.
@elsaalily ben kimseyi kıyafetinden dolayı ötekileştirmem sadece muhtelif konularda insanca iletişim kurabileceğim muhatap arıyorum bir bey kardeşimle nasıl futbol siyaset ekonomi konuşabiliyorsam hanımefendilerle de moda sanat ve hayat hakkında konuşabilmek isterim ama Türk kadının tek derdi para güç statü gözlerini menfaat hırsı bürümüş dünyanın muhtelif coğrafyalarından farklı yaşlarda hanımefendilerle konuşuyorum tek dedikleri "Your girls only care money" yani Türk kızı alemin dilinde... Bize küfrederek hiçbirşeyi örtemezsiniz. Alaskada kadınlar kocalarıyla sırt sırta verip buzların arasında kulübe yapıyor türkiyede kadın tırnağı kırılsa üç ay zırlıyor. Sorun ne yabancı kadınlarda ne de Türk erkeklerinde. sorun türk kızlarında nokta.
İyide ben de sana türk erkeğinin yavabcıların dilinde nasıl olduğunu söyledim zaten :) bknz Türkiyede abaza sapık amcı erkkler yavancı kadınları rahatsız etmişki engelliyorlar:) ki bundan sadece yabancılar değl türk kadınları bile rahatsızken hayırın ne olduğunu bile bilmiyor türk erkeği. Öyle erkeğe böylw türk kadınj işte :))
Hıhı aynen sorunhiç sizde olur mu hep Türk kadınları suçlu zaten ya bir sus allah aşkına ya sapıklığınız abazalığınızdan ammerakınızdan yabancı kadınlar bile nefret ediyor boş yapmaa!
@elsaalily Allah sapıkların belasını versin de sorunuz kadınlarla ilgili...
Yabancı kadınlar daha anaç, daha az kaprisli, maddiyatçı değiller, tripli değiller. Türk erkeği Hamilton dersek, Türk kadınları Tofaş yabancı kadınlarda Ferraridir.
Maddiyatçı değiller? hahagaha :d sen hiç yurtdışına çıktın mı? :)
@Mmedelui herkesin gelecek kaygıları vardır ama çoğu Türk kadını kocam çalışsın ben evde internetten alışveriş yapayım modunda.
O zaman ben de sana bir sır vereyim, yabancı kadınlar "parasız erkek erkek değildir, o zaman ben erkeğe neden ihtiyaç duyayım" diyorlar. Haberin olsun. :) Ben bizzat rus bir bayandan Fransada yaşarken bu tavsiyeyi aldım.
O yüzden bizim kıymetimizi bilin, gavur elinde telef olursunuz.
@Mmedelui o yüzdenmi rusların çoğu üniversite aşık oldukları çocuklarla evlenip erkenden çocuk yapıp eğitim aile hayatı üstüne birde işte çalışıyorlar.
Ben öyle bir fark olduğunu çok güzel olduklarını düşünmüyorum şahsen Türk kadınları da çok güzel ama konu sadece güzellik değil önemli olan iyi bir insan olmak yani benim açımdan bir fark yok :)
Özenti aşağılık duygulu ve kompleksli oldukları için
Hayal dünyasında yaşayan vizyonsuz erkekler yabancı kadınları tercih eder. İzledikleri prnolardan etkileniyor hep ıqsuzlar. Elindekinin değerini bilen gerçekçi erkekler tercih etmez
Daha alçak gönüllü, ağırbaşlı ve güler yüzlü insanlar. Güven veriyorlar.
say say bitmez, bende yabancı biri ile evlenmek çok isterim
Beni konuşturmayın 😃
tanım: türk kadını hastası
Daha anlayışlı daha kibar daha az yorucu daha esprili daha eğlenceli olduklari için
Çünkü bu bir gerçek para onlarsa guzellikte o onlarda
Bir yerleri kalkmış, kezban , kendini bir şey sanan turk kızlarından biktiklari için olabilir (bütün kızlar üstüne alınmasın)
Yabancı kızlar türk kızlarından daha güzel, yabancı erkekler de türk erkeklerinden daha yakışıklı biz dillendirmiyoruz ondan
Nerde daha yakışıklı hepsi kız gibi beyaz. Türk erkeğini herkes beğeniyor. Hem erkek dediğin maskulüen ve esmer olur.
@Lsd-18 kiz gibi beyaz nedir ya herkes esmer sevmek zorunda mi? turk erkekleri pek maskulen gelmiyo bana 1.70 boylariyla
Ben 1,84 üm kurtarır mı 😁
@Lsd-18 kurtarmaz
Sana kaç yeter
Yabancılar daha pozitif ve bıkmamış oluyor yani bazıları